Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent

IP: *.devs.futuro.pl 11.03.07, 19:53
    brawo Adam!! 4krysztalowa kula coraz blizej!:D
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jasiu Dasz radę chłopie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:04
        Tak trzymaj!

www.bmwsauber.com.pl
        • rafiart Re: Dasz radę chłopie!!! 11.03.07, 20:22
          Brawo Adam! Pokazałeś wszystkim którzy zwątpili, że zawsze pozostaniesz godnym
          reprezentantem kraju! :)
          Trzymaj tak dalej!
          Leeeeć Aaaaaaadddddaaam leeeeć ! ! !
          • Gość: ringo Fajnie że Schmitt wraca. Gość ma charakter,podziw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:06
            .
          • Gość: rekord Wielkie odliczanie do Nykaenena rozpoczete: 13 !!! IP: *.gdynia.mm.pl 11.03.07, 21:09
            juz tylko 13 zwyciestw dzieli Adama od wyrownania rekordu wszechczasow. jeszcze
            6 w tym sezonie, to zostanie tylko 7 na przyszly...
            • kszynka Re: Wielkie odliczanie do Nykaenena rozpoczete: 1 12.03.07, 07:21
              tylko niech nikomu nie przyjdzie do głowy obrzucać go błotem gdy nie uda mu się
              dogonić Nykaenena. Małysz już jest wielki!
      • Gość: kazio Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:21
        Dzis bylo widać,jak wielkim doświadczeniem dysponuje Adam.Trzymamy kciuki!
      • morfeusz_1 Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent 11.03.07, 20:32

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
        • Gość: Schuja Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.07, 10:52
          plyta mi sie
          zaciela,zaciela,zaciela,........................................................
          .........
      • Gość: dareczko Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.07, 21:11
        TO JEST ZAWODNIK KLASY PONAD-ZIEMSKIEJ-
        BRAWO ADAM BIJ WSZELKIE REKORDY JAKIE SA TYLKO MOZLIWE
        MY POLACY ROZSLAWIAJMY IMIE ADAMA NA CALYM SWIECIE NIE WSTYDZMY SIE
      • Gość: Pan C. Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:30
        hurra!
        brawo dla Adama!

---
        Orzeł z Wisły znów na podium:
        www.pancygaro.fotolog.pl/1047641,link.html
      • Gość: jacek Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.magma-net.pl 11.03.07, 21:36
        oby byla ta czwarta kula, szczerze zycze i trzymam kciuki!!!
        Ta planica, 3 konkursy, troche mam obawy o ta planice, adam nigdy nie byl
        lotnikiem a tam sie naprawde lata. Z drugiej strony jak on jest w takiej formie
        to co zlego mogloby sie stac. Na planice to hautameki jest moim faworytem!!
      • Gość: marek_ Gratulacje! :) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 11.03.07, 21:39
        wielkie brawa! trzymam kciuki, aby tak dalej! :)
      • Gość: ubu król ach ten nasz orzeł zwisły... IP: 80.54.200.* 11.03.07, 21:39
        nogę złamał?, że musi z tą kulą chodzić, czy też te hanawaldy mu kulą grożą?
        • Gość: gringo Re: ach ten nasz orzeł zwisły... IP: *.imperiumpw.pl 11.03.07, 22:03
          ubu król napisał(a):

> nogę złamał?, że musi z tą kulą chodzić, czy też te hanawaldy mu kulą grożą?

Słuchaj żłobu królu -tak to możesz pisać o swoim naczelnym srulu !
      • Gość: Marynarz Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: 88.220.32.* 11.03.07, 21:45
        Nawet jeśli Adam nie zdobędzie 4-tej kryształowej kuli, to i tak będzie
        największym skoczkiem świata. Ci którzy zwątpili w Adama przed tym sezonem to
        są ciule. Nie ma i długo nie będzie takiego skoczka jak Adam. Adaś jesteśmy z
        Tobą.
      • Gość: męcina Głupośc jedna i czasu marnotrata IP: *.238.221.109.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 11.03.07, 21:48
        To nie jest pzpn. Tu się nie kalkuluje, lecz tylko porównuje się wyniki. Chyba
        że, mniej rozsądny (jak pzpn) dzieli skórę na baranie. Lepiej niech to robi na
        sobie.
        • Gość: róża Re: Głupośc jedna i czasu marnotrata IP: *.chello.pl 12.03.07, 00:49
          O co chodzi?
      • Gość: Angelika Sukiennik Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.adslplus.ch 11.03.07, 22:12
        Brawo Panie Malysz!!!Tyle radosci i dumy nikt inny Polakom nie przynosi-GRATULUJE!!!
      • Gość: Zuba Kluczem do sukcesu są wyższe prędkości najazdu IP: *.lodz.mm.pl 11.03.07, 22:23
        Jest to zasługa Lepistoe który załatwił Małyszowi odpowiednie smary. Nawet za
        Tajnera Małysz odstawał od reszty, teraz niektórych nawet przewyższa prędkością
        najazdu.
        • Gość: taro Re: Kluczem do sukcesu są wyższe prędkości najazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:37
          Adaś smaruje łaciatym masłem bo przecież bułkę je bez masła
      • narod.ovviec Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent 11.03.07, 22:32
        Małysz jest cudowny, mógłby tylko zmienić religię na Katolicką i cała Polska
        byłaby z niego dumna!!!
        • Gość: antybaran Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.imperiumpw.pl 11.03.07, 22:43
          narod.ovviec napisał:

> Małysz jest cudowny, mógłby tylko zmienić religię na Katolicką i cała Polska
          > byłaby z niego dumna!!!

