Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Siatkarze grali dla Gołasia

IP: *.range86-129.btcentralplus.com 03.12.06, 14:23
    Dziekujemy za srebro !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: marcy Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!!! IP: 193.192.62.* 03.12.06, 14:24
        I w pamięci kibiców!!!
        • Gość: Zet Re: Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:25
          Szacunek Panowie!
          • Gość: Ted Re: Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!! IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 03.12.06, 14:40
            Troszkę jestem zawiedziony , zakończenie MŚ dla polskiej ekipy skończyło się na
            meczu z Bułgarią , to co było w 1 i 3 secie to nie nadawało się na finał ,
            oglądałem na RAIsport - nie powiem o komentarzach włoskich , ale siatkówka
            plażowa to bardzo delikatne określenie .Wstyd panowie koniec był haniebny ,
            trzeba o tym meczu szybko zapomnieć .
            • Gość: Ewunia 28 Re: Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!! IP: *.chello.pl 03.12.06, 14:55
              Taki mecz też się zdarza, zwłaszcza w finałach.
              Nasi po prostu pękli.
              Zapomnieć trzeba-to jasne.
              Ale komentarze Włochów nie na miejscu- trzeba było grać w finale:-)
            • pateko7 Włosi mogą se gadac, nawet w półfinale ich nie był 03.12.06, 16:45
              kieopściutko makarony
            • Gość: MAKI Radom POLSKA Re: Brawo, piękny gest... Gołaś zawsze w teamie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:43
              To idz sobie obejzec na Rai final z makaronami kluchu jeden Ty (nie wiem
              dlaczego napisalem z wielkiej litery). Powinienes chodzic z podniesionym czolem
              jak kazdy Polak w kraju a tym bardziej na obczyznie i cieszyc sie z tego ze
              Polacy grali w finale i pytac tych tchurzliwych makaronow (mam wrazenie ze
              jests taka samą bojazliwą citą jak oni) o ktore mijsce oni grali. POLSKA BIALO
              CZERWONI!!!1 DO ZOBACZENIA NA OKECIU
      • aniol.stroz Siatkarze grali dla Gołasia 03.12.06, 14:25
        Nie chciałem krakać ale przeczuwałem, że będzie 0:3. Ale chwała im za srebrny
        medal;-)))
      • Gość: Dorotka Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.echostar.pl 03.12.06, 14:31
        Arek na pewno byłby dumny ze srebra, wy też bądzcie!!!! BRAWO!!!!
      • Gość: boraks Czyja to była reprezentacja???? IP: *.szczecin.mm.pl 03.12.06, 14:43
        Podczas ceremonii wręczenia medali cały świat mógł zobaczyć, że srebro
        wywalczyła reprezentacja..... Plusa!!!
        Tak ostentacyjne eksponowanie logo sponsora kosztem barw narodowych (i to w
        takiej chwili!!) uważam za co najmniej niesmaczne
        • Gość: marcy No już, już... IP: 193.192.62.* 03.12.06, 14:53
          Chciałes się przypie*dolić, no i się przypie*doliłeś.
          Satysfkacja jest? Jakieś kolejne zastrzeżenia jeszcze masz?

I bogu dzięki, że jest ten sponsor i niechby był i chciał płacic jak najwięcej.
          Sam powinieneś dziekować za takiego sponsora. I rzuć okiem na koszulki innych reprezentacji. Nasza wygląda naprawde przyzwoicie.

• Gość: Ewunia 28 Re: No już, już... IP: *.chello.pl 03.12.06, 14:57
            Marcy dziękuje.
            Co my za naród jesteśmy powalony- zamiast radości, to czepialstwo.
            Brawo nasi, szkoda, że się nie udało.
      • Gość: mmmm Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:04
        jesteście wielcy,to nic ze nie wygraliście z brazylią dla polaków i tak
        jesteście ZWYCIĘZCAMI,a gest z koszulkami nr 16 był naprawde wzruszający
        • Gość: janny Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:50
          Zgadzam się w pełni, nasi Panowie pokazali prawdziwą klasę, na boisku i poza
          nim, brawa!!!
          • Gość: Anke Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.aster.pl 03.12.06, 18:54
            a niech się czepiają...ich problem, jak nie potrafią się cieszyć z sukcesu
            chłopaków :/

ja jak najbardziej GRATULUJĘ SREBRA I DZIĘKUJĘ ZA "16"!!!! wzruszające
      • Gość: AndrzejeG Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.kalisz.mm.pl 03.12.06, 19:19
        WIELKIE dzięki za srebro (choć troszkę zawaliliście mecz finałowy).
        WIELKI szacunek dla całej ekipy za postawę w turnieju.
        Podziękowania dla wszystkich tych którzy pomogli w przygotowaniach a nie
        pojechali do Japonii.
        Czapki z głów za uszanowanie A.Gołasia.
        Wierzymy w Was więc i Wy w siebie wierzcie.
      • asiek376 Re: Siatkarze grali dla Gołasia 03.12.06, 20:59
        finał do najpiękniejszych nie nalezał ale i tak giga graty za wszystko
        szczególnie za pamięć o Arku!jeszcze raz giga graty!!!!
      • Gość: awers Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.realestate.net.pl 03.12.06, 22:08
        Dziękuję.

Byliście wspaniali.
        • Gość: carol chuck Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:51
          Cieszę się, że w tych pięknych chwilach Chłopaki pokazali, że pamiętają o tym,
          którego już z nami nie ma...:( Czapki z głów Panowie, byłam pod wrażeniem...
      • roztoka z G o ł a s i e m mieliby b. duże szanse na złoto 03.12.06, 22:33
        Lozano był załamany w związku ze śmiercią Gołasia, bo to był najbardziej
        perspektywiczny zawodnik, to była prawdziwa siatkarska indywidualność o
        fantastycznych warunkach fizycznych.
      • Gość: M.S Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 00:04
        Ci chłopcy dokonali rzeczy niebywałej, doszli do finału Mistrzostw Świata i nie
        byle jaką drogą... Kto z Was kibice dałby radę przeciwko takiemu stresowi ?
        Temat kończy się hasłem : "Polska siatka jest najlepsza" ... bo nikt nie zdołał
        wydrzeć zwycięstwa Brasileiros od 28 lat !!! zapamietajcie, że Oni trenują cały
        rok, na piaskach Copacabany, a nasi nie mają szans takiego treningu odbyć.
        Wielki podziw dla pana Lozano za to, że potrafił w chłopaków wtłoczyc ducha
        walki, nawet względem przeciwników takich jak reprezentacja Rosji. Wielka chwała
        chłopakom za to że pogrążyli drużyny lepsze niż Polska. Największe brawa jednak
        należą się im za to o czym tylko My, Polacy będziemy wiedzieć ... za dedykowanie
        tego wicemistrzostwa Arkowi Gołasiowi. Bo żaden jurosport ani inny portal nie
        wspomni o tym, że ta walka była niczym innym tylko : tribute to Arek...
        • tygru_mrau Re: Siatkarze grali dla Gołasia 04.12.06, 03:28
          Gość portalu: M.S napisał(a):

> Ci chłopcy dokonali rzeczy niebywałej, doszli do finału Mistrzostw Świata i nie
          > byle jaką drogą... Kto z Was kibice dałby radę przeciwko takiemu stresowi ?
          > Temat kończy się hasłem : "Polska siatka jest najlepsza" ... bo nikt nie zdołał
          > wydrzeć zwycięstwa Brasileiros od 28 lat !!! zapamietajcie, że Oni trenują cały
          > rok, na piaskach Copacabany, a nasi nie mają szans takiego treningu odbyć.
          > Wielki podziw dla pana Lozano za to, że potrafił w chłopaków wtłoczyc ducha
          > walki, nawet względem przeciwników takich jak reprezentacja Rosji. Wielka chwał
          > a
          > chłopakom za to że pogrążyli drużyny lepsze niż Polska. Największe brawa jednak
          > należą się im za to o czym tylko My, Polacy będziemy wiedzieć ... za dedykowani
          > e
          > tego wicemistrzostwa Arkowi Gołasiowi. Bo żaden jurosport ani inny portal nie
          > wspomni o tym, że ta walka była niczym innym tylko : tribute to Arek...

no, właśnie.... wielki szacunek, Panowie!
          Polska! tu-tu tu! Polska! Polskaaaa....!

Piękne dzieki za emocje, za wspaniałą grę i za pamięć o tragicznie zmarłym koledze.
          Jesteście wspaniali! WSPA-NIA-LI!!!!!
          To fantastyczne, że Polska dzięki Wam znów ma powód do dumy w dziedzinie gier
          zespołowych.... bo to dziś tak rzadkie doznanie....

Jesteście debeściaki! :o)
      • Gość: Beatam Re: Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 00:33
        Łzy same napływały mnie i zapewne wielu innym do oczu, kiedy
        zobaczyliśmy "naszych chłopców" na podium, a jeszcze bardziej wzruszył mnie
        wspaniały gest mistrzów - koszulki z numerem 16 i nazwiskiem GOŁAŚ, czyż tak
        nie powinna wyglądać solidarnośćź Polaków i przede wszystkim patriotów?
        Dzięki serdeczne za srebro i nie tylko, te emocje były czymś głębszym.
      • Gość: Torpeda Siatkarze grali dla Gołasia IP: *.radioalfa.pl 05.12.06, 17:05
        za duzo tych 16-stek w Zyciu Arka...koszulka,tragiczny wypadek i pierwsza data
        slubu...z przyczyn Meczu przeniesiona...zal mi chłopaka....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka