Gość: "Piechur" po co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:49 wam sport! Pieśni przedwojenne "popuszczajcie" i folk wschodni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piechur po co wam TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:51 Sport! Pieśni przedwojenne " popuszczajcie" i folk ściany wschodniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: av siatkowka.A kto oglada te nudy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 00:04 only football! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak misja telewizji publicznej IP: *.nyc.res.rr.com 19.09.06, 03:22 to chyba powinno byc pokazywanie rzeczy ktore nie znajda miejsca w stacjach komercyjnych, jak opera, teatr i programy edukacyjne, tymczasem w Polsce TV publiczna rywalizuje ze stacjami komercyjnymi w pokazywaniu sportu i glupawych telenowel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: misja telewizji publicznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 09:19 Dziwak, absolutnie nie masz racji. To w publicznej tv powinny być pokazywane najważniejsze imprezy sportowe z udziałem Polaków, a do takich niewątpliwie należy LŚ. Polsat stracił Bundesligę i LM, więc za wszelką cenę chciał coś przejąć. Myślę też, że nie do końca zrobił to uczciwie, przejmując siatkówkę. Teraz najważniejsze, by LŚ była w otwartym Polsacie, a nie w kodowanym Polsat Sport! Ale jak znam pazerność pana Kmity i innych szefów Polsatu, pewnie zakodują LŚ, a mecze Polaków pokażą na drugi dzień w TV4... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: misja telewizji publicznej IP: 62.29.133.* 19.09.06, 09:59 Witam! Mowicie o tym, kto ma pokazywać jaki sport. Myślę, że to wina Pana Korzeniowskiego i jego współpracowników. Ostatnio w tv publicznej widzę, jak jest coraz więcej L.A. (nawet pokazywano Mistrzostwa Polski na bardzo niskim niskim poziomie), ale Liga Światowa to wg myśli Korzeniowskiego to coś jeszcze słabszego i nie trzeba oglądać (bo i po co). Jeśli tv publiczna pokazuje puchar europu w L.A. bez gwiazd a nie pokazuje eliminacji do Mistrzostw Europy Koszykarzy i Koszykrek. To niech się modlą dalej i organizują np "na rynek marsz". Tu liczy się szybkość, a Korzeniowski nie był sprinterem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: misja telewizji publicznej IP: *.pronet.lublin.pl 19.09.06, 13:27 Witam. Bardzo dobrze się stało, że mecze LS będą transmitowne w Polsacie. Nareszcie mecze siatkówki będą pokazywane profesionalnie i komentarz będzie na odpowiednim poziomie. To co reprezentował p.Dębowski było żenujące i poniżej wszelkiej krytyki.Gdyby nie obecność siatkarzy ( byłych i obecnych) mecze można by było oglądać tylko przy wyłączonej fonii.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: misja telewizji publicznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:13 no to k.... super, jeszcze mi meczu wisełki nie pokaża w tv tylko w polsacie, którego niemam i nie bede miał nigdy wole cyfre, ciekawe ile sobie bedzie liczył za dekoder tvn, Zarobki mamy niskie a ceny wysokie kogo bedzie stac na 3 dekodery + haracz dla TYP, kto płaci abonament ten frajer Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: misja telewizji publicznej 19.09.06, 10:30 Zarobki masz niskie, a na cyfrę Cię stać? A to bardzo ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: misja telewizji publicznej IP: *.allianz.pl 19.09.06, 17:31 ja zarobki mam powyżej sredniej, ale nie stać mnie na cyfrę, to jak to jest z tymi twoimi zarobkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re: siatkowka.A kto oglada te nudy! IP: 80.68.236.* 19.09.06, 10:18 Football, to jest dopiero nudna dyscyplina. Siatkówkę mógłbym oglądać na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanku1 TVP i Polsat - wojna o sport 19.09.06, 04:42 Po prostu, Korzeniowski powinien zrozumiec, ze z rezimowa telewizja juz prawie nikt szanujacy sie nie chce prowadzic interesow. I sam zmienic miejsce pracy, poki jeszcze czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosz TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 07:25 Polsat bierz jeszcze koszykówkie chociaż będzie profesjonalnie transmitowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 07:40 I to cały POLSZMAT!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny113 TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:24 dziekujemy korzen za LM :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: TVP i Polsat - wojna o sport IP: 62.29.133.* 19.09.06, 10:00 Ale tylko jeden mecz w tygodniu!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHA. To trochę z mało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sport w Polsacie the best!!!!! IP: 212.160.172.* 19.09.06, 08:27 Najlepsi komentatorzy i najlepsze studio.. . ..tylko w polsacie!!!!!!!! Korzeniowski to buc i nie ma za grosz godności, a tvp funkcjonuje jeszcze jak za pzpr. Mam nadzieję, że Bronek przewietrzy tego molocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Zamiast siatkówki niech powtórzy chód po Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:50 przecież to jest o wiele ciekawsze. Dla wyborców PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja przedpełski z popkiem, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 09:19 kombuinuja i efekt jest widoczny! rację ma Korzeniowski, że pzps przekroczył swoje uprawnienia-tylko ciekawer dlaczego, za ile i kto na tym zarobił;-) warto sprawdzić kto z polsatu bywa ostatnio regularnie w Egipcie i w jakim towarzystwie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.06, 09:51 Robercik jest żałosny, myśli, że wszystko dostanie za darmoszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Nie ma czego żałować. 19.09.06, 10:00 I tak - jak zwykle - dostaną w skórę. Tylko się człowiek niepotrzebnie denerwował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodziarz korzeń - idź się przejść ... IP: *.chello.pl 19.09.06, 10:14 bo to zarządzania to ty się chłopcze nie nadajesz buahahahaha cie polsat zdjął z trasy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan kosza Panie korzeniowski, koncz pan wstydu oszczedz IP: *.motorola.com 19.09.06, 10:17 Cala panska kariera w tv to jeden wielki przypal, tvp ma jeszcze gorszy sport niz kiedys. Idz pan w golfa pograj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzowie TVP i Polsat - wojna o sport IP: 218.234.101.* 19.09.06, 10:32 Panie Korzeniowski, Pana buta przechodzi wszelkie granice. Traci Pan, poprzez swoje niekompetencje, nieznajomość rynku telewizyjnego i bezmyślność najciekawsze relacje sportowe i do tego zwala Pan winę na stacje komercyjne. To przechodzi wszelkie granice. I Pan się nazywa sportowcem. Jeśli zostało u Pana chociaż odrobinę honoru to niech Pan odejdzie i zajmie się kręceniem rekalm, bo niedługo może już nikt Pana nie chcieć. PROSZĘ ODEJŚĆ i dać widzom oglądać sport w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi22 Re: TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:06 Pan Korzeniowski jak przychodził do tvp obiecywał nie lada atrakcje, rzeczywistość okazała się jednak brutalna, traci systematycznie prawa do sportu w światowym wydaniu. I do tego jeszcze ci niedouczeni komentatorzy bez jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej - nie da się już tego słuchać i oglądać. Już niedługo tylko hokej na trawie, regaty żeglarskie, osławiony tour de poland, pospieszalski i telenowele. Czas już chyba się zwijać panie dyrektorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 Re: TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:14 Dajcie spokój. MŚ obiecał i były, a 4 lata temu nie było. Jednak jeśli nie wyrzuci Szpakowskiego i tym bardziej Mielcarskiego, też będę za przeniesieniem wszystkiego do innych stacji. A tak z drugiej strony niech pokazują jak najwięcej i ni o pólnocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaello Re: TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:17 A co masz do Szpakowskiego ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 Re: TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 14:29 Za dużo i bez sensu gada, nie odróżnia Sobolewskiego od Szymkowiaka i ..., jeśli chcesz mogę wymieniać pół godziny. Gorszego trudno sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Sport to LM, której nie można nigdzie oglądać... IP: *.aster.pl 19.09.06, 11:16 bo tylko 1 mecz w tvp i reszta w jakiś tvn'ach co nikt ich nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.fibernet.bacs-net.hu 19.09.06, 12:20 Tak jak juz ktos wczesniej napisal - Korzeniowski to jeden wielki zadufany buc. Stracil wszystko co najlepsze ale uwaza sie za genialnego szefa sportu. Co wiecej TVP uruchamia kanal sportowy!!! I co pan panie Korzeniowski bedziesz w nim pokazywal??? "Na rynek marsz" i inne lekoatletyczne pierdoly. Nawet nie potrafia podpisac umowy by pokazywac pilkarska druga lige. Wreszcie wezmie ja Polsat i znów bedzie ze Kmita zagral nieczysto. Redakcja sportowa podupada, najlepsi ludzie z niej odchodza bo maja dosyc rzadzenia pana Korzeniowskiego. Czym predzej odejdz pan i dorabiaj w reklamach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.satfilm.net.pl 19.09.06, 13:44 Czyżby TVP przejrzała na oczy że ludzie chcą oglądać sport a nie bandę krzykaczy sejmowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasel Pan Korzenowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 14:08 Korzeniowski to buc. bedziemy niedługo tylko nudna lekkoatletyke ogladac, poniewaz on ten sport kocha. mam cyfre i nie ma tem polsatu, wiec gdzie mam obejrzec mecz i LŚ? z drugiej jednak strony mam dosc komanetowania meczy przez Szpakowskiego, Debowskiego i patrzenia na tych palantow w studio typu Gmoch i Engel. TVP to stacja archaiczna wogole sie nie rozwija, zatrudniaja debili i przez to spada im ogladalnosc. wybór taki, dalej sie meczyc z tym beznadziejnym TVP czy wydac kase na kolejna platforme cyfrową?? i tylko Polska jest tak beznadziejnym krajem, ze zeby ogladac wiekszosc lig europejskich trzeba b bylo wydac kolo 300zl miesiecznie na rozne abonamenty, nie wspominajac juz o zakuopie dekoderów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Pan Korzenowski 20.09.06, 00:25 Tak jedynie co potrafią robic to puścic pasek z informacjami ktory napiernicza na okraglo w czasie transmisji siatkowki bo przeciez tvp3 to noweczesna telewizja informacyjna ktora miala dorowynywac tvn24, lub tez jak to osotanio bylo podczas transmisji meczu 2 ligi Polonia Wawa-Ruch CHorzów przerwac ja i puścić wystąpienie szanownego Kaczora z odłonieciem jakiegos pomnika..."łzy wzruszenia zalewają mi oczy.." No ale w koncu trzeba byc wdziecznym jest az jeden mecz LM podczas kolejki i jeszcze wspanialsze skróty. Bycie dobrym sportowcem nie zawsze oznacza sukcesy w kierowaniu zespołem. Zostaw pan tą telewizje i >Na rynek MARSZ< panie Korzeniowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: TVP i Polsat - wojna o sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:49 Niech TVP wezmie ten ochlap w postaci meczu wisly !!! komentowal bedzie zapewne gwiazdor Jasina i mamy super zabawe trampkarze + profesjonalista ha ha ha !!! Odpowiedz Link Zgłoś