Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz skacze w Oberstdorfie. Znów kłopoty z po...

• Gość: Warszawiak i whoy z tego że wygrał IP: *.chello.pl 27.01.07, 17:47
        mam to w dupie
        • Gość: x Re: i whoy z tego że wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 18:37
          Adaś jest wielki. Dzięki niemu od lat każda zima jest piękna i radosna.
          Lubię tego człowieka i szanuję. Facet się rozwinął, poszedł do przodu, pozostał
          sobą.
      • Gość: WaT Małysz - get lost IP: *.tktelekom.pl 27.01.07, 18:42
        Małysz, weź spieprzaj...
        • Gość: Malysz Re: Małysz - get lost IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.07, 18:48
          Sam spieprzaj...
      • Gość: olga BRAVO!!! IP: *.gwardii.osi.pl 27.01.07, 18:56
        Juz dawno bylo widac ze ma coraz lepsza forme:)) Tylko nie miał okazji sie
        wykazac, bo byly zle warunki. Ale zawsze w niego wierzylam:)) Adasiu, jesteś
        NAJLEPSZY:)))
      • Gość: faakju adam malysz to znowu klasa tylko ten Apoloniusz Ta IP: 64.114.179.* 27.01.07, 20:13
        Ten Pan Zlotousty Apoloniusz Tajner to na pewno osoba bez ktorej moglibysmy sie
        obejsc .... po prostu farmazoniarz, zawsze ma wytlumaczke na wszystko,czyli
        ogolnie mowiac stale p.....li glupoty ze az uszy puchna ...Powinien moze odejsc
        i zasilic PO swoimi farmazonami
        • mapi7 Re: adam malysz to znowu klasa tylko ten Apoloniu 27.01.07, 21:08
          Ja jestem kibicem Adama Małysza zawsze od początku jego kariery , nieważne czy
          wygrywa czy przegrywa. To wspaniały, wyjątkowy sportowiec!!!
          Tylko ludzie niegodziwi mogą kierować do niego słowa złe i obrażliwe.
          Panie Adamie gratuluję kolejnego sukcesu!!!
          Od razu weselej w IV RP!
          • Gość: szefu:-) Re: adam malysz to znowu klasa tylko ten Apoloniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 21:35
            Czy wygrywasz czy nie ja i tako kocham Cię!!, w moim sercu Adas!! i na dobre i
            na złe..Dziękuję Ci Adaś za wszystko co dla nas zrobiłeś, za te wszystkie
            piekne chwile, za momety dumy i chwały, za to, ze Jesteś z nami..Dla mnie
            Jestes mistrzem nad mistrzami..Jesteś, byłeś i będziesz!!!
            • Gość: WARSZAWA KING Re: adam malysz to znowu klasa tylko ten Apoloniu IP: *.chello.pl 27.01.07, 21:40
              szefu:-) napisał:
              Czy wygrywasz czy nie ja i tako kocham Cię!!, w moim sercu Adas!! i na dobre i
              na złe..Dziękuję Ci Adaś za wszystko co dla nas zrobiłeś, za te wszystkie .../.

CO TY CIOTA JESTEŚ???
              I DO TEGO Z TRĄBKĄ WIEŚNIAKA HA HA HA
              • Gość: szefu:-) Re: adam malysz to znowu klasa tylko ten Apoloniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:24
                WARSZAWA KING...
                Wiesniak to Jestes Ty...Pamiętaj człowiek rodzi się albo głupi, albo madry, i
                nic tu nie zmieni, że Jesteś z Wwy, Jestes głupi i właśnie pokazałes swoja
                klase wieśniaku z miasta:-)....
                I jeszcze jedna zła wiadomość dla Ciebie...Na głupotę lekarstwa nuie ma, więc
                taki już zostaniesz..
                • Gość: miłek Adam,Adam,a co z innymi,gdzie następcy???? IP: 212.160.102.* 28.01.07, 06:15
                  Po sukcesach Adama były szumne zapowiedzi trenerów,działaczy,dostojników
                  państwowych,a efektów wciąż brak.Małysz jest w wieku przedemerytalnym,ile lat
                  stagnacji czeka nas jak zakończy karierę.?Pan Tajner dużo mówi,ale bardziej ma
                  na względzie własną kieszeń niż dobro tej dyscypliny.
      • Gość: bandjo leć Adam leć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:14
        byle tak dalej
        www.andrzej.klimczyk.prv.pl
      • Gość: plaapla malysz IP: *.jeziorany.macrosat.pl 28.01.07, 19:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka