Gość: koleszkowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:29 Mega Szacun!!! Jeden z najwiekszych naszych sportowcow ostatnich lat i bardzo rozsadny czlowiek. Zawsze jakos niedoceniany i w cieniu wiec szacun tym wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aramba Re: Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata 17.11.06, 14:51 No i widzisz ile komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno biatlon ulubionym sportem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:16 moj ulubiony sportowiec bylem juz na kilku pucharach swiata niezwykle mily czlowiek; a w tym sezonie mam nadzieje ze wszystko powygrywa [oczywiscie bede ogladal kazde zawody na eurosporcie-biatlon ulubionym sportem] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:20 Ja mam nadzieje że Tomek wygra plebiscyt na 10 najlepszych w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata 17.11.06, 16:44 tez mam taką nadzieję. może nawet kupie jeden numer szmatławca, by go wspomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata 17.11.06, 16:52 W tamtym roku od października były reklamy na jedynce o sportowcu roku, a teraz nic! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:24 Które miejsce Tomek zajął w plebiscycie który był organizowany na tej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.biathlon.pl www.biathlon.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:06 Wszyscy kadrowicze za wyłączeniem Magdaleny Grzywy, która jutro udaje się do Obertillach przebywają obecnie na zgrupowaniu w Muonio. To już tradycyjne miejsce przdsezonowych zgrupowań. Równiez jak zawsze nasi reprezentanci wezmą w najbliższy weekend udział w zawodach testowych. W sprincie i biegu na dochodzenie ma również wystartowac czołówka biathlonistów niemieckich. Więcej na Biathlon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:19 No to jak który był tomek w tym plebiscycie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: 192.130.28.* 18.11.06, 13:58 Tomek byl 1szy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molka jeden z moich ulubionych sportowców! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:14 Dzięki za wywiad z Tomaszem Sikorą, podziwiam go za wytrwałośc i życze powodzenia w tym sezonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: jeden z moich ulubionych sportowców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 10:23 dziękuję za ten wywiad,zawsze lubię wysłuchać pana Tomka, podziwiam go i cenię za wytrwałość i kulturę osobistą, czekam na relacje z ulubionej zimowej konkurencji, oczekuję na ciekawe (jak zawsze) komentarze K.Wyrzykiewicza i T.Jarońskiego PANIU TOMASZOWI życzę powodzenia we wszystkich poczynaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woytas.kontra Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.aster.pl 18.11.06, 12:58 Szacunek....pamiętam jak puściły emocje....ja też się rozjechałem.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas A mi Sikory ... żal 18.11.06, 18:07 gdyby zdobył w karierze tylko jeden naprawdę ważny (czyli złoty MŚ lub olimpijski) medal, nieważne czy na początku kariery, czy na końcu, można by to uznać za przypadek, fuks. Ale zdobycie medali w takim odstępie czasu potwierdza nieprawdopodobny potencjał Sikory. I aż strach pomyśleć ile by ich miał, gdyby był odpowiednio prowadzony przez całą karierę. Ale czy w polskim bałaganie organizacyjnym było to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henrykblajet Re: A mi Sikory ... żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:13 Dlamnie jesteś wielki.Jak zddobyłeś ten medal łza mi sie wytoczyła.Proszę o następne wzruszenia.POWODZENIA..........POWODZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: A mi Sikory ... żal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:47 hehe, pamiętam, jak po tym krótkim (emocjonalnym;)) wywiadzie masa ludzi w necie pisała, że też się rozbeczeli ;P to było cudne:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senna Sikora: Chcę zdobyć medal mistrzostw świata IP: *.net.pulawy.pl 19.11.06, 09:46 Panie Tomku! Wszystkiego Naj zycze bo sie Panu nalezy! Calej naszej ekipie zreszta tez! Odpowiedz Link Zgłoś