Gość: sirk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:56 Fantastyczny mecz, walka punkt za punkt. W sumie aż dziwne, że Jastrzębski wygrał, bo zepsuli mnóstwo zagrywek. Świetny mecz Murka i (uwaga!) Iwanowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostek CEV: Jastrzębski Węgiel lepszy od PZU AZS Olsztyn IP: *.ramm.net.pl 16.01.07, 20:59 Byłem i widziałem.... Trochę dużo zepsutych zagrywek i błędów własnych obu drużyn. Moim zdaniem, zdecydowanie był to mecz N. IVANOVA nowego rozgrywającego w Jastrzębskim! Będzie ciekawie w Olsztynie, bo w małych punktach mamy remis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:38 ale nie liczą się małe punkty. Jak wygra Olsztyn to zdecyduje dodatkowy set - taki nowy, bzdurny przepis. PS moim zdanie świetnie grał Kadziewicz - pewniak w ataku. PS2 "Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie", a w temacie... tytuł artykułu: "Re: CEV: Jastrzębski Węgiel lepszy od PZU AZS Ols":))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia37 Re: ....... 16.01.07, 21:41 W sumie to jestem zaskoczona tym wynikiem...Jak Skra grała z Jastrzębiem to wygrała, a przegrała właśnie z Olsztynem...ale siatkówka to taki sport w którym wszystko się może zdarzyć. Szkoda, że tylko jeden polski zespół przejdzie dalej:/ A propo przepisów to nie pierwszy raz są beznadziejne (pamietamy Ligę Światową 2006). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:42 jednak chyba żle napisałem, to w Top Teams jest dodatkowy set, a w CEV liczą się sety, zresdztą sprawdzę:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:44 a poza tym kto wie jakby się to skończyło gdyby Możdżonek nie skręcił nogi w czwartym secie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:07 zmylili mnie w innym artykule GW (napisali źle) - jednak liczą się: 1. wygrane mecze, 2. sety, 3. małe punkty. Dodatkowy set jest tylko w Top Teams. Skoro już tu jestem to chciałem pogratulować TVP - kupili prawa do transmisji, 4 wozy przywieźli i nadają ten mecz z opóźnieniem oczywiscie na kanale, którego nikt nie odbiera. Nie płaćcie abonamentu, bo oni tam za dużo pieniędzy mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabram Re: ....... IP: *.ols.vectranet.pl 16.01.07, 23:59 To nie noga pana Możdżonka tylko fakt że Pappke znów się plącze po boisku.Będzie tak jak w poprzednim sezonie. Pappke na boisko AZS przegrywa. On ma talent zawsze w końcówce coś spieprzy. Zdolny facet trafił w taśmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Ale gdzie dają ten mecz !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:51 nawet z opóźnieniem bym go obejrzała tylko gdzie? brak info Odpowiedz Link Zgłoś