Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 19:39
    I co i co?Polacy wygrali!!!Oli pięknie strzelał, Matysek super bronił!!!I co,
    pesymiści?!Damy dupy. Może wy tak ale nie reprezentacja!Z Armenią będzie 5:0.
    HAT-TRICK OLIEGO!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kiubejs Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 20:17
        Z armenią wygramy , ale nie 5:0 tylko 2 może 3:0.
        • Gość: steelo Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.rdc1.on.home.com 25.03.01, 20:19
          2:0 z Armenia. Dwa gole dla Olisadebe.
      • Gość: Jozio Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 20:37
        A zajebać ci????????Będzie 6:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Agata Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 21:03
          Nie klnijcie,blagam,bedzie 4:1.Wasza na przekor Agatka.
          • Gość: Balzer Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 21:51
            Grunt ze bedziemy mieli 13 punktow i awansujemy z pierwszego miejsca
          • Gość: Jozio Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 17:33
            Sorry Agatko
        • Gość: koleś Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.ifj.edu.pl 26.03.01, 13:04
          koleś nie klnij bo cię szczele ,najważniejsze żebyśmy wygrali wynik mało ważny

• Gość: campo Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: 212.244.177.* 26.03.01, 14:03
            Nie wazne ile bramek,wazne żeby w środe po meczu było na naszym konćie 13
            punktów!!!
      • macwoj Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! 26.03.01, 09:39
        Nie gorączkował bym się. Niech będzie tylko 1:0. Armenia będzie dla nas trudnym
        testem
      • Gość: Zab Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.stat.gov.pl 26.03.01, 09:59
        5 - 0 z Armenia - watpie. Na trzezwo obezjrzyjcie mecz z Norwegia 3 akcje
        mielismy i 3 gole - to wlasciwie cud. Gra na TAK? Chyba tylko przy pierwszej
        bramce ..jedyna skladna akcja Polakow. 2 nastepne to efekt szczescia. Czy
        awansujemy do mistrzostw swiata? Mysle, ze tak , ale nie bedzie to efekt naszej
        dobrej druzyny , ale raczej efekt slabosci przeciwnikow. pomyslcie co by bylo
        gdyby smy mieli tradycyjnie w grupie Anglie i np Holandie .... Ja nie mam
        zadnych watpliwosci.

Jedyni zawodnicy ktorzy potrafia grac w pilke to Olisadebe, Kryszalowicz i
        bramkarze - reszta to tragedia. Swoja droga budowa repr4ezentacji na
        zawodnikach prawie 30 letnich to idiotyzm. W tym kontekscie slowa bonka o
        podnoszeniu sie polskiego futbolu z kryzysu brzmia smiesznie.
        • Gość: Grzesiek Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: 195.94.222.* 26.03.01, 10:41
          Przed meczem z Norwegią byłem pesymistą. Wątpiłem w zwycięstwo. Niniejszym
          wyznaję SKRUCHĘ i ogłaszam mój wielki powrót do EUFORII.

Co do Armenii: nasza reprezentacja jakoś zawsze się męczyła ze słabszymi
          drużynami nastrawionymi defensywnie (vide Walia). Dlatego myślę, że będzie
          1:0, najwyżej 2:0. Ale to i tak wystarczy!

Nie podzielałbym jednak poglądu kolegi odnośnie słabości reprezentacji. Wyniki
          Norwegii może na to nie wskazują, ale to nadal jest jedna z lepszych
          reprezentacji w Europie. Zresztą w Oslo, w drugiej połowie zagrali bardzo
          dobrze. Stworzyli sporo bardzo groźnych sytuacji. Mimo to nasza drużyna
          wygrała i to chyba najlepiej świadczy o sile tej reprezentacji.
      • Gość: Krytyk Re: Bez hurra optymizmu .... IP: *.chello.pl 26.03.01, 14:45
        To nie my graliśmy tak dobrze to Norwegia grała źle. Fakt gramy lepiej ale
        jeszcze dużo nam brakuje. Szczególnie zachowanie obrońców przy drugiej bramce
        Solskjera budzi moje wątpliwości co do pewności obrony.
        Wciąż denerwuje mnie wykopywanie na oślep /prawie wszystkich piłek/ przez
        obrońców... Oli grał bardzo dobrze ale sił starczyło mu tylko w 1 połowie ?
        Od kilkunastu lat obserwuję u naszych piłkarzy te same błędy ....
        jeden ma piłkę to reszt patrzy co on z nią zrobi, albo podam do sąsiada i nie
        mam już dalej siły aby się pokazać .... nie mówię już o niecelnych podaniach i
        kłopotach z przyjęciem.
        Sorry rozpisałem się ale musiałem to z siebie wyrzucić, mając nadzieję, że ktoś
        to przeczyta i odpowie mi na pytanie Czym my się różnimy od takich Hiszpanów,
        ńiemców albo Francuzów ....

• Gość: Picasso Re: Bez hurra optymizmu .... IP: *.bci.net.pl 26.03.01, 16:42
          Od Niemcow tym, ze nie jestesmy tak pracowici ( choc w ostatnim meczu pomogla
          im polska krew)
          Od Hiszpanow tym, ze nie gramy tak finezyjnie,
          Od Francuzow tym, ze nie jemy zab i slimakow.
          • Gość: zbyszko Re:francuzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 16:49
            no i jeszcze tym, że my mamy jedynie oliego z innej krwi, a u nich większa
            część reprezy postrach dla nacjonalistów, sami "francuzi" rodowici ;-)
      • Gość: zurg Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 18:21
        Nie bądź taki pewny - Armenia specjalizuje się w "urywaniu" punktów rywalom.
        Ale jeśli nasi zagrają cały mecz tak jak pierwszą połowę z Norwegią, to i taki
        wynik jest możliwy. Mam nadzieję, że trener sprawi, iż będzie im się chciało.
        • Gość: KiD Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 26.03.01, 18:44
          Komu "urwała". Przegrała z Ukrainą i Białorusią, a remisy z Norwegią i Walią
          Pokazują, że na niewiele ich stać. Tym razem Polacy nie zlekceważą rywali, jak
          to zrobili z Walią. Jestem pewien, że wygramy. Będzie 4:0. POLSKA ZDOBĘDZIE 13
          PUNKTÓW.
          • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 19:13
            nie wiesz co mówisz! ich stac na bbbb wiele(weźmy chociaż ich gole-
            najpiekniejsze w całych eliminacjach)! no ale mam nadzieję ,że nie w meczu z
            Polską
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka