Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:50
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skorpion Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: 82.150.225.* 06.02.07, 16:53
        Panie Adamie czekamy na kolejne zwyciestwo w srodowym konkursie !!!

Jezeli Adam mowi, ze ma forme to po prostu skacze tych pare metrow wiecej niz
        inni ... A teraz jest po prostu w formie i to jest piekne !!!
      • Gość: . Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.aster.pl 06.02.07, 16:54
        Czekamy na nią w niepewności
        • Gość: maaaaaaajk Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.02.07, 16:59
          Pinkie by bylo z 4ta krysztalowa kula i podwojnym tytulem mistrza swiat:) Nie zapeszajmy jednak:) pzdr
          • Gość: downconversion Małysz WYGRAL kwalifikacje!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.physto.se 06.02.07, 18:53
            • Gość: tul Re: Małysz WYGRAL kwalifikacje!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 09:21
              Małysz skakał, reszta się skakała.
      • Gość: POKi szczęka opada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:15
        sam nie wierzę w to co piszę ale chyba rzeczywiście Małysz jest obecnie w takiej
        formie jak 6 lat temu, wygląda na to że jutro znowu zmiażdży przeciwników. Oby
        ta forma sie utrzymala jeszcze przez ten miesiąc
        • Gość: downconversion Re: szczęka opada IP: *.physto.se 06.02.07, 18:26
          on jest w swietnej formie od poczatku roku, tyle ze mial nieco wiekszego pecha
          do nietabilnych warunkow niz inni.
          nalezy zatem poprostu trzymac kciuki aby jutro pogoda na skoczni dopisala - to
          w zupelnosci wystraczy.
          Jak jutro wygra bedzie DRUGIM zawodnikiem w historii (wraz ze swym idolem
          Weissflogiem).
          Poniewaz i tak Malysz ma mniejsze falowania formy niz inni, mozemy obstawiac
          jego zwyciestwo w PS. Natomiast Mistrzostwa swiata to loteria, w ktorej ma w
          tej chwili najwieksze szanse.
      • krystyna000 Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu 06.02.07, 17:15

Życzę Adamowi spokojnego długiego lotu jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Jestem z niego dumna. To nasza Perła dodająca tylko radości do codzienności.
        Powodzenia!
        • Gość: mielczar Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.aster.pl 06.02.07, 17:28
          i żeby było tak jak w skeczu kabaretu ani mru-mru: "...właśnie poraz drugi mija
          stanowisko komentatorskie..." :P
          • Gość: gniot Leć adam po zwycięstwo! IP: *.aster.pl 06.02.07, 17:47
            • Gość: marred Re: Leć adam po zwycięstwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:50
              Nie poznaję Matei...
              • Gość: x Re: Leć adam po zwycięstwo! IP: 62.111.194.* 06.02.07, 18:05
                Daliby mu spokój Robertowi. To był niezły zawodnik. Ale przeciż chyba i jemu
                głupio jest tak strasznie przegrywać :-(
                • Gość: sliwka Re: Leć adam po zwycięstwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 19:46
                  Mateja skacze dobrze w konkursach druzynowych - proponuję go nie przekreslac
                  przecież nie jest juz taki młody a napewno chce jak najlepiej a cudotwórca nikt
                  nie jest. Jak krytykujesz -idź na skocznie i skocz lepiej.
                  • maczor Re: Leć adam po zwycięstwo! 07.02.07, 00:09
                    Gość portalu: sliwka napisał(a):
                    > nie jest. Jak krytykujesz -idź na skocznie i skocz lepiej.

weź przestań, byłem raz na szczycie skoczni (i to tylko w Zakopanem) i za żadne
                    skarby bym nie zjechał - wielki szacunek dla skoczków

leć Adaś, leć!
        • Gość: ogofo Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:46
          co tam znowu robi Mateja? Mało miał szans?
          Może by w końcu Skupienia odkurzyć. Zapewne nic nie zdaiała ale jest odrobina
          nadzieji że coś pokaże, czego nie da się powiedzieć o Matei.
      • Gość: Y_Sam Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:59
        Nie trudno zgadnąć kto jutro wygra. Trudno jest wytypować przewagę nad drugim zawodnikiem :-)
        Do boju Adaaaam !!!!
        • Gość: Izuś Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:02
          Adam trzymaj się wierzymy w Twoje zwycięstwo !!!!
          • Gość: Blanka ku przypomnieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:14
            Ja tylko tak z odrobina niesmialosci pragne przypomniec opinie internautow
            sprzed miesiaca (08.01.07). Nie siegam daleko, czyli do olimpiady w Turynie, po
            ktorej opinie typu "skocz na dach, przelec Ize byly jeszcze najlagodniejsze.

mało
            dziadzio klocek 2007.01.08 20:47
            małyszu mało ci jeszcze kasy ,będziesz tak skakał lato wiosna zima do śmierci.
            On I SKoki??...
            ViRon 2007.01.08 20:03
            za stray jest juz nasz dawny małyszek:) :D nie wiem po co on jeszcze skacze
            chociaz nie kiedy udaje mu sie oddać ładne to teraz sie tłumaczymigreną <lol>
            lec adas lec
            kojokojo 2007.01.08 19:20
            w zakopanem to nas zawsze nosi od karczmy do karczmy a potem ta migrena
            Nie oszukuj mnie Panie Małysz.
            TOM 2007.01.08 20:07
            Zawsze wierzyłem w Pana możliwości teraz też wierzę ale ten sezon ma Pan z
            głowy. Niech wię Pan nie podpuszcza mnie, że w Zakopanem Pana nosi, innych też
            poniesie ale 10 m dalej.
            Małysz
            bora bora 2007.01.08 18:36
            Małysz był super ale jego czas już chyba minął wypalił się może czas już
            zakończyć karierę
            ja tyz oscypka,
            kaziek 2007.01.08 16:33
            sobie zjodlem i mnie nosssilo calo noc do toalety, mjolem to ja ubaw...
            Nie oszukuj mnie Panie Małysz.

Małysz
            kibic 2007.01.08 18:06
            Chłopie daj se już spokój ze skakaniem. Zobacz ja ci młodzi się bawią
            skakaniem. Uśmiechają się i są zdecydowanie lepsi. A ty- bez uśmiechu,zawzięte
            usta i ta chęć żeby na siłę uciułać kilka miernych punktów i pieniążków.
            Wyglądasz przy tej młodzieży faktycznie jak dziadek zasuszony ze złości że inni
            wygrywają. Popatrz na ich młodość i świeżość. Przy nich wyglądasz jak starzec
            On I SKoki??...

• Gość: ja Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:25
        bardzo mnie cieszy ze mateja w koncu ustabilizowal forme :)
      • Gość: helvet Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:48
        Kwalifikaje też wygrał!
        Nie ma mocnego na Adasia.
      • svetomir Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu 06.02.07, 19:00
        A z jakimi miejscami ukończyli kwalifikacje pozostali Polacy?
        • Gość: Marynarz Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: 88.220.32.* 06.02.07, 19:12
          Pewnie nie ukończyli.
          • Gość: Jarek Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.07, 19:22
            17 - Stoch
            21 - Zyla
            32 - Mateja

Wyczytalem na ARD, ze w Planicy bedzie trzeci, dodadtkowy konkurs lotow w marcu
            za ten odwolany w Vikersundzie. Fajnie.
            • svetomir Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu 06.02.07, 19:27
              Dziękuje za odpowiedź
              • Gość: Jarek Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.07, 20:36
                Nie ma za co. Prawdziwi kibice powinni trzymac sie razem i unikac rozmaitej
                masci przyglupow, ktorzy sie, niestety, na tym forum pojawiaja.
      • Gość: wit Ile wybudowano nowych skoczni w Polsce od 2001? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.02.07, 19:33
        Bo ta w Klingenthalu jest nowiutka i przeszła pomyślnie homologację FIS, o czym
        już gazeta nie raczy nawet słówkiem pisnąć.

I nie "Klingental" a Klingenthal szanowna/szanowny dw!
        To ciągłe partolemie niemieckich nazw to programowe w gazecie?
      • Gość: pietia Małysz króluje w Klinghental IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.02.07, 19:35
        Adaś Małysz to super sportowiec Adaś Adaś Adaś jest nasz!!!
      • Gość: Elmo Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.chello.pl 06.02.07, 19:39
        Maszyna a nie czlowiek z tego naszego Adasia :-] Jedyny prawdziwy zawodowiec w
        tym kraju. Duzy szacunek i powodzenia!!
      • Gość: michael Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.elartnet.pl 06.02.07, 19:40
        po co samolotem menadzera? jak jest w formie sam doleci ;-)
        ADaaaammm Maaalysz...
      • Gość: Jaca Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 19:51
        szkoda, że Małysz stracił 2 lata trenując z Kuttinem, który okazał się
        kompletnym niewypałem. Dlaczego zarząd PZN nie wyrzucił go wczesniej?
      • Gość: mlekota małysz lata, reszta skaka IP: 212.75.114.* 06.02.07, 19:54
        tak to było :)
      • Gość: DJ80 Schuja, gdzie jesteś, forumowy błaźnie?? IP: *.acn.waw.pl 06.02.07, 19:59
        • Gość: calcinus To tchorz jak kazdy niemiec :) IP: *.adsl.alicedsl.de 06.02.07, 20:09
          nie pojawi sie Schuja dopuki Malysz nie przegra :)
          • Gość: DJ80 Z niego taki Niemiec jak ze mnie lekarz ;-) IP: *.acn.waw.pl 06.02.07, 20:25
            Pewnie stał trochę na zmywaku albo zbierał szparagi w Niemczech i tak mu się spodobało, że się zaczął chłopak utożsamiać.
      • Gość: ...>>>>> Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.fso-sa.com.pl 06.02.07, 20:01
        Adaś jeśli ci się nie uda skoczyć tak jak chciałbyś to i tak jesteś najlepszy
        tyle lat w czołówce to jeszcze nikt nie wytrzymał ale tak naprawdę to jedyna
        moja rozrywaka w zimę śledzę każde zawody niezależnie od wyników powodzenia
        Adaś będzie dobrze wszyscy trzymamy kciuki
      • Gość: autor To dzisiejsze czy jutrzejsze? IP: 83.238.76.* 06.02.07, 20:02
        Już nic nie rozumiem.
      • Gość: Schuja Re: Ha,ha IP: *.z.pppool.de 06.02.07, 20:31
        Mala Mysz skonczyla sie.Juz odcina tylko kupony.Wstyd,na prawde wstyd zeby nie
        wiedziec kiedy sie wycofac.Dostawal baty a teraz z litosci daja mu wygrac.
        • Gość: prpr Re: Ha,ha IP: *.aster.pl 06.02.07, 21:00
          mhm, tak, tak:)
        • Gość: AIM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:15
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: majrix Re: Kim jest Zchuja IP: *.bsk.vectranet.pl 06.02.07, 21:23
            mam nadzieję że się mylisz z tym Drezdenkiem :(( mam tam bardzo dobrych
            znajomych - bardzo sympatycznych ludzi zresztą, miasteczko też jest bardzo
            ładne... szkoda by było tak nadszarpnąć wizerunek...
      • Gość: pietia Małysz króluje w Klinghental IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.02.07, 21:15
        Adaś Małysz to super sportowiec Adaś Adaś Adaś jest nasz!!!
      • zdzichu_bhp Czy Malysz przeleci Mattiego Nykaenena ?? ;) 06.02.07, 22:41
        Adas znow dostal wiatr w skrzydla no i kto wie ? moze i kiedys bedzie klasa dla
        siebie i slawnego fina zostawi za soba ? ;) tego mu zycze ja i jeszcze pewnie
        paru innych ludzi ;) bedzie ich pewnie z pare milionow ;)
        • Gość: wisla Predkosc na progu przyczyną superskoków Małysza IP: 167.3.114.* 07.02.07, 11:55
          Wynika to z odpowiedniej pozycji najazdowej. Co ciekawe
          nowa pozycja nie przeszkadza Małyszowi w superodbiciu.
          Albo jest to skutkiem smarowania nart ?

W każdym razie Adam jest naprawdę w super formie.
          Jeśli będzie tak dalej z prędkościami to stawiam
          na 2 tytuły mistrza świata i Puchar Swiata.

Brawo!

• Gość: 3l337 Adaś mitrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:18
        nie było nigdy w polskim sporcie takiej postaci
        oby przeszłość nie była przyszłoscią
        Adaś- byłeś wielki, kiedy wygrywałeś
        byłeś wielki kiedy nie trafiałeś w podium
        jesteś wielki
        bądź dalej
        trzymam kciuki na kolejne zawody
        powodzenia na mistrzostwach!!!
      • Gość: kris Brawo!!!! Bierzemy wszystko!!! IP: 62.233.164.* 07.02.07, 00:07
        I Mś i Puchar świata...

fototel.pl/qtek-9000-p-415.html
      • Gość: Gosc Portalu :) dw to Wolowski? IP: 61.142.112.* 07.02.07, 03:43
        Czy dw to Dariusz Wolowski, ktory jeszcze nie tak dawno temu odsylal Malysza na
        emeryture? Jezeli tak, to mam prosbe by redackja GW przestala umieszczac nedzne
        wypociny tego pana...
        • Gość: Buzdygan Re: dw to Wolowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 07:32
          To chyba Stec ostatnio się pytał, czy Małysza interesuje zajmowanie miejsc poza podium i czy nie lepiej skończyć. Ale tak to już jest z nimi - komentują po fakcie i dorabiają teorię.
        • Gość: hanys Re: dw to Wolowski? IP: *.pools.arcor-ip.net 07.02.07, 08:09
          kto to byc malysz? dlaczego on skakac?
          • Gość: Jarek Re: dw to Wolowski? IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.07, 09:55
            To ty nic nie wiesz?
      • Gość: ltc nic mnie tak w tv nie wqrwia jak... IP: 193.109.212.* 07.02.07, 07:42
        zachwyt nad tym zapyziałym wąsatym wieśniakiem :))))) kogo qrwa interesuje taka
        dyscyplina jak skoki z górki??? żenada...
        • Gość: Jarek Re: nic mnie tak w tv nie wqrwia jak... IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.07, 10:04
          A to dobrze, ze cie to wqu..a. Oby jak najdluzej. Dla nas frajda, a ty sie
          moze przekrecisz ze zlosci. Podwojna korzysc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka