Gość: speed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:44 www.zuzel.torun.com.pl/_upload/pliki/bat_o_kark.mp3 Ale gorąco w tym Toruniu dzisiaj było :-) Czy speed może już gratulować torunianom ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arius5 Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! 05.11.06, 01:15 To znaczy, ze wszystko sie ulozylo w koncu, jest dobrze. A tak na marginesie, to trzeba sie jednak ufiac pod potokiem slow Skladanowskiego, nie do przegadania, zupelnie jak moja zona :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! 05.11.06, 01:16 mialem na musli oczywiscie "ugiac" :o) nie nalezy tak duzo pic piwa jak sie chce jeszcze cos napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 01:22 Hesus :-) dopiero teraz do mnie doszło, że Karkosik sprowadzi do Torunia p.Tomasza...Golloba, nieeee, to niemożliwe !!! Ale najważniejsze, że wszystko sie szczęśliwie skończyło i kolejne derby Nas czekają ! już zacieram rączki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.06, 08:15 Tomuś to Tomuś, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawekg2 Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.orange.pl 05.11.06, 09:20 spokojnie...chyba niestety tak różowo to nie jest! wiele info krąży po mieście - nie mamy sponsora -oby to była PLOTKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Witamy Toruń w Ekstralidze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:39 Przecież podałem w pierwszym wpisie link, który można prosto pobrać i posłuchać najnowszego wywiadu Batorskiego dla radio Gra. Dziennikarz pyta wyraźnie, czy jest już sponsor ?, na to Batorski, że sponsor już jest i jest nim R.Karkosik ! powiedział wyraźnie ! Wszystkie ważne dokumenty na licencję będą zawiezione w poniedziałek , rano 6 listopada ( bo taki dostali termin ) do Warszawy. Do 15 listopada mają czas na poprawki. Czy już już wszystko jasne ? Batorski, jaki jest , taki jest, ale słów na wiatr chyba nie rzuca, świadomy konsekwencji. Bo inaczej byłby w Toruniu zlinczowany :-) W każdym razie, Ja już Torunianom gratuluję i Witam w Ekstralidze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Witamy Toruń w Ekstralidze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:33 Ja tam bym nie był tak optymistycznie nastawiony, jeszcze nic nie wiadomo. Oto kilka cytatów z wypowiedzi Batorskiego w kolejności chronologicznej: "prowadzę rozmowy z potencjalnym sponsorem, jesteśmy blisko" czyli sponsora jeszcze nie ma, "rozmowy przybliżają nas coraz bliżej" czyli sponsora jeszcze nie ma, "brakuje kropki nad i, jest sponsor, jest spółka" czyli nic nie wiadomo, "jeśli będzie sponsor, będzie spółka" czyli jeszcze nie ma, "spółkę z potencjalnym sponsorem można założyć w jeden dzień" czyli jeszcze nic nie wiadomo. Tak zagmatwanej wypowiedzi dawno nie słyszałem, jedyną rzeczą jaka potwierdził Batorski to fakt, że prowadzone są rozmowy z Karkosikiem. Na koniec zaznaczył, że powiadomi wszystkie media o wynikacz rozmów a dzisiaj jak narazie cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Witamy Toruń w Ekstralidze !!! - za chwilę ? ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:05 Tak, rzeczywiście, trochę się zapędziłem z tymi gratulacjami :-) ale z zagmatwanej wypowiedzi Batorskiego wynika, że sponsor już jest i sprawa ugody z wierzycielem to już tylko formalność, która ma być zrealizowana w poniedziałek. Pomimo tego, oczywiście trzeba czekać na OFICJALNY komunikat dla mediów !...jeszcze trochę niepewności :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.torun.mm.pl 05.11.06, 14:13 ostateczne rozmowy miały być w sobote jaby były pomyslne to byśmy już coś pewnie wiedzieli to chyba już koniec niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.petrus.com.pl 05.11.06, 16:37 Też mi się wydaje że to koniec. Na forum by wrzało od informacji. A tak niestety nie jest. No cóż zaczynamy od "0" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:01 Dopiero teraz uwierzyłem, że p.Batorski nadaje się do wyborów na polityka. Ta wypowiedź, ten styl udzielania elokwentnych odpowiedzi. Bo to wszystko co powiedział każdy przeciętny chłopina powiedziałby tak: "Prowadzimy grę wstępną która ma doprowadzic do stosunku. Stosunek będzie jak wypali gra wstępna a po dotychczasowym przebiegu gry wstępnej widać, że obie strony są coraz bardziej napalone. Z naszej strony bankowo się uda bo już rano założyliśmy gumkę a mamy jeszcze w planach połknąć viagrę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: najnowszy wywiad z Batorskim !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:11 A na wypadek braku stosunku zawsze można zwalić winę na... aptekę w której akurat nie było viagry Odpowiedz Link Zgłoś