Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UWAGA Piłkarzykomaniacy!! Zbierzmy się do kupy

28.02.07, 14:55
    Bez sensu jest robic trzy rodzaje pilkarzykow(ciastka, gemcia i ciapka z
    ceyvolem). U ciapka i ceyvola jest najwiecej osob zarejestrowanych, sa chyba
    najlepsze zasady a w watku osamy88 wiekszosc sie opowiedziala za tymi wlasnie
    pilkarzykami. Pokazmy gazecie ze potrafimy zrobic pilkarzyki na conajmniej
    1000 osob. wiec wchodzmy wszyscy na www.pilkarzyki07.fora.pl/ i tam
    robmy. zespoly. oczywiscie jak ciapek z ceyvolem pozwola to ciastek i gemciu
    moga wspolmoderowac. co wy na to??
    Obserwuj wątek
      • sines Re: UWAGA Piłkarzykomaniacy!! Zbierzmy się do kup 28.02.07, 15:32
        W ten sposób Clapek został Ciapkiem ;)

Dobra na poważnie, w tym momencie jest 45 drużyn, jak nietrudno się domyślic
        największy kłopot będzie ze zliczaniem wyników. Myślę że najrozsądniej będzie
        wejść na:
        www.pilkarzyki07.fora.pl/index.php
        zarejestrować się i ustalić z Administratorem ewentualny zakres obowiązków.
        • rybers1 Re: UWAGA Piłkarzykomaniacy!! Zbierzmy się do kup 28.02.07, 15:46
          sorki za pomylke...:)
          ale ciapek by bylo ladnie..
        • gemciu83 Re: UWAGA Piłkarzykomaniacy!! Zbierzmy się do kup 28.02.07, 15:53
          sines ja w swojej wersji piłkarzyków zrobiłem programik który przyporządkowuje
          punkty do konkretnych zespołów użytkowników. Tak więc wpisując pkt z każdej
          kolejki automatycznie są przypisywane pkt do wszystkich drużyn użytkowników.
          • sines Re: UWAGA Piłkarzykomaniacy!! Zbierzmy się do kup 28.02.07, 15:59
            Powtarzam, zgłoś się do Clapka, on jest Adminem tamtej gry. Ja na tamtym forum
            jestem tylko modem dbającym o porządek, wszelkie decyzje merytoryczne podejmuje
            Clapek z Ceyvolem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka