Gość: sosna IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 12:13 ponad 12 asyst w meczu? całkiem niezły rozgrywający... chyba lepszy od kidda...:D a to center? to troszke malo zbiórek jak na podkoszowego...:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iver Re: NBA. Tim Duncan MVP IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 12:43 Jak na silnego skrzydłowego to wyjatkowo duzo podaje ten Tim Duncan:P ale cos za malo zbiera pilek z tablicy! peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: NBA. Tim Duncan MVP IP: ebal:* / 10.2.16.* 03.05.03, 13:29 Tim Duncan? Widział bym kilku innych i proszę się nie sugerować moin nickiem... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Garnett rulezzzzz IP: 212.122.213.* 03.05.03, 13:37 moim zdanime Duncan nie zasluzyl bardziej na MVP od Garnetta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: Garnett rulezzzzz IP: *.proxy.aol.com 03.05.03, 14:50 Gość portalu: bat napisał(a): > moim zdanime Duncan nie zasluzyl bardziej na MVP od Garnetta... > Duncan zostal oceniony i wybrany jako MVP przez fachowcow z NBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b4rt3k smiechu warte IP: 62.233.233.* 03.05.03, 15:31 dla mnie ta decyzja jest doprawdy smieszna!!!!! tracy i kobe w tym sezonie byli od niego o niebo lepsi!!!! szkoda ze MVp otrzymooje sie za najlepszy bilans w NBA. po 2 duncan tylko zniszczy ta liste graczy z dwoma MVp z rzedu. chlopak najzwyczajniej na to nie zaslooguje!!! tracy i kobe by przynajmniej nie hanbili tego grona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: smiechu warte IP: *.zax.pl 03.05.03, 17:08 duncan wg mnie zasluzyl na ta nagrode bardziej niz ktokolwiek inny z ligi nba ta nagroda to nagroda najbardziej WARTOSCiOWEGO!! zawodnika a nie najwiekszego gwiazdora i pupilka milionow bez niego sas nie liczyli by sie w ogole a tak to cos znacza(a nawet bardzo wiele(zreszta przekonamy sie po serii sas-lakers)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipton Re: smiechu warte IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 18:04 Mimo że jestem fanem Kobe to także potrafię zdobyc się na wzgledny obiektywizm, a ten mowi mi że Duncan zasłuzyl na ten tytul bezapelacyjnie! i nie wiem czy to wlasnie Bryant i McGrady nie rzuciliby cienia na ten tytul, potrzeba im troche pokory, a chyba nikt nie może powiedziec ze Duncan nie jest wszechstronnym i zdolnym graczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garnett KG4MVP IP: *.podkowa-lesna.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 20:23 To Garnett zasluzyl najbardziej w tym sezonie ze slabej Minnesoty (niestety :( ) wycisnal swoja gra wszystko 4 `drużyna ligi. WSZECHSTRONNY to nie to ze zdobywa duzo punktów kosztem jeszcze wiekszej liczby rzutów. A Dunkan i Garnett byli najbardziej wszechstonni duzo zdobywali punktów z dobra skutecznościa, zbierali, asystowali blokowali i kradli:) Garnett: 8miejsce punkty 2 zbiórki 13 asysty 1 triple-doubles 1 double-dobles i najważniejsze 1 EFFICIENCY o ponad dwa punkty nad Duncanem. A Kobi nigdy bez Shaqa to wogule by nie bylo PO. Co zniego MVP jak nie potrafilby mistrza doprowadzic do PO. Odpowiedz Link Zgłoś