Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Faza finałowa - terminarz

30.11.06, 10:09
    Mecze o 5 i 7 miejsce są ważniejsze niż o 3. Dlaczego? BO w nich moga zagrac
    gospodarze. Nie wiedziałem że Japonia jest tak dziwnym krajem ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: M.Aszek Japońce to świry, a FIVB im d... liże IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 10:38
        Czy federacje narodowe z Europy w końcu zbuntują się przeciw "mafii"
        japońsko-fivb-owej???

Jak długo jeszcze japońskie przegrane będą ważniejsze od półfinałów i meczów o
        trzecie miejsce???

To co, że są gospodarzami??? Tym bardziej powinni szanować swych gości, znacznie
        od nich lepszych!!!

Już mi słów brak!!!

Kiedy wszystkie ważne turnieje przestaną odbywać się u tych durnych żółtków???

A może turniej olimpijski z Pekinu przenieść do Tokio???

PARANOJA!!!
        • Gość: opty Re: Japońce to świry, a FIVB im d... liże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:50
          jak Polska będzie finansować MŚ to wszystko będzie pod nas,
          trudno dyskutować z kasą
          a poza tym te fakty były już znane przed Mistrzostwami
          nie ma się co kopać z koniem
          i tak wygramy o 7.00
        • Gość: M.Aszek Re: Japońce to świry, a FIVB im d... liże IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 10:51

Jeszcze jedno:

Oprócz lepszych godzin żółtki będą miały komfort grania w tej samej hali, a
          drużyny 1-4 już nie!!!

SKANDAL!!!
      • Gość: jam Re: Faza finałowa - terminarz IP: 170.252.72.* 30.11.06, 10:51
        hmm głupie być może pytanie mam - gdzie będzie transmisja, bo w programie nie
        mogę się doszukać...
        • Gość: jam Re: Faza finałowa - terminarz IP: 170.252.72.* 30.11.06, 10:52
          i dlaczego w polsacie sport... jest jakaś inna szansa obejrzeć?
          • Gość: Jarek Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.06, 10:56
            Jest, chociaz tez przez Polsat Sport, w internecie, przez SopCast. Jest taki
            szwedzki kanal, ktory puszcza Polsat Sport jak graja Polacy. Nie pamietam jak
            sie nazywa, ale jak puszczaj transmisje, to po prostu w wykazie programow
            pojawia sie obok nazwy tego programu w nawiasie informacja typu Poland-Serbia
            wiec latwo znalezc.
            • enpe Re: Faza finałowa - terminarz 30.11.06, 14:53
              jaka jest jakosc tego strumienia? i jaki bitrate?
              jakim kodekiem jest kompresowany obraz?
              • Gość: Jarek Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.06, 16:02
                Stary, ja sie na tym nie znam. Po prostu odpalilem SopCasta i sobie poszukalem,
                i juz. Moge Ci tyle powiedziec, ze Polska-Rosja obejrzalem sobie bez zadnych
                przeszkod. W czasie meczu Polska-Serbia i M. pare razy mi rozlaczylo, ale co
                tam. Na pewno lepiej oglada sie na "malym ekranie" niz na full screenie
                (rozdzielczosc), ale w sumie ujdzie, a wiesz jak ktos jest zagranica, to nie
                wybrzydza. Acha, i na pewno japonskie programy (SH-GSport) beda tez pokazywac.
                Milego ogladania
        • Gość: M.Aszek Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 10:54

POLSAT i POLSAT Sport
          • Gość: M.Aszek Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 10:58
            www.pzps.pl/page.php?id=300_1&backpath=%2Fpage.php%3Fid%3D300
            • Gość: KS Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 04:15
              No ale nie ma się co podniecać tym meczem o trzecie miejsce... i tak nasi
              zagrają w finale, więc tego meczu (o 3.. 5 itd) nie będę oglądał... C'Mon POLAND!
      • Gość: Balon Faza finałowa - terminarz IP: *.autocom.pl 01.12.06, 12:57
        Nie ma się co łudzić że z Bułgarią zagramy o 7.00. Mecz i tak się rozpocznie o
        8.00 bo Japończyki nie umieja układać harmonogramu i kombinuja za dużo. My gramy
        w tej samej hali co Kanada-USA którzy swój mecz zaczynają o 6.00. Ja nie wierzę
        że mecz się skończy w godzinę, nie ma szans. Nastąpi przesunięcie. Wtedy na
        naszym meczu będzie więcej kibiców, którzy przyjda na 10.00 na mecz swych
        pupili. W ten sposób Japońce zapewnią sobie frekwencję i FIVB nie bedzie
        narzekać że nie publiczności.
      • kozaczek3 To jak to jest?Finał z przegranym o złoto 02.12.06, 10:49
        Serbia i Czarnogóra - Brazylia 3:1 (25:19, 15:25, 25:22, 25:12)
        Brazylia przegrała i gra z nami o złoto.
        Nic nie rozumie.
        • andrzejzb Re: To jak to jest?Finał z przegranym o złoto 02.12.06, 11:47
          Zwyczajnie Wybiórcza znów dała tyłka. Brazylia WYGRAŁA 3:1
      • Gość: xxx Faza finałowa - terminarz IP: *.u.mcnet.pl 02.12.06, 14:20
        A ja dam się pokroić że SiCz - B było 1 - 3
        • Gość: KaTaRyNeK Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 00:50
          3:1 dla Brazylii, komuś musiało sie coś pomylić :)
      • Gość: Cold Blad w wyniku Brazylia-Bulgaria ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:42
      • Gość: zas BŁĄD W TABELI IP: *.chello.pl 03.12.06, 11:04
        O miejsce 3: Serbia i Czarnogóra - Bułgaria 3:1 (22:25, 25:23, 25:23, 25:23)

no panowie moglibyscie sie nieco przylozyc do swojej roboty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka