Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    12.11.06, 21:17
    zdoylem 61pkt ;) jestem na 133 miejscu do lidera trace 86pkt :) lider nie zdobyl wiecej niz 20pkt xD licze na awans do pierwszej dziesiatki :) wszystko roztrzygnie sie podczas ostatniej kolejki :) postawilem na gks mam 6 pilkarzy z gksu a gks gra z pogonia licze ze wygraja matusiak strzeli 2 bramy gargula moze cos dozuci moze wrobel...tylko mam dylemat czy postawic na mielcarza z korony czy na lecha z gieksy...w takim razie bede mial 7 z gieksy ;/ poradzcie...prosze :)
    Obserwuj wątek
      • rejmistrz Re: super :) 12.11.06, 21:24
        Kurcze, że też ja nie mam duszy ryzykanta. Zawsze mówie sobie, że zaryzykuje a
        gram asekurancko jak umysł podpowiada co jest błędem, postaram się na wiosne
        więcej ryzykować, ciekawe czy się opłaci.

Gratuluje. Jeśli możesz to nie rób transferów. Pozdrawiam.
        • warp-75 Re: super :) 12.11.06, 22:00
          teraz to musztarda po obiedzie, ale można było przewidzieć że wpadka z Ruchem
          to nie przypadek, mimo niby rezerw, ale połowa to pierwszy był skład i że
          Matusiak bedzie chciał się nieźle sprzedać szczególnie przed Wisłą która
          szczędzi na niego grosza, a teraz cena jego znacznie wzrosła nie tylko w
          Polsce, a co do ryzyka w przedostatniej czy ostaniej kolejce to się idzie na
          całość

P.S. Niestety ja też nie poszedłem :(
      • dhg7 Re: super :) 12.11.06, 21:25
        Jeśli tak, to gratulacje za odwagę, tzn. postawienie na Bełchatów (chociaż 6
        piłkarzy z jednego klubu to już gruba przesada). Ja postawiłbym na Lecha z
        Bełchatowa. Wygrywaj.
      • slavix Re: super :) 12.11.06, 21:36
        Ja też bym postawił na Lecha, w ostatnich meczach Pogoń spisywała się bardzo słabo.

PS. Gratuluję wyniku
        • carpik1 Re: super :) 12.11.06, 21:59
          no tak ale korona tez bramek nie traci :) skoro uwazacie ze 6 pilkarzy z tej samej druzyny to przesada to 2 pierwszych 3 kolajcha chyba mialem 11 pilkarzy z gieksy :) i to sie oplacilo bo wygralem wieze w klasyfikacji miesiaca i w 4 kolejce bylem 2 tylko dlatego ze zrobilem transfer na -3pkt i przegralem jednym punktem...;/;/ ja ustawienie zawsze wybieram kilka godzin przed pierwszym meczem :) serce mi podpowie xD
      • kz12345 Re: super :) 12.11.06, 22:25
        brawo za odwazna gre! postaw na lecha, bo zabrze ostatnio sie przebudzilo i
        przeciwko koronnie pewnie cos strzela. dobra rada rejmistrza - nie rob
        transferow.
      • gitmen Re: super :) 12.11.06, 22:38
        Gratulacje:) Wy wygrywacie telewizory i wieże, a ja jestem o kolejkę od litra
        zmrożonej wódeczki, którą kupią mi kumple w dowód uznania za wygranie naszej
        małej ligi prywatnej:) Każdy ma po wyłącznie jednym składzie, więc trzeba przed
        sezonem wykazać się nie lada celnością- mi się udało najlepiej i aktualnie
        jestem na 212 miejscu z 48 pkt. w ostatniej kolejce- jak myślicie gdzie mogę
        wylądować po 14 kolejce?:)
      • dwyane Re: super :) 12.11.06, 23:09
        Gargula chyba nie bedzie gral...
        • lijko Re: super :) 13.11.06, 09:06
          Garguła napewno nie będzie grał, Ujek zresztą też.
          • awruk69 Re: super :) 13.11.06, 09:58
            czyli BOT nie wygra z pogonia :) Matusiak zawsze po reprze nic nie strzelal i
            tak bedzie tez tym razem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka