jasmina_tdi 28.05.02, 11:10 To ostatnie malzenstwo w moim zyciu! Oddawaj kluczyki do samochodu i spadaj! (tylko zatankuj wczesniej do pelna:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: ZADAM NATYCHMIASTOWEGO ROZWODU!!!! 28.05.02, 11:11 A nastepne tankowanie? Masz znajomego na stacji czy na dachu auta rower? krm Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ZADAM NATYCHMIASTOWEGO ROZWODU!!!! 28.05.02, 11:13 a alimenty to co? cos mi sie nalezy za krzywdy moralne :)))) chocby abonament w CPN-ie :))) krzysztof.r.m napisał(a): > A nastepne tankowanie? Masz znajomego na stacji czy na dachu auta rower? > krm Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi tak empciu!!! 28.05.02, 11:30 najpierw gzisz sie z zaginiona zona mascotte a potem niewiniatko zgrywasz.... :((((( Pakuj walizki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: tak empciu!!! 28.05.02, 11:34 to jest spotkanie sluzbowe, jego zona to moja potencjalna klientka, a jak wiadomo klient nasz pan, musi byc zadowolona :) ciezko pracuje na to aby tobie bylo dobrze i abys dostala wszystko od zycia co ci sie nalezy:))) a napisz jeszcze jakie chcesz kluczyki bo mam ich kilka, wybaczysz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: tak empciu!!! 28.05.02, 14:22 milczenie traktuje jako zgode na wspolna przyszlosc:)**** Odpowiedz Link Zgłoś