Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła - wieś przynosząca wstyd...

IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.11.01, 22:07
    To na co Legia pracowały tyle lat, aby pokazać europie, że w Polsce umieją grać
    w piłkę, Wisła zniweczyła...
    Tak fatalnych występów w europejskich pucharach polskiej drużyny nie widziałem
    od lat. Styl godny klubu z Azerbejdżanu (nic nie ujmując Azerom). Trener tego
    klubu to jakiś wariat, a piłkarze - przereklamowane gwaizdki. Stadion taki, że
    nawet w Rumunii leją z niego na całego. Pora gry meczów 13.00! Brawo!!! Tego
    nie było w europie od czasów, kiedy wprowadzono strefy czasowe.
    Reasumując, wisła to wieś na całego!!!!!
    Chyba się ze mną zgodzicie!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: vinc Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 22:09
        100% racji !!!
        • Gość: akro Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.11.01, 22:13
          Doczekamy się czasów gdy wisła - Neftczi Baku 0:10
          • Gość: harry Do WYPOWIADAJACYCH się tu !!! IP: 149.156.114.* 28.11.01, 14:22
            Ja kibicuję Wiśle, ale w pzeciwieństwie do Was nie obrażam Legii i jej
            kibiców. Co do występów w pucharach to chyba Legia jednak wypadła gorzej (ja
            też za nich trzymałem kciuki) mając bilans 1:7 z Valencją. (Wisła - Inter 1:2).

A co do stadionu to zapraszam do Krakowa za rok i wtedy pogadamy.

pozdrawiam
            • Gość: milo Re: Do Herrego IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 11:32
              Gość portalu: harry napisał(a):

> Ja kibicuję Wiśle, ale w pzeciwieństwie do Was nie obrażam Legii i jej
              > kibiców. Co do występów w pucharach to chyba Legia jednak wypadła gorzej (ja
              > też za nich trzymałem kciuki) mając bilans 1:7 z Valencją. (Wisła - Inter 1:2).
              >
              > A co do stadionu to zapraszam do Krakowa za rok i wtedy pogadamy.
              A co będzie za rok ???
              >
              > pozdrawiam

• Gość: harry Re: Do Harry'ego IP: *.net.autocom.pl 01.12.01, 02:18
                Za rok będzie stadion na 28 tyś. ludzi plus oświetlenie.

Do zobaczenia, pozdrawiam
        • Gość: px34 Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.11.01, 22:14
          W krakowie to powinni myśleć tylko o agroturystyce!
          • Gość: z-wawy Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.pl 27.11.01, 22:31
            :-))))))))))))))
            • Gość: drmm Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.11.01, 22:34
              hehehe
              • Gość: vinc Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 23:04
                to kwestia czasu kiedy będzie jak kilka lat temu kiedy przegrywali z Legią 6:1
                na Łazienkowskiej
                • Gość: Sandman Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 18:51
                  Gość portalu: vinc napisał(a):

> to kwestia czasu kiedy będzie jak kilka lat temu kiedy przegrywali z Legią 6:1
                  > na Łazienkowskiej

debil, który historii nie zna. Facet Wisła z Legią ma dodatni bilans spotkań. Ty
                  sam chyba nie potrafiłbyś powiedzieć kiedy niby Wisła z Legią przegrała w
                  Warszawie 6-1. Może z 50 lat temu?
      • Gość: M Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.chello.pl 27.11.01, 23:31
        Jestem kibicem Legii, ale mi wstyd za takich debili.
        • Gość: dżoni Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.bci.net.pl 27.11.01, 23:41
          Dzięki M,a pozostali to chyba kompleksy.Skąd wiedzą,co myślą w Rumunii-pewnie
          tam jeżdżą z taborami.Chyba tam byli,gdy ich ulubieńcy byli w Valencii.pzdr
        • Gość: harry Do M IP: 149.156.114.* 28.11.01, 14:39
          Gość portalu: M napisał(a):

> Jestem kibicem Legii, ale mi wstyd za takich debili.

Cieszę że są tacy ludzie którzy wiedzą że wyższość klubu udowadniają jego wyniki
          z boiska , a nie jakieś obrazliwe teksty skierowane do "konkurencji" przez
          pseudokibiców.
          Pozdrowienia od kibica Wisły dla kibica Legii. Żadnych antagonizmów. Szczerze.
        • Gość: emjot Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: 149.156.82.* 29.11.01, 11:41
          cześć kibicu Legii
          Dawno nie spotkałem tak normalnego kibica jak Ty. Fajnie że są jeszcze tacy
          ludzie jak Ty. Ja jestem kibicem Wisły, ale w pucharach kibicuję zawsze
          WSZYSTKIM POLSKIM DRUŻYNOM: NIEWAŻNE CZY TO LEGIA, ŚLĄSK, WIDZEW CZY POGOŃ.
          POZDROWIENIA.
      • Gość: Motyk Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.ny5030.east.verizon.net 28.11.01, 03:16
        Gość portalu: px34 napisał(a):

Nie jestem kibicem zadnego z obydwu klubow, ALE jak to czytam to wydaje mi sie,
        ze oprocz ignorancji nie masz za grosz rozumu. A faktow to juz kojarzyc totalnie
        nie potrafisz.

Po pierwsze - organizacja sportowa (tutaj Wisla Krakow) nie moze byc wsia. Wsia
        moznaby okreslic miasto (juz chocby Krakow) ALE nikt mi nie powie, ze dawna
        stolica i najpiekniejsze miasto Polski za wies uchodzi.

> To na co Legia pracowały tyle lat, aby pokazać europie, że w Polsce umieją grać
        > w piłkę, Wisła zniweczyła...
        > Tak fatalnych występów w europejskich pucharach polskiej drużyny nie widziałem
        > od lat. Styl godny klubu z Azerbejdżanu (nic nie ujmując Azerom).

Po drugie - z wynikow sprawa wyglada calkowicie odwrotnie. Chyba dostales gazete
        z zle wydrukowanymi spotkaniami puchau UEFA i LM. Bo o ile pamietam, takiej
        kopromitacji Legii jak ta Valencja to od lat nie widzialem.

> Trener tego
        > klubu to jakiś wariat, a piłkarze - przereklamowane gwaizdki.

Po trzecie - jak ten wariat trener przechodzil do Legii to go na rekach
        nosiliscie i calowaliscie jego stopy. A pilkarze Legii - Mieciel 2liga niem,
        Czereszewski 2liga CHINSKA (!) Tylko Karwana macie dobrego, przyznaje. Ale reszta
        druzyny - pozal sie Boze...

> Stadion taki, że
        > nawet w Rumunii leją z niego na całego. Pora gry meczów 13.00! Brawo!!! Tego
        > nie było w europie od czasów, kiedy wprowadzono strefy czasowe.

Po czwarte - Stadion w Warszawie wcale nie jest lepszy. Jedynie co ma wiecej to
        oswietlenie (ale w Krakowie tez niedlugo bedzie). I jeszcze te bojki i palenie
        wlasnego stadionu... W Krakowie nic takiego by sie nigdy nie wydarzylo.

> Reasumując, wisła to wieś na całego!!!!!

Znowu Ci przypomne "inteligencie" - jak juz cos to Krakow, a nie Wisla. Krakow -
        potrafisz zapamietac???

> Chyba się ze mną zgodzicie!!

A jak myslisz? Na wszelki wypadek napisze, bo rozumem nie grzeszysz:
        Nigdy sie z toba nie zgodze! Krakow to najpiekniejsze miasto w Polsce, a Wisla
        jest o wiele lepszym sportowo i organizacyjnie klubem od Legii.

Pzdr (nawet dla ciebie zakompleksiony podpalaczu z W-wy)
        • Gość: z-wawy Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: 217.8.166.* 28.11.01, 10:25
          Czegoś tu nie rozumiem. Niby nie jesteś kibicem ani Wisły ani Legii - ale
          jednak bronisz Krakowian jak lew. Starasz się być obiektywny, ale subiektywnie
          twierdzisz, że Kraków to najpiękniejsze miasto. Piszesz, że legioniści
          podpalają własny stadion (może jakieś szczegóły - bo stadion jak stał tak stoi,
          nikt go jakoś nie spalił), co "w Krakowie nigdy by się nie zdarzyło". A skąd
          wiesz? Nostradamus masz na drugie? Co do oświetlenia - różnica jest taka: w
          Warszawie ono JEST, a w Krakowie ono BĘDZIE. Skoro jesteś taki precyzyjny - to
          chyba potrafisz odróżnić czas teraźniejszy od przyszłego. Nazywasz autora
          posta "podpalaczem". Czy Twoim zdaniem każdy Warszawiak to bandzior i psychol?
          Wyrazy współczucia.
          • Gość: Cyfra Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.01, 14:24
            Gość portalu: z-wawy napisał(a):

> Czegoś tu nie rozumiem. Niby nie jesteś kibicem ani Wisły ani Legii - ale
            > jednak bronisz Krakowian jak lew. Starasz się być obiektywny, ale subiektywnie
            > twierdzisz, że Kraków to najpiękniejsze miasto. Piszesz, że legioniści
            > podpalają własny stadion (może jakieś szczegóły - bo stadion jak stał tak stoi,
            >
            > nikt go jakoś nie spalił), co "w Krakowie nigdy by się nie zdarzyło". A skąd
            > wiesz? Nostradamus masz na drugie? Co do oświetlenia - różnica jest taka: w
            > Warszawie ono JEST, a w Krakowie ono BĘDZIE. Skoro jesteś taki precyzyjny - to
            > chyba potrafisz odróżnić czas teraźniejszy od przyszłego. Nazywasz autora
            > posta "podpalaczem". Czy Twoim zdaniem każdy Warszawiak to bandzior i psychol?
            > Wyrazy współczucia.

