Gość: ds IP: *.olsztyn.mm.pl 23.09.06, 10:58 wiedzieć powinna każda samica, że najszybszy na świecie jest Robert Kubica! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Szef Kubicy: Teraz będzie trudniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:16 > wiedzieć powinna każda samica Mojej mućce na łące już żem postawił TV, żeby dawała więcej mleka, podczas F1 i zwycięstw Kubicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny BMW musi usprawnic bolid 23.09.06, 14:53 bolid BMW jest nieco wolniejszy od Ferrari przez co dobry kierowca typu Kupbica nie moze wykorzystac wszystkich swoich atutuw. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: BMW musi usprawnic bolid 23.09.06, 16:36 Ale bywa tak, że kierowca w super bolidzie nie pokazuje wszystkich swoich atutów, gdyż ma taką przewagę nad innymi bolidami, że nie musi się wysilać. I dopiero, gdy zasiądzie w troszkę gorszym bolidzie daje z siebie wszystko. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... BMW to porazka, szkoda Kubicy... IP: *.server.ntli.net 23.09.06, 20:45 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gizberniasty Re: BMW to porazka, szkoda Kubicy... - głupiś! 26.09.06, 11:24 BMW to właśnie marka, która może przodowac w wyścigach F1 i dac Kubicy tytuł mistrza. Weź pod uwagę że to Team, który wystartował w tym roku i dopiero raczkuje w F1, a juz dwa razy jego kierowcy byli na podium! W następnym sezonie, po zebraniu doświadczeń z pewnoscią bedą w pierwszej trójce. A poza tym to BMW! Nie żadne włoskie buble czy francuskie tandety :) BMW Power! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichalM Adas Miuczynski zwykl mawiac IP: 82.115.76.* 23.09.06, 18:01 Ja pier...le rzesz ku...a mać. Kiedy widzial kwitki tego typu. "Theissen uważa, że ostatnie sukcesy świadczą, że zespół w ciągu sezonu zanotował znaczący PROGRES". Panie redaktorze puk puk w jezyku polskim mamy slowo POSTEP ktore znaczy dokladnie to co angielsie PROGRES. Nie jestem pewien , wiec moze jakis polonista mnie poprawi ale wydaje mie sie ze w polskim jezyku dopuszzalna forma jest rodzaj zenski czyli progresja czyli "zanotowal znaczaca progresje" ale tego nie jestem juz na sto procent pewien, w kazdym razie brzmi lepiej. Pozdrawiam MichalM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moa progres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:28 i do tego znowu zdjęcie vettela. to jest dopiero progres. chyba nowa fala redaktorów po "maturze romana"... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eww Szef Kubicy: Teraz będzie trudniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:12 Na pudle czy na końcu... Jak by nie było, świetnie że jest Robert, ze jedzie i jedzie bardzo dobrze. Dzięki za emocje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unixo Szef Kubicy: Teraz będzie trudniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:10 Go Robert !!! pawelf1.googlepages.com filmiki z F1 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Szef Kubicy: Teraz będzie trudniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:11 Będzie spoko, a w przyszłym sezonie Robert będzie na pudle w klasyfikacji generalnej. ------------------------------------------------ Mały poradnik dla następców Kubicy. zlotemysli.pl/marcinbielicki.php?c=4main&idEbook=8 Odpowiedz Link Zgłoś