zgrabna_pupcia 08.04.07, 18:26 Odszczekuj tę przedmeczową fanfaronadę o 'słabszej drużynie' którą wolałbyś pokonać na wstępie sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: regres Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:42 Paniena zapluta. za usilowanie spowodowania smierci lindgrena powinien go czekac sąd 24 godzinny. w co on wierzył? ze wyprzedzi jonssona na tym gó..anym torze gdzie liczył sie tylko start? zawody ciekawe były tylko ze względu na zmieniający sie wynik całą reszta to jazda gesiego... Najważniejsze ze wygrała POLONIA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 08.04.07, 20:02 oj jeden bieg był ścigany. Jonson wyprzedził dwóch zawodników i z Buczkiem na 5:1. Gratulacje dla naszej drużyny. wyrównany skład tylko szwedziny wykopać i jest git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.chello.pl 08.04.07, 19:41 Ten mecz to tak na utarcie nosa PePe i pana prezesa zielonogórskiego klubu za sposób odejścia z Bydgoszczy. Wmawiał,że to problem logistyczy i sponsorski. A tymczasem w Tv było widać skąd ma sponsorów. Szkoda gadać PePe. Dzień przed odejściem widziałem go na Śniadeckich i w życiu nie przypuszczałem, ze niebawem wykręci taki numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:06 E tam, nie napinajcie się tak w tej Bydłoszczy - i tak spadniecie a Falubaz się jeszcze rozkręci i na pewno będziemy mieć więcej pożytku z PePe niż wy ze "śwagra" i Okoniewskiego - nawet nie wiecie jakie numery potrafią wywijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.chello.pl 08.04.07, 20:20 Kolego, nie ma szans aby Polonia wyleciała. Jeśli sezon odbędzie się bez kontuzji i powóci Sajtfudinow. To Polonia jeszcze nie jednego zaskoczy. Jeszcze przed meczem typowałem taki wynik jak dziś. Zielonka i Rzeszów to partnerzy do rozmów. Na Staszewskim psów nie wieszaj , bo dwa lata temu jeżdżąc w RKM-ie pokazał jak potrafi być skuteczny. Co do Śwista , to myślę ,że u nas nie pojeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 08.04.07, 20:21 Rozkręci to was chyba pan Pe-zerter. Dziś Lindgren tylko Bozi -bo to przecież Wielkanoc-może dziękować, że go ten przerost ambicji nad umiejętnościami nie zabił! Historycznie rzecz biorąc w sytuacjach takich jak ta z 15-tego biegu Protas jedzie na oślep nie licząc się z nikim i z niczym. Dobrze, że początki meczów ma bardziej taneczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom.zgora Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:41 dziękować na Wielkanoc to może właśnie Polonia - zajączkowi za 2 punkty - niestety, ale w rewanżu z Hamillem złoimy wam dupska, a Okoń ze Staszewskim mieli dziś swój mecz sezonu i nie liczcie od nich na więcej niż po 3 punkty w następnych meczach - no, może po 5 - u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.chello.pl 08.04.07, 20:54 Zapisz sobie ten post, abyś mógł po meczu reważowym przypomnieć sobie jakie głupoty wypisujesz. Rozumiem, że przejżeliście jak to zamieniliście siekierkę na kijek. Zawiść przez Ciebie kolego przemawia. O Staszewskiego byłem spokojny. Bałem się o Okonia bo ostatnio miał pecha. Ale i ten pokazał ,że zimy nie przespał. Nie martw sie jak spadniecie , a spadnieci na 100% to za rok znowu derby ze Stalą w pierwszej lidze. Tam gdzie wasze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 08.04.07, 21:08 Hamill, jejku przecież to juz tylko wspomnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regres Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 21:39 a co hamill ma zniżke w zielonogórskim domu spokojnej starości? Odpowiedz Link Zgłoś
jack4040 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 09.04.07, 22:51 Chłopcze płaskostopcze zacznij chodzić na szachy - bo na żużlu to się nie znasz.A podziękowania należą się między innymi Okoniowi i Staszewskiemu i to nie za 2 ale za 5 punktó Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.centertel.pl 08.04.07, 22:42 Okazuje sie ze Blazen ma powazny bol w kolanie - ciekawe czy wystartuje z rzeszowem. Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 09.04.07, 23:22 Ma pretekst, żeby nie wystartować. On przecież tęskni do mamy i taty, a do Rzeszowa z Zielonki daleko...;););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:07 Nie dziwi mnie odejściu Protasa z tej śmiesznej bydgoszczy. Z dziwi jak z niektórymi głupolami wytrzymał tyle lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
jack4040 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 10.04.07, 13:53 Kolego dg w odejściu protasa nie ma nic dziwnego i tu się z tobą zgadzam,ale liczy się sposób w jakim się odchodzi.Byłem w stanie zrozumieć gdy odchodził do torunia nasi wisieli mu kasę a bez kasy nie da się jeżdzić na żużlu.Lecz teraz próbował się wykpić miejscem na reklamę sponsorów na kombinezonie - cha cha cha !!!!!!!!!!!!! A to już jest zwykła zdrada itego się nie zapomina. Żeby odejść z klasą to trzeba mieć jaja, a panienka ich jak wiesz nie posiada i nawet wielkanoc jej nie pomogła. A efekt widziałeś / łaś sam/a. Zielonka golonka - dzicz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rit Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 16:37 No tak,zarzucając innym ty z pewnością nie masz ani klasy,ani jaj. Ale masz jedno czego nie moża zaprzeczyć, putkę we łbie i to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 16:59 Przyglądając się powyższej "polemice" bydgoskich i zgórskich adwersarzy mam wrażenie, że po stronie zgórskiej głos zabierają wyłącznie ci, których jeszcze gliny nie wyłapały po niedzielnych ekscesach. Jeśli mam rację wkrótce będzie tu spoków, a jeśli w ZGórze gliny są na takim samym poziomie jak kibice żużla - Bydgoszczanom radzę nie babrać się w błocie. Zaimponowała mi ilość ludzi jaka przyszła w niedzielę na stadion. Obawiam się tylko, że jeśli "myszki" nie potrafiły wygrać z tak "słabym" zespołem jak Polonia, to gdy przyjadą silniejsze drużyny, trybuny mogą zacząć świecić pustkami. Chyba, że w grodzie Bahusa mieszkają sami masochiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: 83.238.145.* 10.04.07, 17:24 Aleście im gazdo dopizgli tak nie po chrześcijańsku hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:18 Bo widzita Baco każdemu trza podług zasług, inaczej niesprawiedliwie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 18:21 Tys prowda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:42 Dyć powiadam Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Krol 15 biegu 14.04.07, 17:52 Juz w zeszlym roku nazwalem tak Piotrusia po zalatwieniu paru meczy w 15 biegu, jak widac, podtrzymuje tradycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic.zalogowany Re: Krol 15 biegu IP: *.chello.pl 14.04.07, 19:40 no oryginalny to ty nie jesteś, bo już w sezonie 97 Maneja miała ok. 40 upadków w sezonie z własnej nieprzymuszonej winy... praktycznie w co drugich zawodach upadał na tor wywołując salwy śmiechu i pożałowania na swoją chorą ambicją! w końcu przychodząc do Bydgoszczy w 97 chciał być nr 1 w Polonii... buchachacha... Odpowiedz Link Zgłoś