Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Protasiewicz, ty błaźnie!

08.04.07, 18:26
    Odszczekuj tę przedmeczową fanfaronadę o 'słabszej drużynie' którą wolałbyś
    pokonać na wstępie sezonu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: regres Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:42
        Paniena zapluta. za usilowanie spowodowania smierci lindgrena powinien go
        czekac sąd 24 godzinny. w co on wierzył? ze wyprzedzi jonssona na tym gó..anym
        torze gdzie liczył sie tylko start? zawody ciekawe były tylko ze względu na
        zmieniający sie wynik całą reszta to jazda gesiego... Najważniejsze ze wygrała
        POLONIA!!!!!!!!!!!!!!!!
        • muvon200 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 08.04.07, 20:02
          oj jeden bieg był ścigany. Jonson wyprzedził dwóch zawodników i z Buczkiem na
          5:1. Gratulacje dla naszej drużyny. wyrównany skład tylko szwedziny wykopać i
          jest git
      • Gość: br594 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.chello.pl 08.04.07, 19:41
        Ten mecz to tak na utarcie nosa PePe i pana prezesa zielonogórskiego klubu za
        sposób odejścia z Bydgoszczy. Wmawiał,że to problem logistyczy i sponsorski. A
        tymczasem w Tv było widać skąd ma sponsorów. Szkoda gadać PePe. Dzień przed
        odejściem widziałem go na Śniadeckich i w życiu nie przypuszczałem, ze niebawem
        wykręci taki numer.
        • Gość: tom Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:06
          E tam, nie napinajcie się tak w tej Bydłoszczy - i tak spadniecie a Falubaz się
          jeszcze rozkręci i na pewno będziemy mieć więcej pożytku z PePe niż wy
          ze "śwagra" i Okoniewskiego - nawet nie wiecie jakie numery potrafią wywijać.
          • Gość: br594 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.chello.pl 08.04.07, 20:20
            Kolego, nie ma szans aby Polonia wyleciała. Jeśli sezon odbędzie się bez
            kontuzji i powóci Sajtfudinow. To Polonia jeszcze nie jednego zaskoczy. Jeszcze
            przed meczem typowałem taki wynik jak dziś. Zielonka i Rzeszów to partnerzy do
            rozmów. Na Staszewskim psów nie wieszaj , bo dwa lata temu jeżdżąc w RKM-ie
            pokazał jak potrafi być skuteczny. Co do Śwista , to myślę ,że u nas nie
            pojeździ.
          • exces Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 08.04.07, 20:21
            Rozkręci to was chyba pan Pe-zerter. Dziś Lindgren tylko Bozi -bo to przecież
            Wielkanoc-może dziękować, że go ten przerost ambicji nad umiejętnościami nie
            zabił! Historycznie rzecz biorąc w sytuacjach takich jak ta z 15-tego biegu
            Protas jedzie na oślep nie licząc się z nikim i z niczym. Dobrze, że początki
            meczów ma bardziej taneczne...
            • Gość: tom.zgora Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:41
              dziękować na Wielkanoc to może właśnie Polonia - zajączkowi za 2 punkty -
              niestety, ale w rewanżu z Hamillem złoimy wam dupska, a Okoń ze Staszewskim
              mieli dziś swój mecz sezonu i nie liczcie od nich na więcej niż po 3 punkty w
              następnych meczach - no, może po 5 - u siebie.
              • Gość: br594 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.chello.pl 08.04.07, 20:54
                Zapisz sobie ten post, abyś mógł po meczu reważowym przypomnieć sobie jakie
                głupoty wypisujesz. Rozumiem, że przejżeliście jak to zamieniliście siekierkę
                na kijek. Zawiść przez Ciebie kolego przemawia. O Staszewskiego byłem spokojny.
                Bałem się o Okonia bo ostatnio miał pecha. Ale i ten pokazał ,że zimy nie
                przespał. Nie martw sie jak spadniecie , a spadnieci na 100% to za rok znowu
                derby ze Stalą w pierwszej lidze. Tam gdzie wasze miejsce.
              • mac_byd Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 08.04.07, 21:08
                Hamill, jejku przecież to juz tylko wspomnienie!
                • Gość: regres Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 21:39
                  a co hamill ma zniżke w zielonogórskim domu spokojnej starości?
              • jack4040 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 09.04.07, 22:51
                Chłopcze płaskostopcze zacznij chodzić na szachy - bo na żużlu to się nie
                znasz.A podziękowania należą się między innymi Okoniowi i Staszewskiemu i to
                nie za 2 ale za 5 punktó
      • Gość: 78 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.centertel.pl 08.04.07, 22:42
        Okazuje sie ze Blazen ma powazny bol w kolanie - ciekawe czy wystartuje z
        rzeszowem.
        • exces Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 09.04.07, 23:22
          Ma pretekst, żeby nie wystartować. On przecież tęskni do mamy i taty, a do
          Rzeszowa z Zielonki daleko...;););)
          • Gość: dg Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:07
            Nie dziwi mnie odejściu Protasa z tej śmiesznej bydgoszczy. Z dziwi jak z
            niektórymi głupolami wytrzymał tyle lat....
            • jack4040 Re: Protasiewicz, ty błaźnie! 10.04.07, 13:53
              Kolego dg w odejściu protasa nie ma nic dziwnego i tu się z tobą zgadzam,ale
              liczy się sposób w jakim się odchodzi.Byłem w stanie zrozumieć gdy odchodził do
              torunia nasi wisieli mu kasę a bez kasy nie da się jeżdzić na żużlu.Lecz teraz
              próbował się wykpić miejscem na reklamę sponsorów na kombinezonie - cha cha
              cha !!!!!!!!!!!!! A to już jest zwykła zdrada itego się nie zapomina. Żeby
              odejść z klasą to trzeba mieć jaja, a panienka ich jak wiesz nie posiada i
              nawet wielkanoc jej nie pomogła. A efekt widziałeś / łaś sam/a.
              Zielonka golonka - dzicz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
              • Gość: rit Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 16:37
                No tak,zarzucając innym ty z pewnością nie masz ani klasy,ani jaj.
                Ale masz jedno czego nie moża zaprzeczyć, putkę we łbie i to widać.
                • Gość: Szrek Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 16:59
                  Przyglądając się powyższej "polemice" bydgoskich i zgórskich adwersarzy mam
                  wrażenie, że po stronie zgórskiej głos zabierają wyłącznie ci, których jeszcze
                  gliny nie wyłapały po niedzielnych ekscesach. Jeśli mam rację wkrótce będzie tu
                  spoków, a jeśli w ZGórze gliny są na takim samym poziomie jak kibice żużla -
                  Bydgoszczanom radzę nie babrać się w błocie.
                  Zaimponowała mi ilość ludzi jaka przyszła w niedzielę na stadion. Obawiam się
                  tylko, że jeśli "myszki" nie potrafiły wygrać z tak "słabym" zespołem jak
                  Polonia, to gdy przyjadą silniejsze drużyny, trybuny mogą zacząć świecić
                  pustkami. Chyba, że w grodzie Bahusa mieszkają sami masochiści.
                  • Gość: baca Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: 83.238.145.* 10.04.07, 17:24
                    Aleście im gazdo dopizgli tak nie po chrześcijańsku hej.
                    • Gość: Szrek Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:18
                      Bo widzita Baco każdemu trza podług zasług, inaczej niesprawiedliwie będzie
                      • Gość: baca Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 18:21
                        Tys prowda.
                        • Gość: Szrek Re: Protasiewicz, ty błaźnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:42
                          Dyć powiadam
      • arius5 Krol 15 biegu 14.04.07, 17:52
        Juz w zeszlym roku nazwalem tak Piotrusia po zalatwieniu paru meczy w 15 biegu,
        jak widac, podtrzymuje tradycje.
        • Gość: kibic.zalogowany Re: Krol 15 biegu IP: *.chello.pl 14.04.07, 19:40
          no oryginalny to ty nie jesteś, bo już w sezonie 97 Maneja miała ok. 40 upadków
          w sezonie z własnej nieprzymuszonej winy...
          praktycznie w co drugich zawodach upadał na tor wywołując salwy śmiechu i
          pożałowania na swoją chorą ambicją!
          w końcu przychodząc do Bydgoszczy w 97 chciał być nr 1 w Polonii... buchachacha...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka