d.stepien 19.03.07, 23:55 wszystko idzie ku totalnej komercjalizacji sportu, boże ten świat oszalał, niedługo bedą w żużlu zielone strzałki jak w koszykówce lub tym podobny nonsens Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ps polecam weather.icm.edu.pl IP: *.generacja.pl 19.03.07, 23:57 ... najdokładniejsza pogoda dla Polski! A tak wogóle to chyba największy bajer to całe błoto i brud w tym sporcie co ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.stepien Re: polecam weather.icm.edu.pl 20.03.07, 00:11 najwiekszy bajer to te spaliny mmm metanol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr1 absolutnie sie zgadzam. IP: *.rybnet.pl 20.03.07, 02:17 zapach spalin i icm.edu.pl rzadza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torunczyk2 Re: absolutnie sie zgadzam. 20.03.07, 09:45 ja tam wole ryk silników przejeżdżających obok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: polecam weather.icm.edu.pl IP: *.sulechow.net 20.03.07, 07:21 nie metanol, tylko spaliny olejowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic speedwaya Żużlowcy będą walczyć z brudem! IP: *.access.telenet.be 20.03.07, 07:45 Jest jesdno rozwiazanie w tej sytuacji, trzeba jechac zawsze z przodu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Żużlowcy będą walczyć z brudem! IP: *.chello.pl 20.03.07, 08:05 Widać, że to pomysł krawaciarzy. Ludzi, którzy z tym sportem niewiele mają wspólnego. Przez takie osoby i często nie do końca przemyślane decyzje w wielu dyscyplinach ginie duch imprez. Odwoływać zawody z powodu deszczu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Żużlowcy będą walczyć z brudem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:11 Prawdopodobnie autorzy tych sensacji lubią ten męski sport ale nie mogą się po zawodach przytulać do tych wspaniałych mężczyzn, bo od ich brudnych strojów uwalaliby sobie własne wdzianka. Nic tylko sprawa dla młodzieży w... wiadomo jakiej Odpowiedz Link Zgłoś
torunczyk2 z krainy deszczowców 20.03.07, 09:49 byłeś kiedyś na zawodach podczas deszczu? zero przyjemności, zero walki na torze,a zawdonicy jadą tyko po to by doejchać cało do mety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: z krainy deszczowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:10 Byłem, m.innymi na finale IMP w Toruniu. Czego by człek nie powiedział - reklama to dla żużla żadna. Ale nie gnajmy ze skrajności w skrajność. Są elementy, których z tej dyscypliny nie wyeliminujesz NIGDY. No chyba, że tak ma być, że zawodnik oprócz mechanika będzie musiał teraz jeszcze mić "speca" od pucowania naklejek? SUPER! I to mi wygląda na kolejny milowy krok w likwidacji bezrobocia w naszym kraju. Tylko że najlepsi podobno już pracują na zmywakach w Londynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg właśnie deszcz pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:58 Błędna informacja. Wyścigi będą mogły się odbywać tylko w deszczu, bo zmyje ten cały brud po wyścigu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyfr Re: właśnie deszcz pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 18:45 A czemu się dziwicie, przecież miernoty dorwały się do władzy... Odpowiedz Link Zgłoś