Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stadion Lecha niebepieczny?

IP: *.umww.pl 31.10.06, 07:38
    zaśpewajmy razem "PZPN, PZPN je.ac je.ac PZPN"
    Obserwuj wątek
      • Gość: Observer Komus na tym zalezalo... IP: 194.39.141.* 31.10.06, 08:26
        Nie wierze ze taka pomylka (prowokacja?) zdazyla sie przypadkiem. Ktos z
        warszawskiej mafii musial to zrobic celowo, aby nadszarpnac dobre imie Lecha,
        kibicow i Poznania.
        Nie dajmy sie szkalowac.
        • Gość: marcy Może i zależało... IP: 62.233.204.* 31.10.06, 11:16
          Ale nie nazywaj PZPN "warszawską mafią".
          Siedzibę maja w stolicy, to fakt, ale kibice warszawskich drużyn maja o nich
          takie samo zdanie jak cała Polska i nie chcą miec nic wspólnego z Listkiem,
          Kolatorem i Kręciną!!!

Nie dajcie sie szkalować.
          • moskwa2004 stek bzdur:) 31.10.06, 11:59
            zgadzam sie co do PZPN - to ze są w Wawie nie znaczy ze można szargać imię
            Warszawy:)

poza tym raport to stek bzdur - poznań ma najlepiej zdyscyplinowanych kibiców i
            tyle.
            wkładanie w jedną kategorię serpentyny i kratki ściekowej jest paranoiczne - a
            sposob wykorzystania stardionu jest liczony przez niezłego tępaka;)

śmiechu warte!
            • Gość: lechita a ja myślę , że to "zasłona dymna", IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 12:33
              szukanie winnych ewentualnych zajść i usprawiedliwianie Legii w piątek!!!
              To jest takie modne teraz...
              • Gość: marcy Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 62.233.204.* 31.10.06, 12:39
                Bo chyba naprawdę tak nie myślisz?

Co ma do tego raportu Legia?! W jaki sposób raport ma niby usprawiedliwiać
                Legię? Gdzie ty logika?! I wreszcie: za co ma usprawiedliwiać, za jaki piątek?!

Wy naprawde macie w tej Wielkopolsce problem ze stolica...
                Wystarczy powiedzieć "futbol" a odpowiecie "legła".
                Wybacz, to już zahacza o paranoje.

• Gość: V-tec Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:45
                  Nie oceniaj całej Wlkp. na podstawie bezsennsownej wypowiedzi jednego gościa
                  • Gość: marcy Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 62.233.204.* 31.10.06, 12:59
                    Masz rację, na pewno nie wszyscy Wielkopolanie mają takie podejście, nigdy
                    zresztą tak nie uważałem.

Ale w W-wie barwy Lecha nie robią za wycieraczki do legijnych pubów.
                    • Gość: V-tec Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 13:00
                      A w Poznaniu tak jest???
                      • Gość: marcy Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 62.233.204.* 31.10.06, 13:04
                        Co do jednej takiej miejscówki jeszcze miesiac temu jestem pewien.
                        Może coś sie zmieniło, bo własciciel niedawno usłyszał na ten temat
                        konstruktywną opinię legionisty.
                        • Gość: V-tec Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 13:07
                          Może tak jest ... To głupie... Pamiętaj jednak ,ze są w Poznaniu prawdziwi fani
                          Lecha i piłki nożnej , którym taka wycieraczka skutecznie obrzydziłaby dany
                          lokal i na pewno by do niego nie wstąpili...

Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców!!!

Peace!
                          • Gość: marcy Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 62.233.204.* 31.10.06, 13:10
                            Must agree... :]
                            Futbol bez szowinizmów i agresji!!! Heh, dream on...

Pozdrawiam!
                            • Gość: Gosc Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: *.pbg-sa.pl 31.10.06, 15:21
                              No nie "dream on" tylko przyjdz na Bulgarska!!! Tam tak jest. PZPN leci
                              zwyczajnie w ch*ja! :-/
                              • Gość: asdf Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: *.asystent.ds.polsl.pl 31.10.06, 16:09
                                I co, Lech nic nie zrobi? To jest niszczenie wizerunku klubu. Zawsze było
                                pisane, że na stadion Lecha przychodzą ludzie z rodzinami, bo tak bezpiecznie.
                                Teraz okazuje się, że w Poznaniu jest największy bałagan i rozwydrzenie. To jak
                                w końcu u Was jest?

(Podoba mi się Lech, bo to drużyna z charakterem.)
                        • Gość: V-tec Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 13:10
                          A w piątek będzie wielki mecz ... mam nadzieję

FORZA LECH!!!
                • Gość: koło Re: Piszesz tylko po to by prowokować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:07
                  mamy problem ze stolicą, po decyzjach jakie sie tam podejmuje to chyba
                  normalne, zresztą problem ma cała Polska (widać gdzie jesteśmy na tle innych
                  państw), u nas nie podejmuje się bezsensownych decyzji dlatego mamy pełne prawo
                  do krytyki... pozdrawiam
                  • Gość: marcy Sprytnie, sprytnie... IP: 62.233.204.* 31.10.06, 14:20
                    Tylko że tych, którzy urzędują w W-wie wybierała CAŁA Polska - ty również.
                    A jeśli nie wybierałeś - to twe prawo do krytyki wątpliwe.

I nie miasto winne ani nie Warszawiacy, tylko ci, którzy rozsiedli się na
                    stanowiskach. Ja koleżki z Gorzowa ani bliźniaków z warchołem do władzy nie
                    zapraszałem.

Zresztą i mateczka historia rzadko kiedy nam sprzyjała...
                    Ech, temat rzeka.
                    Pzdr.

• Gość: koło Re: Sprytnie, sprytnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:41
                      uważam że mentalność mieszkańców miasta (i regionu) w którym jest stolica
                      państwa ma duze znaczenie,
                      tak jak z kierowcami, za granicą jeżdzą w miarę kulturalnie a jak przyjadą do
                      siebie (Polski) to sam wiesz...
                      • Gość: dudek Re: Sprytnie, sprytnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 15:42
                        daj spokój, na wschodzie tego nie zrozumieją, dla nich to abstrakcja...
                      • Gość: marcy Re: Sprytnie, sprytnie... IP: 62.233.204.* 31.10.06, 15:43
                        No to mamy różne poglądy, bo wg. mnie nie ma czegos takiego jak mentalność
                        mazowiecka, małopolska czy np. kaszubska. Wszystkie uogólnienia będą ocierać
                        sie o zwykłe kłamstwo.
                        • Gość: koło Re: Sprytnie, sprytnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 15:58
                          jeśli by tak było jak piszesz to Polska byłaby jednolita, bez różnic, a tak nie
                          jest, wystarczy oglądać kraj przez szybę samochodu (nawet nie rozmawiając z
                          ludźmi) aby naoglądać się różnic, pzdr
      • Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 08:51
        PZPN PZPN je..ać je..ać PZPN !!!!

Od razu widać ,ze autorzy tej pseudoopinii nigdy nie byli na meczu przy
        Bułgarskiej!!! Kibice Lecha jako jedyni przeszli szkolenie pirotechniczne ale
        i tak sa karani... Atmosfera na meczach jest bardzo dobra a poziom dopingu cały
        czas się podnosi... Szkoda ,ze Misiom z Miodowej nie podoba się fakt ,iż kibice
        potrafią coś takiego zorganizować i naprawdę byc 12-stym zawodnikiem swojego
        ukochanego klubu...
        Cóż, JAKI ZWIĄZEK TAKA OPINIA!!!

PZPN PZPN JE..AĆ JE...AĆ PZPN

Pozdrawiam Wszystkich prawdziwych fanów piłki noznej
      • Gość: jaba3 Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:52
        Taki raport to sam tez bym pewnie napisał, bez bytności na stadionie. Miałem
        okazję kilkakrotnie oglądać mecze Wisły i Arki i kto widział, że te stadiony
        wypełniały się w ponad 100%?! Chyba Steve Wonder. Jesli zaś za obraźliwe,
        uznawane są hasła typu "ultraprotes.pl" itp., to gratuluję Panom
        przygotowującym raport, no a jeśli kto już wyrazi na kawałku materiału swoją
        opinię o PZPN, no cóż może warto się nad sobą zastanowić.
        • Gość: Poznaniak1 Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 09:32
          Chodze na mecze systematycznie siedze niedaleko "kotła" mam stały karnet na
          sektor nr.2 ,takiej atmosfery tylko pozazdrościć mogą inne kluby, zawsze
          prawie pełen stadion ok. (15,000 ) żadnej rozruby przychodzą całe rodziny jest
          naprawde bezpiecznie !!!!!Super byle tak dalej kibice i organizatorzy!!!!
          Zresztą co pamiętam zawsze na stadionie lecha było bezpiecznie a sporo
          pamiętam , bo sporu już w życiu widziałem . Pozdrawiam ...
          • Gość: kiekrz Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:43
            ja siadam w 13 sektorze, fajny jest widok na kibiców w kotle i obok, i również
            fajnie słychać,
            te buraki ze wschodu wydając taką opinię o naszym stadionie pokazują tylko
            jacy są zakompleksieni i ile im brakuje do Wielkopolski i Poznania,
            LECH, LECH, LECH...
      • Gość: Yarek PZPN, PZPN je.ac je.ac PZPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:46
        PZPN, PZPN je.ac je.ac PZPN
        PZPN, PZPN je.ac je.ac PZPN

a Listkiewicz musi odejść !!
      • Gość: cx Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:54
        Race wrzucone w pole gry: przecież wszyscy widzieli że wszystkie race jakie w
        całym ubiegłym sezonie wpadły na boisko zostały rzucone przez chuliganów z
        Legii.
        • Gość: my Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 11:03
          e tam, wiadomo, ze kibice kolejorza uzywaja rg-ppanc, stingerów, T-72 itd.
          a co dopiero będzie po 11.11.06?

F-16
          :)
          • Gość: kiekrz Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:06
            :-)
      • Gość: lcs znaki anarchistyczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:08
        czyli co? znaki anarchistyczne sa zabronione w Polsce?
        • Gość: Bartosan Re: znaki anarchistyczne? IP: *.bbtec.net 31.10.06, 14:09
          No wlasnie. Zapostowalem na dole z tym samym nie widzac Twojej wiadomosci. Brzmi
          troche smiesznie zwlaszcza pozenione z symbolami faszystowskimi. Jakas glupawka (?)
      • kotkameleon Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 11:15
        piszecie takie same GLUPOTKI jak PAP. umiecie czytac ze zrozumieniem? " Z
        depeszy Polskiej Agencji Prasowej wynika, że stadion Lecha Poznań jest
        najbardziej niebezpieczny w Polsce, bo najczęściej dochodzi nam nim do
        interwencji policji. Lech Poznań, poznańska policja, a także sam PZPN jednak
        temu zaprzeczają"
        opluwanie PZPN w tej sytuacji jeszcze raz pokazuje, ze grono osob cos robi ale
        nie wie dlaczego. tak samo z racami, masa ludzi wiesza psy na zwiazku a to
        ekstraklasa nalozyla kary. kopnijcie sie czasem w glowy i na spokojnie ocencie
        co widzicie. zwiazek sam sie osmiesza takimi werdyktami jak Wisla Plock, z czego
        zreszta smialo sie nawet canal plus. ale w tej sytuacji zaprzeczyli, czepnijcie
        sie PAPu i czasem szarych komurek.
        • Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:15
          W czwartek w Kielcach odbyła się coroczna konferencja "Bezpieczny Stadion",
          podczas której Wydział Bezpieczeństwa PZPN przedstawił raport: "Podsumowanie
          stanu bezpieczeństwa na zawodach I i II ligi piłki nożnej w sezonie 2005/2006".