Religii nie musi zmieniać.
          Gorzej gdyby zamiast wąsów nosił pejsy !..
          Wówczas byłby to dla Polaków powód raczej do wstydu niż dumy.
          • Gość: róża Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.chello.pl 12.03.07, 00:53
            Hej, narodowiec, sprawdź swoje DNA tumanie, to się zdziwisz. No ale na to
            jesteś zbyt wielkim tchórzem, na wąsy lepiej naskoczyć, buhaha! Polska
            dla Polaków tak jak ziemia dla ziemniaków, kartoflu!
        • grzewi Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent 12.03.07, 22:07
          > Małysz jest cudowny, mógłby tylko zmienić religię na Katolicką i cała Polska
          > byłaby z niego dumna!!! nie wiem po co mieszasz w to religię
      • Gość: Elona I jak go nie kochac? Gratulacje Adas! IP: *.proxy.aol.com 11.03.07, 22:51
      • Gość: Hunter17 Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.kosson.com 11.03.07, 22:59
        A ja bym powiedział: "Na 100 punktów" :)
        Szanse na prowadzenie stale rosną - oby tak dalej!!!
      • Gość: fan z lu Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.proxy.aol.com 11.03.07, 23:07
        A moze tak dac budowanej skoczni w Malince imie Adama,jesli jest w polsce jakis
        sportowiec godny tego to wlasnie Adam . Bylby skromny akt wdziecznosci za tyle
        radosci ktorej nam sprawial idalej z wielkim powodzeniem czyni.Jestem za.
      • Gość: Yogi Język polski się kłania IP: *.wcm.opole.pl 11.03.07, 23:57
        Nie "Z czołowej dziesiątki PŚ w drugiej serii zabrakło także kolejnego Austriaka
        Thomasa Morgensterna (107,5 m i 37. lokata) i Fina Arttu Lappi (105 - 42.)"
        tylko ... Arttu Lappiego !!! Drodzy niedouczeni redaktorzy GW
        • Gość: Jonek No własnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.07, 11:17
          Język polski sie kłania. Obcojęzycznych nazwisk nie trzeba odmieniac po polsku.
          Poczytaj sam słowniki zanim zaczniesz innych krytykować. Twoja forma jest
          dopuszczalna ale dziennikarz także napisał poprawnie. Nazwiska mozna odmieniać
          ale jesli nie wiadomo jak to można je pisac bez odmiany.
      • yah_42 Brawo !!! 12.03.07, 00:54
        !!!!!!!!!!!!
        • sher.khan Re: Brawo !!! 12.03.07, 05:28
          Na Małyszu wszystkie następne pokolenia będą się uczyć skakania... to co on
          robi, czyli od siedmiu lat utrzymuje się w ścisłej czołówce, zawsze w
          dziesiątce najlepszych, tego nie potrafi NIKT ! Są różne tymczasowe gwiazdy,
          sezonowi zwycięzcy, ale Małysz jest tylko jeden, to fenomen na światową skalę.
          Geniusz!
      • Gość: hanka z gronia na 200 procent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:31
        Wiem do jakiej szkoły nie chodził Małysz.
      • Gość: Proktor Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:41
        Był już taki jeden co mówił o wykonaniu zadania. :)
        • mapi7 Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent 12.03.07, 08:56
          Panie Adamie! Po raz kolejny dziękuję za wspaniałe chwile przeżyte przed
          telewizorem!!!
      • Gość: Schuja Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.07, 09:05
        4 kula,a kogo to w ogole interesuje.Teraz jest nowy mistrz - Schmitt.Wykonczy
        wasza mala mysze jak Ahonen.He,he,he!!!
        • adwo-kat Małysz nr 1 World Sport 12.03.07, 09:28
          Adamie drogi:-)
          teraz kolej na 50 zwycięstw w pucharze świata!!!
          gratulacje !!!!!!!
          ze słonecznego Wrocławia
          • Gość: hanys Re: Małysz nr 1 World Sport IP: *.pools.arcor-ip.net 12.03.07, 09:35
            zaba oddala skok a polusy sie ciesza
        • Gość: hanys Re: Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.pools.arcor-ip.net 12.03.07, 09:42
          wyjales mi to z gardla,napisalbym to samo, pewno byl trzezwy w tym dniu
        • Gość: PiJaK Re: Schuja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:29
          A kiedy on ostatnio coś wygrał ?!
          Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć ?
      • Gość: sufin brawo! IP: *.awf.poznan.pl 12.03.07, 10:16
        3mam kciuki nadal!
        • Gość: hanys Re: brawo! IP: *.pools.arcor-ip.net 12.03.07, 10:32
          kciuka wloz sobie w tyl...., bedziesz mial z tego pozytek
      • Gość: daro Małysz: Zadanie wykonałem na 200 procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:51
        kurcze, będzie chłop skakał do Vancouver i znowu co niedzielę będą skoki w
        telewizji.
        Może Mateja tez dociągnie do Kanady
      • Gość: Schuja Re: Tylko Schmitt IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.07, 10:57
        Nowa gwiazda skokow i podskokow.Germanska rasa i sila.A wy ciagle tylko Mala
        Mysz.Tylko dzieki nam,Niemcom,mozecie ogladac ten sport.Bez naszych sponsorow
        bedzieta dziadami.Ja Schuja wam to mowie,a niedlugo ide na lunch, do kolejnej
        restauracji.Wszystko macie jakies takie niestrawne.To i sam jestem teraz
        taki.He,he,he
        • Gość: Jonek Re: Tylko Schmitt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.07, 11:21
          Nie pisz "nam niemcom", tylko napisz choć jeden raz zgodnie z prawdą "nam
          volksdeutchom sprzątającym po turkach i murzynach".
        • Gość: PiJaK Re: Schuja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:26
          Ty się już taki głupi urodziłeś czy z wiekiem ci to przyszło ?!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka