marcinn1980 30.11.06, 10:09 Mecze o 5 i 7 miejsce są ważniejsze niż o 3. Dlaczego? BO w nich moga zagrac gospodarze. Nie wiedziałem że Japonia jest tak dziwnym krajem ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.Aszek Japońce to świry, a FIVB im d... liże IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 10:38 Czy federacje narodowe z Europy w końcu zbuntują się przeciw "mafii" japońsko-fivb-owej??? Jak długo jeszcze japońskie przegrane będą ważniejsze od półfinałów i meczów o trzecie miejsce??? To co, że są gospodarzami??? Tym bardziej powinni szanować swych gości, znacznie od nich lepszych!!! Już mi słów brak!!! Kiedy wszystkie ważne turnieje przestaną odbywać się u tych durnych żółtków??? A może turniej olimpijski z Pekinu przenieść do Tokio??? PARANOJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Japońce to świry, a FIVB im d... liże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:50 jak Polska będzie finansować MŚ to wszystko będzie pod nas, trudno dyskutować z kasą a poza tym te fakty były już znane przed Mistrzostwami nie ma się co kopać z koniem i tak wygramy o 7.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Aszek Re: Japońce to świry, a FIVB im d... liże IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 10:51 Jeszcze jedno: Oprócz lepszych godzin żółtki będą miały komfort grania w tej samej hali, a drużyny 1-4 już nie!!! SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Faza finałowa - terminarz IP: 170.252.72.* 30.11.06, 10:51 hmm głupie być może pytanie mam - gdzie będzie transmisja, bo w programie nie mogę się doszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Faza finałowa - terminarz IP: 170.252.72.* 30.11.06, 10:52 i dlaczego w polsacie sport... jest jakaś inna szansa obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.06, 10:56 Jest, chociaz tez przez Polsat Sport, w internecie, przez SopCast. Jest taki szwedzki kanal, ktory puszcza Polsat Sport jak graja Polacy. Nie pamietam jak sie nazywa, ale jak puszczaj transmisje, to po prostu w wykazie programow pojawia sie obok nazwy tego programu w nawiasie informacja typu Poland-Serbia wiec latwo znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
enpe Re: Faza finałowa - terminarz 30.11.06, 14:53 jaka jest jakosc tego strumienia? i jaki bitrate? jakim kodekiem jest kompresowany obraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.06, 16:02 Stary, ja sie na tym nie znam. Po prostu odpalilem SopCasta i sobie poszukalem, i juz. Moge Ci tyle powiedziec, ze Polska-Rosja obejrzalem sobie bez zadnych przeszkod. W czasie meczu Polska-Serbia i M. pare razy mi rozlaczylo, ale co tam. Na pewno lepiej oglada sie na "malym ekranie" niz na full screenie (rozdzielczosc), ale w sumie ujdzie, a wiesz jak ktos jest zagranica, to nie wybrzydza. Acha, i na pewno japonskie programy (SH-GSport) beda tez pokazywac. Milego ogladania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Aszek Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 10:54 POLSAT i POLSAT Sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Aszek Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 10:58 www.pzps.pl/page.php?id=300_1&backpath=%2Fpage.php%3Fid%3D300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 04:15 No ale nie ma się co podniecać tym meczem o trzecie miejsce... i tak nasi zagrają w finale, więc tego meczu (o 3.. 5 itd) nie będę oglądał... C'Mon POLAND! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balon Faza finałowa - terminarz IP: *.autocom.pl 01.12.06, 12:57 Nie ma się co łudzić że z Bułgarią zagramy o 7.00. Mecz i tak się rozpocznie o 8.00 bo Japończyki nie umieja układać harmonogramu i kombinuja za dużo. My gramy w tej samej hali co Kanada-USA którzy swój mecz zaczynają o 6.00. Ja nie wierzę że mecz się skończy w godzinę, nie ma szans. Nastąpi przesunięcie. Wtedy na naszym meczu będzie więcej kibiców, którzy przyjda na 10.00 na mecz swych pupili. W ten sposób Japońce zapewnią sobie frekwencję i FIVB nie bedzie narzekać że nie publiczności. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 To jak to jest?Finał z przegranym o złoto 02.12.06, 10:49 Serbia i Czarnogóra - Brazylia 3:1 (25:19, 15:25, 25:22, 25:12) Brazylia przegrała i gra z nami o złoto. Nic nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: To jak to jest?Finał z przegranym o złoto 02.12.06, 11:47 Zwyczajnie Wybiórcza znów dała tyłka. Brazylia WYGRAŁA 3:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Faza finałowa - terminarz IP: *.u.mcnet.pl 02.12.06, 14:20 A ja dam się pokroić że SiCz - B było 1 - 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaTaRyNeK Re: Faza finałowa - terminarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 00:50 3:1 dla Brazylii, komuś musiało sie coś pomylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cold Blad w wyniku Brazylia-Bulgaria ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zas BŁĄD W TABELI IP: *.chello.pl 03.12.06, 11:04 O miejsce 3: Serbia i Czarnogóra - Bułgaria 3:1 (22:25, 25:23, 25:23, 25:23) no panowie moglibyscie sie nieco przylozyc do swojej roboty Odpowiedz Link Zgłoś