Gość: Marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 19:39 I co i co?Polacy wygrali!!!Oli pięknie strzelał, Matysek super bronił!!!I co, pesymiści?!Damy dupy. Może wy tak ale nie reprezentacja!Z Armenią będzie 5:0. HAT-TRICK OLIEGO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiubejs Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 20:17 Z armenią wygramy , ale nie 5:0 tylko 2 może 3:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steelo Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.rdc1.on.home.com 25.03.01, 20:19 2:0 z Armenia. Dwa gole dla Olisadebe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozio Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 20:37 A zajebać ci????????Będzie 6:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 21:03 Nie klnijcie,blagam,bedzie 4:1.Wasza na przekor Agatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 21:51 Grunt ze bedziemy mieli 13 punktow i awansujemy z pierwszego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozio Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 17:33 Sorry Agatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.ifj.edu.pl 26.03.01, 13:04 koleś nie klnij bo cię szczele ,najważniejsze żebyśmy wygrali wynik mało ważny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: 212.244.177.* 26.03.01, 14:03 Nie wazne ile bramek,wazne żeby w środe po meczu było na naszym konćie 13 punktów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macwoj Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! 26.03.01, 09:39 Nie gorączkował bym się. Niech będzie tylko 1:0. Armenia będzie dla nas trudnym testem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zab Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.stat.gov.pl 26.03.01, 09:59 5 - 0 z Armenia - watpie. Na trzezwo obezjrzyjcie mecz z Norwegia 3 akcje mielismy i 3 gole - to wlasciwie cud. Gra na TAK? Chyba tylko przy pierwszej bramce ..jedyna skladna akcja Polakow. 2 nastepne to efekt szczescia. Czy awansujemy do mistrzostw swiata? Mysle, ze tak , ale nie bedzie to efekt naszej dobrej druzyny , ale raczej efekt slabosci przeciwnikow. pomyslcie co by bylo gdyby smy mieli tradycyjnie w grupie Anglie i np Holandie .... Ja nie mam zadnych watpliwosci. Jedyni zawodnicy ktorzy potrafia grac w pilke to Olisadebe, Kryszalowicz i bramkarze - reszta to tragedia. Swoja droga budowa repr4ezentacji na zawodnikach prawie 30 letnich to idiotyzm. W tym kontekscie slowa bonka o podnoszeniu sie polskiego futbolu z kryzysu brzmia smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: 195.94.222.* 26.03.01, 10:41 Przed meczem z Norwegią byłem pesymistą. Wątpiłem w zwycięstwo. Niniejszym wyznaję SKRUCHĘ i ogłaszam mój wielki powrót do EUFORII. Co do Armenii: nasza reprezentacja jakoś zawsze się męczyła ze słabszymi drużynami nastrawionymi defensywnie (vide Walia). Dlatego myślę, że będzie 1:0, najwyżej 2:0. Ale to i tak wystarczy! Nie podzielałbym jednak poglądu kolegi odnośnie słabości reprezentacji. Wyniki Norwegii może na to nie wskazują, ale to nadal jest jedna z lepszych reprezentacji w Europie. Zresztą w Oslo, w drugiej połowie zagrali bardzo dobrze. Stworzyli sporo bardzo groźnych sytuacji. Mimo to nasza drużyna wygrała i to chyba najlepiej świadczy o sile tej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: Bez hurra optymizmu .... IP: *.chello.pl 26.03.01, 14:45 To nie my graliśmy tak dobrze to Norwegia grała źle. Fakt gramy lepiej ale jeszcze dużo nam brakuje. Szczególnie zachowanie obrońców przy drugiej bramce Solskjera budzi moje wątpliwości co do pewności obrony. Wciąż denerwuje mnie wykopywanie na oślep /prawie wszystkich piłek/ przez obrońców... Oli grał bardzo dobrze ale sił starczyło mu tylko w 1 połowie ? Od kilkunastu lat obserwuję u naszych piłkarzy te same błędy .... jeden ma piłkę to reszt patrzy co on z nią zrobi, albo podam do sąsiada i nie mam już dalej siły aby się pokazać .... nie mówię już o niecelnych podaniach i kłopotach z przyjęciem. Sorry rozpisałem się ale musiałem to z siebie wyrzucić, mając nadzieję, że ktoś to przeczyta i odpowie mi na pytanie Czym my się różnimy od takich Hiszpanów, ńiemców albo Francuzów .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Bez hurra optymizmu .... IP: *.bci.net.pl 26.03.01, 16:42 Od Niemcow tym, ze nie jestesmy tak pracowici ( choc w ostatnim meczu pomogla im polska krew) Od Hiszpanow tym, ze nie gramy tak finezyjnie, Od Francuzow tym, ze nie jemy zab i slimakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re:francuzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 16:49 no i jeszcze tym, że my mamy jedynie oliego z innej krwi, a u nich większa część reprezy postrach dla nacjonalistów, sami "francuzi" rodowici ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zurg Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 18:21 Nie bądź taki pewny - Armenia specjalizuje się w "urywaniu" punktów rywalom. Ale jeśli nasi zagrają cały mecz tak jak pierwszą połowę z Norwegią, to i taki wynik jest możliwy. Mam nadzieję, że trener sprawi, iż będzie im się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiD Re: Z ARMENIĄ BĘDZIE 5:0!!!!!! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 26.03.01, 18:44 Komu "urwała". Przegrała z Ukrainą i Białorusią, a remisy z Norwegią i Walią Pokazują, że na niewiele ich stać. Tym razem Polacy nie zlekceważą rywali, jak to zrobili z Walią. Jestem pewien, że wygramy. Będzie 4:0. POLSKA ZDOBĘDZIE 13 PUNKTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 19:13 nie wiesz co mówisz! ich stac na bbbb wiele(weźmy chociaż ich gole- najpiekniejsze w całych eliminacjach)! no ale mam nadzieję ,że nie w meczu z Polską Odpowiedz Link Zgłoś