Dodaj do ulubionych

Uchwala nr 6/2006

29.08.06, 22:58
Wprowadziliśmy sobie nową organizacje ruchu.
Ale nie jest egzekwowana.
Według mnie to bardzo ośmiesza cała Wspólnotę i firmę Ankra.

Czy ktoś wie co się w tej sprawie dzieje ?
(uchwała przegłosowana w maju 2006)
Obserwuj wątek
    • mk2006 Re: Uchwala nr 6/2006 30.08.06, 09:18
      Jak ze wszystkimi innymi sprawami, o których decydowaliśmy na zebraniach i w
      uchwałach - NIC.
      Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie zniknie całkowicie Rada a Ankra, dopóki
      bedzie zarządzać naszym osiedlem, nadal nie będzie robić kompletnie nic!
      Szkoda słów...
    • pudzianko Re: Uchwala nr 6/2006 30.08.06, 14:15
      Wyrzućmy firmę Ankra. Jeżeli nic nie robi, to po co jest i za co jej płacimy,
      szkoda naszych pieniędzy. Może lepiej przekazać te pieniądze na jakiś zbożny
      cel??????
      • gusia18 Re: Uchwala nr 6/2006 02.09.06, 17:12
        Zgadzam się, jednakże pozwole sobie zauważyć że większośc mieszkańców ma gdzieś
        to co dzieje się na osiedlu.
        Nie należe do Rady, ale to ostatnio dwukrotnie dzwoniłam do Prezes Ankry i
        prawnik informując ją o uchybieniach Pani Wandy i powstałych brakach i
        niedoróbach.
        Tyle, że mówić to ja mogę, ale egzekwować musimy wszyscy. Bo ja zażadam,
        zagroże że przeprowadze wybór zarządu i zmianę firmy na nową, ale nikt mnie nie
        poprze.
        Było ostatnio zebranie w sprawie usterek, jednorazowo zebrało się dużo osób i
        co z tego, krzyczeli, powiedzieli dużo i z sensem. Co z tego, skoro to był zryw
        jednorazowy.

18 sierpnia rozmawiałam z Panią Prezes i Prawnik. Zobaczymy jakie będą
        rezultaty. Poprosiłam o zmianę administratora i powiedziałam co nie gra na
        osiedlu.
        O tym że nie ma dokumentacji technicznej, że sprawy zw z zielenia lezą, o tym
        jak traktuje firmy Pani Wanda, że nic nie robi sie w sprawach usterek.
        Oczywiscie obie Panie mowily naraz, ze ankra zajmuje sie jedynei naszym
        osiedlem, ktore jest specyficzne i problemowe strasznie, obiecały mi, że zrobią
        coś w powyzszych tematach. Obiecuja ale wiedza ze u nas nei ma kto egzekwować.

Proponuje przemyslec sprawę i podjać jakieś kroki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka