Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 07:51
    nikt mnie nie przekona, że NBA nie schodzi na psy...tanie efekciarstwo,
    gwiazdorzy, którzy gdyby im przyszło grać z obroną Knicksów '93 czy Chicago z
    tego okresu (zresztą, mogę tak napisać o połowie ówczesnej ligi...) to z
    płaczem zeszli by z parkietu...eh nie ma jak ASG 97 i 98 w TVP, to prawda, że
    Szaran z Łabędziem robili niepowtarzalny klimat
    Obserwuj wątek
      • Gość: Hutnik Re: Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: 83.238.103.* 19.02.07, 08:45
        Tu nie chodzi o Szarana czy Łabędzia, to sentyment tak mówi :) Sentyment do czasów Jordana, Pippena, Olajuwona, Magica, Drexlera, Ewinga, Robinsona, Malone'a itd. Dziś nie ma już takich zawodników i NBA nigdy takie nie będzie. Dziś NBA to jarmark dla hip-hopowców.
        • Gość: drexler Re: Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: *.chello.pl 19.02.07, 10:57
          swieta racja wciąż mnie zatyka jak widze stare fragmenty to była klasa gwiazdki
          dzisiaj tym nazwiskom powinny czyscic buty
      • Gość: w.a.s Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: 80.249.5.* 19.02.07, 09:23
        po piersze zorientujcie się ile mieszkańców jest w ChRL
        • Gość: Maro Re: Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: *.era.pl 19.02.07, 09:49
          I Ilu z nich ma wogóle pojęcie co to jest NBA
        • smar3 Re: Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze 19.02.07, 10:14
          nawet jesli jest ich o mld mniej nie zmienia to faktu, ze od 3 czy 4 lat
          zwycięzca głosowania jest ten sam. dziś to nawet najlepszy center ligi, ale 3-4
          lata temu?
      • Gość: hakim Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: *.chello.pl 19.02.07, 10:23
        no mówi się, że 2 miliardy na całym świecie Chińczyków, wiec sie zgadza...

tekst smutny raczej.
      • Gość: Artur Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: *.cable.ubr14.newt.blueyonder.co.uk 19.02.07, 12:31
        Macie panstwo szczescie ze ogladaliscie te nudy na TNT,bo na kanale C+ bylo
        kilka razy nudniej. Nasi komentatorzy to poprosu porazka!!! Nawet nie chce mi
        sie o nich pisac,krotko - wialo nuda ze studia i podczas meczu. Dla mnie
        osobiscie najbardziej widowiskowe wydazenie AllStar Weekend, to taniec Shaq'a i
        innych zawodnikow podczas treningu. Pozdrawiam.
      • Gość: ,, Barkley, Drexler, Olajuwon, Ewing, Jordan, Pippen, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:25
        , Reggie Miller, Robinson, Stockton&Malone, Majerle, Payton, Richmond, Kemp,
        Kevin Johnson, A. Hardaway, Mullin, Laettner, Rik Smits, Hornacek (najwiekszy
        mistrz), Rodman, Harper, Schrempf

moi ulubieni gracze z lat 90. teraz nudna strasznie jest ta liga
        • Gość: LeBron Re: Barkley, Drexler, Olajuwon, Ewing, Jordan, Pi IP: *.centertel.pl 19.02.07, 13:38
          LeBron James , Allen Iverson ( pokazal co sie robi z obrona bykow za czasow
          jordana jeszcze ) , Gilbert Arenas , Dwane Wade , Andre Igoudala , Steve NASH ,
          Dirk Nowitzki , Vince Carter , Carmelo Anthony , Shaq , Billups, Parker ,
          Ginobili , ......

mozna wymieniac w kazdym zespole po 2mega gwiazdy .
          Jak ktos mowi ze NBA jest nudne to proponuje eurolige obejrzec.

NBA najlepsza liga swiata
      • Gość: warren Re: Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: 193.93.91.* 19.02.07, 13:44
        Gość portalu: sizon napisał(a):

> nikt mnie nie przekona, że NBA nie schodzi na psy...tanie efekciarstwo,
        > gwiazdorzy, którzy gdyby im przyszło grać z obroną Knicksów '93 czy Chicago z
        > tego okresu (zresztą, mogę tak napisać o połowie ówczesnej ligi...) to z
        > płaczem zeszli by z parkietu...eh nie ma jak ASG 97 i 98 w TVP, to prawda, że
        > Szaran z Łabędziem robili niepowtarzalny klimat

A gdyby przyszlo im zagrać przeciwko obronie Detroit z przełomu lat 80-90 to już
        zupełnie narobili by w gacie :D
        • Gość: Euroleague Fanatic Re: Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: *.nsm.pl 19.02.07, 13:55
          A gdyby staneli na przeciw obronie Częstochowy z 1655 to by mieli
          przej**ane.Euroliga jest zajebista a i poziom coraz bardzij zblizony do NBA
          poczekajmy jeszcze 5 lat...
          • Gość: jam Re: Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: *.chello.pl 19.02.07, 21:17
            panowie zczuba wypadaloby sprawdzac informacje ktore sie wypisuje.

W tegorocznym All Star najwięcej głosów otrzymał nie Yao tylko Lebron
            • Gość: fisa Re: Mecz Gwiazd NBA: opera nie za 3 grosze IP: *.nsm.pl 19.02.07, 22:25
              Popatrzcie na to a zobaczycie kto jest debesciak i za czym tesknimy (mam na
              mysli osoby ktorzy sie na nim wychowali)
              www.youtube.com/watch?v=Q3tFagQbBX4
      • Gość: i love this game Mecz Gwiazd NBA -zajmijcie sie sie krykietem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:53
        "szkołę jaką dał młokosowi Bryantowi"??? proponuje raz jeszcze obejrzec ten
        mecz, bo chyba pamięć wam panowie zawodzi, w tamtym meczu niespodziewanie
        (18-letni wówczas Bryant) prowadził wyrównany i emocjonujący pojedynek z MJ-em,
        byl najlepszym graczem pokonanego zachodu (18pkt 6zb 2przechw) a gral od Jordana
        dokładnie 10 min krócej!! a to chyba dlatego ze mecz byl ustawiony zeby
        przypadkiem ktoś inny nie dostał MVP (w końcu to miał byc jego ostatni mecz w ASG)

natomiast ta wasza jak to nazwaliście perełka, chodzi mi o ta reklamę z Wadem i
        Barkleyem (btw. słaba moim zdaniem) jest powtarzana do za..ia po 10 razy w
        ciagu kazdego meczu, potwierdza to chyba wszyscy ktorzy ogladają mecze za pomocą
        streamingu (TVUplayer czy Sopcast)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka