Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy

• Gość: reksio Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 217.96.25.* 03.03.03, 21:35
        A jak teraz grać? Co z meczem Wisła Krakow a Garbarnia i
        przesuniętą 1 kolejką?
      • Gość: Sylwek pomocnik kapitana IP: *.pajeczno.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 12:01
        Czy pomocnik kapitana może być wytypowany spośród podstawowych
        zawodników drużyny, czy tylko z rezerwowych?
        • Gość: Raulmm Przełożono 1 kolejkę! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.03.03, 16:37
          Proszę, przełóżcie termin przesyłania kuponów o tydzień, tak aby mogły dojść
          bezpośrednio przed rozpoczęciem I kolejki. Jeśli miałyby przyjść na ten piątek
          to bez sensu - chyba "Gazeta" wie, że inauguracja rundy będzie tydzień później?

PS Czy ktoś z redakcji czyta to forum?
      • Gość: playboy Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.koronowo.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 16:52
        czy będzie zamieszczona lista nagród na stronie lub w gazecie
        • Gość: kazet Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 06:53
          Gość portalu: playboy napisał(a):

> czy będzie zamieszczona lista nagród na stronie lub w gazecie

koleś to jest zabawa, a Ty zaraz nagrody.......
      • Gość: poldek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 12:19
        jaki jest budżet klubów
      • Gość: arek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.softpro2.pl 05.03.03, 13:34
        Czy w związku z przełożeniem inauguracji Ligi będzie można
        później dosłać kupony lub esemesy
      • Gość: krzyś dotyczy terminu nadsyłania IP: 213.76.11.* 05.03.03, 14:41
        czy ze względu na opóznienie startu 1 ligi pl można dłużej
        przysyłać kupony
      • Gość: rokez Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.chello.pl 05.03.03, 15:42
        Czy można tworzyc własną drużynę? Jak tak to jaki kod kibiców i
        regionu trzeba wpisać?
      • Gość: wisnia Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 21:49
        Tydzien temu zzgłosilem swoja druzyne do gry sms, dostalem sms
        zwrotnego ze duzyna zostala zgloszona do konkursu ale nie
        dostalem tam mojego kodu?????????Co teraz??????? 503397746
      • josue Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 05.03.03, 23:09
        czy będą dostępne do wglądu wyniki i zajmowane miejsca każej z
        drużyn biorących udział w konkursie czy dostępne będą jedynie
        informacje o najlepszych (tak ja było w poprzedniej edycji)
      • Gość: pivko77@wp.pl Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 09:28
        ...witam,mam pytanie gdzie znalezc kody druzyny,ktorij kibicuje
        i miasto?np.siemianowice.sl-gornik zabrze....dzieki
      • Gość: Marcin Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 12:29
        Czy ze względu na przesunięcie kolejki przedłuża się okres
        nadsyłania kuponów
        • Gość: k_k_s Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 12:58
          Dostałem SMSa o treści że drużyna o podanej nazwie już istnieje.Co teraz? Czy
          mój SMS trraci wazność?
          • Gość: pawellus2@wp.pl SMS-y IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.03, 22:58
            Dlatego od zrezygnowałem ze zgłaszania drużyn SMS-em. Wydaje sie, ze
            najprościej, ale... 1. koszty; 2. błędy; 3. koszty; ...... 99. koszty :)
            Pozatym co na piśmie to na piśmie. Wysłałem 18 kuponów wyciętych z Gazety. Nie
            było nawet trudno zdobyć - dla chcącego nic trudnego.
      • Gość: Michał Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 18:57
        Da się pisać przez internet?
      • Gość: Bartek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.duna.pl 06.03.03, 23:04
        Czy to prawda ze na przyslanie sms-ow i kuponow zostal jeszcze
        przedluzony termin z 7 marca???
      • Gość: Mario Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 10:22
        A co z nową przełożoną kolejką i mam pytanie: Ilu piłkarzy można
        zmienić po danej kolejce ?
      • Gość: Bartek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 81.15.161.* 07.03.03, 14:20
        Pierwsza kolejka zostala przesunięta. Czy w związku z tym kupony
        można przysyłać do następnego tygodnia?
      • Gość: kamilo90@wp.pl albo gg 1451412 kupon IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 16:42
        na kuponie pisze LIGA REGIONALNA i dwa puste kwadraciki a obok
        po prawej stronie pisze LIGA KIBICÓW i też dwa puste kwadraciki
        czy mam tam wogóle coś wpisywać ??? jak tak to co ??????
        pomóżcie mi plis
      • Gość: wienek SMS DO 07... IP: *.libiaz.net / 192.168.1.* 07.03.03, 18:44
        Witam, przedłóżyliscie termin nadsyłania kuponów...
        a o SMSach zapomnieliście????
        dlaczego nie przedłóżono terminu nadsyłania SMSów ????
        Pozdrawiam...
      • Gość: zor Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 09:42
        Czy można dokonywać wymiany zawodników w trakcie sezonu poprzez
        internet? Jesli tak to w jaki sposób?
      • pawelik21 ??? 08.03.03, 16:37
        Ile kosztuje SMS, ktory zglasza druzyne do rozgrywek???
      • ventr Pytanie dziwne. 09.03.03, 12:21
        Kiedy jeśli wogóle będzie ranking drużyn biorących udział w
        Wygraj Ligę?
        Czy drużynę zgłoszoną sms-em będzie można przejąć i kontynuować
        gręprzez www?
      • nadgajowy Ktora druzyna zostala odrzucona ??? 10.03.03, 09:36
        wyslalem 3 zgloszenia SMSem , otrzymalem 2 hasla i 1 odpowiedz ze cos sknocilem.
        Jak sprawdzic w ktorej z tych 3 druzyn ???!!!!
        • marcin.bubniewicz Re: Ktora druzyna zostala odrzucona ??? 20.03.03, 14:04
          Mnie też oszukali, wysłałem 3 smsy a dostałem 1 zwrotny!-nawet nie raczyli
          odpowiedzieć na mojego maila! Poziom organizacjii tego konkursu-poniżej zera!
          Normalnie firma Bolek i Lolek!!!!
      • Gość: Marek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:46
        Kupiłem dziś Waszą gazetę. Nie wiem czy zdążę aby kupon dotarł.
        Co mam zrobić ?
        • Gość: pawellus2@wp.pl Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.03, 22:46
          Wysłać najpóźniej w czwartek 13.03 wcześnie rano priorytetem. Oczywiście
          przyklejony na kartę korespondencyjną i wypełniony czarnym długopisem.
          Pozdrawiam.
      • Gość: trawa Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 08:14
        wysłałem do was kupon ale mam 14 lat.czy uznacie mój kupon?
        • Gość: pawellus2@wp.pl oj... :( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.03, 22:53
          Oj trzeba było poczytać regulamin i wypełnić danymi osoby pełnoletniej, np.
          taty lub mamy... :(
          "2. W konkursie mogą wziąć udział osoby fizyczne, zamieszkałe w Polsce, które
          ukończyły 18 lat, lub grupy osób pełnoletnich."
          Chyba Cię zmartwiłem. Ale głowa do góry zagraj na piłkarzykach - jeszcze
          zdążysz. Pozdrawiam.
      • Gość: fabio6510 Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bibl.univ.szczecin.pl 13.03.03, 13:18
      • Gość: torunczyk Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 20:51
        kiedy będzie opublikowana lista drużyn?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka