Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ostatni wyścig Schumachera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 18:38
    niech zadedykuje swoje wygrane dla tego najwiekszego...Ayrtona Senny, to moze mu wybacza co zrobil po tym tragicznym wypadku. Odkad startuje Kubica uwielbiam ten sport: jak wygra to Kubica a jak przegra to winna niemiecka ekipa, albo sprzet :)))))
    Obserwuj wątek
      • tygrysio_misio Re: Ostatni wyścig Schumachera 20.10.06, 18:41
        Pare lat temu pewnie uwielbiales skoki narciarskie a teraz juz tylko treningi...

A Schumi i tak jest najlepszy...
        • Gość: kibic Re: Ostatni wyścig Schumachera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 18:48
          tygrysio misio, glupis jak franka pies, nie znasz sie na zartach, pewnie jestes z pis-u cyc-u :)))))))))
          • tygrysio_misio Re: Ostatni wyścig Schumachera 20.10.06, 18:54
            poprostu uwazam za zenujacych takich "kibicow" jak Ty i Tobie podobnych

• Gość: kibuc Re: Ostatni wyścig Schumachera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.06, 18:59
              A ironię od aronii odróżniasz?
            • Gość: kibic Re: Ostatni wyścig Schumachera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 18:59
              Zenujacy kibic! sic! to kibicem mozna sie nazywac tylko jak sie "urodzilo" w bolidzie, ej stary przepraszam nie wiedzialem <rotfl> zachowuje sie jak gowniaz to sie wiecej nie powtorzy <rotfl>
              p.s. lubie jeszcze pilke nozna i szachy :)))))))
        • kbengi Re: Ostatni wyścig Schumachera 20.10.06, 19:08
          Wiesz co, wsadz sobie tego schumiego gleboko. Jaki on jest najlepszy? Polowa
          jego mistrzostw w ogole nie ma prawa bytu. Przypomnij sobie co zrobil Hill-owi
          w Adelajdzie, albo rok pozniej jak zalatwil Villeneuva. W koncu odchodzi.
          Jedyny zal jaki pozostaje, to fakt, ze mu tego glupiego usmieszku z ryja Kubica
          nie starl... ale ma szanse w niedziele.
          • Gość: Kubica: Polacy nie rozumieja formuly 1 IP: *.ipt.aol.com 20.10.06, 21:54
            jestes swietnym tego przykladem.
            Kubica mowil wlasnie o tobie !
      • Gość: cepem_go Schumi przestraszyl sie! IP: *.u.pppool.de 20.10.06, 19:25
        mnie sie wydaje,ze Schumi przestraszyl sie naszej gwiazdy Kubicy.Juz teraz
        wszyscy cmokaja z podziwu nad naszym mistrzem.
        No po prostu Kubica jest juz wlasciwie najlepszy i Schumacher wie, ze od
        przyszlego sezonu bedzie tylko KUBICA (przynajmniej w polskiej prasie).
        • kbengi Re: Schumi przestraszyl sie! 20.10.06, 19:29
          Schumi to jest szczesciarz i tyle. Hakkinen go zmiazdzyl - ale niestety
          odszedl, Alonso go zmiazdzyl to sie Niemiec zdenerwowal, a ze nie ma co liczyc
          na to, ze Alonso odejdzie to sam odchodzi. W ogole ta menda miala szczescie.
          Ayrton zginal i wtedy zaczely sie sukcesy Schumachera - oczywiscie Hill mu je
          szybko odebral. Hej jego wlasny brat nawet za nim nie przepada...
          • Gość: Kubica Polacy nie rozumieja formuly 1 IP: *.ipt.aol.com 20.10.06, 21:56
            a ty chyba jestes najlepszym tego przykladem!
      • ederek Re: Ostatni wyścig Schumachera 20.10.06, 20:08
        Przyznam , że obawiam się tragedii. Senna też się czuł nieswojo wtedy przed
        wyścigiem. Robert , uważaj podwójnie !!!
        Oby tytuł artykułu nie był proroczy ....tfu!tfu!tfu!
        • Gość: Dawid Re: Ostatni wyścig Schumachera IP: *.chello.pl 20.10.06, 20:43
          puknij sie w czolo
      • Gość: Kubica: Polacy nie rozumieja formuly 1 IP: *.ipt.aol.com 20.10.06, 21:52
        jestes tego swietnym przykladem.
      • Gość: greg Re: Ostatni wyścig Schumachera IP: *.magma-net.pl 20.10.06, 23:00
        NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH JEST TYLKO JEDEN...

Ayrtona Senny

Mój nr 1 do dnia dzisiejszego i żałuje, że go nie ma wśród nas żywych.
        • aniko Re: Ostatni wyścig Schumachera 20.10.06, 23:54
          ROTFL
          nareszcie nie czuje sie jak wyrzutek! To dzieki Sennie polknelam bakcyla F1.
          TAMTEN wyscig jeszcze teraz budzi moje emocje...
          I tak jakos od zawsze nie darze sympatia Schumachera,a na trybunach czulam sie
          jak dziwadlo, bo nie bylam ubrana na czerwono tylko czarno-srebrno i zawsze w
          przeciwfazie fali ;-)

pozdrawiam fanow Ayrtona
          McLarenka
      • Gość: Ciekawy Re: Ostatni wyścig Schumachera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:20

> niech zadedykuje swoje wygrane dla tego najwiekszego...Ayrtona Senny, to moze m
        > u wybacza co zrobil po tym tragicznym wypadku.

