Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bełcik nie zagra już w tym sezonie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:12
    Sport zawodowy jest niezdrowy i tyle. Ale fakt faktem, że opieka medyczna w
    polskich klubach sportowych jest na niskim poziomie nie wspominając już o
    takiej opiece w szkołach sportowych - tak łatwo zruinować zdrowe sportowca źle
    go prowadząc i kładąc nacisk tylko na wyniki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Poldek Sport i Zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:12
        Sport zawodowy jest niezdrowy i tyle. Ale fakt faktem, że opieka medyczna w
        polskich klubach sportowych jest na niskim poziomie nie wspominając już o
        takiej opiece w szkołach sportowych - tak łatwo zruinować zdrowe sportowca źle
        go prowadząc i kładąc nacisk tylko na wyniki.
      • Gość: klik Bełcik nie zagra już w tym sezonie? IP: *.ip.netia.com.pl 14.12.06, 15:14
        Kocham Izę Bełcik! Jest cudowna! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
      • omcrew dziekujemy panie niemczyk 14.12.06, 15:16
        ehhh
      • maddrake Opieka w kadrze 14.12.06, 15:28
        I jak tu się dziwić niechęci klubów do udostępniania zawodników na mecze i
        zgrupowania reprezentacji?
      • Gość: kris Re: Bełcik nie zagra już w tym sezonie? IP: *.kolornet.pl 14.12.06, 15:50
        Alez mnie ta kobieta podnieca. Chcialbym sie nia zaopiekowac po operacji.
        • Gość: R2D2 Re: Bełcik nie zagra już w tym sezonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 16:16
          No i by była kolejna afera z molestowaniem.
        • Gość: normal Re: Bełcik nie zagra już w tym sezonie? IP: *.man.olsztyn.pl 14.12.06, 18:17
          mnie tez
          jest SUPER!!!
          bardzo seksowna kobietka, niesamowita...
          jest Pani wspaniała Pani Izo :D
      • Gość: ss Bełcie, to dlatego nie ma Cie w piątek IP: 195.116.62.* 14.12.06, 16:25
        masssara!
      • Gość: kat Bełcik nie zagra już w tym sezonie? IP: *.media4.pl 14.12.06, 16:30
        Była w takiej formie, że na jej nieobecności klub tylko zyska.
        • Gość: wy blok? a my co? Re: Bełcik nie zagra już w tym sezonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 16:57
          otóż to, bo ona od co najmniej roku to raczej słaba jest, a w reprezentacji
          grała chyba tylko dlatego, że konkurentki jeszcze słabsze
      • Gość: mingiruschkas Ona jest niezastąpiona IP: *.olsztyn.mm.pl 14.12.06, 19:54
        DLA mnie Belcik Najładniejsza Siatkarka z kadry Polski
        • Gość: KaMi Re: Ona jest niezastąpiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 20:28
          No, niezła. Gdyby mi zaczęła robić loda, odrazu puściłbym soki...
          • Gość: klik Re: Ona jest niezastąpiona IP: *.ip.netia.com.pl 15.12.06, 09:13
            Panowie, ale jesteście obleśni. Pewnie, że pani Iza ma wspaniałą urodę, świetne
            ciało, cudne pośladki, ale żeby tak od razu bezpośrednio? Byłoby jej przykro
            gdyby to przeczytała. Pewnie, że marzy mi się bliski kontakt, ale przecież
            wcale się nie znamy, więc w ogole nie ma na to szans. Coż, chociaż popatrzeć
            można.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka