Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Za ciasny kostium Otylii

IP: *.funk.pl 26.03.07, 12:38
    Fascynujące... ;))
    Obserwuj wątek
      • arektk Za ciasny kostium Otylii 26.03.07, 12:49
        hmm, chyba od dzis zaczne ogladac te mistrzostwa, naprawde fascynujace...
        • Gość: hania Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:58
          Otylio, moze było Ci ciasno w tym stroju ale wyglądałaś super. O pływaniu nie
          wspomnę...
      • yoric Za ciasny kostium Otylii 26.03.07, 13:02
        Ten artykuł nie ma jakiejś elementarnej spójności. Skąd był ten niebieski
        kostium, skoro firma dała czarne?
        • absurdello Jak to skąd był ? 26.03.07, 13:06
          Z za ciasnego miejsca ;))
          • Gość: nawiedzona Re: Jak to skąd był ? IP: *.telia.com 26.03.07, 14:44
            Dlaczego zawsze obcy musza otrzymywac polskie kontrakty? Nie ma polskich firm,
            ktore moglyby uszyc kostiumy kapielowe.
            • Gość: AZ100 Re: Jak to skąd był ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:20
              Gość portalu: nawiedzona napisał(a):

> Dlaczego zawsze obcy musza otrzymywac polskie kontrakty? Nie ma polskich
              firm,
              > ktore moglyby uszyc kostiumy kapielowe.

Niestety nie ma.
            • Gość: ko Re: Jak to skąd był ? IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 09:10
              Bytom (polski?) ponoc szyje;)
        • Gość: kris Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.pan.pl 26.03.07, 13:07
          No właśnie o to miała też pretensję, że ona jedna dostała niebieski. Swoją
          drogą, jestem facetem, ale nie miałbym nic przeciwko, żeby mieć górną część
          ciała tak rozbudodowaną, jak Otylia....
      • Gość: ignaś Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:10
        Szczerze to jednak wolałbym, żeby Manadou miała za ciasny kostium...
      • Gość: ali Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:13
        podpisy pod tymi zdjęciami są żenujące. Komuś zabrakło pomysłu na temat? Mam
        nadzieję, że Oti ma w d... te opinie i całą GW
      • Gość: Grzesiek Otylia popłyń nago IP: *.171.87.66.crowley.pl 26.03.07, 13:18
        Fajnie będzie.
        • Gość: jasio Re: Otylia popłyń nago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 16:34
          jak ktoś ma link do zdjęć tych prześwitujących kostiumów to dajcie
      • wromario Re: Za ciasny kostium Otylii 26.03.07, 13:24
        Myślę, że to rzeczywiście jest problem psychologiczny. Jeśli włoska firma Diana
        po raz kolejny niestarannie wykonuje zlecenie, jej przedstawiciel - Pan Mauro
        Vallini - zawsze znajdzie wymówkę. A że te insynuacje zalatują na kilometr
        impertynencją - wiadać taka włoska dbałość o klienta ;)
        • Gość: ko Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 09:12
          przecież kostium w wodzie mięknie:)
      • robert888 hehe, "kobietka" :) 26.03.07, 13:37
      • Gość: Marcin Włosi są jednak bezczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:40
        a poza tym partacze.
        • Gość: eqw Re: Włosi są jednak bezczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:46
          skoro to nie pierwsza ich wpadka to niech siez nimi pozegnają - to skandal i
          tyle - włoskie partacze.
      • baba60 Tluscioch! Tluscioch! Otyla Otylia! 26.03.07, 13:52
        A gdzie cycuszki?

Bulbaaaa!
      • Gość: LO Za ciasny kostium Otylii IP: *.ghnet.pl 26.03.07, 14:04
        Cóż za niesamowity temat - brawo dla dziennikarzy ! brawo GW, czyta się z zapartym tchem...
        dajcie to na 1szą strone ze specjalnie powiększonym zdjęciem...
      • mat25 Roztyła się kobita... 26.03.07, 14:12
        nt
      • Gość: ivulspirit Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:15
        Wstrząsający ten artykuł..... tak bardzo, że chcę Ci jakoś pomóc Otylio... mogę
        nawet charytatywnie pomagać Ci wcisnąć się w te kostiumy. O niee, nie musisz
        dziękować.... cała przyjemność po mojej stronie.
      • Gość: aital Jak zwykle makaroniarskie tłumaczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:20
        z niekompetencji!
      • Gość: Red_Devil To przez majtki IP: *.ds.pg.gda.pl 26.03.07, 14:26
        a czy mi się wydaje, czy pod strojem prześwitują majtki? :> Wydawało mi się, że
        strój ubiera się na gołą skórę... teraz już wiadomo, czemu za ciasny...
      • Gość: UNDA Re: Za ciasny kostium Otylii IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 26.03.07, 14:44
        a Otylia tylko potwierdziła zaasadność przysłowia, że złej baletnicy nawet
        rąbek u spódnicy przeszkadza.
        Ona nawet w przyciasnym kostiumie, bez znaczenia niebieskim czy czarnym JEST
        DOBRA!
        BRAWOOO
      • Gość: Waldemar Luzne kalesony Adama M. IP: *.umcs.lublin.pl 26.03.07, 14:48
        .
      • Gość: drogowiec Za ciasno na drodze Otylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:55
        Jak jechala swoim Chryslerem 300 to tez miala za ciasno no i niestety przegrala.
      • Gość: ErotomanAmator A mnie się ten kostium podoba :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:00
      • Gość: kriss Znów się czepiacie IP: 62.233.164.* 26.03.07, 15:01
        jakby jakiś piłkarz puścił bąka tobyście krzyczeli że to nowy genialny
        zapach...a jej czepiacie się, nie przyniosła wstydu Polsce chyba w niedzielę co?

fototel.pl/
      • Gość: atomek Duzo trenerow, dzialaczy, lekarzy,masazystwo i CO? IP: *.dhcp.gnvl.sc.charter.com 26.03.07, 15:02
        Dlaczego dopiero teraz ten problem wyplynal?
        Czy nie lepiej byloby sprawdzic czy kostium pasuje odpowiednio wczesniej z
        zapasem czasu na poprawki? Szczegolnie jezeli problemy z kostiumami byly juz
        poprzednio.
        Obcisly kostium napewno poprawia oplywowosc sylwetki, ale tylko do momentu kiedy
        obcina przeplyw krwi i ogranicza wydajnosc miesni.
        Niewygodny kostium to jak za ciasne nierozchodzone buty a najgorsze sa
        oczywiscie efekty psychologiczne
        • Gość: AZ100 A co na to powie CBA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:24
          Z pewnością maczał w tym ręce ktoś z układu...
        • Gość: ko Re: Duzo trenerow, dzialaczy, lekarzy,masazystwo IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 09:14
          Zbiegł się w wodzie;)
      • Gość: romek a mine to ma jak by sie jej chciało sr.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.07, 15:06
        haha
      • Gość: JMIOR Za ciasny kostium Otylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:20
        Jasne że tak...
      • Gość: ya :) Oti , wygladasz w nim super IP: *.eranet.pl 26.03.07, 15:27
        zaloze sie ze polowa facetow nie ma tak bosko umiesnionych ramion jak Otylia.
        Dla mnie perfekcyjne.
        I do tego napis na tym przyciasnym ale trzeba dodac ze swietnie podkreslacym
        figure stroju - Diana.
        Mysle ze taka figure mogla miec Diana, boginio Lowow.

Oti , Respect . 3mam kciuki za kolejne dobre wystepy. Nie przejmuj sie
        zawistnymi pajacami ktorzy pisza na forach.
        • Gość: Miro Re: Oti , wygladasz w nim super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:41
          Powiem tak...Wszyscy wobec prawa są równi (bynajmniej powinni...)...A ponieważ
          rzecz, która najbardziej mnie rusza to wariaci za kierownicą, nie wiem jak
          przypadek Otki potraktować...Cieszę się, że kolejny Ślązak (po Adamie, prawie
          Ślązaku...) kolejna osoba promuje swoją osobą nasz region...Ale z drugiej
          strony, zerknijmy na sprawę obiektywnie. Czy ktoś z Was mógłby liczyć na podobną
          pobłażliwość sądu? NIE WĄTPIĘ, że to jest jej osobista tragedia, boleję nad tym
          ale postawcie na jej miejscu kogoś "szarego"...Jestem rozrywany między chęcią
          oglądania jej sukcesów a jednocześnie czuję, że niektórzy bywają
          "wyróżniani"..szczególnie politycy jakiejkolwiek orientacji...Wybaczcie, to nie
          atak na Otkę, po prostu mam moralnego kaca right now....I jeszcze jedno,
          uzasadnienie werdyktu (słuchał ktoś?) jest dosyć kuriozalne, ja TEŻ mogę mieć
          nieposzlakowaną opinię, zajmować się dzieciakami z Domu Dziecka, sadzić nowe
          drzewka etc. - i dostanę po tyłku bo nie reprezentuję Polski na arenie
          międzynarodowej...Mimo wszystko, trzymaj się Otylio, będzie lepiej...
          • Gość: Mort Re: Oti , wygladasz w nim super IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 26.03.07, 17:45
            Miro - akurat kara którą dostała mieści się w granicach normy przy nieumyślnym
            spowodowaniu śmierci
      • jot-23 eee tam, te kostiumy sa i tak lepsze 26.03.07, 15:34
        storyspinner.livejournal.com/tag/funny+pics

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka