Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pokruszona Ceramika

26.11.01, 09:21
    Jescze jedno potwierdzenie,że żeby w Polsce grać w piłkę nawet na poziomie II
    ligi, trzeba miec przede wszystkim szczęście, a nie umiejętności. To co
    prezentowali piłkarze, a zwłaszcza obrońcy Ceramiki i bramkarz wołało o pomstę
    do nieba (chociaż to nic w porównaniu z tym co robił Barthez w meczu z
    Arsenalem).Żenująco słaba drużyna, najsłabsza jaką widziałem w tym sezonie, a
    na pewno w najgorszej trójce.Po pierwszych 45 min powinno być 6:0 z
    samych "setek" i po meczu. A tak znowu niepotrzebne niedomówienia,że czewrwona
    kartka. Wielkie podziękowania dla piłkarzy, którzy zagrali dla tej "garstki"
    jak na Poznań (w innych miastach 5 tys widzów może kandydować do rekordu
    frekwencji, ale u nas..) kibiców. Pytania dwa:
    Gdzie jest Czajkowski? Już się obraził na Lecha?- II linia w "starym" składzie
    Miklos, Jacek, Remień i Matlak, który zastąpił na prawej stronie zmęczonego
    sezonem Jędrusia Przeradę, zagrała więcej niż poprawnie, a na pewno znacznie
    lepiej niż z przereklamowanym Czajkowskim.
    Czy to prawda,że na boisku pojawił się Bojarski? Nie zauważyłem. Kopnął chociaż
    piłkę?Za to Bartek. To jest zmiana, szkoda,że nie strzelił...
    Publika w Poznaniu miała bliżej do Kuopio niz na Bułgarską, ale ci co nie byli
    niech żałują. Pod każdym względem udane zakończenie fantastycznej rundy...Oby
    tak dalej.jescze remisikw Zamościu (minus 5), ciekawe jak to będzie- mecz
    przypadku.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adaw Re: Pokruszona Ceramika IP: 195.117.73.* 26.11.01, 11:00
        misza01 napisał(a):

> Wielkie podziękowania dla piłkarzy, którzy zagrali dla tej "garstki"
        > jak na Poznań (w innych miastach 5 tys widzów może kandydować do rekordu
        > frekwencji, ale u nas..) kibiców.

Moim zdaniem sa dwa najwazniejsze czynniki, od ktorych zalezy frekwencja na Lechu:
        1. Czy druzyna o cos gra (o utrzymanie badz awans)
        2. Od pogody - jesli jest zimno frekwencja dramatycznie spada - jedynym wyjatkiem
        od tej reguly tej jesieni byl mecz z Groclinem (no i repreza, ale to co innego).

> Gdzie jest Czajkowski? Już się obraził na Lecha?- II linia w "starym" składzie
        > Miklos, Jacek, Remień i Matlak, który zastąpił na prawej stronie zmęczonego
        > sezonem Jędrusia Przeradę, zagrała więcej niż poprawnie, a na pewno znacznie
        > lepiej niż z przereklamowanym Czajkowskim.

Z tego co slyszalem ma lekka kontuzje. Choc niewykluczone, ze po slabych meczach
        Czajkowskiego Baniak dal mu czas na przemyslenie. Na razie faktycznie Czajkowski
        nieco zawodzi, ale licze, ze na wiosne powinien byc silnym punktem naszego
        zespolu.

> Czy to prawda,że na boisku pojawił się Bojarski? Nie zauważyłem. Kopnął chociaż
        > piłkę?

Owszem i to nawet 2 razy :-)). Raz otrzymal pilke kilka metrow od bramki i
        strzelil obok lewego slupka, a drugi raz byl w dobrej sytuacji, ale jego strzal
        zostal zablokowany. Oprocz tego kilka razy popisal sie brakiem ambicji (np. w
        ogole nie probowal skakac do pilki w polu karnym, choc mial szanse do niej
        doskoczyc).

> Publika w Poznaniu miała bliżej do Kuopio niz na Bułgarską, ale ci co nie byli
        > niech żałują. Pod każdym względem udane zakończenie fantastycznej rundy...Oby
        > tak dalej.jescze remisikw Zamościu (minus 5), ciekawe jak to będzie- mecz
        > przypadku.

W niedziele obejrzalem sobie derby Warszawy. Nawet sie nie umywaly do meczu Lech
        - Ceramika :-))) (pod wzgledem atrakcyjnosci meczu)
        • Gość: ring Re: Pokruszona Ceramika IP: 213.17.225.* 27.11.01, 18:47
          tak sie akurat sklada ze raz na tydzien jestem w naszej "stolycy" i rozmawiam z
          gosciem, ktory jest kibicem legły. tam nie mozna bylo nawet kupic normalnie
          biletu, bo oprocz chorej ceny potrzebny byl identyfikatro, dowod os. i kazdy
          mogl kupic tylko jeden bilet. on chcial dla ojca i nie dostal....
          i jak moze przyjsc wiecej niz 3tys w dwumilionowym miescie. chlopakowi gul
          skacze jak mu opowiadam o naszym kolejorzu. z ciekawostek powiedzial mi ze
          bojarski to jest jedyny zawodnik z legły ktorego zaluja, bo cyt." to jest gosc,
          ktoremu sie chcialo walczyc"....zobaczymy na wiosne
          p.s. a bojarski to transfer czy wypozyczenie, bo nie wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka