Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI??

IP: 10.0.6.* 05.11.01, 20:14
    Obserwuj wątek
      • Gość: bandit Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: 10.0.6.* 05.11.01, 20:15
        Ja zaczynam

Dwie drużyny beda sie liczyc: Legia i Wisła. Legia jest zawsze w czołówce, a
        Wisła ma silny skład.
        • Gość: WISLAK Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 22:46
          OK. Jak ty zaczynasz to ja kontynuuje,odpowiedz jest prosta-WISLA KRAKOW (i nie
          dlatego,ze jej kibicuje,ale dlatego,ze jest w tej chwili najsilniejszym polskim
          zespolem)!
          • Gość: Gora Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.euro-net.pl 06.11.01, 02:25
            Mam nadzieje ze Wisla bo chyba tylko ona ma szanse powalczyc o Lige
            Mistrzow.Legia juz pokazala co umie....
            • Gość: Valerone Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 07:57
              Myślę , że Wisła (choć kibicuje Śląskowi :) , ale radzę się przyjrzeć kwestii
              Pogoni - nikt piłkarzom nie płaci , a jak grają? Ostatnio dobrze ,ale nie
              życzyłbym polskiej piłce Pogoni w PUEFA , bo mieliśmy już blamaż z
              Reykjawikiem . Za to chętnie zobaczę Odrę w czubie .
              1.Wisła
              2.Amica
              3.Odra
              4.Biedaczki z Legii
              5.Polonia
              6.Pogoń
              7.Gieksa
              8.Ruch
            • Gość: fanp Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 06.11.01, 08:41
              Gość portalu: Gora napisał(a):

> Mam nadzieje ze Wisla bo chyba tylko ona ma szanse powalczyc o Lige
              > Mistrzow.Legia juz pokazala co umie....

Weź wiślaka, rozpęd weźcie i pierdolnijcie razem pustymi baniakami o wawel, wisła
              faktycznie "pokazała" całej Polsce jak walczyć o ligę mistrzów i więcej tego nie
              chciałbym oglądać, co na pewno zagwarantuje franio smuda, trener A klasowy :)))
              chociaż przy pomocy śląskich klubów,w ciemno już raczej mozna obstawiać wyniki
              potyczek wisły z taką gieksą czy ruchem, 12 pkt. macie jak w banku!!!
              a realnie patrząc to stawiam na odrę :))) ciekawe co jeszcze wypajacują, no i jak
              zostaną mistrzami to może wybiegną na golasa tylko cali na złoty kolor
              wymalowani, to byłaby jazda dla kobitek....

pozdr.

• Gość: zbys Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 02:30
        jak na razie to odra..

-no i wygląda na to , że to z nimi legia będzie walczyła o tytuł - czego życzę
        sobie i kibicom z wodzisławia
        • Gość: ĆVICH Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: 134.65.157.* 06.11.01, 08:57
          MYŚLĘ, ŻE LICZYĆ SIĘ BĘDZIE LEGIA, WISŁA I .....RUCH

A WYGRA LEGIA, BO MA NAJSŁABSZE NAZWISKA OD JAKIEGOŚ CZASU, ALE ZA TO NAJLEPRZY
          ZESPÓŁ
        • Gość: Sajka Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.dnb.com.pl 07.11.01, 11:09
          Gość portalu: zbys napisał(a):

> jak na razie to odra..
          >
          > -no i wygląda na to , że to z nimi legia będzie walczyła o tytuł - czego życzę
          > sobie i kibicom z wodzisławia .

Czego życzę sobie i Tobie Zbychu - sercem jestem za Odrą ale lepiej będzie jesli
          mistrzem zostanie Legia. Odra jast zbyt biednym klubem i nawet w przypadku 2 lub
          3 miejsca nie ma co liczyć na jakiekolwiek sukcesy w dalszych rundach pucharów
          niż 1 -wsza.
          Chociaż patrząc na tegoroczne popisy naszych najbogatszych i "najlepiej
          zorganizowanych" klubów piłkarskich to szlag mnie trafia i myslę,że może przydało
          by się trochę świeżej krwi...

Pozdrawiam wszystkich autentycznych fanów futbolu.

• pc Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? 06.11.01, 08:55
        Tak obiektywnie, to chyba drużyna która zdobędzie najwięcej punktów. I do tego
        można się jednak przyczepić (Wisła zdobyła ich 28, Legia 27 ale są na
        identycznych miejscach).
      • Gość: kuba Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.pik.gliwice.pl 06.11.01, 10:18
        moja kolejność:
        1. Wisła - mistrz mają 4 wyróżniających sie ponad pewien poziom zawodnikow w
        naszej lidze(Żurawski, Szymkowiak, Kosowski i Pater) i z tąd ta przewaga.
        2. Odra - Czarny koń ale nie sądze że stać ich na tytuł
        3. Legia - jak w obronie bedą rozmawiac w róznych językach to efekty bedą
        nadal takie jak wiedzimy. A sam Karwan nie pociągnie
        4. Amika - z tymi zawodnikami powinni być jeszcze wyżej - minimum dla nich
        5.Polonia - wiecej nie ugrają chcby się nie wiem jak starali
        6. Ruch - max możliwości ale i zarazem min. Mają młodych złotych medalistów i
        grających co najważniejsze prawie co mecz na pewnym poziomie.
        7 GKS - pewnie bez Moskały nic więcej nie zdziałają
        8. Pogoń - kto ma grać jak nikt nie zostanie.
        • Gość: zbyszko Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 18:39
          sprostowanie co do legii:
          karwan nie jest od 'ciągania' obrony
          ... a kiepawa obrona nie jest wynikiem trudności językowych ale braku dobrych
          pilkarzy w tej formacji, po prostu

pzdr od kibica legii
          • Gość: kuba Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.pik.gliwice.pl 07.11.01, 08:01
            Chodzi mi o to że Karwan nie pociągnie całego zespołu a nie obrony.
            Karwan jest najlepszym zawodnikiem. A efektem jego dobrej gry są występy w
            reprezentacji.
            A co do obrony to jak nie wróci Zieliński to Legia może mić kłopoty nawet z
            załapaniem sie do pucharow. I tylko on może zrobić coś z obroną
      • Gość: Marek Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.chello.pl 06.11.01, 20:45
        Legia Wisła i Odra z Polonią mogą coś namieszać ale jak zacznie wyprzedaż Wisły
        to może być cienko. A! Czy to prawda z odejsciem Piekarskiego ?
        • Gość: ps Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: 212.160.165.* 07.11.01, 11:35
          Zle sa wasze prognozy.
          Mistrzem Polski zostanie Pogon Szczecin !
          • Gość: kostor Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 12:13
            LEGIA wróci jacek zieliński, yahaya sie przygotuje do rundu, podobnie
            czereszewski.
            okuka okazał sie być dobrym trenerem, legia gra dobrą piłke (z wyjatkiem meczy
            wiadomego)i piłkarzom tego klubu zależy bardziej na mistrzostwie niż znudzonym
            polską ligą wiślakom, którzy udowodnili ze nie chce im sie grac konfliktem o
            premie
            odrze życze wszystkiego najlepszego, ale to za mały klub na mistrzostwo.
            mam tez nadzieję ze sosin po raz kolejny udowodni wisełce że jest lepszy od
            frankowskiego
            • Gość: Sędzia Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.chello.pl 07.11.01, 23:46
              Gość portalu: kostor napisał(a):

> yahaya sie przygotuje do rundu,

on już się zaczął w Krakowie przygotowywać do następnej rundy :D

• Gość: Robert Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.internetia.pl 08.11.01, 10:10
        NIEOBIEKTYWNIE Polonia.
        Największe szanse mają Wisła,Amica i Legia.
        Zamieszać mogą Ruch i Polonia.
        Odra nie będzie już lekceważona ( vide postawa Wisły w Wodzisławiu ),
        będzie miała trudno.
        Pogoń i GKS niech tylko dotrwają do końca rozgrywek to będzie ich sukces.
        Robert.
      • Gość: Wichura Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.*.*.* 08.11.01, 12:02
        Wisła, bo ma 15 "równych" piłkarzy, co na naszą ligę wystarczy. Za nią Legia,
        bo ma ich około 12-tu, potem miejsce 3. (bo ktoś musi być trzeci, choćby nawet
        nikt nie chciał) Polonia lub Amica. "Śląsk" na końcu
        • Gość: harry Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.uci.agh.edu.pl 08.11.01, 17:23
          Mysle ze Wisla, bo maja najlepszy sklad i graja
          ofensywna, dynamiczna pilke. Ale wydaje mi sie ze
          koncowka bedzie goraca. Odra chyba nie dociagnie n
          takim poziomie do konca sezonu, wiec prorokuje im
          3.miejsce. Na drugim albo Legia albo Pogon.
          • Gość: UDI Re: KTO (OBIEKTYWNIE) MISTRZEM POLSKI?? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.11.01, 18:03
            CHUJ CI W DUPE (R)
            oczywiście, że RKS MOTOR LUBLIN
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka