Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANEM!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 23:41
    JESTESMY OBURZENI !!!!! PISZE TO W IMIENIU WIELU MOICH ZNAJOMYCH KIBICOW
    LECHA!!! ARTYKULE KTORY UKAZAL SIE W PRZEGLADZIE!! JAKIE PRAWO MA TA GAZETA
    OPISYWAC TAKIE RZECZY??????? ZADAMY PRZEPROSIN !
    P.S jestem po rozmowie z okolo 24 ludzmi ktorzy sa tym faktem oburzeni!!!!
    Wojciech MIchalski rezydent PS na Poznan !!! moze on sie wypowie!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lechita Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.icom.ca 10.05.01, 02:08
        Gość portalu: Radost napisał(a):

> JESTESMY OBURZENI !!!!! PISZE TO W IMIENIU WIELU MOICH ZNAJOMYCH KIBICOW
        > LECHA!!! ARTYKULE KTORY UKAZAL SIE W PRZEGLADZIE!! JAKIE PRAWO MA TA GAZETA
        > OPISYWAC TAKIE RZECZY??????? ZADAMY PRZEPROSIN !
        > P.S jestem po rozmowie z okolo 24 ludzmi ktorzy sa tym faktem oburzeni!!!!
        > Wojciech MIchalski rezydent PS na Poznan !!! moze on sie wypowie!!!

Powiedz tylko co napisali bo ja PS juz nie kupilem od 2 lat. Dzieki.
      • Gość: ARTUR Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: 212.244.184.* 10.05.01, 08:55
        RADOST, O CO CHODZI Z TYM PRZEGLĄDEM SPORTOWYM, CO TO ZA ARTYKUŁ?
        • Gość: misza Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.elite.com.pl 10.05.01, 09:46
          Gość portalu: ARTUR napisał(a):

> RADOST, O CO CHODZI Z TYM PRZEGLĄDEM SPORTOWYM, CO TO ZA ARTYKUŁ?

PS napisał przed meczem Lecha ze Świtem, że Lech na pewno wygra, że mecz jest
          prawdopodobnie(lub na pewno -tego nie wiem,opieram się na relacji z Wyborczej)
          ustawiony. To skandal. Lech nie może wygrać meczu, bo zaraz się mówi o kupowaniu.
          Komuś chyba naprawdę zależy na tym, żeby dalej siać ferment wokół klubu. Jestem
          spokojnym człowiekiem, ale rozwaliłbym łeb palantowi, który to napisał. Chłopaki
          się starają, widzą, żę kibice są ciągle z klubem, a taki dupek w jakieś zasranej
          warszawskiej gazetce robi zadymy wokół klubu. Lubawiński pisał o spółdzielni
          przeciwko Lechowi w Głosie. O tym w PS cicho. Nigdy nie byliśmy lubiani w
          Warszawce, ale tym razem przesadzili. Może ktoś zna e-mail do PS. Podajcie- ja
          piszę żądanie o sprostowanie artykułu i wszystkim kibicom Lecha proponuje zrobić
          to samo. Zasypmy im skrzynkę żądaniami przeprosin.

• Gość: Lechita Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.icom.ca 10.05.01, 17:36
            Gość portalu: misza napisał(a):

> Gość portalu: ARTUR napisał(a):
            >
            > > RADOST, O CO CHODZI Z TYM PRZEGLĄDEM SPORTOWYM, CO TO ZA ARTYKUŁ?
            >
            > PS napisał przed meczem Lecha ze Świtem, że Lech na pewno wygra, że mecz jest
            > prawdopodobnie(lub na pewno -tego nie wiem,opieram się na relacji z Wyborczej)
            > ustawiony. To skandal. Lech nie może wygrać meczu, bo zaraz się mówi o kupowani
            > u.
            > Komuś chyba naprawdę zależy na tym, żeby dalej siać ferment wokół klubu. Jestem
            >
            > spokojnym człowiekiem, ale rozwaliłbym łeb palantowi, który to napisał. Chłopak
            > i
            > się starają, widzą, żę kibice są ciągle z klubem, a taki dupek w jakieś zasrane
            > j
            > warszawskiej gazetce robi zadymy wokół klubu. Lubawiński pisał o spółdzielni
            > przeciwko Lechowi w Głosie. O tym w PS cicho. Nigdy nie byliśmy lubiani w
            > Warszawce, ale tym razem przesadzili. Może ktoś zna e-mail do PS. Podajcie- ja
            > piszę żądanie o sprostowanie artykułu i wszystkim kibicom Lecha proponuje zrobi
            > ć
            > to samo. Zasypmy im skrzynkę żądaniami przeprosin.

Po co rozwalac leb? Jak PS tak napisal to do sadu z nimi! Wiesz co by bylo gdyby
            tak napisala jakas amerykanska gazeta w Stanach? Placiliby GRUUUUUUUUUBE
            pieniadze. Mozna by ta gazetke zniszczyc, i bez zadnego mordobicia.

A co napisal Lubawinski?
            >

• Gość: misza Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.elite.com.pl 11.05.01, 10:04
              Lubawiński napisął, że 3 kluby II ligi- Myszków, polonia Bytom i cyba Stalowa
              Wola(tego ostatniego nie jestem pewien)- założyły spółdzielnię, aby spuścić do
              III ligi Lecha i samemu się utrzymać
          • Gość: piotr Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.icpnet.pl 10.05.01, 18:56
            redakcja@przeglad.com.pl
          • Gość: greg Re: PRZEGLAD SPORTOWY A POZNAŃSKA FIRMA BUKMACHERSKA IP: 217.96.228.* 11.05.01, 22:46

> Gość portalu: ARTUR napisał(a):
            >
            > > RADOST, O CO CHODZI Z TYM PRZEGLĄDEM SPORTOWYM, CO
            TO ZA ARTYKUŁ?
            >
            > PS napisał przed meczem Lecha ze Świtem, że Lech na
            pewno wygra, że mecz jest
            > prawdopodobnie(lub na pewno -tego nie wiem,opieram się
            na relacji z Wyborczej)
            > ustawiony. To skandal. Lech nie może wygrać meczu, bo
            zaraz się mówi o kupowani
            > u.
            > Komuś chyba naprawdę zależy na tym, żeby dalej siać
            ferment wokół klubu. Jestem
            >
            > spokojnym człowiekiem, ale rozwaliłbym łeb palantowi,
            który to napisał. Chłopak
            > i
            > się starają, widzą, żę kibice są ciągle z klubem, a
            taki dupek w jakieś zasrane
            > j
            > warszawskiej gazetce robi zadymy wokół klubu.
            Lubawiński pisał o spółdzielni
            > przeciwko Lechowi w Głosie. O tym w PS cicho. Nigdy
            nie byliśmy lubiani w
            > Warszawce, ale tym razem przesadzili. Może ktoś zna e-
            mail do PS. Podajcie- ja
            > piszę żądanie o sprostowanie artykułu i wszystkim
            kibicom Lecha proponuje zrobi
            > ć
            > to samo. Zasypmy im skrzynkę żądaniami przeprosin.

W Warszawce???? A czemu w dzisiejszej Wyborczej jest
            artykuł jak to POZNAŃSKA firma bukmacherska podejrzewa
            Lecha o sprzedawanie meczów?? Temu też jest warszawka
            winna???Podobno Polar podłożył się Lechowi, tak jak i
            Świt!!!Tak twierdzą ludzie z poznańskiej firmy
            bukmacherskiej. RADOST!!!!!! Ostatnio pisałeś, że Legia
            sprzedawała mecze....
            • Gość: Radost Re: OJ GREG OJ GREG MIJASZ SIE Z PRAWDA! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 00:58
              Musz Cie rozcczarowac poniewz STS nie jest firma poznanska!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Zory to siedziby firmy wiec nie sciemniaj GREG!!!!! Dowody greg
              dowody........WAS PRZEGLAD SPORTOWY BRONIL!!! I PILKA NOZNA nas
              nie.....pocczytaj obie gazety z tego okresu jak chociazby Janusz ATlas pisal o
              meczu Legia- Gornik????? swietnie mecz prowadzil sedzia Redzinskiwdlug niego
              wtedy dziennikarza Pilki Noznej!
              I NIE WPROWADZAJ W BLAD!!!!!!!!!!!
              • Gość: greg Re: OJ GREG OJ GREG MIJASZ SIE Z PRAWDA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.01, 09:40

> Musz Cie rozcczarowac poniewz STS nie jest firma poznanska!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                > Zory to siedziby firmy wiec nie sciemniaj GREG!!!!! Dowody greg
                > dowody........

Jak to jest możliwe, że przed meczem Polar-Lech, kilka tych samych osób jeżdzi po
                Poznaniu po siedzibach firm bukmacherskich, obstawiają przegraną Polaru, a
                następnie zgarniają 400 tys. złotych. Przyznam, że dla mnie śmierdzi na kilometr.

WAS PRZEGLAD SPORTOWY BRONIL!!! I PILKA NOZNA nas
                > nie.....pocczytaj obie gazety z tego okresu jak chociazby Janusz ATlas pisal o
                > meczu Legia- Gornik????? swietnie mecz prowadzil sedzia Redzinskiwdlug niego
                > wtedy dziennikarza Pilki Noznej!

Chodzi ci o mecz Legia-Górnik/1:1/ w 1994 roku?? Pragnę cię rozczarować. Dowody:
                bramka dla Górnika padła po ewidentnym aucie Szemońskiego. Wyjechał z piłką pół
                metra poza linię końcową boiska. Druga rzecz: jeśli uważasz,że dwie czerwone
                kartki dla Górnika, były niezasłużone, mylisz się. To były brutalne faule od tyłu.

• Gość: Radost Re: OJ GREG OJ GREG MIJASZ SIE Z PRAWDA! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 12:09
                  Ale Sts nie jest poznanska firma! sluchaj poza tym Ci ludzie musieli znac tez
                  inne wyniki z 2 ligi poniewaz nie mozna obstawic z ligi polskiej tylko jednego
                  wyniku!! to tez jest dziwne ktos ryzykuje duza kase a jest pewny tylko jednego
                  wyniku...
                  Mecz z Polaream widzialem i zasluzona wygrana...musisz mi uwierzyc na takiej
                  samej zasadzie ze przyznaje Tobie racje co do meczu Legia - Gornik (choc
                  widzialem w TVP)
                  Cala nasz liga smierdzi.....
                  • Gość: greg Re: OJ GREG OJ GREG MIJASZ SIE Z PRAWDA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 19:36

> Cala nasz liga smierdzi.....

I tu się z tobą zgodzę
      • Gość: Stefan myslę inaczej IP: 10.40.129.* 10.05.01, 15:12
        A ja myslę, że Przeglądowi należa się słowa uznania. Nreszcie ktos się nie bał i napisał wprost prawdę. Przecież
        pół Poznania wiedziało, że ten mecz Lech kupi. Ci którzy o tym wiedzieli, pobiegli do bukmachera. A oburzenie
        pana Baniaka, który mówi, że takie artykuły odstraszają sponsorów, to jakies brednie. Sponsorów odpychają od
        piłki kupowane mecze i beznadziejna gra piłkarzy, a nie artykuły w prasie.
        • Gość: roman Re: myslę inaczej IP: 10.40.129.* 10.05.01, 15:18
          Zgadzam sie ze Stefanem.
          Kupczenie przez Lecha jest oburzajace.
          Przypomnijmy sobie jednak, co rok temu robila Dyskobolia Grodzisk Wlkp. (dziewieć zwycięstw z rzędu na
          boisku? :))))) i nieco dawniej Amica Wronki (chocby finał Pucharu Polski z Aluminium Konin).
          Pieniądze są w tym regionie, tylko dlaczego na takie praktyki, a nie na zbudowanie wreszcie silnego zespołu,
          który mógłby walczyć o mistrzostwo Polski.
          Wstyd i hańba
          • Gość: misza Re: myslę inaczej IP: *.elite.com.pl 10.05.01, 15:31
            Ludzie co wy mówicie? Ten klub nie ma pieniędzy na rachunki za prąd, wodę i
            ogrzewanie. Jak było jeszcze dość zimno to wycinano nawet drzewa na terenie
            wokół stadionu, żeby mieć opał, bo nie było pieniędzy na węgiel.Chłopaki z
            rezerw kąpali się po treningach w domu, bo nie było ciepłej wody w szatnich
            klubowych. Skąd pieniądze na kupowanie meczy? Myślicie, że mecze można kupić za
            1 000 zł? Groclin to co innego, tam są pieniądze, ale biedniutki Lech, któremu
            grozi komornik i rozwiązanie klubu z powodu braku środków na finansowanie
            działalności? Skoro mogli zremisować z liderem po naprawdę dobrej grze, to
            czemu nie mogli wygrać ze Świtem? Ja wiem, że polska piłka nie jest kryształowo
            czysta ( a gdzie jest?) , ale patrzmy realnie. Żeby kupować mecze trzeba mieć
            za co. Klub, który prosi kibiców o jałmużnę nie kupi meczu.
            • Gość: Lechita Re: myslę inaczej IP: *.icom.ca 10.05.01, 17:42

> Ludzie co wy mówicie? Ten klub nie ma pieniędzy na
              rachunki za prąd, wodę i
              > ogrzewanie. Jak było jeszcze dość zimno to wycinano
              nawet drzewa na terenie
              > wokół stadionu, żeby mieć opał, bo nie było pieniędzy
              na węgiel.Chłopaki z
              > rezerw kąpali się po treningach w domu, bo nie było
              ciepłej wody w szatnich
              > klubowych. Skąd pieniądze na kupowanie meczy?
              Myślicie, że mecze można kupić za
              >
              > 1 000 zł? Groclin to co innego, tam są pieniądze, ale
              biedniutki Lech, któremu
              > grozi komornik i rozwiązanie klubu z powodu braku
              środków na finansowanie
              > działalności? Skoro mogli zremisować z liderem po
              naprawdę dobrej grze, to
              > czemu nie mogli wygrać ze Świtem? Ja wiem, że polska
              piłka nie jest kryształowo
              >
              > czysta ( a gdzie jest?) , ale patrzmy realnie. Żeby
              kupować mecze trzeba mieć
              > za co. Klub, który prosi kibiców o jałmużnę nie kupi
              meczu.

Masz racje. Denerwuje mnie ta pojebana mentalnosc. LEch
              ma wszystkie mecze przegrywac zeby takie chamy nie
              pisaly ze Lech kupuje? Ma leciec do 3 i 4 ligi? A moze
              poprostu sie przelamali? Przeciez Swit ostatnio gra
              bardzo slabo a Lech bardzo dobrze. I dlaczego mieli by
              kupowac mecze? Gdyby kupowali to sedzia w meczu z
              radomskiem MINUTE PO ZDOBYCIU GOLA PRZEZ L E C H A nie
              odgwizdalby karnego dla przeciwnika.
        • Gość: piotr Re: myslę inaczej IP: *.icpnet.pl 10.05.01, 18:53
          Gość portalu: Stefan napisał(a):

> A ja myslę, że Przeglądowi należa się słowa uznania. Nreszcie ktos się nie bał
          > i napisał wprost prawdę. Przecież
          > pół Poznania wiedziało, że ten mecz Lech kupi. Ci którzy o tym wiedzieli, pobie
          > gli do bukmachera. A oburzenie
          > pana Baniaka, który mówi, że takie artykuły odstraszają sponsorów, to jakies br
          > ednie. Sponsorów odpychają od
          > piłki kupowane mecze i beznadziejna gra piłkarzy, a nie artykuły w prasie.
          Stefanie jeżeli jesteś tym samym który na tych stronach pisał że liczy się tylko
          Dyskobolia a druga liga to prowincja która Ciebie nie interesuje to wróć pamięcią
          do ubiegłego sezonu,i wytłumacz "cud"jaki miał miejsce w Grodzisku.Od Lecha się
          odczep ,i żądaj uczciwości i sportowej postawy wobec tych którym
          kibicujesz.Jeżeli to "inny" Stefan to przepraszam.
        • Gość: piotr Re: myslę inaczej IP: *.icpnet.pl 10.05.01, 18:53
          Gość portalu: Stefan napisał(a):

> A ja myslę, że Przeglądowi należa się słowa uznania. Nreszcie ktos się nie bał
          > i napisał wprost prawdę. Przecież
          > pół Poznania wiedziało, że ten mecz Lech kupi. Ci którzy o tym wiedzieli, pobie
          > gli do bukmachera. A oburzenie
          > pana Baniaka, który mówi, że takie artykuły odstraszają sponsorów, to jakies br
          > ednie. Sponsorów odpychają od
          > piłki kupowane mecze i beznadziejna gra piłkarzy, a nie artykuły w prasie.
          Stefanie jeżeli jesteś tym samym który na tych stronach pisał że liczy się tylko
          Dyskobolia a druga liga to prowincja która Ciebie nie interesuje to wróć pamięcią
          do ubiegłego sezonu,i wytłumacz "cud"jaki miał miejsce w Grodzisku.Od Lecha się
          odczep ,i żądaj uczciwości i sportowej postawy wobec tych którym
          kibicujesz.Jeżeli to "inny" Stefan to przepraszam.
      • Gość: kolejorz Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.gazeta.pl 10.05.01, 18:54
        Byłem na tym meczu, zresztą wśród kibiców miejscowych. Do niektórych poprzednich mam wątpliwości, ale
        ten mecz nie był kupiony, Lech po prostu dobrze grał. Gdyby mecz był kupiony, to kibice Świtu by w trakcie i po
        zakończeniu nie oklaskiwali Lechitów.
        Panie Baniak - wygląda że zrobił Pan niezła pakę z tych mlodych szczonów. Gratulacje! A zarządowi Lecha - za
        zmianę trenera wystarczająco szybko.
        Ten gość z PS Jarosz niech zacznie jeść mięso, to może zmądrzeje
      • Gość: apcio Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 11:26
        Jak powiedział trener Baniak " w Warszawie chyba zależy komuś aby Poznań nawet
        2 ligi nie miał". Przecież to skandal. Dlaczego nikt się nie czepiał Groclinu
        rok temu kiedy on wygrywał z każdym przez dziesięć kolejek z rzędu? A teraz
        mają nadzieje nam morale popsuć. Warszawa zawsze śmierdziała, była o wszystko
        zazdrosna i dlatego nikt jej nie lubi. Koniec
      • Gość: olo Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 12:43
        Uważam, że Warszawa boi się powrotu Lecha do I ligi. Największe kompromitacje
        Legii odbyły sie z udziałem Lecha, i oni to pamiętają aż za dobrze. Ciekawe,
        dlaczego "silna" Legia przegrywa teraz w sposób "zaskakujący", co na to zasrana
        firma bukmacherska oraz PS ?!
        • Gość: Radost Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: 213.76.72.* 12.05.01, 12:50
          Zwrocilem na to uwage(ze silne druzyny tez przegrywaja!) w forum pragne zostac
          ekspertem firmy STS....ale prezes firmy wie swoje....jaki z niego biznesmen jak
          cyka sie ryzykowac???i jacy znich eksperci?? Lech zaczalgrac dobrze to po co
          ustalaja takie stawki???????? Zdzislawa Ludwik prezesunio firmy StS jest po
          prostu idiiota i cykorem!!!!!
          • Gość: Olo Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 19:45

> Zwrocilem na to uwage(ze silne druzyny tez przegrywaja!) w forum pragne zostac
            > ekspertem firmy STS....ale prezes firmy wie swoje....jaki z niego biznesmen jak
            >
            > cyka sie ryzykowac???i jacy znich eksperci?? Lech zaczalgrac dobrze to po co
            > ustalaja takie stawki???????? Zdzislawa Ludwik prezesunio firmy StS jest po
            > prostu idiiota i cykorem!!!!!

Radost!
            jak Cię polubiłem, tak nie mogę zgodzic się z pewnymi Twoimi określeniami. Nie
            dlatego, żebym się z nimi nie zgadzał, ale dlatego, że - jak pewnie wiesz -
            internet nie jest anonimowy. Zwróć uwagę, (przepraszam za mentorski to, ale to
            dla Twojego dobra) że jak ja bluzgam, to staram się to robić w sposób anonimowy
            lub ogólny dla adresatów. Inaczej ten prezesunio może pozwać Cię do sądu, i bez
            względu na to że masz rację, złupi Cię w procesie cywilnym. Pamiętaj: nigdy
            pełnym nazwiskiem. Powiedz to tak, żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi, a żeby nie
            powiedzieć o kim mówisz. W ten sposób różne męty (błąd też specjalnie - pomyśl) z
            firm bukmacherskich (celowo - liczba mnoga)mogą nas pocałować w dupę!
            z pozdrowieniami
            Olo

• Gość: Stefan Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.pozn.gazeta.pl 13.05.01, 14:07
        Szkoda, że waszą zdolność racjonalnego myślenia zakłóca fakt, że jesteście
        kibolami.
        • Gość: Radost Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.01, 14:31
          Szkoda ze STS nie ma dowodów szkoda PS coś takigo wypisuje...jestśmy kibicami i
          mamy prawo bronić dobrego imienia naszej drużyny! a racjonalne myślenie? Ok
          dobra, ale założę zaraz wątek ze PS to gazeta gdzie piorą brudne pieniadze a
          prezes firmy STS to strecczyciel???(przyklad) Uwazasz ze to jest w porzadku?
          acha i jak ktos bedzie probowal bronic to odpisze mu ze jest pracownikiem
          firmy STS lub pisze dla PS i nie moze racjonalnie myslec.
          Pozdrawiam
          • Gość: piotr Re: PRZEGLAD SPORTOWY NIECH PRZEPROSI!!!!!!!! TRENERZE JESTESMY Z PANE IP: *.icpnet.pl 14.05.01, 22:48
            Czytam PS od wielu lat ,mówiłem żeby nie nazywać go szmatławcem ale dzisiaj
            miarka się przebrała ,te skurwiele znowu snują insynuacje o nie czystych
            posunięciach Lecha ,chodzi o nie przyjmowanie zakladów na pewne zwycięstwa
            Lecha .To jest szczyt chamstwa ,kurestwa i profanacji rywalizacji sportowej.
            Czy drużyna z dołu tabeli nie może dzięki ambicji i oddaniu tysiącom wiernych
            kibicom oddalić od siebie widmo spadku do niższej klasy rozgrywkowej.Jakim
            prawem niepowodzenia Legii są przenoszone na naszym klubAie
            Przegląd Sportowy to SZMATłAWIEC prowadzę sklep w którym sprzedaję między
            innymi prasę od dzisiaj dystrybucję ps mam w dupie.Koniec i kropka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka