Gość: www.gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skorpion Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: 82.150.225.* 06.02.07, 16:53 Panie Adamie czekamy na kolejne zwyciestwo w srodowym konkursie !!! Jezeli Adam mowi, ze ma forme to po prostu skacze tych pare metrow wiecej niz inni ... A teraz jest po prostu w formie i to jest piekne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.aster.pl 06.02.07, 16:54 Czekamy na nią w niepewności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaaaaaajk Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.02.07, 16:59 Pinkie by bylo z 4ta krysztalowa kula i podwojnym tytulem mistrza swiat:) Nie zapeszajmy jednak:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: downconversion Małysz WYGRAL kwalifikacje!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.physto.se 06.02.07, 18:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tul Re: Małysz WYGRAL kwalifikacje!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 09:21 Małysz skakał, reszta się skakała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi szczęka opada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:15 sam nie wierzę w to co piszę ale chyba rzeczywiście Małysz jest obecnie w takiej formie jak 6 lat temu, wygląda na to że jutro znowu zmiażdży przeciwników. Oby ta forma sie utrzymala jeszcze przez ten miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: downconversion Re: szczęka opada IP: *.physto.se 06.02.07, 18:26 on jest w swietnej formie od poczatku roku, tyle ze mial nieco wiekszego pecha do nietabilnych warunkow niz inni. nalezy zatem poprostu trzymac kciuki aby jutro pogoda na skoczni dopisala - to w zupelnosci wystraczy. Jak jutro wygra bedzie DRUGIM zawodnikiem w historii (wraz ze swym idolem Weissflogiem). Poniewaz i tak Malysz ma mniejsze falowania formy niz inni, mozemy obstawiac jego zwyciestwo w PS. Natomiast Mistrzostwa swiata to loteria, w ktorej ma w tej chwili najwieksze szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna000 Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu 06.02.07, 17:15 Życzę Adamowi spokojnego długiego lotu jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z niego dumna. To nasza Perła dodająca tylko radości do codzienności. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielczar Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.aster.pl 06.02.07, 17:28 i żeby było tak jak w skeczu kabaretu ani mru-mru: "...właśnie poraz drugi mija stanowisko komentatorskie..." :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marred Re: Leć adam po zwycięstwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:50 Nie poznaję Matei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Leć adam po zwycięstwo! IP: 62.111.194.* 06.02.07, 18:05 Daliby mu spokój Robertowi. To był niezły zawodnik. Ale przeciż chyba i jemu głupio jest tak strasznie przegrywać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwka Re: Leć adam po zwycięstwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 19:46 Mateja skacze dobrze w konkursach druzynowych - proponuję go nie przekreslac przecież nie jest juz taki młody a napewno chce jak najlepiej a cudotwórca nikt nie jest. Jak krytykujesz -idź na skocznie i skocz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
maczor Re: Leć adam po zwycięstwo! 07.02.07, 00:09 Gość portalu: sliwka napisał(a): > nie jest. Jak krytykujesz -idź na skocznie i skocz lepiej. weź przestań, byłem raz na szczycie skoczni (i to tylko w Zakopanem) i za żadne skarby bym nie zjechał - wielki szacunek dla skoczków leć Adaś, leć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogofo Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:46 co tam znowu robi Mateja? Mało miał szans? Może by w końcu Skupienia odkurzyć. Zapewne nic nie zdaiała ale jest odrobina nadzieji że coś pokaże, czego nie da się powiedzieć o Matei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:59 Nie trudno zgadnąć kto jutro wygra. Trudno jest wytypować przewagę nad drugim zawodnikiem :-) Do boju Adaaaam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izuś Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:02 Adam trzymaj się wierzymy w Twoje zwycięstwo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka ku przypomnieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:14 Ja tylko tak z odrobina niesmialosci pragne przypomniec opinie internautow sprzed miesiaca (08.01.07). Nie siegam daleko, czyli do olimpiady w Turynie, po ktorej opinie typu "skocz na dach, przelec Ize byly jeszcze najlagodniejsze. mało dziadzio klocek 2007.01.08 20:47 małyszu mało ci jeszcze kasy ,będziesz tak skakał lato wiosna zima do śmierci. On I SKoki??... ViRon 2007.01.08 20:03 za stray jest juz nasz dawny małyszek:) :D nie wiem po co on jeszcze skacze chociaz nie kiedy udaje mu sie oddać ładne to teraz sie tłumaczymigreną <lol> lec adas lec kojokojo 2007.01.08 19:20 w zakopanem to nas zawsze nosi od karczmy do karczmy a potem ta migrena Nie oszukuj mnie Panie Małysz. TOM 2007.01.08 20:07 Zawsze wierzyłem w Pana możliwości teraz też wierzę ale ten sezon ma Pan z głowy. Niech wię Pan nie podpuszcza mnie, że w Zakopanem Pana nosi, innych też poniesie ale 10 m dalej. Małysz bora bora 2007.01.08 18:36 Małysz był super ale jego czas już chyba minął wypalił się może czas już zakończyć karierę ja tyz oscypka, kaziek 2007.01.08 16:33 sobie zjodlem i mnie nosssilo calo noc do toalety, mjolem to ja ubaw... Nie oszukuj mnie Panie Małysz. Małysz kibic 2007.01.08 18:06 Chłopie daj se już spokój ze skakaniem. Zobacz ja ci młodzi się bawią skakaniem. Uśmiechają się i są zdecydowanie lepsi. A ty- bez uśmiechu,zawzięte usta i ta chęć żeby na siłę uciułać kilka miernych punktów i pieniążków. Wyglądasz przy tej młodzieży faktycznie jak dziadek zasuszony ze złości że inni wygrywają. Popatrz na ich młodość i świeżość. Przy nich wyglądasz jak starzec On I SKoki??... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:25 bardzo mnie cieszy ze mateja w koncu ustabilizowal forme :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helvet Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:48 Kwalifikaje też wygrał! Nie ma mocnego na Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu 06.02.07, 19:00 A z jakimi miejscami ukończyli kwalifikacje pozostali Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: 88.220.32.* 06.02.07, 19:12 Pewnie nie ukończyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.07, 19:22 17 - Stoch 21 - Zyla 32 - Mateja Wyczytalem na ARD, ze w Planicy bedzie trzeci, dodadtkowy konkurs lotow w marcu za ten odwolany w Vikersundzie. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu 06.02.07, 19:27 Dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.07, 20:36 Nie ma za co. Prawdziwi kibice powinni trzymac sie razem i unikac rozmaitej masci przyglupow, ktorzy sie, niestety, na tym forum pojawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Ile wybudowano nowych skoczni w Polsce od 2001? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.02.07, 19:33 Bo ta w Klingenthalu jest nowiutka i przeszła pomyślnie homologację FIS, o czym już gazeta nie raczy nawet słówkiem pisnąć. I nie "Klingental" a Klingenthal szanowna/szanowny dw! To ciągłe partolemie niemieckich nazw to programowe w gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietia Małysz króluje w Klinghental IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.02.07, 19:35 Adaś Małysz to super sportowiec Adaś Adaś Adaś jest nasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.chello.pl 06.02.07, 19:39 Maszyna a nie czlowiek z tego naszego Adasia :-] Jedyny prawdziwy zawodowiec w tym kraju. Duzy szacunek i powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.elartnet.pl 06.02.07, 19:40 po co samolotem menadzera? jak jest w formie sam doleci ;-) ADaaaammm Maaalysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 19:51 szkoda, że Małysz stracił 2 lata trenując z Kuttinem, który okazał się kompletnym niewypałem. Dlaczego zarząd PZN nie wyrzucił go wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlekota małysz lata, reszta skaka IP: 212.75.114.* 06.02.07, 19:54 tak to było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ80 Schuja, gdzie jesteś, forumowy błaźnie?? IP: *.acn.waw.pl 06.02.07, 19:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calcinus To tchorz jak kazdy niemiec :) IP: *.adsl.alicedsl.de 06.02.07, 20:09 nie pojawi sie Schuja dopuki Malysz nie przegra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ80 Z niego taki Niemiec jak ze mnie lekarz ;-) IP: *.acn.waw.pl 06.02.07, 20:25 Pewnie stał trochę na zmywaku albo zbierał szparagi w Niemczech i tak mu się spodobało, że się zaczął chłopak utożsamiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...>>>>> Re: Klingenthal: Małysz najlepszy na 1. treningu IP: *.fso-sa.com.pl 06.02.07, 20:01 Adaś jeśli ci się nie uda skoczyć tak jak chciałbyś to i tak jesteś najlepszy tyle lat w czołówce to jeszcze nikt nie wytrzymał ale tak naprawdę to jedyna moja rozrywaka w zimę śledzę każde zawody niezależnie od wyników powodzenia Adaś będzie dobrze wszyscy trzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor To dzisiejsze czy jutrzejsze? IP: 83.238.76.* 06.02.07, 20:02 Już nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Ha,ha IP: *.z.pppool.de 06.02.07, 20:31 Mala Mysz skonczyla sie.Juz odcina tylko kupony.Wstyd,na prawde wstyd zeby nie wiedziec kiedy sie wycofac.Dostawal baty a teraz z litosci daja mu wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Kim jest Zchuja IP: *.bsk.vectranet.pl 06.02.07, 21:23 mam nadzieję że się mylisz z tym Drezdenkiem :(( mam tam bardzo dobrych znajomych - bardzo sympatycznych ludzi zresztą, miasteczko też jest bardzo ładne... szkoda by było tak nadszarpnąć wizerunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietia Małysz króluje w Klinghental IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.02.07, 21:15 Adaś Małysz to super sportowiec Adaś Adaś Adaś jest nasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Czy Malysz przeleci Mattiego Nykaenena ?? ;) 06.02.07, 22:41 Adas znow dostal wiatr w skrzydla no i kto wie ? moze i kiedys bedzie klasa dla siebie i slawnego fina zostawi za soba ? ;) tego mu zycze ja i jeszcze pewnie paru innych ludzi ;) bedzie ich pewnie z pare milionow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisla Predkosc na progu przyczyną superskoków Małysza IP: 167.3.114.* 07.02.07, 11:55 Wynika to z odpowiedniej pozycji najazdowej. Co ciekawe nowa pozycja nie przeszkadza Małyszowi w superodbiciu. Albo jest to skutkiem smarowania nart ? W każdym razie Adam jest naprawdę w super formie. Jeśli będzie tak dalej z prędkościami to stawiam na 2 tytuły mistrza świata i Puchar Swiata. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3l337 Adaś mitrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:18 nie było nigdy w polskim sporcie takiej postaci oby przeszłość nie była przyszłoscią Adaś- byłeś wielki, kiedy wygrywałeś byłeś wielki kiedy nie trafiałeś w podium jesteś wielki bądź dalej trzymam kciuki na kolejne zawody powodzenia na mistrzostwach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Brawo!!!! Bierzemy wszystko!!! IP: 62.233.164.* 07.02.07, 00:07 I Mś i Puchar świata... fototel.pl/qtek-9000-p-415.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Portalu :) dw to Wolowski? IP: 61.142.112.* 07.02.07, 03:43 Czy dw to Dariusz Wolowski, ktory jeszcze nie tak dawno temu odsylal Malysza na emeryture? Jezeli tak, to mam prosbe by redackja GW przestala umieszczac nedzne wypociny tego pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzdygan Re: dw to Wolowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 07:32 To chyba Stec ostatnio się pytał, czy Małysza interesuje zajmowanie miejsc poza podium i czy nie lepiej skończyć. Ale tak to już jest z nimi - komentują po fakcie i dorabiają teorię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: dw to Wolowski? IP: *.pools.arcor-ip.net 07.02.07, 08:09 kto to byc malysz? dlaczego on skakac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: dw to Wolowski? IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.07, 09:55 To ty nic nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc nic mnie tak w tv nie wqrwia jak... IP: 193.109.212.* 07.02.07, 07:42 zachwyt nad tym zapyziałym wąsatym wieśniakiem :))))) kogo qrwa interesuje taka dyscyplina jak skoki z górki??? żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: nic mnie tak w tv nie wqrwia jak... IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.07, 10:04 A to dobrze, ze cie to wqu..a. Oby jak najdluzej. Dla nas frajda, a ty sie moze przekrecisz ze zlosci. Podwojna korzysc. Odpowiedz Link Zgłoś