Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

najnowszy wywiad z Batorskim !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:44
    www.zuzel.torun.com.pl/_upload/pliki/bat_o_kark.mp3
    Ale gorąco w tym Toruniu dzisiaj było :-) Czy speed może już gratulować
    torunianom ? :-)))
    Obserwuj wątek
      • arius5 Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! 05.11.06, 01:15
        To znaczy, ze wszystko sie ulozylo w koncu, jest dobrze.

A tak na marginesie, to trzeba sie jednak ufiac pod potokiem slow
        Skladanowskiego, nie do przegadania, zupelnie jak moja zona :o))
        • arius5 Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! 05.11.06, 01:16
          mialem na musli oczywiscie "ugiac" :o)
          nie nalezy tak duzo pic piwa jak sie chce jeszcze cos napisac.
        • Gość: speed Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 01:22
          Hesus :-) dopiero teraz do mnie doszło, że Karkosik sprowadzi do Torunia
          p.Tomasza...Golloba, nieeee, to niemożliwe !!!
          Ale najważniejsze, że wszystko sie szczęśliwie skończyło i kolejne derby Nas
          czekają ! już zacieram rączki :-)
          • Gość: baca Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.06, 08:15
            Tomuś to Tomuś, ale...
            • Gość: slawekg2 Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.orange.pl 05.11.06, 09:20
              spokojnie...chyba niestety tak różowo to nie jest! wiele info krąży po mieście - nie mamy sponsora -oby to była PLOTKA!!!
              • Gość: speed Witamy Toruń w Ekstralidze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:39
                Przecież podałem w pierwszym wpisie link, który można prosto pobrać i posłuchać
                najnowszego wywiadu Batorskiego dla radio Gra. Dziennikarz pyta wyraźnie, czy
                jest już sponsor ?, na to Batorski, że sponsor już jest i jest nim R.Karkosik !
                powiedział wyraźnie !
                Wszystkie ważne dokumenty na licencję będą zawiezione w poniedziałek , rano 6
                listopada ( bo taki dostali termin ) do Warszawy. Do 15 listopada mają czas na
                poprawki. Czy już już wszystko jasne ?
                Batorski, jaki jest , taki jest, ale słów na wiatr chyba nie rzuca, świadomy
                konsekwencji. Bo inaczej byłby w Toruniu zlinczowany :-)
                W każdym razie, Ja już Torunianom gratuluję i Witam w Ekstralidze !!!
                • Gość: sceptyk Re: Witamy Toruń w Ekstralidze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:33
                  Ja tam bym nie był tak optymistycznie nastawiony, jeszcze nic nie wiadomo.
                  Oto kilka cytatów z wypowiedzi Batorskiego w kolejności chronologicznej:
                  "prowadzę rozmowy z potencjalnym sponsorem, jesteśmy blisko" czyli sponsora jeszcze nie ma,
                  "rozmowy przybliżają nas coraz bliżej" czyli sponsora jeszcze nie ma,
                  "brakuje kropki nad i, jest sponsor, jest spółka" czyli nic nie wiadomo,
                  "jeśli będzie sponsor, będzie spółka" czyli jeszcze nie ma,
                  "spółkę z potencjalnym sponsorem można założyć w jeden dzień" czyli jeszcze nic nie wiadomo.
                  Tak zagmatwanej wypowiedzi dawno nie słyszałem, jedyną rzeczą jaka potwierdził Batorski to fakt, że prowadzone są rozmowy z Karkosikiem. Na koniec zaznaczył, że powiadomi wszystkie media o wynikacz rozmów a dzisiaj jak narazie cisza.
                  • Gość: speed Re: Witamy Toruń w Ekstralidze !!! - za chwilę ? ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:05
                    Tak, rzeczywiście, trochę się zapędziłem z tymi gratulacjami :-) ale z
                    zagmatwanej wypowiedzi Batorskiego wynika, że sponsor już jest i sprawa ugody z
                    wierzycielem to już tylko formalność, która ma być zrealizowana w poniedziałek.
                    Pomimo tego, oczywiście trzeba czekać na OFICJALNY komunikat dla mediów
                    !...jeszcze trochę niepewności :-)
      • Gość: bin laden Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.torun.mm.pl 05.11.06, 14:13
        ostateczne rozmowy miały być w sobote
        jaby były pomyslne to byśmy już coś pewnie wiedzieli
        to chyba już koniec niestety
        • Gość: Toma Toruń Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.petrus.com.pl 05.11.06, 16:37
          Też mi się wydaje że to koniec. Na forum by wrzało od informacji. A tak
          niestety nie jest. No cóż zaczynamy od "0"
          • Gość: Szrek Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:01
            Dopiero teraz uwierzyłem, że p.Batorski nadaje się do wyborów na polityka. Ta
            wypowiedź, ten styl udzielania elokwentnych odpowiedzi. Bo to wszystko co
            powiedział każdy przeciętny chłopina powiedziałby tak: "Prowadzimy grę wstępną
            która ma doprowadzic do stosunku. Stosunek będzie jak wypali gra wstępna a po
            dotychczasowym przebiegu gry wstępnej widać, że obie strony są coraz bardziej
            napalone. Z naszej strony bankowo się uda bo już rano założyliśmy gumkę a mamy
            jeszcze w planach połknąć viagrę".
            • Gość: Szrek Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:11
              A na wypadek braku stosunku zawsze można zwalić winę na... aptekę w której
              akurat nie było viagry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka