Gość: poznań IP: *.umww.pl 31.10.06, 07:38 zaśpewajmy razem "PZPN, PZPN je.ac je.ac PZPN" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Observer Komus na tym zalezalo... IP: 194.39.141.* 31.10.06, 08:26 Nie wierze ze taka pomylka (prowokacja?) zdazyla sie przypadkiem. Ktos z warszawskiej mafii musial to zrobic celowo, aby nadszarpnac dobre imie Lecha, kibicow i Poznania. Nie dajmy sie szkalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Może i zależało... IP: 62.233.204.* 31.10.06, 11:16 Ale nie nazywaj PZPN "warszawską mafią". Siedzibę maja w stolicy, to fakt, ale kibice warszawskich drużyn maja o nich takie samo zdanie jak cała Polska i nie chcą miec nic wspólnego z Listkiem, Kolatorem i Kręciną!!! Nie dajcie sie szkalować. Odpowiedz Link Zgłoś
moskwa2004 stek bzdur:) 31.10.06, 11:59 zgadzam sie co do PZPN - to ze są w Wawie nie znaczy ze można szargać imię Warszawy:) poza tym raport to stek bzdur - poznań ma najlepiej zdyscyplinowanych kibiców i tyle. wkładanie w jedną kategorię serpentyny i kratki ściekowej jest paranoiczne - a sposob wykorzystania stardionu jest liczony przez niezłego tępaka;) śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita a ja myślę , że to "zasłona dymna", IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 12:33 szukanie winnych ewentualnych zajść i usprawiedliwianie Legii w piątek!!! To jest takie modne teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 62.233.204.* 31.10.06, 12:39 Bo chyba naprawdę tak nie myślisz? Co ma do tego raportu Legia?! W jaki sposób raport ma niby usprawiedliwiać Legię? Gdzie ty logika?! I wreszcie: za co ma usprawiedliwiać, za jaki piątek?! Wy naprawde macie w tej Wielkopolsce problem ze stolica... Wystarczy powiedzieć "futbol" a odpowiecie "legła". Wybacz, to już zahacza o paranoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-tec Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:45 Nie oceniaj całej Wlkp. na podstawie bezsennsownej wypowiedzi jednego gościa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 62.233.204.* 31.10.06, 12:59 Masz rację, na pewno nie wszyscy Wielkopolanie mają takie podejście, nigdy zresztą tak nie uważałem. Ale w W-wie barwy Lecha nie robią za wycieraczki do legijnych pubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-tec Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 13:00 A w Poznaniu tak jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 62.233.204.* 31.10.06, 13:04 Co do jednej takiej miejscówki jeszcze miesiac temu jestem pewien. Może coś sie zmieniło, bo własciciel niedawno usłyszał na ten temat konstruktywną opinię legionisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-tec Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 13:07 Może tak jest ... To głupie... Pamiętaj jednak ,ze są w Poznaniu prawdziwi fani Lecha i piłki nożnej , którym taka wycieraczka skutecznie obrzydziłaby dany lokal i na pewno by do niego nie wstąpili... Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców!!! Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 62.233.204.* 31.10.06, 13:10 Must agree... :] Futbol bez szowinizmów i agresji!!! Heh, dream on... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: *.pbg-sa.pl 31.10.06, 15:21 No nie "dream on" tylko przyjdz na Bulgarska!!! Tam tak jest. PZPN leci zwyczajnie w ch*ja! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: *.asystent.ds.polsl.pl 31.10.06, 16:09 I co, Lech nic nie zrobi? To jest niszczenie wizerunku klubu. Zawsze było pisane, że na stadion Lecha przychodzą ludzie z rodzinami, bo tak bezpiecznie. Teraz okazuje się, że w Poznaniu jest największy bałagan i rozwydrzenie. To jak w końcu u Was jest? (Podoba mi się Lech, bo to drużyna z charakterem.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-tec Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 13:10 A w piątek będzie wielki mecz ... mam nadzieję FORZA LECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koło Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:07 mamy problem ze stolicą, po decyzjach jakie sie tam podejmuje to chyba normalne, zresztą problem ma cała Polska (widać gdzie jesteśmy na tle innych państw), u nas nie podejmuje się bezsensownych decyzji dlatego mamy pełne prawo do krytyki... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Sprytnie, sprytnie... IP: 62.233.204.* 31.10.06, 14:20 Tylko że tych, którzy urzędują w W-wie wybierała CAŁA Polska - ty również. A jeśli nie wybierałeś - to twe prawo do krytyki wątpliwe. I nie miasto winne ani nie Warszawiacy, tylko ci, którzy rozsiedli się na stanowiskach. Ja koleżki z Gorzowa ani bliźniaków z warchołem do władzy nie zapraszałem. Zresztą i mateczka historia rzadko kiedy nam sprzyjała... Ech, temat rzeka. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koło Re: Sprytnie, sprytnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:41 uważam że mentalność mieszkańców miasta (i regionu) w którym jest stolica państwa ma duze znaczenie, tak jak z kierowcami, za granicą jeżdzą w miarę kulturalnie a jak przyjadą do siebie (Polski) to sam wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: Sprytnie, sprytnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 15:42 daj spokój, na wschodzie tego nie zrozumieją, dla nich to abstrakcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Sprytnie, sprytnie... IP: 62.233.204.* 31.10.06, 15:43 No to mamy różne poglądy, bo wg. mnie nie ma czegos takiego jak mentalność mazowiecka, małopolska czy np. kaszubska. Wszystkie uogólnienia będą ocierać sie o zwykłe kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koło Re: Sprytnie, sprytnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 15:58 jeśli by tak było jak piszesz to Polska byłaby jednolita, bez różnic, a tak nie jest, wystarczy oglądać kraj przez szybę samochodu (nawet nie rozmawiając z ludźmi) aby naoglądać się różnic, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 08:51 PZPN PZPN je..ać je..ać PZPN !!!! Od razu widać ,ze autorzy tej pseudoopinii nigdy nie byli na meczu przy Bułgarskiej!!! Kibice Lecha jako jedyni przeszli szkolenie pirotechniczne ale i tak sa karani... Atmosfera na meczach jest bardzo dobra a poziom dopingu cały czas się podnosi... Szkoda ,ze Misiom z Miodowej nie podoba się fakt ,iż kibice potrafią coś takiego zorganizować i naprawdę byc 12-stym zawodnikiem swojego ukochanego klubu... Cóż, JAKI ZWIĄZEK TAKA OPINIA!!! PZPN PZPN JE..AĆ JE...AĆ PZPN Pozdrawiam Wszystkich prawdziwych fanów piłki noznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaba3 Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:52 Taki raport to sam tez bym pewnie napisał, bez bytności na stadionie. Miałem okazję kilkakrotnie oglądać mecze Wisły i Arki i kto widział, że te stadiony wypełniały się w ponad 100%?! Chyba Steve Wonder. Jesli zaś za obraźliwe, uznawane są hasła typu "ultraprotes.pl" itp., to gratuluję Panom przygotowującym raport, no a jeśli kto już wyrazi na kawałku materiału swoją opinię o PZPN, no cóż może warto się nad sobą zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak1 Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 09:32 Chodze na mecze systematycznie siedze niedaleko "kotła" mam stały karnet na sektor nr.2 ,takiej atmosfery tylko pozazdrościć mogą inne kluby, zawsze prawie pełen stadion ok. (15,000 ) żadnej rozruby przychodzą całe rodziny jest naprawde bezpiecznie !!!!!Super byle tak dalej kibice i organizatorzy!!!! Zresztą co pamiętam zawsze na stadionie lecha było bezpiecznie a sporo pamiętam , bo sporu już w życiu widziałem . Pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiekrz Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:43 ja siadam w 13 sektorze, fajny jest widok na kibiców w kotle i obok, i również fajnie słychać, te buraki ze wschodu wydając taką opinię o naszym stadionie pokazują tylko jacy są zakompleksieni i ile im brakuje do Wielkopolski i Poznania, LECH, LECH, LECH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek PZPN, PZPN je.ac je.ac PZPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:46 PZPN, PZPN je.ac je.ac PZPN PZPN, PZPN je.ac je.ac PZPN a Listkiewicz musi odejść !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:54 Race wrzucone w pole gry: przecież wszyscy widzieli że wszystkie race jakie w całym ubiegłym sezonie wpadły na boisko zostały rzucone przez chuliganów z Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 11:03 e tam, wiadomo, ze kibice kolejorza uzywaja rg-ppanc, stingerów, T-72 itd. a co dopiero będzie po 11.11.06? F-16 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiekrz Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:06 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lcs znaki anarchistyczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:08 czyli co? znaki anarchistyczne sa zabronione w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosan Re: znaki anarchistyczne? IP: *.bbtec.net 31.10.06, 14:09 No wlasnie. Zapostowalem na dole z tym samym nie widzac Twojej wiadomosci. Brzmi troche smiesznie zwlaszcza pozenione z symbolami faszystowskimi. Jakas glupawka (?) Odpowiedz Link Zgłoś
kotkameleon Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 11:15 piszecie takie same GLUPOTKI jak PAP. umiecie czytac ze zrozumieniem? " Z depeszy Polskiej Agencji Prasowej wynika, że stadion Lecha Poznań jest najbardziej niebezpieczny w Polsce, bo najczęściej dochodzi nam nim do interwencji policji. Lech Poznań, poznańska policja, a także sam PZPN jednak temu zaprzeczają" opluwanie PZPN w tej sytuacji jeszcze raz pokazuje, ze grono osob cos robi ale nie wie dlaczego. tak samo z racami, masa ludzi wiesza psy na zwiazku a to ekstraklasa nalozyla kary. kopnijcie sie czasem w glowy i na spokojnie ocencie co widzicie. zwiazek sam sie osmiesza takimi werdyktami jak Wisla Plock, z czego zreszta smialo sie nawet canal plus. ale w tej sytuacji zaprzeczyli, czepnijcie sie PAPu i czasem szarych komurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:15 W czwartek w Kielcach odbyła się coroczna konferencja "Bezpieczny Stadion", podczas której Wydział Bezpieczeństwa PZPN przedstawił raport: "Podsumowanie stanu bezpieczeństwa na zawodach I i II ligi piłki nożnej w sezonie 2005/2006". A TY POTRAFISZ CZYTAĆ ??? Nie podejrzewam ,że masz szare komórki , tak więc nie będę pytał o ich używanie Odpowiedz Link Zgłoś
kotkameleon Re: Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 12:25 "Wnioski z raportu zostały przedstawione w depeszy Polskiej Agencji Prasowej, którą później przedrukowały media w całym kraju". WNIOSKI, a ty czytaj do konca. wnioski wyciagnal PAP a nie PZPN. i skupiaj sie na merytoryce czytajac moja wypowiedz a nie na ortografii, chyba ze to twoj sposob na dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:30 Oka! Zwracam honor i przepraszam ,ze na Ciebie wjechałem... Jednak ortografia jest ważna i uważam ,że powinieneś nad nią popracować... Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:32 "Twój" "Ty" - piszemy z dużej litery... To świadczy o dobrym wychowaniu i szacunku dla rozmówcy... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kotkameleon Re: Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 15:23 hehehe peace. czasami specjlanei robie bledy. a z literkami.... nie mam polskich wiec traktuje ulgowo przepisy, a szacunek mam zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:17 Tak na marginesie słowo komórka piszemy przez "Ó" ale to było w programie siódmej klasy szkoły podstawowej a Ty zapewne zakończyłeś swoją edukację dużo dużo wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