A TY POTRAFISZ CZYTAĆ ???
          Nie podejrzewam ,że masz szare komórki , tak więc nie będę pytał o ich używanie
          • kotkameleon Re: Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 12:25
            "Wnioski z raportu zostały przedstawione w depeszy Polskiej Agencji Prasowej,
            którą później przedrukowały media w całym kraju". WNIOSKI, a ty czytaj do konca.
            wnioski wyciagnal PAP a nie PZPN. i skupiaj sie na merytoryce czytajac moja
            wypowiedz a nie na ortografii, chyba ze to twoj sposob na dyskusje.
            • Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:30
              Oka! Zwracam honor i przepraszam ,ze na Ciebie wjechałem... Jednak ortografia
              jest ważna i uważam ,że powinieneś nad nią popracować... Peace!
            • Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:32
              "Twój" "Ty" - piszemy z dużej litery... To świadczy o dobrym wychowaniu i
              szacunku dla rozmówcy... Pozdro
              • kotkameleon Re: Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 15:23
                hehehe peace. czasami specjlanei robie bledy. a z literkami.... nie mam polskich
                wiec traktuje ulgowo przepisy, a szacunek mam zawsze.
        • Gość: V-tec Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 87.205.12.* 31.10.06, 12:17
          Tak na marginesie słowo komórka piszemy przez "Ó" ale to było w programie
          siódmej klasy szkoły podstawowej a Ty zapewne zakończyłeś swoją edukację dużo
          dużo wcześniej
        • prohus Re: Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 12:55
          "komurek" pisze sie przez "ó"
      • Gość: antyPZPN Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:58
        Niebezpieczny to jest PZPN. Te leśne dziadki rodem wyciągnięte żywcem i tkwiące
        głęboko w ideologi PRL MUSZĄ WRESZCIE ODEJŚC. Pseudo nagrody przyznawane za
        "brak kibiców" podkreślają tylko kompletne oderwanie tych ludzi od obecnych
        realiów. na całe szczęście piłka toczy się dalej obok nich a nawet wbrew im.
        A NA DRZEWACH ZAMIAST LIŚCI WISIEĆ BĘDĄ ....pzpnowskie leśne dziadki!!!!
      • Gość: west Robią wszystko aby zdyskredytować Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:35
        aby nie można było w ewentualnym EURO zorganizować w Poznaniu meczów !!! tylko o
        to chodzi , a kto następny stoi w kolejce za Poznaniem??????? wszystko już
        wiadomo, pozdrawiam pozostałych złych ludzi, zapewne PIS-uarów!!!
      • Gość: ktoś Idioci z PZPN! Śnieżki i krzesła, serpen. i broń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:41
        Co to za klasyfikacja ??
        • Gość: lesio Poznan !!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.06, 13:13
          No przeciez PZPN siedzibe ma w W-wie..........co tu duzo gadac nie bedziemy w
          pilce oznej nigdy przyjacielami.........oni poprostu nam zazdroszcza ze mamy
          takich dobrych i tylu kibicow.Jak stadion bedzie gotowy i bedziemy graci w
          Pucharach europejskich to sie poplacza w-wiacy......mam pewnosc ze wroca te
          czasy ze na Pucharach europejskich oczywiscie tylko w Poznaniu bedzie 30 000
          tys kibicow.
          Poznaniacy glowa do gory i niesluchajcie co w-wa pisze:))

lesio
          • Gość: ??? Re: Poznan !!!!!!! IP: 87.205.12.* 31.10.06, 13:16
            Stary co Ty za bzdury wypisujesz???
            PZPN ma siedzibę w W-wie ale skład ogólnopolski!!!
            Pomyśl zanim coś napiszesz bo ośmieszasz w ten sposób kibiców Lecha!
        • Gość: mad Re: Idioci z PZPN! Śnieżki i krzesła, serpen. i b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:13
          Dlaczego Płock wygrał tą klasyfikacje? A Lech był ostatni odpowiedź jest prosta
          to jest wyłącznie statystyka. Na Lech przychodzi więcej osób i wiadomo, ze
          statystyka incydentów jest większa. Niech na Lecha, Legie czy Pogoń nie
          wpuszczą na stadion pijanych kibiców i to już jest zapisane w statystykach jak
          interwencja służb porządkowych czy policji. A wymiar takiego incydentu jest
          mało szkodliwy. W Płocku mało kto przychodzi na stadion i mało jest takich
          incydentów i dlatego to wygrał jednak w żadnych stopniu nie oddaje to stanu.
      • Gość: bob361 Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 213.199.207.* 31.10.06, 13:09
        KOCHANI JEŻDŻĘ NA MECZ Z MOIMI SYNAMI 8 i 16 LAT ORAZ ŻONKĄ. NA LECHU NIE MA
        LEPSZEJ ATMOSFERY, NIE WIDZIAŁEM ABY KTOŚ SIĘ BIŁ ZAKŁÓCAŁ SPOKÓJ, NADAL BĘDĘ
        TAM JEŹDZIŁ
        MAM NADZIEJĘ< ŻE POJ****ANY PZPN NA STADION WIĘCEJ NIE PRZYJEDZIE
        JA SIĘ O DZIECI i ŻONĘ I SIEBIE W POZNANIU NA MECZU NIE OBAWIAM
      • Gość: d'night Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:21
        Przecież PZPN sam się ośmiesza :)
      • Gość: jah40 Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:24
        Nie należy zapominać o "niebezpiecznych prowokatorach" i znanych
        "ustawiaczach wyników", pod wodzą niejakiego Werdera, którzy własnie
        na Stadionie Miejskim w Poznaniu (dawniej własność PKP i dalej Lecha),
        dali kolejny popis PZPN-iego obiektywizmu, odwracając wynik meczu z Pasami!!!
        Czy o tym napisano w raporcie!?
        Wniosek: - niezwłocznie zamknąć stadion!
        Bezpiecznie jest tam, gdzie ga się bez publiki a piłkarze odwalają pańszczyznę!
        Gdzie tak jest? Na najlepszym stadionie w polskiej Lidze, czyli w Płocku!!!
      • Gość: Bartosan Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.bbtec.net 31.10.06, 14:06
        "wnoszenie oraz rozwieszanie transparentów, flag, wyrażanie haseł o wrogich
        treściach, podburzających, symboli faszystowskich, znaków anarchistycznych oraz
        treści chuligańskich" - nie wiem, moze przespalem jakos ale od kiedy znaki
        anarchistyczne upycha sie w jednym rzedzie z faszyzmem i chuliganerka?
        • prohus Re: Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 15:03
          ... porównanie podobne do kratki ściekowej i serpentyny. na dobrą sprawę
          serpentyną też można zabić człowieka, np spuszczając jakieś 4 tony serpentyn na
          m2. Snieżki też są zabójcze jak np w Katowicach. Przy takim zestawieniu kratka
          ściekowa jest niemalże bezpieczna. A w kwestii znaków anarchistycznych przy
          faszystowskich - sprawa jest prosta znak sfastyki i np. anrarchii jest znakiem,
          a więc ma wspólnego tyle. Ogólnie to już wyższa filozofia do której na trzeźwo
          podejśc nie w sposób. A że w PZPN wszyscy ciągle są na bani, to łatwo im takie
          pierdoły wymyślac.
      • Gość: Pinki Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 14:41
        Przykro mi to mowic ale cale szacowne grono moich przedmowcow, zle interpretuje
        ten ranking.

....Ilość zdarzeń w meczach: 1. Lech Poznań - 45 razy, 2. Wisła Kraków - 41
        razy, 3. Legia Warszawa - 37 razy....

ranking ten nalezy poprostu czytac od konca. I nie pisze tak dlatego ze wtedy to
        lech bylby na 1 miejscu, ale dlatego ze poprostu Najbardziej niebezpieczne sa te
        stadiony, ktore maja najlepiej zorganizowane grupy kibicow, przychodzi tych
        kibicow wielu na stadion jak i nie sa w 100% piknikowcy.

DLatego wlasnie na drugim koncu tego rankingu, czyli wg. jego tworcow na miejscu
        1 jest Wisla Plock.
      • Gość: jasiekm2 Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: 195.238.227.* 31.10.06, 15:34
        Co to za idiota tak napisał? To chyba jedyny stadion w Polsce, gdzie na mecz
        piłki nożnej można spokojnie iść z dziećmi! Na inny bym się nie odważył!!
      • Gość: olo zmienic tytul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:02
        gazeta wyborcza obraza kibicoww dzialaczy i wszystkich zwiazanych z klubem Lech

ja bym z tym szedl do sadu

kazdy przeglada ten news ze wzgledu na krzykliwy i nieprawdziwy tytul

przestancie klamac
      • Gość: madi Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.chello.pl 31.10.06, 16:07
        czemu odpalenie rac na stadionie lecha jest wykroczeniem skoro jego kibice jako
        jedyni w polsce przeszli kurs pirotechniczny?
        • Gość: bolo Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 18:52
          to jest chore caly ten raport do d..y.kto to pisal ??/?? lesne dziatki barany
        • Gość: jack Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:25
          o ile mnie pamiec nie myli kibice legii tez przeszli ten kurs
          • Gość: Pinki Re: Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 20:25
            Gość portalu: jack napisał(a):

> o ile mnie pamiec nie myli kibice legii tez przeszli ten kurs

bylo widac podczas ich ubieglorocznej wizyty w Poznaniu
      • Gość: drabol Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:21
        Chyba za duzo wypiłem, albo coś nie tak zapaliłem. Oczom juz nie wieżę, a PZPN j....
      • kotkameleon Stadion Lecha niebepieczny? 31.10.06, 21:38
        jestescie denni w wiekszosci ze swymi komentarzami, ktore wnosza tyle tylko iz
        ukazuja krotkowzrocznosc pocniektorych tutaj ludzi. poodbno krowa tylko nie
        zmienia przekonan, jak widac kibice nie gesi a krowy, wszystkiemu zawsze winien
        PZPN. problemem jest PAP w tej konkretnej sytuacji. zreeeeeszta to nei pierwsza
        sytuacja, gdy PAP przeinacza fakty.
        a co do rankingu, chyba naturalne ze im wieksze skpisko ludzi tym latwiej o
        jakies zdarzenie. uwazam ze powinni podzielic ilosc zdarzen przez liczbe widzow
        i wynik bylby blizszy juz prawdy bezpieczenstwa stadionu. bo wisla plock i im
        podobne... to smisznawe.
      • Gość: ja kiś gość Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.chello.pl 01.11.06, 10:43
        1. W PAP ktoś poszukał sensacji i znalazł, a to, że tak dużo głupot tu piszemy
        tylko to potwierdza.
        Jestem skłonny uwierzyć, że ma to jakiś związek z Euro ale nie szukajmy wszędzie
        spisku a poza tym do Euro nam jeszcze baardzo daleko.
        2. Nie piszcie o mafii z Warszawy itp. bo się ośmieszacie. W Warszawie poglądy
        na temat PZPN sa myśle zgodne z przeciętną w całej Polsce to tak jak pisanie o
        polskich obozach koncentracyjnych (z zachowaniem proporcji).
        3. I w PZPN a tym bardziej w PAP siedzą gamonie, którzy nie wiedzą co to znaczy
        prawdziwy doping i widowisko sportowe (jedni zatrzymali się 30 lat temu na
        widowiskach na stadionie X lecia itp. a drudzy po prostu byli na meczu 3 razy i
        już im się wydaje, że są w stanie wyciągnąć wnioski z jakiegoś raportu PZPN).
        4. Sam raport jest śmieszny w sobie. Jak czytam o tym, że ktoś tworzy kategorie
        typu ile razy wisiała jakaś flaga czy spadła serpentyna to pukam się w czoło.
        Nie szkoda czasu na te głupoty? Jaki wpływ na poprawę bezpieczeństwa (bo jest
        jeszcze sporo do zrobienia w tym temacie) ma ten cały śmieszny raport i jego
        wnioski.
        5. Niech na temat bezpieczeństwa na stadionach wypowiadają sie Ci którzy na te
        stadiony chodzą. Jak słyszę, że ludzie chodzą na Lecha i czują sie bezpiecznie
        to po jaką cholerę tworzyć raporty oderwane od rzeczywitości.
        6. Na temat antagonizmów na linii Wawa - Poznań nie ma sensu się rozwodzić. Nikt
        nie jest doskonały ale myślę, że to nie jest tak, że w Warszawie (mówię o Legii)
        jest jakaś choroba na punkcie Lecha. Ja jestem za tym, żeby w obu miastach były
        duże pełne stadiony i piłka na wysokim poziomie. Nie wyobrażam sobie tego bez
        dopingu a to i w Warszawie i w Poznaniu potrafimy robić. Ścigajmy się na tej
        płaszczyźnie a nie wyszukujmy nowych problemów.
        7. Podoba mi sie pomysł odwrócenia tej kolejności. Ci którzy chodzą na mecze i
        wiedza o co chodzi zdają sobie sprawę gdzie jest dobry doping a gdzie jest
        amicowa atmosfera. I nie sądzę żeby nie mogło być bezpiecznie na stadionach
        gdzie jest 30000 kibiców, serpentyny, flagi, race itp.

:)
      • Gość: kto? Stadion Lecha niebepieczny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 11:54
        ten artykuł jest marną prowokacją;/ Lech zawsze nie był klubem z plecami..
        często są zjawiska propagandowe...wobec tego klubu zastosowane... policja i
        Lech...haha
      • Gość: J.N. Stadion Lecha bepieczny !!! IP: *.eranet.pl 01.11.06, 17:03
        Ta informacja PAP-u to paszkwil i zrobienie z najlepszych kibiców bandytów.Komuś na tym zależy i ma w tym swój interes.My LECHICI wiemy najlepiej jak jest - jest wspaniale bo żadnych burd u nas nie ma !!!Mamy do czynienia z pomówieniem !!!
        • Gość: koło Re: Stadion Lecha bepieczny !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:10
          to buraki ze wschodu leczą swoje kompleksy... LECH:)...
      • Gość: Poznaniak Stadion Lecha był niebezpieczny, ale IP: *.icpnet.pl 01.11.06, 20:44
        ponad 10 lat temu za czasów debila "Uszola".
        • Gość: sml pzn Re: Stadion Lecha był niebezpieczny, ale IP: *.icpnet.pl 02.11.06, 09:26
          To był nasz najlepszy wodzirej i nie obrażaj go bo w cztery oczy raczej byś sie
          zesrał. Skończ z tą napinką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka