rijo 03.04.07, 09:39 Po KA patrzę optymistyczniej na niedzielny meczyk :). A jak Wy myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedemosiem Re: jest szansa na wygraną w Zielonej 03.04.07, 10:11 Kierujac sie wynikami KA to liderow raczej slabo to widze. Jesli AJ i Okon przywioza tam 14 oczek to o zwyciestwie mozna zapomniec. Podobno tor w ZG byl przebudowany wiec nie liczylbym na to ze Okon, Stachu czy Jonas pojada tam jakos nadzwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: jest szansa na wygraną w Zielonej IP: *.tvk.torun.pl 03.04.07, 10:25 Podstawowa róznica miedzy KA a meczem w Zielonej jest taka ze w pierwszych zawodach zawodnicy Polonii jechali na własnym torze. Poza tym był to turniej o raczej towarzyskim charakterze gdzie niekiedy nie warto bylo cisnąc i ryzykowac kontuzji. Dodatkowo wydaje mi sie że Zielona Góra bedzie bardzo zmotywowana zeby inauguracja sezonu po powrocie do E-ligi, na dodatek przed wlasną publicznościa, wypadła okazale. Cóz- jak dla mnie wszystko przemawia za Zielona Gora. Odpowiedz Link Zgłoś
rijo Re: jest szansa na wygraną w Zielonej 03.04.07, 10:30 a ja mam poprostu nadzieję :) i bedę kibicował. jeśli chodzi o motywacje to także Okonie maja dużą :). O Andreasa się nie martwie to zawodowiec. Byle sprzęt się nie walił jak na KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: jest szansa na wygraną w Zielonej IP: *.tvk.torun.pl 03.04.07, 11:13 Nie ma przeciwskazań żeby kierowac sie nadzieja- nie zawsze w sporcie wszystko jest logiczne a kibic myślac o swojej druzynie często mysli bardziej sercem niż głowa. W kazdym razie powodzenia, choc mecz pewnie bedzie trudny do wygrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed do rijo... IP: 80.50.108.* 03.04.07, 14:20 Rijo - zwróć uwagę na to, że KA to turniej indywidualny. Inna jest specyfika rozgrywania biegów w DMP. To jest po prostu zespołowa jazda parą. Nie ma tasowania czterech zawodników, jak to często miało miejsce na KA. Początek na pewno jest optymistyczny. Ale jak Jazon słusznie zauważył, Nasi jechali na własnych śmieciach. Zwróćmy jednak uwagę na to , co powiedziała Nasza była Panienka : sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=185389 Wydaje się w związku z powyższym, że szanse są równe. Ja jednak na początku sezonu będę bardziej ostrożny w rokowaniach. Zapowiada się bardzo ekscytujący sezon. Jest bodaj pięciu kandytatów do złotego medalu. Czas , życie , pokażą , kto wygra. A ja mam w planach wyjazd do Krzyżaków, na ich mecz Leszczyńskimi Bykami. Tam to dopiero będzie mecz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: do rijo... IP: 212.122.214.* 03.04.07, 14:44 No, niby powiedział, ale wczoraj w Angli to Protas dostał lanie od zawodników takich jak Schlein, Janniro czy Smolinski, w sumie 2 punty to nędza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm2665 Re: jest szansa na wygraną w Zielonej IP: 82.146.249.* 03.04.07, 14:56 Kryterium to turniej o coraz mniejszym prestiżu, właściwie już tylko o pietruszkę.Nikt nie będzie w nim ryzykował kontuzji.Nie może więc być punktem odniesienia do oceny poszczególnych zawodników.W tym sezonie nasza drużyna bdzie walczyć o utrzymanie się w lidze, zwłaszcza przy braku Emila nie liczyłbym na wygrane w meczach wyjazdowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: jest szansa na wygraną w Zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:48 Powiem tak niedzielna jazda Jonssona nie napawa mnie opytmizmem, jednakże pocieszam się tym, że on sobie prawdopodobnie odpuścił to KA, a do meczu się przyłoży i pojedzie oczywiście wiele lepiej:) Martwię się trochę jednak o Okonia. Opymistycznie nastraja za to jazda Szepaniaka i Staszewskiego:). "Wm2665" co Ty taki pesymista, z tą walką o utrzymanie nie byłabym tego taka pewna na Twoim miejscu... Myślę jednak ,że jak się nasi sprężą to stać ich na dość dużo, choć jestem dość ostrożna w typowaniu, to myślę, że środek tabeli jest realny, spadku raczej pod uwagę nie biorę, ale ogólnie to jeszcze jest za wcześnie aby wysnuwać takie wnioski. Ponadto przytoczę przypadek z roku 2004 gdzie wydaje mi się nasza stytuacja wydawała się być znacznie gorsza, a wszyszliśmy z tego obronną ręką. Uważam również ,że krótki brak Emila nie robi dużej różnicy, nie mam nic do niego, jak na swój jeszcze młody wiek bardzo dobry jest to fakt,ale nie popadajmy w taki przeogromny zachwyt mega gwiazdą to on jeszcze nie jest, jest jeszcze młody, trzeba dać mu odetchnąć, jeszcze zdąży być tą wielką gwiazdą, którą zapewne za jakiś czas będzie, ale jeszcze trochę czasu do tego ma... A i jeszcze, żeby nie było, nie mówię tego złośliwie, tylko uważam ,że nadamiar szumu, presji i "słodzenia" wobec tego jak i innych tak młodych zawodników jest dla nich bardzo szkodliwy. A teraz mykam się jeszcze trochę pouczyć, bo czeka mnie jutro kilka kolokwiów... Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rijo Re: jest szansa na wygraną w Zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 16:45 www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=185620 Emil leczy sie i jest coraz lepiej. Tylko gdzie ja obejrzę mecz skoro nie mam Polszajsu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: jest szansa na wygraną w Zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:14 Jakby zliczyć punkty zdobyte w KA przez Polonistów wychodzi coś koło 33. Nic tylko podzielić pogląd jednego z inicjatorów tego wątku - jeszcze niedawno myślałem, że wyżej przegramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: jest szansa na wygraną w Zielonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 08:49 Gość portalu: rijo napisał(a): > www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=185620 > Emil leczy sie i jest coraz lepiej. Tylko gdzie ja obejrzę mecz skoro nie mam > Polszajsu :( heh w polszajsie tez nie obejrzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlachcic Re: jest szansa na wygraną w Zielonej IP: *.tvk.torun.pl 04.04.07, 18:51 Kryterium Asow to zawody towarzyskie na ktorych wszyscy poza gospodarzami ktorzy chca sie pokazac testuja sprzet i sie bawia Cienko widze B w Zielonej G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miq Re: jest szansa na wygraną w Zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:43 Już niektórzy ogłosili fakt wygranej Bydgoszczy. Brawo,coraz wiecej widać tu nawiedzonych, mających się za proroków !.Gratuluję, tak trzymać. A kiedy przy tej mocarstwowej euforii przyjdzie przegrać ze słabiutką Zielonką, kiedy niejaka panienka stuknie blisko kompletu i przeważy wynik meczu, to będzie smutno, oj smutno. A w szczególności dla tych, co będą wracać.... Cymbalskie posty pisać można, to nic nie kosztuje, jedynie ośmieszają samych autorów. Więc piszcie, piszcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: jest szansa na wygraną w Zielonej 05.04.07, 11:19 Ty a tyś się z choinki urwał czy nie czytałeś żadnegoz postów. Ludzie są tu pełni obaw ale wierzą w swoją drużynę. Każdy kibic tak się zachowuje. Nie znalazłem tu żednego wpisu huraoptymistycznego. W każdy nadzieja i szacunek dla rywala. Idź na swoje forum o piaskownicy i babeczkach lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
thorncostam Re: jest szansa na wygraną w Zielonej 05.04.07, 17:01 ale z Ciebie osioł. Nie ośmieszaj Torunia Odpowiedz Link Zgłoś