Gość: aimarek IP: 212.191.66.* 05.11.01, 17:09 No właśnie...kto? Mój typ: Liverpool-Deportivo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moler Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.150.166.* 05.11.01, 17:28 tak myslalem, ze bedziesz typowal Liverpool...w tej chwili jest to chyba ukochany zespol w tym kraju pochodzacy z wysp. Mam nadzieje, ze w finale zagra Liverpool, maja wlasciwie wszystko, znakomity atak (przeciez tam gra ja podstawowi napastnicy reprezentacji Anglii!!!), fenomenalni obroncy (dopuszczaja zalednie do kilku strzalow na bramke w meczu) i swietnego bramkarza (marzy mi sie, aby kiedys okrzyknieto go najlepszym bramkarzem na swiecie, nie mowie o polskich fanatykach, ktorzy juz dawno to stwierdzili). Uwazam jednak, ze bedzie tradycyjnie, a wiec o najwyzsze laury powalczy REAl i Bayern...moze Liverpool sprawi jednak niespodzianke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 212.191.66.* 05.11.01, 17:32 Trochę wiary, moler. Moim zdaniem Liverpool nie pokazał jeszcze pełni swoich możliwości. Daleki od optymalnej dyspozycji jest Gerrard. W meczu z Borussią średnio zagrał Owen. Nie występował Hyypia... Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 05.11.01, 17:36 Oczywiście bedzie w finale Real Madryt!:-) A kto drugi? Marzy mi sie FC Liverpool,.....a może w finale będzie Panathinaikos?:-)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 212.191.66.* 05.11.01, 17:41 A co powiecie na finał: Liverpool-Panathinaikos. Wynik- 2:2, Oli strzela dwa gole, później strzela Owen. I w ostatnich sekundach Dudek strzela bramkę głową po rzucie rożnym. W karnych tylko Oli strzela celnie. Resztę karnych broni Dudek. I Liverpool wygrywa. A po meczu Liverpool podpisuje kontrakt z Olim. Fajnie by było, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 05.11.01, 17:49 Gość portalu: aimarek napisał(a): > A co powiecie na finał: Liverpool-Panathinaikos. Wynik- 2:2, Oli strzela dwa > gole, później strzela Owen. I w ostatnich sekundach Dudek strzela bramkę głową > po rzucie rożnym. W karnych tylko Oli strzela celnie. Resztę karnych broni > Dudek. I Liverpool wygrywa. A po meczu Liverpool podpisuje kontrakt z Olim. > Fajnie by było, nie? Hihi,fajnie by było:) Mogloby byc jeszcze tak: Olego i Dudka posądzają o ukartowanie wyniku,obu wyrzucają na zbity pysk z klubów. UEFA nakłada na nich 2-letnią dyskfalifikacje.Jedziemy na MS bez nich,dostajemy lanie,wracamy na tarczy. Oli zabiera Jurka do Nigerii,by tam topić smutek w alkoholu... Wrrrrrr.....co ja plote:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:31 Campo jestes niemozliwy !!! :-))) Prawie zemdlalem na te twoje projekcje (ze smiechu..) .... Co do finalu LM - Typuje Real Madryt. W czworce bedzie tez Bayern, Liverpool i MU (mimo wszystko). Kto bedzie gral z Realem - zadecyduje jeden mecz, przeblysk formy... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexy's Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:51 W finale zagra MU przeciwko Barcelonie lub Juventusowi. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 213.17.164.* 05.11.01, 19:05 Jestem zagorzałym fanem Juventusu - i sorry ale w tym sezonie Biało - Czarnych w finale nie będzie - może za rok. Wiele lat Juve grało w niezmienionym składzie i to było ich siłą - zgranie. Teraz jest to nowa drużyna i trochę czasu musi upłynąć, żeby dorównała tej jedenastce, która co roku zaliczała finał LM. Chyba, że pół sezonu im wystarczy - mają w końcu nadal super skład, mimo że bez Zidana i Pippy-Inzaghiego. Tak na trzeźwo podchodząc do tego to półfinał dla Juve będzie chyba szczytem marzeń w tym sezonie - oczywiście fajnie by było gdybym się mylił. W finale powinien zagrać Real z Liverpoolem - czyli tym razem Campo wygrałeś, a my z Mariem i naszymi miernymi MU i Juve obejdziemy się chyba smakiem :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 19:16 Zgadzam sie co do Juve, rowniez jestem jego fanem i niestety widze upadek tej druzyny. 7 ostatnich meczow w lidze bez zwyciestwa mowi samo za siebie. Posprzedawali gwiazdy a kupili Nedweda ktory jest niewidoczny i Salasa - kontuzjowany. W finale najprawdopodobniej zagraja Real z Bayernem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napiór Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 192.168.186.* 09.11.01, 13:42 Jestem fanatykiem Liverpoolu. Myślę ze oni dojdą do finalu. Kto inny: MU, Real albo Bayern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżoni Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.bci.net.pl 11.11.01, 00:35 Real rozbije Juve lub Deportivo,lubię Liverpool,ale trocccchę im jeszcze brakuje,a w zeszłym sezonie w kilku meczach wyczerpali limit szczęścia (Alaves,Arsenal w PA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.icm.edu.pl / *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:14 Gość portalu: dżoni napisał(a): > Real rozbije Juve lub Deportivo,lubię Liverpool,ale trocccchę im jeszcze > brakuje,a w zeszłym sezonie w kilku meczach wyczerpali limit szczęścia > (Alaves,Arsenal w PA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gof Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 16:47 Bayern Monachium - Manchester United hiszpanie i włosi grają najładniej ale niemcy i anglicy zawsze maja szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 10.0.6.* 05.11.01, 20:09 O ile to mozliwe (czy nie sptkaja sie wczesniej) REAL - LIVERPOOL Odpowiedz Link Zgłoś
al-bundy Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 05.11.01, 20:52 Finał Real - Liverpool jest bardzo możliwy, ale wszystko zależy od tego, czy Liverpool utrzyma znakomitą formę. Bo, że Real, to nie mam wątpliwości :) To byłby chyba finał marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 05.11.01, 22:49 Witam ;-]] Ja zaczne swój wywod od tylu – czyli kto Nie zagra w finale LM gr A - Bayern Monachium, FC Nantes, Manchester, Boavista Porto – z tej grupy powinni odpasc FC Nantes oraz Boavista Porto – chociaz uwazam, iż Boavista może pokusic się o niespodzianke gr. B : FC Barcelona, Liverpool, Galtasaray, Roma – tu sytuacja jest trudniejsza, prawie pewny wydaje się slaby wynik Galaty i kto będzie tym drugim „pechowcem” – ja uwazam, ze Barcelona – z kilku powodow. Oto one: nowy, jeszcze niezgrany sklad, Barca znana jest z tego, za „zawodzi” w Pucharach, marny bramkarz. gr.c: Real Madryt, Panathinaikos Ateny, FC Porto, Sparta Praga – jeszcze trudniejsza sytuacja niż w grupie poprzedniej. Jednak najmniejsze szanse daje ambitnym Czechom i FC Porto. gr.d Juventus Turyn, Deportivo La Coruna, Arsenal, Bayer Leverkusen – wydawaloby sie, ze wyjsc z tej grupy moze kazdy, jednak to Arsenal i Bayer Leverkusen sa glownymi kandytami do „zakonczenia” swojej przygody z LM. Dowod temu dawal nawet Wenger, który nie wytrzymal psychicznie podczas „lania” jakie urzadzili mu „wszechatenscy”, natomiast z calym szacunkiem dla milosnikow Bligi uwazam, iż „aspiryny” sa najslabszym zespolem tej grupy i wyjscie z niej graniczyloby z cudem. Zostaja – BM, MU, Liver, Roma /jednak/, Real, PAO, Juve, Deportivo. W tej fazie rozgrywek odpada 4 1. – MU – powodow jest wiele, kryzys zjada ten zespol jak „muchy zgnile mieso”, obrona praktycznie nie istnieje, bramkarz zapomnial jak się broni, a w tej fazie kazda stracona bramka może zadecydowac o awansie 2. Roma – po wspanialej walce w cwiercfinale ulega minimalnie, jednak ulega i odpada 3. PAO – szkoda a jednak jeden mecz „wspanialy” a potem nagle „cos peka” i Oli i jego druzyna odpadaja z dalszej zabawy, jednak wśród fachowcow zostaje zauwazony mlody napastnik PAO i kluby zaczynaja licytacje o tego zdolnego pilkarza 4. Deportivo – nie mialo sczescia i gralo przeciwko BM, w ktorym Kahn był zapora nie do przejscia – ale Bawarczycy najedli się strachu. Pozostaly Liver, Juve, Real BM – odpadaja 2 zespoly Juventus – po niezbyt interesujacym widowisku obfitujacym w czerwone kartki /Davids/ oraz braku zgrania w zespole /jak opisywal Luxc/ turynczycy odpadaja w meczu z Liverpoolem. Czolowa postacia dwumeczu zostaje J.D. BM – dostaje sroga „lekcje pokory” od wspaniale grajacego Realu, nawet Kahn nie jest w stanie powstrzymac maszyny, która napedzaja Figo, Zidane i Raul. Wielki final LIVERPOOL – REAL – to widowisko przechodzi do historii futbolu, o tym fianle będzie się mowic przez wiele lat, niestety JD puszcza pierwszy strzal w swiatlo bramki, jednak Owen i spolka odwdzieczaja się „krolewskim”. Nastepnie Jurek broni jak w transie, wylapuje wszytsko. 85 min. sedzia dyktuje karnego dla Realu, Dudek broni potezny strzal Raula, także wylapuje dobitke Figo, jednak przy trzeciej probie dobitki Ivana Campo kapituluje. Jest remis. Ostatnia akcja meczu – rzut różny dla Liverpoolu – Dudek wybiega w pole karne Realu i po wspanialym dosrodkowaniu Gerarda strzela gola „efektownym” szczupakiem i Liverpool wygrywa LM. Bohaterem spotkania zostaje J.D, otrzymuje kluczyki o nowego Mercedesa, którego sprzedaje i caly zysk przeznacza na cele charytatywne. Zostaje także wybrany najlepszym bramkarzem tej edycji LM oraz Premiership. pzdr Ps – miała to być powazna analiza, jednak mnie troche ponioslo. -]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.chello.pl 05.11.01, 23:12 Liverpool z Ralem Madryt i mimo że bardzo lubie Luisa Figo to Dudek zachowa czyste konto, lub puści mniej goli niż jego rywal. Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 06.11.01, 08:54 Zagra Real z Manchesterem (lub Romą, MU przeżywa jak na razie kryzys). Co prawda ostatnio wiele ludzi w Polsce zaczęło kibicować Liverpoolowi, ja jednak od wielu lat sympatyzuję z MU i nie mam zamiaru zmieniać poglądów. Będę jednak kibicował Dudkowi w meczach przeciwko Barcelonie, tak samo jak kibicowałem jego drużynie w meczu np. z Borussią, co pewnie nie miałoby miejsca gdyby w angielskiej drużynie nie grał w bramce nasz rodak. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.ltl.pl 06.11.01, 09:51 Wg mnie w pólfinałach spotkaja sie być może Real z Barceloną oraz Liverpool z Panathinaikosem. A finał jest juz wiadomy Real - Liverpool. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.pik.gliwice.pl 06.11.01, 09:59 Przeczytał;em wszystkie wątki i zostały wymienione wszystkie drużyny kandydujące do finału ale mało kto zauważ siłe ROMY i Deportivo. A mają chyba najszersze kadry reprezentujące wyrownany poziom. Real i Liverpool też może być w półfinale. A tu są piłkarze nie do zastąpienia i kartki mogą wiele zmienić. I finał według mnie może być Roma v Liverpool lub przedstawiciel Hiszpani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 62.153.128.* 06.11.01, 10:40 bayern - real m. , fajnie byloby takze bayern - manu <- Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz_k Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? 06.11.01, 13:45 Oczywiscie chcialbym, zeby Real Madrid. Boje sie, ze tym drugim bedzie Bayern Monachium. Ale jak tak bedzie, to Real przynajmniej sie zrewanzuje za polfinal 2001 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 14:10 Fajny bylby final Bayern - Barcelona , ewentualnie Barcelona - Liverpool (ze wzgledu na Dudka oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.pde.philips.com 08.11.01, 07:50 Liverpool-Real? Nie sądzę. Dlaczego? Bo niedługo na ławkę The Reds wróci Houllier i wszystko wróci do normy, czyli mało efektowna i mało przekonująca gra. Zauważcie, że w tym sezonie Liverpool zaczął grać (bardzo) dobrze, od kiedy prowadzony jest przez Thompsona! Finał marzeń to dla mnie mecz Barca- Real, i zwycięstwo azulgrany... Niestety nie bardzo w to wierzę, i to nie dlatego że Barca padła na Bernabeu (to się może przydarzyć każdemu), ale dlatego, że jej trenerem jest Charlie Rexach... Chociaż cuda się zdarzają!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.com.pl 08.11.01, 08:22 Według mnie będzie to mecz Liverpool-Roma czyli rewanż za finał bodajże z 1983 roku. Ale znowu wygra Liverpool. Nie piszę tego tylko ze względu na to, że w Liverpoolu gra Dudek. Kibicuję im zanim ktoś słyszał o Dudku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.internetia.pl 08.11.01, 10:00 Przeczytałem wszystkie wątki przewijają się Liverpool,Real i trochę mniej często Bayern. Zadecyduje ławka rezerwowych,doświadczenie i obrona,czyli niestety znowu Bayern. Kto drugi? Myślę że hiszpańska liga,która jest chyba najsilniejsza.Szansę maja wszystkie trzy drużyny a czarnym koniem może być LaCoruna. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 157.25.121.* 08.11.01, 11:52 Juventus-Real 1:0 bramka Del Piero oczywiście z wolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 62.153.128.* 08.11.01, 12:13 jezeli del pierro bedzie mögl do konca grac.... bo zawsze jak mu sie cos nie uda trener go wywala z boiska ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 213.17.164.* 08.11.01, 12:43 Z tym Alexem to nie jest tak - Lippi go zdejmuje ostatnio właśnie kiedy coś mu się uda - po prostu kiedy sytuacja na boisku jest już wystarczająco dobra - del piero może zejść odpocząć - nie ma sensu takiego zawodnika, którego zresztą każdy chce skosić narażać na kontuzję, bo jego nieobecność może być obecnie dla biało-czarnych bardzo poważnym problemem. Tak więc Alex wychodzi w podstawowym składzie - strzela bramkę z wolnego, zalicza asystę i schodzi - i bardzo dobrze, tym bardziej że kondycję może ma lepszą niż Mega Polacy, ale znowu nie taką, żeby w każdym meczu (których Juventus gra w ch.. ) grać pełne 90 min. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pannaA Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 62.153.128.* 08.11.01, 13:02 z mojego puktu widzenia to jest inaczej .. del pierro jest naprawde gwiazda , zaliczam go nawet do grupy z maradona, ronaldo itd ale .... on stoi u wlochöw pod strasznym uciskiem.... jak raz cos mus sie nie uda to zaraz cala prasa wloska na niego... trener woli go wyslac na lawke.Del pierro mila chyba zaraz po baggio , najwieksze klopoty z wloska prasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 213.17.164.* 08.11.01, 13:33 Z Maradoną? Musiałby zamiast z wolnych zacząć strzelać rękami :)) Miał kłopoty z prasą bo był w jednym sezonie bogiem, a potem złamana noga i spadek formy - do której wraca powoli od ponad 2 sezonów i nie oszukujmy się jeszcze nie wrócił, mimo, że ten sezon rozpoczął bardzo dobrze. Inna sprawa, że teraz nie jest już właściwie napastnikiem, tylko atakującym pomocnikiem - no i chyba na razie wychodzi mu to na dobre. pozdr PS Jak tylko odzyska dawną sławę kupi go Real, który stanie się jednocześnie największym potentatem na runku odzieżowym i zacznie wygrywać mecze zasypując swoich przeciwników tysiącami koszulek zrzucanych ze śmigłowców transportowych prosto na boisko. Trochę to będzie nieuczciwe, ale co tam - liczy się wynik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżoni Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.bci.net.pl 11.11.01, 00:52 Del Pierro nie jest piłkarzem kompletnym jak Maradona,Schols,Raul-jak zauważyłeś nie strzela jak na razie ręką,ale wszystko przed nim;))A M. był genialny,sk**,mimo to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 16:56 oczywiscie z karnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 09.11.01, 17:43 ...jezeli los pozwoli...:-) Real Madrid vs. FC Bayern pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulus Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.mst.gov.pl 10.11.01, 12:00 I ja sie z tym zgadzam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał D Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:22 Ja kibicuję mocno Dudkowi i mam nadzieję, że w tym sezonie to on będzie wznosił triumfalnie Puchar Mistrzów. Liverpool - Bayern 2:0 - to moje przepowiednie, albowiem Manchester, Real mimo gwiazd w składzie nie potrafią wygrywać mecz za meczem... Pozdrawiam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekNT Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 217.97.235.* 10.11.01, 16:26 Bayern Monachium - Real Madryt, mój typ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukullus Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.11.01, 17:19 Gość portalu: aimarek napisał(a): > No właśnie...kto? Mój typ: Liverpool-Deportivo. Jasno twierdzę, iż tylko Real może wygrać LM. Rywal - nieistotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virtus Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.11.01, 17:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 19:53 mój typ to Liverpool z PANATHINAJKOSEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.jeremi.pl 10.11.01, 20:53 napewno w finale nie zagra REAL bo to juz staje sie rutyna ze w finale wystepuja druzyny ktore maja w skladzie wiele utalentowanych ale wlasnych gwiazd np jak walencja czy liverpool albo tez druzyny ktore bazuje przez dlugi czas na swietnej taktyce i stalej obsadzie od lat np bayern. w moim mniemaniu BAYERN wygra lige a z kim to sprawa otwarta ale mysle ze liverpool bo walencja w tym roku nie gra. duze szanse tez widze w deportivo ale nie napewno w REALu czy MU ktore wprowadzily do swoich skladow zupelnie nowych rozgrywajacych (Zidane, Verone) i napewno do konca sezonu nie zdarza sie na tyle zgrac zeby wygrac lige mistrzow a juz napewno nie obronia tytulow mistrzow krajowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidigal Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 21:19 Mój typ na finał: Deportivo - Bayern. Czarnym koniem może byc Boavista Porto, bardzo nieobliczalna, wyrównana, bez gwiazd drużyna. Inna drużyna - FC Porto może też sporo namieszać, momentami gra również dobrą piłkę. A co powiecie na finał Boavista - FC Porto? Dwie drużyny z tego samego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enka Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 19:21 Jak dla mnie to na pewno BAYERN i ..może Deportivo? Oby nie jakiś Manchester. Wciąż jestem na niego wściekła po finale 99.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romana Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: *.rnjsa.com.pl 13.11.01, 08:24 W finale Romeczka wygra z Realem 3-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peking Re: Kto zagra w finale Ligi Mistrzów? IP: 193.235.86.* 13.11.01, 12:48 Deportivo sprawi niespodzianke, a zagraja z Roma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www To sprawdźcie!!!! IP: 157.25.125.* 08.05.02, 17:56 Nie było tak źle. Ale Apteki nikt nie przewidział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Kto w finale LM? IP: 213.17.164.* 09.05.02, 19:06 Stawiam na finał Real - Leverkusen ;)))))))))))))))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś