Gość: czerniakowianka IP: *.funk.pl 26.03.07, 12:38 Fascynujące... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arektk Za ciasny kostium Otylii 26.03.07, 12:49 hmm, chyba od dzis zaczne ogladac te mistrzostwa, naprawde fascynujace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:58 Otylio, moze było Ci ciasno w tym stroju ale wyglądałaś super. O pływaniu nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Za ciasny kostium Otylii 26.03.07, 13:02 Ten artykuł nie ma jakiejś elementarnej spójności. Skąd był ten niebieski kostium, skoro firma dała czarne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawiedzona Re: Jak to skąd był ? IP: *.telia.com 26.03.07, 14:44 Dlaczego zawsze obcy musza otrzymywac polskie kontrakty? Nie ma polskich firm, ktore moglyby uszyc kostiumy kapielowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ100 Re: Jak to skąd był ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:20 Gość portalu: nawiedzona napisał(a): > Dlaczego zawsze obcy musza otrzymywac polskie kontrakty? Nie ma polskich firm, > ktore moglyby uszyc kostiumy kapielowe. Niestety nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Jak to skąd był ? IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 09:10 Bytom (polski?) ponoc szyje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.pan.pl 26.03.07, 13:07 No właśnie o to miała też pretensję, że ona jedna dostała niebieski. Swoją drogą, jestem facetem, ale nie miałbym nic przeciwko, żeby mieć górną część ciała tak rozbudodowaną, jak Otylia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignaś Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:10 Szczerze to jednak wolałbym, żeby Manadou miała za ciasny kostium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:13 podpisy pod tymi zdjęciami są żenujące. Komuś zabrakło pomysłu na temat? Mam nadzieję, że Oti ma w d... te opinie i całą GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Otylia popłyń nago IP: *.171.87.66.crowley.pl 26.03.07, 13:18 Fajnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Otylia popłyń nago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 16:34 jak ktoś ma link do zdjęć tych prześwitujących kostiumów to dajcie Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Za ciasny kostium Otylii 26.03.07, 13:24 Myślę, że to rzeczywiście jest problem psychologiczny. Jeśli włoska firma Diana po raz kolejny niestarannie wykonuje zlecenie, jej przedstawiciel - Pan Mauro Vallini - zawsze znajdzie wymówkę. A że te insynuacje zalatują na kilometr impertynencją - wiadać taka włoska dbałość o klienta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 09:12 przecież kostium w wodzie mięknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Włosi są jednak bezczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:40 a poza tym partacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eqw Re: Włosi są jednak bezczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:46 skoro to nie pierwsza ich wpadka to niech siez nimi pozegnają - to skandal i tyle - włoskie partacze. Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Tluscioch! Tluscioch! Otyla Otylia! 26.03.07, 13:52 A gdzie cycuszki? Bulbaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LO Za ciasny kostium Otylii IP: *.ghnet.pl 26.03.07, 14:04 Cóż za niesamowity temat - brawo dla dziennikarzy ! brawo GW, czyta się z zapartym tchem... dajcie to na 1szą strone ze specjalnie powiększonym zdjęciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:15 Wstrząsający ten artykuł..... tak bardzo, że chcę Ci jakoś pomóc Otylio... mogę nawet charytatywnie pomagać Ci wcisnąć się w te kostiumy. O niee, nie musisz dziękować.... cała przyjemność po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aital Jak zwykle makaroniarskie tłumaczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:20 z niekompetencji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil To przez majtki IP: *.ds.pg.gda.pl 26.03.07, 14:26 a czy mi się wydaje, czy pod strojem prześwitują majtki? :> Wydawało mi się, że strój ubiera się na gołą skórę... teraz już wiadomo, czemu za ciasny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UNDA Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 26.03.07, 14:44 a Otylia tylko potwierdziła zaasadność przysłowia, że złej baletnicy nawet rąbek u spódnicy przeszkadza. Ona nawet w przyciasnym kostiumie, bez znaczenia niebieskim czy czarnym JEST DOBRA! BRAWOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogowiec Za ciasno na drodze Otylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:55 Jak jechala swoim Chryslerem 300 to tez miala za ciasno no i niestety przegrala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErotomanAmator A mnie się ten kostium podoba :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Znów się czepiacie IP: 62.233.164.* 26.03.07, 15:01 jakby jakiś piłkarz puścił bąka tobyście krzyczeli że to nowy genialny zapach...a jej czepiacie się, nie przyniosła wstydu Polsce chyba w niedzielę co? fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomek Duzo trenerow, dzialaczy, lekarzy,masazystwo i CO? IP: *.dhcp.gnvl.sc.charter.com 26.03.07, 15:02 Dlaczego dopiero teraz ten problem wyplynal? Czy nie lepiej byloby sprawdzic czy kostium pasuje odpowiednio wczesniej z zapasem czasu na poprawki? Szczegolnie jezeli problemy z kostiumami byly juz poprzednio. Obcisly kostium napewno poprawia oplywowosc sylwetki, ale tylko do momentu kiedy obcina przeplyw krwi i ogranicza wydajnosc miesni. Niewygodny kostium to jak za ciasne nierozchodzone buty a najgorsze sa oczywiscie efekty psychologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ100 A co na to powie CBA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:24 Z pewnością maczał w tym ręce ktoś z układu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Duzo trenerow, dzialaczy, lekarzy,masazystwo IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 09:14 Zbiegł się w wodzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek a mine to ma jak by sie jej chciało sr.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.07, 15:06 haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMIOR Za ciasny kostium Otylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:20 Jasne że tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya :) Oti , wygladasz w nim super IP: *.eranet.pl 26.03.07, 15:27 zaloze sie ze polowa facetow nie ma tak bosko umiesnionych ramion jak Otylia. Dla mnie perfekcyjne. I do tego napis na tym przyciasnym ale trzeba dodac ze swietnie podkreslacym figure stroju - Diana. Mysle ze taka figure mogla miec Diana, boginio Lowow. Oti , Respect . 3mam kciuki za kolejne dobre wystepy. Nie przejmuj sie zawistnymi pajacami ktorzy pisza na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: Oti , wygladasz w nim super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:41 Powiem tak...Wszyscy wobec prawa są równi (bynajmniej powinni...)...A ponieważ rzecz, która najbardziej mnie rusza to wariaci za kierownicą, nie wiem jak przypadek Otki potraktować...Cieszę się, że kolejny Ślązak (po Adamie, prawie Ślązaku...) kolejna osoba promuje swoją osobą nasz region...Ale z drugiej strony, zerknijmy na sprawę obiektywnie. Czy ktoś z Was mógłby liczyć na podobną pobłażliwość sądu? NIE WĄTPIĘ, że to jest jej osobista tragedia, boleję nad tym ale postawcie na jej miejscu kogoś "szarego"...Jestem rozrywany między chęcią oglądania jej sukcesów a jednocześnie czuję, że niektórzy bywają "wyróżniani"..szczególnie politycy jakiejkolwiek orientacji...Wybaczcie, to nie atak na Otkę, po prostu mam moralnego kaca right now....I jeszcze jedno, uzasadnienie werdyktu (słuchał ktoś?) jest dosyć kuriozalne, ja TEŻ mogę mieć nieposzlakowaną opinię, zajmować się dzieciakami z Domu Dziecka, sadzić nowe drzewka etc. - i dostanę po tyłku bo nie reprezentuję Polski na arenie międzynarodowej...Mimo wszystko, trzymaj się Otylio, będzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mort Re: Oti , wygladasz w nim super IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 26.03.07, 17:45 Miro - akurat kara którą dostała mieści się w granicach normy przy nieumyślnym spowodowaniu śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 eee tam, te kostiumy sa i tak lepsze 26.03.07, 15:34 storyspinner.livejournal.com/tag/funny+pics Odpowiedz Link Zgłoś