Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Forum Sport

04.08.06, 11:03
    Witam,
    Jak zapewne niektórzy z Was zauważyli zawodowo czuwam;)nad forum Sport.
    Dlatego też chciałbym nawiązać i utrzymać komunikację z Wami.
    Mam pewne pomysły, ale by nie psuć tego co dobre chciałbym najpierw pogadać o
    nich:)
    W razie problemów lub z pomysłami piszcie do mnie, nie obiecuję że natychmiast
    odpowiem, ale przeczytam na pewno.
    Nowe pomysły będę wrzucał w ten sposób [Pomysł] tu jego treść
    Dyskusję możemy prowadzić tu lub bezpośrednio mailowo.
    Obserwuj wątek
      • amra Re: Forum Sport 21.08.06, 10:48
        Skoro nic nie piszecie (w sumie ja też...) Czy warto dodać forum dotyczące
        sportów motorowych, a w konsekwencji Formuły 1?
        --
        a
        • Gość: Porter Re: Forum Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:54
          - Co chciałbyś przeczytać, Narodzie? - pytał nieco zagubiony Adam Mickiewicz.
          A naród odpowiadał mu przytłaczjącą większościa głosów, że chciałby przeczytać
          o ostatnim zajeździe na Litwie, i żeby było do rymu, i żeby główny bohater miał
          na imię Mateusz, albo Tadeusz, albo jakoś podobnie.
          • Gość: mmm Re: Forum Sport IP: 216.52.235.* 21.08.06, 21:27
            Nie prowokuj, bo ona gotowa jeszcze zaczac 'ulepszac' to forum.

PS. Prosze sie nie obrazac, ale po co regulowac cos co daje sobie rade samo. Juz raz nam 'pomogliscie' dodajac opinie do artykulow (co doskonale wyplukalo z forum nasze watki). Za dalsza pomoc dziekujemy.
            • amra Re: Forum Sport 22.08.06, 09:09
              Techniczna korekta: on;)
              Absolutnie nie mam zamiaru "ulepszać" niczego. Chodzi o pewną ewolucję, tak by
              fora sportowe stały się bardziej przyjzne dla forumowiczów. Datego też zamim
              cokolwiek zostanie zmienione czy dodane chcę poznać opinię forumowiczów.
              Jeśli pojawią się zminany będą miały charakter ewolucji, a nie rewolucji;)
              Pytanie o forum formuły 1 miało na celu sprawdzenie czy widzielibyście takie
              forum jako reakcję na popularność tego sportu związaną z sukcesami naszego
              rajdowaca. To czy to forum będzie żywe zależy od piszących na nim.
              --
              a
              • Gość: Porter Re: Forum Sport IP: *.orion.pl 22.08.06, 09:57
                > Techniczna korekta: on;)
                > Absolutnie nie mam zamiaru "ulepszać" niczego.

I tak trzymaj, stary!
        • Gość: Y_Sam Re: Forum Sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:08
          Taka nieśmiała sugestia - możnaby poszerzyć forum żużel o inne sporty motorowe,
          w tym formułę1. Mam nadzieję, że "żużlowcy" mnie nie zlinczują za taki pomysł ;)
        • Gość: obii Re: Forum Sport IP: *.eranet.pl 22.08.06, 00:03
          Moim zdaniem nie warto. Po co mnożyć byty? Wątków o F1 nie ma aż tak dużo, żeby
          w jakikolwiek przeszkadzały na forum ogólnym. Skoki narciarskie też chyba nie
          mają oddzielnego forum, chociaż zimą pojawia się sporo wątków na ten temat.
          Jeśli stworzymy forum dla każdej dyscypliny, to co zostanie na ogólnym?

Ja np. interesuję się różnymi dyscyplinami sportu (choć głównie piłką :)) i
          zaglądam na to forum codziennie. I wolę zaglądać na jedno, niż na dziesięć.

Spójrz zresztą na forum "piłka nożna" czy "liga polska". Nowych wątków tam jak
          na lekarstwo, są głównie komentarze do tekstów redakcyjnych, których takie a
          nie inne umiejscowienie jest wymuszone "odgórnie".

Pozdr

PS Martwi Cię, że nie za bardzo masz co robić? ;)
          • amra Re: Forum Sport 22.08.06, 09:16
            W takim razie pomyślę nad rozszerzeniem zakresu forum sport. BTW zanim powstanie
            cokolwiek nowego staram się poznać opinię piszących.
            Eee tam, mam co robić, trolle cały czas krążą i czasem trafiają i na fora sportowe;)
            --
            a
            • Gość: Porter Re: Forum Sport IP: *.orion.pl 22.08.06, 10:24
              Ty porównaj to forum z Krajem, czy jemu podobnymi. Niby sport budzi
              namiętności, a przecież panuje tu wręcz Wersal. Może dlatego, że jak się jaki
              cham znajdzie, to na pozostałych dyskutantów jego chamstwo widać jak na dłoni
              i - co ciekawe - on sam je widzi. I albo zaczyna się zachowywać, albo rezygnuje
              z udziału w Forum. A trolle... Zapewne można by znaleźć jakąś skuteczną metode
              zwalczania ich, ale po pierwsze szkoda czasu (bo nie są tu przesadnie
              dokuczliwe), a po drugie - wiązałoby się to z nieuchronnym spadkiem swobody
              wypowiedzi na forum, a to z kolei byłoby wylaniem dziecka z kąpielą.
              • amra Re: Forum Sport 22.08.06, 11:01
                Forum Kraj jest klasą samą w sobie;)
                Co do trolli to pojawił się taki jeden z marketingiem sportowym...
                W każdym razie z tego co widzę pozostanie mi na was chuchać byście pączkowali i
                obserwować:)
                • Gość: Porter Re: Forum Sport IP: *.orion.pl 24.08.06, 12:55
                  Amra, nie przenoś wątków z tego forum na fora tematyczne, bo:
                  1. wprowadza to zamęt
                  2. na różnych forach dyskutują różni ludzie. Wieszając coś tutaj pisze się do
                  konkretnych osób. Kiedy to przenosisz - traci to sens.
                  W związku z tym utrudniasz dyskusje, a to zdaje się nie jest Twoim celem.
                  Myślę, że to, co powinieneś robić to nie przeszkadzać i reagować na przypadki
                  łamania regulaminu i netykiety.
      • czefan Re: Forum Sport 22.08.06, 23:40
        Sądzę,że wątki dotyczące krajowych rozgrywek w piłce nożnej powinny być na
        forum "piłka nożna" a nie na forum ogólnopolskim. Powinny być automatycznie tam
        przekierunkowane. Nie mam znajomego sędziego i ten sport mnie osobiście nie
        interesuje.
        Dlaczego więc na forum ogólnopolskim spotykam piłkarskie "śmiecie".
        Tak na prawdę to forum ogólnego w ogóle nie ma ! (ono jest też niestety w
        99% "pałkarskie").
        • Gość: yeti Re: Forum Sport IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.08.06, 16:42
          Zwracam uwage szanownemu koledze ze jak wyrzucimy watki pilkarskie na forum
          pilkarskie, zuzlowe na zuzlowe itd to na forum ogolnokrajowym zostanie tylko
          Admin oraz troll od marketingu sportowego. pzdr.
        • Gość: Y_Sam Re: Forum Sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 01:49
          A nie zastanawia Cię to, że może to właśne piłka nożna, a nie np. żużel, są
          najpopularniejszą dyscypliną sportu w preferencjach użytkowników tego forum?
          • amra Re: Forum Sport 24.08.06, 09:24
            Spokojnie... Ilość wątków piłkarskich i ich rozmieszczenie jest takie, że warto
            je zebrać w sensowne fora. Zauważcie że samo forum sport jest ogólnotematyczne i
            powinno nie tylko obejmować posty dotyczące piłki nożnej. Która i tak jest
            dopieszczona w forach piłka nożna i liga polska;)
            • dennis26 Re: Forum Sport 24.08.06, 10:15
              widocznie u nas nie ma takiego popytu na inne sporty,a jakby wszystko pilkarskie
              przeniesc na Pilke Nozną to tutaj pewnie by sie pojawil jeden wpis na pare dni o
              reprezentacji siatkarzy czy tez w zimie o skokach...
      • Gość: sardo Re: Forum Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:33
        Amra weź się odsztapercykuj od tego forum, co? Nudzi ci się?
        • Gość: dok Re: Forum Sport IP: 212.160.172.* 24.08.06, 12:43
          czy jest jakis algorytm na podstawie ktorego niektore watki zwiazane z pilka
          nozna przenosimy na forum 'pilka nozna' a niektore zostawiamy na forum 'sport'?
          nie bylo moderatora i bylo lepiej:/
          • Gość: sardo Re: Forum Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:48
            Zamiast wywalic te poronione opinie do artykułów których i tak z poziomu forum
            nikt nie pisze to się czepia tematow w ktorych aktualnie trwa dyskusja cos
            chyba nie teges. Chcesz mieć tematy jednowpisowe? Przylazłeś, mialeś pomóc i co?
      • Gość: AP Re: Forum Sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:07
        kichać na takie usprawnienia!
        • dennis26 Re: Forum Sport 24.08.06, 16:27
          w sumie te opinie do artykulow wszystkie w jednym miejscu to nie jest zly
          pomysl,nawet mi sie samo do ulubionych dodalo...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka