Gość: Krzyżak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 19:52 dzisiaj przeczytałem wspaniałą informację w GW.Chodzi o niejkiego jJcka G. Od nowego sezonu bedzie jeżdził w Polonii B. No i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Jacek w Polonii IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 21:09 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > dzisiaj przeczytałem wspaniałą informację w GW.Chodzi o niejkiego jJcka G. > Od nowego sezonu bedzie jeżdził w Polonii B. > No i bardzo dobrze. Może dla Apatora dobrze. Ja uważam ,że bardzo źle dla Polonii. W tym momencie są duze szanse ,że odejdzie Pepe( a jakby na to nie patrzeć to byłaby duza STRATA). Jest jeszcze problem Papy. Czy ten pan też do Polonii??????? Oby nie, to juz przerabialiśmy!! pozdrawiam fan Pepe Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Jacek w Polonii 13.11.01, 12:39 Dzisiaj w Pomorskiej przeczytale, ze z Pepe nie jest tak zle i moze zostanie. Gorzej podobno wyglada sprawa z Tomkiem, ale jak przyjdzie J.G. to i mlodszy brat zostanie. Swoja droga licze, ze Jacek wroci do Bydgoszczy. Jest on wychowankiem Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocu Re: Jacek w Polonii IP: *.polwell.pl 13.11.01, 13:14 Gollobowie zawsze byli związani z Bydgoszczą. Fajnie byłoby mieć braci znowu razem. Niekoniecznie z papą!!! No i żeby Jacek jeździł jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Jacek w Polonii IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.11.01, 15:06 coolek napisał(a): > Dzisiaj w Pomorskiej przeczytale, ze z Pepe nie jest tak zle i moze zostanie. Zaraz pewnie ktos z GW nas ochrzani, ale muszę tu wspomnieć, że dzisiejszy Express pisze: "Pepe bliżej Polonii. Piotr Protasiewicz, żużlowiec bydgoskiej Polonii poinformował, że wszystko jest na dobrej drodze, by przedłużyć kontrakt z klubem znad Brdy". Dalej cytowana jest wypowiedź Protasa, że "najtrudniejsze negocjacje są już za nami, i bliżej mi do Polonii niż dalej" Więc chyba wszystko będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Jacek w Polonii 13.11.01, 20:15 Chcę mieć Jacusia w Bydgoszczy, co mi tam xyz jakieś banialuki wstawia, o papie i o Protasie. Bardzo dobrze. Jacek do Polonii, a temu na P jak się nie podoba, to niech sobie szuka odpowiedniejszego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jacek w Polonii IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 20:59 reggie napisał(a): > Chcę mieć Jacusia w Bydgoszczy, to sobie chciej - twoje prawo kibica >co mi tam xyz jakieś banialuki wstawia, o papie > > i o Protasie. jeżeli to są banialuki(na jakiej podstawie uzywasz tego słowa????) o papie - to mam pytanie od kiedy jesteś kibicem BKS-u? Bo jeżeli od więcej niz 3 lata to chyba wiesz jak wyglądało pożegnanie starszego brata i jego papy(i jego wypowiedzi o Polonii i czasie tu spędzonym).Jeżeli nie wiesz to poczytaj gazety. A może nie pamietasz jak Jacuś zwodził Polonię B. z podpisaniem kontraktu??? > Bardzo dobrze. Jacek do Polonii, a temu na P jak się nie podoba, > to niech sobie szuka odpowiedniejszego klubu. Ten na P (chciałes Pepe obrazić?! płytki dowcip) zdobył kilka tytułów dla nas. Jacek zresztą też. Nie obrażaj zawodników - bo to poprostu, po ludzku nieeleganckie. kibic Pepe pozdrawia kibica Jacusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Jacek w Polonii IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.11.01, 15:12 reggie napisał(a): > Chcę mieć Jacusia w Bydgoszczy, co mi tam xyz jakieś banialuki wstawia, o papie > i o Protasie. Hej reggie, nie wiem, za co tak wielbisz Jacusia ale spójrz na sprawę obiektywnie. Jacus ostatnio bardzo cieniuje. Jego KSM za ostatni sezon jest o 2,6 pkt słabsze, niż Protasa. Możesz go sobie lubić, ale ja bym wolał, żeby Polonia w przyszłm sezonie dobrze jeździła a nie żeby "dopieszczać" Jacusia i papę i sciągać ich na siłę do Polonii. Ponadto papa potrafi być bardzo niebezpieczny dla młodych zawodników (dał temu już poprzednio dowody), którzy stanowią zagrożenie dla Jacusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elodia Re: Jacek w Polonii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 21:51 xyz popieram ,R widocznie nie czytał,o Jacku sporo pisałam i o papie,noooooo jak polonia chce mieć więcej defektów,zniszczonych maszyn Tomka ( byłyby dla innych),zniszczoną młodzież to czemu nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Jacek w Polonii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:37 Nie czytalem tego artykulu - o co dokladnie chodzi? Jacek cos podpisal czy tylko wyrazil tzw dobra wole??? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Jacek w Polonii 19.11.01, 21:04 Elodia jesteś już nudna z tymi defektami i z młodzieżą. Jacek, z jego średnią, byłby idealnym zawodnikiem tzw. drugiego rzutu, którego u nas przecież w ogóle nie ma!Nie jest nim chyba ani Robacki, ani Tajchert. Poza tym jest duża szansa, że u bako brata, na swoim bądz co bądz torze Jacek poprawiłby średnią o więcej niż 2 punkty na mecz. To Jacka zwodzono przed Jego odejściem. Kontrakt, jaki Mu podsunięto, to było zwykłe chamstwo. Te grosze za takiego zawodnika, jakim był wtedy?Zależało komuś widocznie. Także bym chyba odszedł, gdyby pół parkingu, z niektórymi zawodnikami włącznie przesładowało mnie i niepokoiło. Wątpię, aby panowie się dogadali jeżdżąc w jednym teamie(Gollob z Protasiewiczem). Nie tylko moje zdanie jest takie, iż starszy z braci winien wrócić na stare śmieci. Też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elodia Re: Jacek w Polonii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 18:47 oj REGGIE ...sam piszesz wątpię by się dogadali a przecież Pepe jest bardziej perspektywiczny bo....młodszy...więc wolę jego,wiem jakie Papa swary wszczynał ze względu na Jacka,bo to Jacek jest jego najukochańszym synkiem,wiem jaki był kiedyś bunt młodych przeciw papie i to,że póki był papa to tych młodych nie było,wiem jak zabronił podpisywać Tomkowi kontrakt póki Jacek nie podpisze a chciał tyle co Pepe i co było jak Pepe zaczął robić więcej punktów od Jacka,dużo niestety wiem....a Jacuś niestety już lepszy nie będzie,nie lepiej dać szansę młodym???? Stanisławskiemu,Umińskiemu albo Cegielskiemu...pozdrawiam słonecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Jacek w Polonii 20.11.01, 23:57 Wiem o czym mówisz elodia. Ale co to za "młodzi" byli, co bunty wszczynali? Zawodnicy pokroju Kornackiego, Sokołowskiego i inne wybitne sławy, które chciały więcej pieniędzy na dyskoteki i panienki, a także byli sterowani przez część miejscowych dziennikarzy, których nazwiska litościwie pominę milczeniem. Tak. Nie będę się spierał, że Jacek jest młodszy, ale więcej potu, krwi i poświęcenia dla zespołu widziałem ze strony Jacka, z którym działacze obeszli się jak z nie obrażając nikogo jakimś podrzędnym juniorem. Papa walczył o to, co mu się słusznie należało. Poza tym patrzysz na to z perspektywy dzisiejszej średniej Jacka, jego formy z ostatniego sezonu. Zajrzyj proszę w statystyki przed odejściem Jacka do Piły. Czy to był przeciętniak wtedy??? Nie wiem, czy z Jackiem wróci papa, a jeżeli tak, to nie jest powiedziane, że od razu zostanie np. wiceprezesem klubu. Nie bój się Władka Golloba. Odpowiedz Link Zgłoś