prohus Re: Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 12:55 "komurek" pisze sie przez "ó" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPZPN Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:58 Niebezpieczny to jest PZPN. Te leśne dziadki rodem wyciągnięte żywcem i tkwiące głęboko w ideologi PRL MUSZĄ WRESZCIE ODEJŚC. Pseudo nagrody przyznawane za "brak kibiców" podkreślają tylko kompletne oderwanie tych ludzi od obecnych realiów. na całe szczęście piłka toczy się dalej obok nich a nawet wbrew im. A NA DRZEWACH ZAMIAST LIŚCI WISIEĆ BĘDĄ ....pzpnowskie leśne dziadki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Robią wszystko aby zdyskredytować Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:35 aby nie można było w ewentualnym EURO zorganizować w Poznaniu meczów !!! tylko o to chodzi , a kto następny stoi w kolejce za Poznaniem??????? wszystko już wiadomo, pozdrawiam pozostałych złych ludzi, zapewne PIS-uarów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Idioci z PZPN! Śnieżki i krzesła, serpen. i broń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:41 Co to za klasyfikacja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Poznan !!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.06, 13:13 No przeciez PZPN siedzibe ma w W-wie..........co tu duzo gadac nie bedziemy w pilce oznej nigdy przyjacielami.........oni poprostu nam zazdroszcza ze mamy takich dobrych i tylu kibicow.Jak stadion bedzie gotowy i bedziemy graci w Pucharach europejskich to sie poplacza w-wiacy......mam pewnosc ze wroca te czasy ze na Pucharach europejskich oczywiscie tylko w Poznaniu bedzie 30 000 tys kibicow. Poznaniacy glowa do gory i niesluchajcie co w-wa pisze:)) lesio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Poznan !!!!!!! IP: 87.205.12.* 31.10.06, 13:16 Stary co Ty za bzdury wypisujesz??? PZPN ma siedzibę w W-wie ale skład ogólnopolski!!! Pomyśl zanim coś napiszesz bo ośmieszasz w ten sposób kibiców Lecha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Idioci z PZPN! Śnieżki i krzesła, serpen. i b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:13 Dlaczego Płock wygrał tą klasyfikacje? A Lech był ostatni odpowiedź jest prosta to jest wyłącznie statystyka. Na Lech przychodzi więcej osób i wiadomo, ze statystyka incydentów jest większa. Niech na Lecha, Legie czy Pogoń nie wpuszczą na stadion pijanych kibiców i to już jest zapisane w statystykach jak interwencja służb porządkowych czy policji. A wymiar takiego incydentu jest mało szkodliwy. W Płocku mało kto przychodzi na stadion i mało jest takich incydentów i dlatego to wygrał jednak w żadnych stopniu nie oddaje to stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob361 Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 213.199.207.* 31.10.06, 13:09 KOCHANI JEŻDŻĘ NA MECZ Z MOIMI SYNAMI 8 i 16 LAT ORAZ ŻONKĄ. NA LECHU NIE MA LEPSZEJ ATMOSFERY, NIE WIDZIAŁEM ABY KTOŚ SIĘ BIŁ ZAKŁÓCAŁ SPOKÓJ, NADAL BĘDĘ TAM JEŹDZIŁ MAM NADZIEJĘ< ŻE POJ****ANY PZPN NA STADION WIĘCEJ NIE PRZYJEDZIE JA SIĘ O DZIECI i ŻONĘ I SIEBIE W POZNANIU NA MECZU NIE OBAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d'night Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:21 Przecież PZPN sam się ośmiesza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah40 Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:24 Nie należy zapominać o "niebezpiecznych prowokatorach" i znanych "ustawiaczach wyników", pod wodzą niejakiego Werdera, którzy własnie na Stadionie Miejskim w Poznaniu (dawniej własność PKP i dalej Lecha), dali kolejny popis PZPN-iego obiektywizmu, odwracając wynik meczu z Pasami!!! Czy o tym napisano w raporcie!? Wniosek: - niezwłocznie zamknąć stadion! Bezpiecznie jest tam, gdzie ga się bez publiki a piłkarze odwalają pańszczyznę! Gdzie tak jest? Na najlepszym stadionie w polskiej Lidze, czyli w Płocku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosan Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.bbtec.net 31.10.06, 14:06 "wnoszenie oraz rozwieszanie transparentów, flag, wyrażanie haseł o wrogich treściach, podburzających, symboli faszystowskich, znaków anarchistycznych oraz treści chuligańskich" - nie wiem, moze przespalem jakos ale od kiedy znaki anarchistyczne upycha sie w jednym rzedzie z faszyzmem i chuliganerka? Odpowiedz Link Zgłoś
prohus Re: Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 15:03 ... porównanie podobne do kratki ściekowej i serpentyny. na dobrą sprawę serpentyną też można zabić człowieka, np spuszczając jakieś 4 tony serpentyn na m2. Snieżki też są zabójcze jak np w Katowicach. Przy takim zestawieniu kratka ściekowa jest niemalże bezpieczna. A w kwestii znaków anarchistycznych przy faszystowskich - sprawa jest prosta znak sfastyki i np. anrarchii jest znakiem, a więc ma wspólnego tyle. Ogólnie to już wyższa filozofia do której na trzeźwo podejśc nie w sposób. A że w PZPN wszyscy ciągle są na bani, to łatwo im takie pierdoły wymyślac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 14:41 Przykro mi to mowic ale cale szacowne grono moich przedmowcow, zle interpretuje ten ranking. ....Ilość zdarzeń w meczach: 1. Lech Poznań - 45 razy, 2. Wisła Kraków - 41 razy, 3. Legia Warszawa - 37 razy.... ranking ten nalezy poprostu czytac od konca. I nie pisze tak dlatego ze wtedy to lech bylby na 1 miejscu, ale dlatego ze poprostu Najbardziej niebezpieczne sa te stadiony, ktore maja najlepiej zorganizowane grupy kibicow, przychodzi tych kibicow wielu na stadion jak i nie sa w 100% piknikowcy. DLatego wlasnie na drugim koncu tego rankingu, czyli wg. jego tworcow na miejscu 1 jest Wisla Plock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiekm2 Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 195.238.227.* 31.10.06, 15:34 Co to za idiota tak napisał? To chyba jedyny stadion w Polsce, gdzie na mecz piłki nożnej można spokojnie iść z dziećmi! Na inny bym się nie odważył!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo zmienic tytul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:02 gazeta wyborcza obraza kibicoww dzialaczy i wszystkich zwiazanych z klubem Lech ja bym z tym szedl do sadu kazdy przeglada ten news ze wzgledu na krzykliwy i nieprawdziwy tytul przestancie klamac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.chello.pl 31.10.06, 16:07 czemu odpalenie rac na stadionie lecha jest wykroczeniem skoro jego kibice jako jedyni w polsce przeszli kurs pirotechniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 18:52 to jest chore caly ten raport do d..y.kto to pisal ??/?? lesne dziatki barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:25 o ile mnie pamiec nie myli kibice legii tez przeszli ten kurs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 20:25 Gość portalu: jack napisał(a): > o ile mnie pamiec nie myli kibice legii tez przeszli ten kurs bylo widac podczas ich ubieglorocznej wizyty w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabol Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:21 Chyba za duzo wypiłem, albo coś nie tak zapaliłem. Oczom juz nie wieżę, a PZPN j.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotkameleon Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 21:38 jestescie denni w wiekszosci ze swymi komentarzami, ktore wnosza tyle tylko iz ukazuja krotkowzrocznosc pocniektorych tutaj ludzi. poodbno krowa tylko nie zmienia przekonan, jak widac kibice nie gesi a krowy, wszystkiemu zawsze winien PZPN. problemem jest PAP w tej konkretnej sytuacji. zreeeeeszta to nei pierwsza sytuacja, gdy PAP przeinacza fakty. a co do rankingu, chyba naturalne ze im wieksze skpisko ludzi tym latwiej o jakies zdarzenie. uwazam ze powinni podzielic ilosc zdarzen przez liczbe widzow i wynik bylby blizszy juz prawdy bezpieczenstwa stadionu. bo wisla plock i im podobne... to smisznawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kiś gość Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.chello.pl 01.11.06, 10:43 1. W PAP ktoś poszukał sensacji i znalazł, a to, że tak dużo głupot tu piszemy tylko to potwierdza. Jestem skłonny uwierzyć, że ma to jakiś związek z Euro ale nie szukajmy wszędzie spisku a poza tym do Euro nam jeszcze baardzo daleko. 2. Nie piszcie o mafii z Warszawy itp. bo się ośmieszacie. W Warszawie poglądy na temat PZPN sa myśle zgodne z przeciętną w całej Polsce to tak jak pisanie o polskich obozach koncentracyjnych (z zachowaniem proporcji). 3. I w PZPN a tym bardziej w PAP siedzą gamonie, którzy nie wiedzą co to znaczy prawdziwy doping i widowisko sportowe (jedni zatrzymali się 30 lat temu na widowiskach na stadionie X lecia itp. a drudzy po prostu byli na meczu 3 razy i już im się wydaje, że są w stanie wyciągnąć wnioski z jakiegoś raportu PZPN). 4. Sam raport jest śmieszny w sobie. Jak czytam o tym, że ktoś tworzy kategorie typu ile razy wisiała jakaś flaga czy spadła serpentyna to pukam się w czoło. Nie szkoda czasu na te głupoty? Jaki wpływ na poprawę bezpieczeństwa (bo jest jeszcze sporo do zrobienia w tym temacie) ma ten cały śmieszny raport i jego wnioski. 5. Niech na temat bezpieczeństwa na stadionach wypowiadają sie Ci którzy na te stadiony chodzą. Jak słyszę, że ludzie chodzą na Lecha i czują sie bezpiecznie to po jaką cholerę tworzyć raporty oderwane od rzeczywitości. 6. Na temat antagonizmów na linii Wawa - Poznań nie ma sensu się rozwodzić. Nikt nie jest doskonały ale myślę, że to nie jest tak, że w Warszawie (mówię o Legii) jest jakaś choroba na punkcie Lecha. Ja jestem za tym, żeby w obu miastach były duże pełne stadiony i piłka na wysokim poziomie. Nie wyobrażam sobie tego bez dopingu a to i w Warszawie i w Poznaniu potrafimy robić. Ścigajmy się na tej płaszczyźnie a nie wyszukujmy nowych problemów. 7. Podoba mi sie pomysł odwrócenia tej kolejności. Ci którzy chodzą na mecze i wiedza o co chodzi zdają sobie sprawę gdzie jest dobry doping a gdzie jest amicowa atmosfera. I nie sądzę żeby nie mogło być bezpiecznie na stadionach gdzie jest 30000 kibiców, serpentyny, flagi, race itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto? Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 11:54 ten artykuł jest marną prowokacją;/ Lech zawsze nie był klubem z plecami.. często są zjawiska propagandowe...wobec tego klubu zastosowane... policja i Lech...haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.N. Stadion Lecha bepieczny !!! IP: *.eranet.pl 01.11.06, 17:03 Ta informacja PAP-u to paszkwil i zrobienie z najlepszych kibiców bandytów.Komuś na tym zależy i ma w tym swój interes.My LECHICI wiemy najlepiej jak jest - jest wspaniale bo żadnych burd u nas nie ma !!!Mamy do czynienia z pomówieniem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koło Re: Stadion Lecha bepieczny !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:10 to buraki ze wschodu leczą swoje kompleksy... LECH:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Stadion Lecha był niebezpieczny, ale IP: *.icpnet.pl 01.11.06, 20:44 ponad 10 lat temu za czasów debila "Uszola". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sml pzn Re: Stadion Lecha był niebezpieczny, ale IP: *.icpnet.pl 02.11.06, 09:26 To był nasz najlepszy wodzirej i nie obrażaj go bo w cztery oczy raczej byś sie zesrał. Skończ z tą napinką. Odpowiedz Link Zgłoś