Gość: pawellus2@wp.pl pytanie 2 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.02.03, 00:28 Czy napastnika (N) można wystawić jako pomocnika (P) lub obrońcę (O) ? A jeśli tak to czy np. taki (N) wystawiony w składzie jako (O) punktuje jak (N) czy jak (O) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawellus2@wp.pl Re: pytanie 2 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.03.03, 21:17 Dobra - doczytałem się w regulaminie... :) N to N, O to O, P to P i nie można kombinować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swir Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 11:29 czy zawodnik-obrońca wczodzący przy stanie 0-3 niekorztstny czy otzryjmuje punkty minusowe Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 28.02.03, 12:53 Tak otrzymuje. T.j minus jeden punkt za druga bramke oraz minus jeden za trzecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 17:25 Czy bedzie ta zabawa takze przez internet tak ja w zeszlej rundzie?Jak tak to od kiedy to ruszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 17:34 to jesli zlikwidowaliscie punkty za wygrane i przegrane mecze to jakie punkty beda zdobywac obroncy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hallso nowi piłkarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 23:09 Co z nowymi piłkarzami, których nie ma na liście transferowej?? (np. ten brazylijczyk w Górniku Zabrze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 80.51.243.* 01.03.03, 10:09 troche za mało daliśie kasy na trensfery. Żurawaski 5 mln, Kosowski 5 mln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsup Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.mm.com.pl 01.03.03, 15:26 Przez nieuwage skasowalem haslo ,ktore otrzymalem SMS-em zwrotnym.Czy moge je odzyskac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.03.03, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 19:05 w ktorej druzynie gra przez Was wytypowany zawodnik (Ivica Kriżanec), bo ja go niestety nigdzie nei odnalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hawkie Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 212.76.37.* 01.03.03, 22:53 Czy zawodnik, który nie zagra w meczu, a jego drużyna jest liderem rozgrywek, dostaje za to punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babiarz Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 00:12 a dlaczego nie ma na stronie ani w gazecie listy nagród? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 18:58 Gość portalu: babiarz napisał(a): > a dlaczego nie ma na stronie ani w gazecie listy nagród? W gazecie była lista nagród-w poniedziałkowej gazecie. we wkładce"Sport" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzejo bArDZo WaznE ! ! ! IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 02.03.03, 08:51 tAK wiEC MAm sPRawKe: CZy mOZnA wZiAC uDZiAl w "WygrAJ liGe" poPRzeZ inTErNet ??? ChcIAlBYm taK aBy byLO POniEWAz InTErNet maM na co DZieN a GdyBYm zaPOmnial rAZ poZniej DRuGI kupIc gaZeTE z jAkiEGOs powODu !!! pRoSZe hoC moje ZdaNIe niEmA znaCZenIA. wiEC jaK ?? wIEm zE SA jESzCZe pilKArzYKI w kTorYch na 100% weZME udZIal NIech inTErnauCi zainteresoWANI tym TEmAteM nieCH mniE popRA !! dzieKUJe i zycZE wszyStkiM poWOdzENIa W konKUrSAch takich jAk wlasnIE "wYgRAj liGE" czy "pilkKArZyki" i gRAtuLUJe orGAnizatorom TEgo pomYSLU zoRGaNIZOWAniA m.in. takich FrAJD dla NIektoRYch z naS bo to w koncu ZAbAWa !!! DZiEKUJe za uWAgE !! douslYszeNIs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.Q.N Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.03, 11:58 TO JEST SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gemini70 Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 62.181.161.* 02.03.03, 14:04 Czy można wysłac swoje druzyny e-mailem ? Gemini70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 19:06 W trakcie zesonu bedzie mozna wymieniac zawodników.Czy w takim razie podczas sezonu ceny na liscie transferowej beda ulegały zmianie czy obecna lista obowiazuje juz do konca sezonu? Po drugie-Co bedzie z tymi nowymi zawodnikami,których jeszcze nie ma na liscie?Czy zostana dodani podczas sezonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołagol dane osobowe IP: *.toya.net.pl 03.03.03, 10:56 czy nieudzielenie zgody na udostępniania danych osobowych powoduje unieważnienie kuponu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extremelord Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 217.144.203.* 03.03.03, 12:38 w piątek z rozpędu wypełniłem kupon niebieskim długopisem, i na podstawowego bramkarza dałem Svitlicę a w sobote dowiedziałem sie ze nie gra i dokonałem korekty na kuponie czy moge wyslać taki kupon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziekan Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 158.75.14.* 03.03.03, 13:13 co sie stanie, jeżeli zostanie przełożona kolejka ligowa, czy będzie można przysyłać kupony do 18-19 marca, czy termin przysyłania kuponów nie ulegnie zmianie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.vt.pl 03.03.03, 13:43 Wysłałem SMS-a w konkursie Wygraj Ligę i chcę sprawdzić czy został zarejestrowany. Jak mogę to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
beast.beast Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 03.03.03, 13:47 Wysłałem SMS-a na konkurs Wygraj Ligę i chcę sprawdzić czy został zarejestrowany. Jak to zrobić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMO Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 17:11 SKĄD WIECIE OD KOGO PRZYSZEDŁ SMS I ILE MAMY PIENIĘDZY NA KUPNO ZAWODNIKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMO Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 17:14 CZY KUPONY MOŻNA WYSYŁAĆ TYLKO DO PIERWSZEJ KOLEJKI? CZY MOŻNA WEJŚĆ NP. W ŚRODKU KONKURSU W GRĘ? (OCZYWIŚCIE ROZUMIEM ŻE Z TYCH KOLEJEK KTÓRE JUŻ SIĘ ODBYŁY PUNKTY SIĘ NIE ZALICZAJĄ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Webster Kapitan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 18:42 Po co trzeba podawać kapitana i jego zastępce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli_zeus@gazeta.p Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 18:58 Mam pytanie: Otóż wysłałem sms ze swoją drużyną już pierwszego dnia od ukazania się pierwszej listy startowej jednakże nie otrzymałem sms-a zwrotnego z moim kodem, co mam w takiej sytuacji zrobic? Jest to troche nie fair bo zapłaciłem za to pieniądze a dostałem tylko sms z wiadomościa ze zarejestrowałem drużyne a kodu ani śladu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof PRZEŁOŻENIE 1. KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.03.03, 19:02 Jak w związku z przełożeniem 1. kolejki ligowej zmieni się termin nadsyłania kuponów?? Tzn. czy kupony dotychczas drukowane w "Gazecie" można nadal wysyłać tylko do 7 marca do godziny 17:00, czy też może ich "termin ważności" się wydłuży?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOORAQ Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.visp.energis.pl 03.03.03, 19:45 Wysłałem zgłośzenie do WL 24 lutego SMS-em, a dzisiaj w wyborczej czytem, że w SMS-ie zwrotnym powinienem otrzymać jakiś numer. Nie otrzymałem go! Co mam robić??? wrcmg@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś