Gość: reksio Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 217.96.25.* 03.03.03, 21:35 A jak teraz grać? Co z meczem Wisła Krakow a Garbarnia i przesuniętą 1 kolejką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek pomocnik kapitana IP: *.pajeczno.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 12:01 Czy pomocnik kapitana może być wytypowany spośród podstawowych zawodników drużyny, czy tylko z rezerwowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raulmm Przełożono 1 kolejkę! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.03.03, 16:37 Proszę, przełóżcie termin przesyłania kuponów o tydzień, tak aby mogły dojść bezpośrednio przed rozpoczęciem I kolejki. Jeśli miałyby przyjść na ten piątek to bez sensu - chyba "Gazeta" wie, że inauguracja rundy będzie tydzień później? PS Czy ktoś z redakcji czyta to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: playboy Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.koronowo.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 16:52 czy będzie zamieszczona lista nagród na stronie lub w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 06:53 Gość portalu: playboy napisał(a): > czy będzie zamieszczona lista nagród na stronie lub w gazecie koleś to jest zabawa, a Ty zaraz nagrody....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 12:19 jaki jest budżet klubów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.softpro2.pl 05.03.03, 13:34 Czy w związku z przełożeniem inauguracji Ligi będzie można później dosłać kupony lub esemesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś dotyczy terminu nadsyłania IP: 213.76.11.* 05.03.03, 14:41 czy ze względu na opóznienie startu 1 ligi pl można dłużej przysyłać kupony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokez Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.chello.pl 05.03.03, 15:42 Czy można tworzyc własną drużynę? Jak tak to jaki kod kibiców i regionu trzeba wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 21:49 Tydzien temu zzgłosilem swoja druzyne do gry sms, dostalem sms zwrotnego ze duzyna zostala zgloszona do konkursu ale nie dostalem tam mojego kodu?????????Co teraz??????? 503397746 Odpowiedz Link Zgłoś
josue Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 05.03.03, 23:09 czy będą dostępne do wglądu wyniki i zajmowane miejsca każej z drużyn biorących udział w konkursie czy dostępne będą jedynie informacje o najlepszych (tak ja było w poprzedniej edycji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivko77@wp.pl Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 09:28 ...witam,mam pytanie gdzie znalezc kody druzyny,ktorij kibicuje i miasto?np.siemianowice.sl-gornik zabrze....dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 12:29 Czy ze względu na przesunięcie kolejki przedłuża się okres nadsyłania kuponów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_k_s Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 12:58 Dostałem SMSa o treści że drużyna o podanej nazwie już istnieje.Co teraz? Czy mój SMS trraci wazność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawellus2@wp.pl SMS-y IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.03, 22:58 Dlatego od zrezygnowałem ze zgłaszania drużyn SMS-em. Wydaje sie, ze najprościej, ale... 1. koszty; 2. błędy; 3. koszty; ...... 99. koszty :) Pozatym co na piśmie to na piśmie. Wysłałem 18 kuponów wyciętych z Gazety. Nie było nawet trudno zdobyć - dla chcącego nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 18:57 Da się pisać przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.duna.pl 06.03.03, 23:04 Czy to prawda ze na przyslanie sms-ow i kuponow zostal jeszcze przedluzony termin z 7 marca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 10:22 A co z nową przełożoną kolejką i mam pytanie: Ilu piłkarzy można zmienić po danej kolejce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 81.15.161.* 07.03.03, 14:20 Pierwsza kolejka zostala przesunięta. Czy w związku z tym kupony można przysyłać do następnego tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo90@wp.pl albo gg 1451412 kupon IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 16:42 na kuponie pisze LIGA REGIONALNA i dwa puste kwadraciki a obok po prawej stronie pisze LIGA KIBICÓW i też dwa puste kwadraciki czy mam tam wogóle coś wpisywać ??? jak tak to co ?????? pomóżcie mi plis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienek SMS DO 07... IP: *.libiaz.net / 192.168.1.* 07.03.03, 18:44 Witam, przedłóżyliscie termin nadsyłania kuponów... a o SMSach zapomnieliście???? dlaczego nie przedłóżono terminu nadsyłania SMSów ???? Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zor Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 09:42 Czy można dokonywać wymiany zawodników w trakcie sezonu poprzez internet? Jesli tak to w jaki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelik21 ??? 08.03.03, 16:37 Ile kosztuje SMS, ktory zglasza druzyne do rozgrywek??? Odpowiedz Link Zgłoś
ventr Pytanie dziwne. 09.03.03, 12:21 Kiedy jeśli wogóle będzie ranking drużyn biorących udział w Wygraj Ligę? Czy drużynę zgłoszoną sms-em będzie można przejąć i kontynuować gręprzez www? Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Ktora druzyna zostala odrzucona ??? 10.03.03, 09:36 wyslalem 3 zgloszenia SMSem , otrzymalem 2 hasla i 1 odpowiedz ze cos sknocilem. Jak sprawdzic w ktorej z tych 3 druzyn ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.bubniewicz Re: Ktora druzyna zostala odrzucona ??? 20.03.03, 14:04 Mnie też oszukali, wysłałem 3 smsy a dostałem 1 zwrotny!-nawet nie raczyli odpowiedzieć na mojego maila! Poziom organizacjii tego konkursu-poniżej zera! Normalnie firma Bolek i Lolek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:46 Kupiłem dziś Waszą gazetę. Nie wiem czy zdążę aby kupon dotarł. Co mam zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawellus2@wp.pl Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.03, 22:46 Wysłać najpóźniej w czwartek 13.03 wcześnie rano priorytetem. Oczywiście przyklejony na kartę korespondencyjną i wypełniony czarnym długopisem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 08:14 wysłałem do was kupon ale mam 14 lat.czy uznacie mój kupon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawellus2@wp.pl oj... :( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.03, 22:53 Oj trzeba było poczytać regulamin i wypełnić danymi osoby pełnoletniej, np. taty lub mamy... :( "2. W konkursie mogą wziąć udział osoby fizyczne, zamieszkałe w Polsce, które ukończyły 18 lat, lub grupy osób pełnoletnich." Chyba Cię zmartwiłem. Ale głowa do góry zagraj na piłkarzykach - jeszcze zdążysz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabio6510 Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bibl.univ.szczecin.pl 13.03.03, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunczyk Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 20:51 kiedy będzie opublikowana lista drużyn? Odpowiedz Link Zgłoś