Gość: quazar IP: *.citicorp.com 16.11.01, 20:15 Witam! jutro walka, stawiam na Lewisa. qrde, mam nadzieje, ze wygra... bedzie to mozna obejrzec w jakiejs TV? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pm Re: Lewis vs Rahman IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 18:51 Witam kibica boksu! Ja również stawiam na Lewisa. Uważam, że wygra na punkty. Niestety żyjemy w Polsce więc nie dane nam będzie oglądanie tej walki... Żadna polska telewizja nie transmituje walki! Ba nawet nie będzie chyba żadnej retransmisji... Pozostaje Nam obejżenie 10 sekundowego spotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quazar Re: Lewis vs Rahman IP: *.citicorp.com 19.11.01, 17:39 YEAH!!!Lewis wygral... ale gosciu musial miec przygotowanie. jeden cios... mimo, ze to waga ciezka, a jednak... teraz TYSON :) jesli jest tu ktos z Canal+, badz Polsatu: chcemy ogladac dobre walki bokserskie. HBO pokazywalo czasem takie walki, wiec mozna to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pank Re: Lewis vs Rahman IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 00:15 W "Wyborczej" napisali , że Lewis miał w rekawicy kilka kamieni i ze dwie podkowy . Oj tak . Podobno najdroższe reklamy były na zelówkach butów Rahmana .No i jak pięknie Rahman leżał po "egzekucji" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Bond Ogladal ktos na Internecie ? IP: *.105.252.64.snet.net 20.11.01, 01:05 Kilka godzin przed walka podalem adres strony gdzie mozna bylo obejrzec walke na zywo..ciekawy jestem czy ktos to ogladal ? Nawet bylo niezlej jakosci, chociaz troche przerywalo(duzo podlaczen). Odpowiedz Link Zgłoś