Gość: PAnnaA IP: 62.153.128.* 02.11.01, 14:11 mam nadzieje ze olisabede da sobie rade z cala ( zenujaca) druzyna realu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campo Do PAnnyA 02.11.01, 14:36 Gość portalu: PAnnaA napisał(a): > mam nadzieje ze olisabede da sobie rade z cala ( zenujaca) druzyna realu Dlaczego uważasz że drużyna Realu Madryt jest żenująca?!!! Kibicuje Realowi,ale też mam nadziej że Oli strzeli np.hatt tricka na Santiago Bernabeu,....byłaby to wspaniała reklama naszego napastnika. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: Do PAnnyA IP: 62.153.128.* 02.11.01, 16:00 mam poprostu niechec do realu .... zreszta sam widzisz na pewno co sie dzieje w lidze hiszpanskiej.. druzyna nie jest zgrana , gwiazdy zidane i figo nie pokazuja klasy.... zawsze bylam fanem barki Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Do PAnnyA 02.11.01, 16:16 jak ostatni mecz Realu będzie w Atenach to może wyślą rezerwy jak do Moskwy. Wtedy - kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Do PAnnyA 02.11.01, 16:17 Rozumiem:-) Faktycznie Real miał nieciekawy początek sezonu,ale mysle że teraz już bedzie coraz lepiej. Zobaczymy jaki będzie wynik w niedzielnym supermeczu Real-Barca! Wierze że Real swoją gra udowodni Ci że nie jest wcale "żenujacym zespołem":-)) Real campeón!!! Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Do Campo IP: 213.17.164.* 02.11.01, 16:29 Campo! Przecież ona po prostu nie lubi Realu - tylko żenującą Barcę z Klifertem, to jak ma się przekonać - po prostu Real jest beee i już. Klapki na oczach jak koń. W ogóle tego nie rozumiem - przecież Real jest tak samo żenujący jak Barca :))))))) Forza Juve (z trzeciego miejsca w tym sezonie w serie A będę się cieszył). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA do Luxc IP: 62.153.128.* 06.11.01, 09:49 Panie Lux , nie lubie realu za rözne swinstwa , moze dlatego ze figo zlamal serce barcelonskim dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: do Luxc 06.11.01, 10:04 Droga Panno. Serce wielu madryckim dzieciom złamał na pewno Luis Enrique. Fakt, że był i jest gorszy o klasę od Figo powoduje, że nikt o tym teraz nie mówi. Poza tym to kibice Barcelony wielokrotnie podkreślali (po kiepskich sezonach, np. rok temu) że nie liczą się punkty, tylko bezpośrednie konfrontacje obu ekip. Ciekawe, dlaczego w tym roku sytuacja się odwróciła? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: do IP: *.pik.gliwice.pl 06.11.01, 11:23 Co do Enriqe to panna nie może być do końca świadoma na podstawie jej listu - za okres aż półtora roku kibicowania ( od przejścia Figo) - takie wyciągam wnioski na podstawie wysuniętych argumentów dlaczego nie lubi realu za okres gry Figo w barwach realu. A wcześniej nie było nic takiego co by powodowało niechęć do realu, a może mamy do czynienia z młodym(początkującym) kibicem, który nie mając żadnych powodów nie lubi jakiejś drużyny BO TAK. pozdrawiam prawdziwych kibiców wiernych swoim drużyną i obiektywnie patrzących na osiągnięcia innych drużyn nawet tych nielubianych ale z jakimioś powodami, konkretnymi argumentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: do PannyA IP: 213.17.164.* 06.11.01, 12:22 Pal diabli Szewczenkę (będzie trzecim rezerwowym?) - chcą ściagnąć Nestę i Cannavaro (wrrrrr). Ale właśnie swoimi zakupami udowodnili, że kupa gwiazdorów w zespole to nie wszystko. Taka drużyna też jest do ogrania. Mnie bardziej martwi fakt, że oni nie kupują gości po to, żeby wszystko wygrywać - kupują ich żeby zrobić jeszcze większe pieniądze, pozyskać nowych fanów, sprzedać kilkaset tysięcy nowych koszulek. Real z silnej piłkarskiej drużyny stał machiną do robienia pieniędzy - szkoda. Ps. Nie mogą wygrywać każdego meczu, bo to z marketingowego punktu widzenia byłoby niekorzystne - szybko by się znudzili, tak więc postawili na słabszy początek, a potem "dramatyczny" pościg za tytułem mistrza - jeśli się nie uda - to może i lepiej - uda się za rok z Szewczenką, Cannavaro i Nestą - więcej nowych koszulek, jeszcze więcej nowych koszulek - zobaczysz kiedyś się zadławią tymi koszulkami :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA do Lux-a IP: 62.153.128.* 06.11.01, 13:48 jezeli real kupi neste i canavarro ( najbardziej erotyczni mezczyzni w pilce nozm) to chyba zostane ich fanem :-))))) nie , na serio to ja zawsze bylam za biedniejszymi druzynami ( barca rybacy) , moja wrogosc jest chyba naprawde bardzo subiektywna ..ale mozna na forum chyba swoje zdanie wypowiedziec .denerwuje mnie ze nie liczy sie juz granie -tylko te pieniadze, zyski, profity , zobacz co sie stalo z ronaldem .... jest tyle dobrych mlodych pilkarzy ktörzy za malo kasy ( zobacz CHIEVO Wlochy) lepiej kopia pilke niz te wszystkie gwiazdy. moim zdaniem to pilkarze powinni pracowac na akkord... im lepiej - im wiecej wysilku, goli etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna A PS IP: 62.153.128.* 06.11.01, 13:53 a najbardziej wkurzylo mnie to.. ze barcelonczycy, biedni rybacy.. swoje ostatnie pesety wydawali na koszulki FIGO , dla sowich synköw -- Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: PS 06.11.01, 14:17 ale biedni rybacy moga kupowac sobie koszulki z bossskim Saviola, a co maja zrobic w zwiazku z tym biedacy z przedmiesc Rio - powiesic sie?? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Do PannyA @ Lhp IP: 213.17.164.* 06.11.01, 14:36 Nie martw się o swoich rybaków - za dwa sezony Figo będzie już stary, a Saviola dopiero rozpocznie swoją wielką karierę. Chyba, że za dwa sezony Saviola będzie już w Realu :)). Co do Chievo to jestem pod wrażeniem - mistrzostwa Włoch raczej na pewno nie zdobędą, ale może załapią się na jakieś puchary i pewnie pokażą tam więcej niż mega gwiazdy z naszej ligi. Ps.PannaA skąd wzięłaś o umlaut "ktörzy"? - Czyżby prosto z Trzeciej Rzeszy :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: DoLuxa@ Lhp IP: 212.144.121.* 06.11.01, 22:17 wiesz co mnie najbardziej wkurza? jak pilakrze daja sie kupic druzynie wroga... np.Andi Möller przeszedl z Dortmundu do Schalke Lehmann z Schalke do Dortmundu ... a gdzie troche dumy??? ja tego nie rozumiem, moze dlatego ze nie jestem facetem ... Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Do PannyA 07.11.01, 12:19 Wedlug mnie sytacja inaczej sie przedstawia. Figo jako czlowy zawodnik swiata, pragnal nowych wyzwan, oraz nie ukrywajmy chcial trafic do lepszej druzyny. Obie te rzeczy udaly sie. Jezeli bosski Luis zostalby w Barcelonie, to nic by nie osiagnal, obecnie druzyna Barcelony jest o klase nizej od Realu Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: IP: 62.153.128.* 07.11.01, 12:31 figo zrobil sie jak cieple kluchy, powinien troche schudnac..skad wiesz ze barca z figo nic by nie osiagnela????real ma moze najlepszych pilkarzy swiata, co nie znaczy ze jest najlepsza druzyna ...a ze barca prestizowy mecz przegrala , tja, pech ..kazdy ma kiedys swöj zly dzien.Barca po pierwszych eliminacjach Lig.Mi jest na czole europy. 6 rozgrywek - 5 wygranych.Na drugim miejscu Bayern , möj pupilek z 14 ( !!!) bramkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: o cio tu chodzi jakby? IP: 212.191.66.* 07.11.01, 13:10 Ooojjj... biedne te dzieci barcelońskich rybaków. Figo, ty zdrajco! Jak mogłeś złamać im serca? Ludzie, o czym wy w ogóle mówicie? Piłka jest dzisiaj (niestety) biznesem. Barcelona to taka sama maszynka do robienia pieniędzy jak Real. Kiedyś rzeczywiście liczyły się wartości takie jak honor czy duma, ale teraz liczy się w futbolu tylko kasa. To tak oczywiste, że aż głupio mi o tym pisać. Pewnym wyjątkiem mogłoby być Athletic Bilbao, zatrudniające wyłącznie Basków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: o cio tu chodzi jakby? IP: 62.153.128.* 08.11.01, 11:01 ah tak.... kiedys to naprawde byly inne czasy... pamietasz ( ja wtedy bylam troche zamala, takze nie weim dokladnie jakie to byly druzyny)) byl mecz polaköw z wlochami, boniek wtedy gral przeciwko polsce i mial ogromna szanse zeby wkopac nam gola, sama na sam, ale jednak tego nie zrobil.... wpöniejszych wywiadach wypowidala sie ze byla to bardzo trudna sytuacja dla niego... Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: o cio tu chodzi jakby? 08.11.01, 11:03 Jaki mecz - /kluby, repezentacja/???, wiecej szczegolow, poniewaz nie pamietam, zeby Boniek gral w reprezentacji Wloch ;-]]]] Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: o cio tu chodzi jakby? IP: 62.153.128.* 08.11.01, 11:08 nie nie reprezentacja, druzyna ... Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: o cio tu chodzi jakby? 08.11.01, 11:19 O ile dobrze pamiętam to był to mecz: Serie A - Liga Polska 2-2. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: o cio tu chodzi jakby? IP: 213.17.164.* 08.11.01, 12:27 Mecz między reprezentacjami lig? Campo proszę o więcej wyjaśnień. Jeśli to prawda to pomysł wydaje się ciekawy - wyobraźcie sobie reprezentacje serieA, ligi espańskiej, czy nawet żenującej angielskiej z Dudkiem na bramce. Możnaby rozgrywać jakiś puchar między takimi reprami - LM w przyszłym roku mniejsza - będzie więcej czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
campo Do Luxc 08.11.01, 17:24 Był kiedyś taki mecz(koniec lat 80-tych)! Reprezentacja Ligi Polskiej zagrała we Włoszech mecz z reprezentacja Serie A. Mecz zakończył się wynikiem 2-2!!! Ech,..kiedyś to mieliśmy lige:-)) W zespole SerieA brylowa oczywiście Zbigniew Boniek. O ile pamiętam jedną z bramek dla neszych gwiazdek zdobył Dariusz Dziekanowski. Niestety składów nie pamiętam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pannaA Re: Do Luxc IP: *.F.dial.o-tel-o.net 09.11.01, 12:40 Boniek gral wtedy chyba ( ? ) w Juve... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Do PannaA IP: 213.17.164.* 09.11.01, 14:29 Sorry za poprzedni wpis, teraz ja się popisałem przedwczesnym kliknięciem :)) Jasne, że w Juve, razem z Platinim, Rosiim itd. Zresztą dzięki niemu Juve zdobyło Puchar Europy w 86' po pamiętnym finałowym meczu na Hejzel (nie mam pojęcia jak to się poprawnie pisze), po którym Angole dostali dwuletniego bana na puchary. Dzięki Bońkowi zostałem zresztą fanem Juventusu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Do Luxc 09.11.01, 16:50 Gość portalu: Luxc napisał(a): > Sorry za poprzedni wpis, teraz ja się popisałem przedwczesnym kliknięciem :)) > Jasne, że w Juve, razem z Platinim, Rosiim itd. Zresztą dzięki niemu Juve > zdobyło Puchar Europy w 86' po pamiętnym finałowym meczu na Hejzel (nie mam > pojęcia jak to się poprawnie pisze), po którym Angole dostali dwuletniego bana > na puchary. Dzięki Bońkowi zostałem zresztą fanem Juventusu. > Pozdrawiam Masz racje Luxc,z tym że: Wydaje mi się że grając w tym meczu(SerieA-Liga Polska)Zbigniew Boniek był już zawodnikiem AS Roma. Ten pamiętny mecz na Heysel odbył się nie w 1986 ,a w 1985 roku. Poza tym Anglicy dostali nie dwuletniego bana na puchary,a aż pięcioletniego!:-)) Reszta się zgadza:-)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Do Campo IP: 213.17.164.* 09.11.01, 19:08 Dzięki za sprostowanie, po cichu liczyłem, że poprawisz moje ewentualne wpadki :))). Nie wiedziałem właśnie 85' czy 86' i strzeliłem źle :(((, a lhp który kieyś wygłaszał referat o hejzel (zresztą zabrał mi wtedy koszulkę Juve, żeby być bardziej wiarygodnym) pamiętał tylko, że "w latach osiemdziesiątych" :))) Ps Mam nadzieję, że nadal pamiętasz kto w zeszłym roku zdobył mistrzostwo Hiszpanii :)))) (muszę się po takim kichowatym w moim przypadku błędzie pocieszyć, że nawet Wielki Campo di tutti Campi nie jest nieomylny :))))))) Pozdr Ps2 Czy ktoś bywa jeszcze w barze? Ostatnio widziałem tylko Zibiego i Lhp. Odpowiedz Link Zgłoś