Gość: coraz lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 10:39 chyba nawet nie warto tego komentować, fakty mówią same za siebie, a omamienie hasłami wyborczymi kaczorów długo jeszcze będzie odbijać się nam czkawką ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taaaaaaaaa ani Prawo ani Sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 10:51 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco kolejny przykład 'wysokiego' poziomu moralnego IP: *.magma-net.pl 19.12.06, 11:06 Czy wzrost zawsze tak wpływa na ocenę co jest wysokie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braad czego spodziewac się po dopingowiczu?? IP: *.prenet.pl 19.12.06, 20:09 Jako sportowiec nie był uczciwy, to jako urzędnik będzie. Jako miarę tego człowieka należy wziąśc wywalenie przez niego z roboty, osoby która złapała goa na dopingu.... Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 Przekrętasy i Socjaliści 19.12.06, 20:22 czyli pis, a miało być tak uczciwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Dębski bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:01 Tamten znany ze swoich rozległych kontaktów z niejakim p."Baraniną" też też chciał reformować polski sport. Szemrane kontakty, interesy czyżby jakaś nowa tradycja polskiego ministerstwa sportu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laser A ja w to nie wierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:05 Lipiec to pierwszy człowiek który autentycznie walczy z korupcją w PZPN i różne grupy interesów będą szukać jakiś faktur za łódke... które mnie akurat guzik obchodzą. Poza tym kto to mówi? Nowe władze Warszawy czyli PO/SLD? MOżna sie tylko domyślać że PZPN miałby jak w raju gdyby ta koalicja rządziła nie tylko w Warszawie ale całym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: A ja w to nie wierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:11 Tok rozumowania porażajacy - nic cie nie obchodzi że z twoich(jesli zarabiasz) podatków jakiś przydupas Kaczorów szasta kasa na lewo i prawo ?! Pozatym żaden oszust a takim jest były koksiarz Lipiec nigdy nie będzie wiarygodną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 PiS-owi nie wierzysz!? 19.12.06, 15:03 Audyt został przeprowadzony na zlecenie władz Warszawy w czasie, kiedy miastem rządziło PiS. ------------------------------------------------------------------------------- jak śmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodwoz Jak Tomasz Lipiec wydał publiczne pieniądze IP: *.bsb.vectranet.pl 19.12.06, 11:07 Kacze prawo. Kacza sprawiedliwość. Dobrze, że nie pletli o uczciwości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek31 Jak Tomasz Lipiec wydał publiczne pieniądze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:08 Wara od ministra. On przecież nasz, czyli PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Lipiec to pikuś w porównaniu z tymi mafiosami 19.12.06, 11:13 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3801525.html A co gorsza Ci są niezwalnialni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddie wczesniej też miał nieczyste sumienie... IP: *.csk.pl 19.12.06, 11:16 chyba tylko w IV RP, z faszyzującym ministrem edukacji oraz vicepremierem wielokrotnie skazanym przez sądy, ministrem sportu został gość w czasie kariery zawieszony za doping. Ważne że TKM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Jak Tomasz Lipiec wydał publiczne pieniądze 19.12.06, 14:09 I taki człowiek chce robic porzadki w PZPNie ??? Ludzie az strach sie bac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Jak Tomasz Lipiec wydał publiczne pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:16 PO prostu pracował widocznie na dopingu i nie wiedział co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Jak Tomasz Lipiec wydał publiczne pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:43 Czy to ten minister wywalony za doping, którego pierwsą decyzją było usunięcia dyrektora instytutu antydopingowego? Czemu tu się dziwić TKM Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Macierewiczowi i Kaczynskim to nie przeszkadzalo! 19.12.06, 18:52 "Lipiec odpowiada: Zarzuty są bezpodstawne - Te zarzuty są w pełni nieprawdziwe. W jakiś sposób wyciekły dokumenty związane z audytem w WOSiRze. Dla mnie to jest przedziwna sytuacja. Z tego co wiem nie został jeszcze przygotowany protokół pokontrolny." Hmm, a PiS wcale sie nie przejmuje jakimis tam wyciekami jesli chodzi o WSI czy IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Jak Tomasz Lipiec wydał publiczne pieniądze 19.12.06, 19:02 DLaczego mnie to nie dziwi? No, w końcu Lipiec szastał kasa(publiczną) w swój jakiś jubel... Aha oddał? No to jest okoliczność łagodząca, ale prokuratura powinna tę sprawe zbadac, bo achodzi podejrzenie popełnienia przestępstwa. Co Pan na to, Panie ministrze Ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 jak można wierzyć oszustowi?... 19.12.06, 19:49 to człowiek zakłamany, przyłapany na dopingu... to to samo co złodziej ! Odpowiedz Link Zgłoś