bogdan2b 29.08.06, 22:58 Wprowadziliśmy sobie nową organizacje ruchu. Ale nie jest egzekwowana. Według mnie to bardzo ośmiesza cała Wspólnotę i firmę Ankra. Czy ktoś wie co się w tej sprawie dzieje ? (uchwała przegłosowana w maju 2006) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk2006 Re: Uchwala nr 6/2006 30.08.06, 09:18 Jak ze wszystkimi innymi sprawami, o których decydowaliśmy na zebraniach i w uchwałach - NIC. Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie zniknie całkowicie Rada a Ankra, dopóki bedzie zarządzać naszym osiedlem, nadal nie będzie robić kompletnie nic! Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
pudzianko Re: Uchwala nr 6/2006 30.08.06, 14:15 Wyrzućmy firmę Ankra. Jeżeli nic nie robi, to po co jest i za co jej płacimy, szkoda naszych pieniędzy. Może lepiej przekazać te pieniądze na jakiś zbożny cel?????? Odpowiedz Link Zgłoś
gusia18 Re: Uchwala nr 6/2006 02.09.06, 17:12 Zgadzam się, jednakże pozwole sobie zauważyć że większośc mieszkańców ma gdzieś to co dzieje się na osiedlu. Nie należe do Rady, ale to ostatnio dwukrotnie dzwoniłam do Prezes Ankry i prawnik informując ją o uchybieniach Pani Wandy i powstałych brakach i niedoróbach. Tyle, że mówić to ja mogę, ale egzekwować musimy wszyscy. Bo ja zażadam, zagroże że przeprowadze wybór zarządu i zmianę firmy na nową, ale nikt mnie nie poprze. Było ostatnio zebranie w sprawie usterek, jednorazowo zebrało się dużo osób i co z tego, krzyczeli, powiedzieli dużo i z sensem. Co z tego, skoro to był zryw jednorazowy. 18 sierpnia rozmawiałam z Panią Prezes i Prawnik. Zobaczymy jakie będą rezultaty. Poprosiłam o zmianę administratora i powiedziałam co nie gra na osiedlu. O tym że nie ma dokumentacji technicznej, że sprawy zw z zielenia lezą, o tym jak traktuje firmy Pani Wanda, że nic nie robi sie w sprawach usterek. Oczywiscie obie Panie mowily naraz, ze ankra zajmuje sie jedynei naszym osiedlem, ktore jest specyficzne i problemowe strasznie, obiecały mi, że zrobią coś w powyzszych tematach. Obiecuja ale wiedza ze u nas nei ma kto egzekwować. Proponuje przemyslec sprawę i podjać jakieś kroki. Odpowiedz Link Zgłoś