A co zrobił?????
        • Gość: ciekawy2 Re: Ostatni wyścig Schumachera IP: *.eich.swh.uni-giessen.de 20.10.06, 23:47
          ja tez nie wiem co sie wtedy do konca stalo z szumacherem wiec napiszcie o co poszlo
          • Gość: FERRARI nic sie wtedy nie dzialo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 01:10
            to sa brednie - dzisiaj podali chyba w teleexpresie, ze "schumacher nie ma co liczyc na cieple przyjecie
            w brazylii, bo kiedy zginal senna, to schumacher w najlepsze swietowal swoje zwyciestwo w san
            marino". sa to oczywiste brednie i szukanie taniej,zenujacej, sensacji. dla osob, ktore tego nie wiedza,
            przypomne, ze wowczas informacja o smierci senny nie byla rozpowszechniana, nie przerwano nawet
            wyscigu(!!), a zawodnicy o wszystkim dowiedzieli sie dopiero po dekoracji!!! niestety jak ktos jest
            uprzedzony do schumachera to i tu bedzie sie doszukiwal jakiejs jego winy - a to tak absurdalna
            sytuacja jak z zarzucaniem tuskowi, ze mial dziadka w wermachcie.
            ja wciaz wierze w tytul schumachera, szanse sa mizerne, ale moze bede w niedziele swiadkiem cudu :)
            najlepszy kierowca zasluguje na to, zeby odejsc ze sportu jako mistrz swiata.
            • Gość: arthur Re: nic sie wtedy nie dzialo IP: *.rev.stofanet.dk 21.10.06, 10:51
              to nie jest uprzedzenia, to kompleks

"jak sie nie maja z czego cieszyc to ciesza sie ze swojej glupoty"
        • Gość: kibic Re: Ostatni wyścig Schumachera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 02:13
          Kiedy wygrał wyścig wtedy na Imoli na podium wszyscy mieli niewyraźne miny,
          prócz Schumachera, który cieszył się wtedy jak dziecko. Oczywiście oficjalnie
          nie było wiadomo jeszcze, że wypadek Senny był śmiertelny, ale tak czy owak
          musiał wiedzieć że Senna nawet gdyby żył byłby w krytycznym stanie i by już nie
          jeździł. A on tam stał dumny jak orzeł na tym podium z uśmiechem od ucha do
          ucha, pokazując wszystkim - teraz ja.
      • Gość: felek usa Ostatni wyścig Schumachera IP: 4.78.53.* 22.10.06, 21:08
        drugie miejsce zajoles i mowisz baterie mi sie wyladowaly a co maja powiedziec
        inni ktorzy nawet 10 miejsca nie zdobyli
        schumi nie sciemniaj wracaj na tor rok odpocznij potem wrocisz zobaczysz
      • Gość: ron Kubica powiedział - Polacy nie rozumieją F1 .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 21:18
        .. i czytając IDIOTÓW tu się wpisujących miał 100% racji.
        Po prostu Thanks Michael. Jak na bolidzie Roberta. A Robertowi do klasy Kubicy brakuje tyle ile Robinhio do klasy Ronaldinho, a nawet więcej. Czyli jak na razie bardzo, bardzo dużo.
      • Gość: Hetman Danke Schumi fuer alles! Du bist der Beste! IP: *.swietochlowice.org 22.10.06, 22:23
        Wir aus Oberschlesien danken Dir fuer alles auch!!! Mach's gut Meister!
      • Gość: wankowicz Re: Ostatni wyścig Schumachera IP: *.pool.mediaWays.net 22.10.06, 22:37
        glos kolejnego polaczka, ktorego zzera kundlizm*.
        * kundlizm - bezinteresowna zawisc, patrz dziela M. Wankowicza
        • mair Re: Ostatni wyścig Schumachera 23.10.06, 08:22
          Szumi pokazal wczoraj wszytkim jak sie jezdzi w Formule 1
          odchodzi w glorii
          dla mnie byl, jest i bedzie najwiekszym kierowca w Formule 1

dzieki ci Michael za wspaniale przezycia jakie dales nam, kibicom przez te 16
          lat wspanialej kariery
          sledzilem ja od Twojego pierwszego startu, bylem z Toba na "dobre i na zle"
          widzialem prawie wszystkie Twoje wyscigi, imponowales mi od samego poczatku
          swoim profesjonalnym podejsciem do zawodu, do dziennikarzy, imponowales mi
          swoim "chlodem" w stosunku do otaczajacej cie masy "przyjaciol", imponowales mi
          tym, iz mimo wielkiego szumu wokol siebie, potrafiles zachowac nogi na ziemi,
          byc poprostu soba zawsze i wszedzie nawet w krytycznych czy dramatycznych
          sytuacjach, potrafiles sie cieszyc wowczas kiedy inni oczekiwali smutku,
          falszywego smutku, ty byles zawsze soba, nie grales roli mistrza
          TY JESTES MISTRZEM
          bylem podwujnie szczesliwy, kiedy przeszedles do Ferrari, bo jest to moja
          ulubiona firma, bo jestem fanem Ferrari chyba od dziecka, od Fitipaldiego,
          przez Laude, Senne do Ciebie
          dzieki ci Michael, wszystkiego dobrego w nowym etapie Twojego zycia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka