Gość: dzeku IP: *.range86-129.btcentralplus.com 03.12.06, 14:23 Dziekujemy za srebro !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcy Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!!! IP: 193.192.62.* 03.12.06, 14:24 I w pamięci kibiców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re: Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:25 Szacunek Panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!! IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 03.12.06, 14:40 Troszkę jestem zawiedziony , zakończenie MŚ dla polskiej ekipy skończyło się na meczu z Bułgarią , to co było w 1 i 3 secie to nie nadawało się na finał , oglądałem na RAIsport - nie powiem o komentarzach włoskich , ale siatkówka plażowa to bardzo delikatne określenie .Wstyd panowie koniec był haniebny , trzeba o tym meczu szybko zapomnieć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!! IP: *.chello.pl 03.12.06, 14:55 Taki mecz też się zdarza, zwłaszcza w finałach. Nasi po prostu pękli. Zapomnieć trzeba-to jasne. Ale komentarze Włochów nie na miejscu- trzeba było grać w finale:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 Włosi mogą se gadac, nawet w półfinale ich nie był 03.12.06, 16:45 kieopściutko makarony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAKI Radom POLSKA Re: Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:43 To idz sobie obejzec na Rai final z makaronami kluchu jeden Ty (nie wiem dlaczego napisalem z wielkiej litery). Powinienes chodzic z podniesionym czolem jak kazdy Polak w kraju a tym bardziej na obczyznie i cieszyc sie z tego ze Polacy grali w finale i pytac tych tchurzliwych makaronow (mam wrazenie ze jests taka samą bojazliwą citą jak oni) o ktore mijsce oni grali. POLSKA BIALO CZERWONI!!!1 DO ZOBACZENIA NA OKECIU Odpowiedz Link Zgłoś
aniol.stroz Siatkarze grali dla Gołasia 03.12.06, 14:25 Nie chciałem krakać ale przeczuwałem, że będzie 0:3. Ale chwała im za srebrny medal;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.echostar.pl 03.12.06, 14:31 Arek na pewno byłby dumny ze srebra, wy też bądzcie!!!! BRAWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boraks Czyja to była reprezentacja???? IP: *.szczecin.mm.pl 03.12.06, 14:43 Podczas ceremonii wręczenia medali cały świat mógł zobaczyć, że srebro wywalczyła reprezentacja..... Plusa!!! Tak ostentacyjne eksponowanie logo sponsora kosztem barw narodowych (i to w takiej chwili!!) uważam za co najmniej niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy No już, już... IP: 193.192.62.* 03.12.06, 14:53 Chciałes się przypie*dolić, no i się przypie*doliłeś. Satysfkacja jest? Jakieś kolejne zastrzeżenia jeszcze masz? I bogu dzięki, że jest ten sponsor i niechby był i chciał płacic jak najwięcej. Sam powinieneś dziekować za takiego sponsora. I rzuć okiem na koszulki innych reprezentacji. Nasza wygląda naprawde przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: No już, już... IP: *.chello.pl 03.12.06, 14:57 Marcy dziękuje. Co my za naród jesteśmy powalony- zamiast radości, to czepialstwo. Brawo nasi, szkoda, że się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:04 jesteście wielcy,to nic ze nie wygraliście z brazylią dla polaków i tak jesteście ZWYCIĘZCAMI,a gest z koszulkami nr 16 był naprawde wzruszający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janny Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:50 Zgadzam się w pełni, nasi Panowie pokazali prawdziwą klasę, na boisku i poza nim, brawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anke Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.aster.pl 03.12.06, 18:54 a niech się czepiają...ich problem, jak nie potrafią się cieszyć z sukcesu chłopaków :/ ja jak najbardziej GRATULUJĘ SREBRA I DZIĘKUJĘ ZA "16"!!!! wzruszające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejeG Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.kalisz.mm.pl 03.12.06, 19:19 WIELKIE dzięki za srebro (choć troszkę zawaliliście mecz finałowy). WIELKI szacunek dla całej ekipy za postawę w turnieju. Podziękowania dla wszystkich tych którzy pomogli w przygotowaniach a nie pojechali do Japonii. Czapki z głów za uszanowanie A.Gołasia. Wierzymy w Was więc i Wy w siebie wierzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek376 Re: Siatkarze grali dla Gołasia 03.12.06, 20:59 finał do najpiękniejszych nie nalezał ale i tak giga graty za wszystko szczególnie za pamięć o Arku!jeszcze raz giga graty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awers Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.realestate.net.pl 03.12.06, 22:08 Dziękuję. Byliście wspaniali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carol chuck Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:51 Cieszę się, że w tych pięknych chwilach Chłopaki pokazali, że pamiętają o tym, którego już z nami nie ma...:( Czapki z głów Panowie, byłam pod wrażeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka z G o ł a s i e m mieliby b. duże szanse na złoto 03.12.06, 22:33 Lozano był załamany w związku ze śmiercią Gołasia, bo to był najbardziej perspektywiczny zawodnik, to była prawdziwa siatkarska indywidualność o fantastycznych warunkach fizycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.S Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 00:04 Ci chłopcy dokonali rzeczy niebywałej, doszli do finału Mistrzostw Świata i nie byle jaką drogą... Kto z Was kibice dałby radę przeciwko takiemu stresowi ? Temat kończy się hasłem : "Polska siatka jest najlepsza" ... bo nikt nie zdołał wydrzeć zwycięstwa Brasileiros od 28 lat !!! zapamietajcie, że Oni trenują cały rok, na piaskach Copacabany, a nasi nie mają szans takiego treningu odbyć. Wielki podziw dla pana Lozano za to, że potrafił w chłopaków wtłoczyc ducha walki, nawet względem przeciwników takich jak reprezentacja Rosji. Wielka chwała chłopakom za to że pogrążyli drużyny lepsze niż Polska. Największe brawa jednak należą się im za to o czym tylko My, Polacy będziemy wiedzieć ... za dedykowanie tego wicemistrzostwa Arkowi Gołasiowi. Bo żaden jurosport ani inny portal nie wspomni o tym, że ta walka była niczym innym tylko : tribute to Arek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygru_mrau Re: Siatkarze grali dla Gołasia 04.12.06, 03:28 Gość portalu: M.S napisał(a): > Ci chłopcy dokonali rzeczy niebywałej, doszli do finału Mistrzostw Świata i nie > byle jaką drogą... Kto z Was kibice dałby radę przeciwko takiemu stresowi ? > Temat kończy się hasłem : "Polska siatka jest najlepsza" ... bo nikt nie zdołał > wydrzeć zwycięstwa Brasileiros od 28 lat !!! zapamietajcie, że Oni trenują cały > rok, na piaskach Copacabany, a nasi nie mają szans takiego treningu odbyć. > Wielki podziw dla pana Lozano za to, że potrafił w chłopaków wtłoczyc ducha > walki, nawet względem przeciwników takich jak reprezentacja Rosji. Wielka chwał > a > chłopakom za to że pogrążyli drużyny lepsze niż Polska. Największe brawa jednak > należą się im za to o czym tylko My, Polacy będziemy wiedzieć ... za dedykowani > e > tego wicemistrzostwa Arkowi Gołasiowi. Bo żaden jurosport ani inny portal nie > wspomni o tym, że ta walka była niczym innym tylko : tribute to Arek... no, właśnie.... wielki szacunek, Panowie! Polska! tu-tu tu! Polska! Polskaaaa....! Piękne dzieki za emocje, za wspaniałą grę i za pamięć o tragicznie zmarłym koledze. Jesteście wspaniali! WSPA-NIA-LI!!!!! To fantastyczne, że Polska dzięki Wam znów ma powód do dumy w dziedzinie gier zespołowych.... bo to dziś tak rzadkie doznanie.... Jesteście debeściaki! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatam Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 00:33 Łzy same napływały mnie i zapewne wielu innym do oczu, kiedy zobaczyliśmy "naszych chłopców" na podium, a jeszcze bardziej wzruszył mnie wspaniały gest mistrzów - koszulki z numerem 16 i nazwiskiem GOŁAŚ, czyż tak nie powinna wyglądać solidarnośćź Polaków i przede wszystkim patriotów? Dzięki serdeczne za srebro i nie tylko, te emocje były czymś głębszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torpeda Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.radioalfa.pl 05.12.06, 17:05 za duzo tych 16-stek w Zyciu Arka...koszulka,tragiczny wypadek i pierwsza data slubu...z przyczyn Meczu przeniesiona...zal mi chłopaka.... Odpowiedz Link Zgłoś