Gość: toporek IP: *.ght.iadfw.net 15.02.03, 21:02 Wlasnie dzisiaj Arsenal zdemolowal gwiazdy Manchesteru United na boisku Manchesteru przed ich glosno widownio. Naprzod Arsenal, naprzod Kanonierzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Geezoos Re: Arsenal ZDEMOLOWAL 'gwiazdy' Man Utd na ich b IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 10:29 ...przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylom Re: Arsenal ZDEMOLOWAL 'gwiazdy' Man Utd na ich b IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.03, 12:10 Jaki przypadek? Przypadkowa to byla porazka w lidze, ale wtedy przy pierwszej bramce Manchesterowi strasznie pomogli sedziowie (reka, spalony). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuqu Re: Arsenal ZDEMOLOWAL 'gwiazdy' Man Utd na ich b IP: *.gda.pl 16.02.03, 17:25 jasne tam byla reka to byl przypadek tu byl rykoszet to juz nie przypadek.mam pytanie czy wogole ogladaliscie mecz ten i poprzedni ze wyrazacie takie opinie??? Po prostu wygrali zaden przypadek ale na pewno to nie bylo zdemolowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin FART IP: *.visp.energis.pl 17.02.03, 01:13 Szczęscie,przypadek,sędzia. DZięki tym czynnikom Arsenal fartem wygrał z Manchesterem. Szczescie:Słupek Solskjaera i chybienie Giggsa do pustej bramki. Przypadek:rykoszet po wolnym Edu Sędzia:Wyraźnie był stronniczy.Wolnego po którym padł gol,nie powinno być! Vieira(to chyba był on choc tam 3/4 składu do łysi murzyni) może i był lekko kopnięty przez Giggsa,lecz dalej walczył o piłkę.Jak wiedział że piłki nie odzyskał a sędzia od razu dyktuje wolnego.Ponadto na początku meczu Solskjaer był w polu karnym popychany przez Campbella-sedzia nie reaguje.Na faule graczy Arsenalu-nie reaguje.najmniejszy błąd gracza MU= wolny dla Arsenalu. A wiec fart fart fart!! GLORY GLORY MAN UNIIIIIIIIIIIIITED! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Arsenal ZDEMOLOWAL 'gwiazdy' Man Utd na ich b IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 15:47 Manchester to banda wyrobnikow na siłe promowanych w celach reklamowych.Za duzo w MU gra anglikow-to powoduje ze gra MU zamyka sie w schemacie-"kopnij i biegnij"-gdyby wywalil wszystkich anglikow ze skladu to od razu pojawilaby sie finezja poza tym w MU gra ruda ciota wiec nawet nie ma o czym mowic Coz,gdyby nie miliony dolarow promowane w te beztalencia to MU bylby w 1 lidze A beckham to przereklamowana ciota robiąca z siebie megagwiazde-idiote jak sie na nich wszystkich patrzy to nóż sie sam otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
glory !! 17.02.03, 16:54 "Kopnij i biegnij" - co za bzdury! Kolego obudziles sie dopiero ! Ja osobiscie ogladam gale angielska od ponad 20 lat i tego schematu typu "kopnij i biegnij" to jeszcze nie widzialem . No chyba ze przelacze na kanal pt: sprzedane mecze-witamy w polskiej lidze! A czy ty byles kiedys na meczu pilkarskim w UK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: !! IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 18:51 czy ja powiedzialem ze sie tak gra w lidze angielskiej?? nie -nie gra tak Arsenal,Chelsea,Newcastle.A MU i Liverpoool to kliniczne przyklady tempego.zachowawczego futbolu obliczonego miejscami "pod publiczke". Beckham poza dosrodkowaniem na krotki slupek nic nie umie,Keane mysli ze jest Bogiem,-moge tylko przyznac ze wsrod tej zgraji rzemieślnikow sa dwaj wybijajacy sie gracze-giggs i nistelrooy.Reszta to schematyczni wyrobnicy majacy duze mniemanie o sobie i potrafiacy pozowac do brukowcow-żenada Jesli to ma byc wizytowka angielskiego futbolu to sam widzisz.... glory napisał: > "Kopnij i biegnij" - co za bzdury! Kolego obudziles sie dopiero ! Ja osobiscie > ogladam gale angielska od ponad 20 lat i tego schematu typu "kopnij i biegnij" > to jeszcze nie widzialem . No chyba ze przelacze na kanal pt: sprzedane > mecze-witamy w polskiej lidze! > A czy ty byles kiedys na meczu pilkarskim w UK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Arsenal ZDEMOLOWAL 'gwiazdy' Man Utd na ich b IP: *.acn.waw.pl 18.02.03, 00:17 Tiaaaa, Barthez, Blanc, Silvestre, Giggs, Veron, Keane, van Nistelerooy, Solskjaer wszyscy oni to Anglicy. Co by nie byc zlosliwy przyznam ze ten ostatni to zmiennik. Z pewnoscia Francuzi, Holendrzy i Argentynczycy stosuja jedynie sluszna taktyke- kopnac pilke i ja gonic. Wiem, nie jestem obiektywny w tym temacie bo sercem jestem za MU, ale jak juz przytaczasz jakies argumenty warto zeby mialy one jakies pokrycie w rzeczywistosci. A co do Beckhama to Boze daj Polsce takiego zawodnika jak on. Przereklamowany- bardzo mozliwe, ale mimo to jest to klasa swiatowa. Mozna go lubic albo nie, mozna sie z niego smiac, albo nie, ale docenic klase trzeba. ps. masz racje, Campo, strzal Giggsa to rekord swiata. Z gorszych sytuacji nawet Jojko bramki strzelal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Arsenal ZDEMOLOWAL 'gwiazdy' Man Utd na ich b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.03, 17:19 Gość portalu: toporek napisał(a): > Wlasnie dzisiaj Arsenal zdemolowal gwiazdy Manchesteru United na boisku > Manchesteru przed ich glosno widownio. A rzezi dopełnił Sir Alex masaktując twarz Beckhama korkami (dwa szwy). Nie ulega wątpliwości, nie był to weekend, który piłkarze ManU będą chcieli pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Arsenal ZDEMOLOWAL 'gwiazdy' Man Utd na ich b 18.02.03, 00:35 Ja bedac na miejscu Sir Alexa to osobiscie zdrowo bym skopal dupe Gigsowi za zmarnowanie 100%ej szansy. No ale ten mecz to juz historia. Zapowiada sie nastepna gratka dla fanow Kanonierow. Spotkaja sie bowiem w nastepnej rundzie FA cup z sasiadami zza miedzy Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman idź synkuś do doktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 15:31 "zdemolowal'????? dwa strzaly, ktore weszly fuksem... idz sie leczyc, fanie kurwonierów Odpowiedz Link Zgłoś