Skoro jestes taki konkretny i odruzniasz czas terzniejszy od przyszlego to:
            Wisla jest aktualnym mistrzem Polski A Legia moze bedzie mistrzem?
            W pucharach Legia dala CIALA,przyniosla wstyd a Wisla moze ....
            Wisla jest liderem a Legia moze ....
            • Gość: px34 Do kolesi co nazywają mnie "Podpalaczem z Wa-wy" IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 11:39
              Ja kibiców Wisły wcale nie obrażam, a tym bardziej nie podpalam.
              A poza tym co takiego złego jest w mieszkańcach Warszawy(?), przecież obrażacie
              ich wszystkich, a nie każdy z nich kibicuje Legii, a tym bardziej nie są
              chamami, jak bluzgający tu na mnie...
              Pozdr dla wszystkich "podpalających z Krakowa"
        • Gość: px34 Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.01, 23:06
          Gość portalu: Motyk napisał(a):

> Gość portalu: px34 napisał(a):
          >
          > Nie jestem kibicem zadnego z obydwu klubow, ALE jak to czytam to wydaje mi sie,
          >
          > ze oprocz ignorancji nie masz za grosz rozumu. A faktow to juz kojarzyc totalni
          > e
          > nie potrafisz.
          >
          > Po pierwsze - organizacja sportowa (tutaj Wisla Krakow) nie moze byc wsia.
          No niestety może być bo tak jest w wisle
          Wsia
          >
          > moznaby okreslic miasto (juz chocby Krakow) ALE nikt mi nie powie, ze dawna
          > stolica i najpiekniejsze miasto Polski za wies uchodzi.
          Co do krakowa nic nie mam , a swoje zarzuty kieruję tylko do wisły jako klubu
          (rozumiesz?)
          >
          > > To na co Legia pracowały tyle lat, aby pokazać europie, że w Polsce umieją
          > grać
          > > w piłkę, Wisła zniweczyła...
          > > Tak fatalnych występów w europejskich pucharach polskiej drużyny nie widzi
          > ałem
          > > od lat. Styl godny klubu z Azerbejdżanu (nic nie ujmując Azerom).
          >
          > Po drugie - z wynikow sprawa wyglada calkowicie odwrotnie. Chyba dostales gazet
          > e
          > z zle wydrukowanymi spotkaniami puchau UEFA i LM. Bo o ile pamietam, takiej
          > kopromitacji Legii jak ta Valencja to od lat nie widzialem.
          Niestety dostałem gazety i wiem doskonale o wynikach Legii i Wisły. I tak; Legia
          pokazała bardzo ładną i otwartą grę, a w drugiej połowie wręcz dominowała na
          boisku (Valencia stworzyła sześć sytuacji i je wykorzystała - po prostu zagrała
          skutecznie) natomiast Wisła spieprzyła sparwę mając szansę ogrania jakiegoś
          marniutkiego Interu.
          >
          > > Trener tego
          > > klubu to jakiś wariat, a piłkarze - przereklamowane gwaizdki.
          >
          > Po trzecie - jak ten wariat trener przechodzil do Legii to go na rekach
          > nosiliscie i calowaliscie jego stopy. A pilkarze Legii - Mieciel 2liga niem,
          > Czereszewski 2liga CHINSKA (!) Tylko Karwana macie dobrego, przyznaje. Ale resz
          > ta
          > druzyny - pozal sie Boze...
          Wcale nie kochaliśmy Smudy jak to się powszechnie uważa, I człowieczku znów masz
          złe info, Mięciel - gwiazda Bundesligi udane występy i bramki w Borussi M.
          Czereś - najlepszy pomocnik w lidze Chin.

>
          > > Stadion taki, że
          > > nawet w Rumunii leją z niego na całego. Pora gry meczów 13.00! Brawo!!! Te
          > go
          > > nie było w europie od czasów, kiedy wprowadzono strefy czasowe.
          >
          > Po czwarte - Stadion w Warszawie wcale nie jest lepszy. Jedynie co ma wiecej to
          >
          > oswietlenie (ale w Krakowie tez niedlugo bedzie). I jeszcze te bojki i palenie
          > wlasnego stadionu... W Krakowie nic takiego by sie nigdy nie wydarzylo.
          > Niestety do stadionu Legi dużo wam brakuje!
          > > Reasumując, wisła to wieś na całego!!!!!
          >
          > Znowu Ci przypomne "inteligencie" (nie przesadzajmy) - jak juz cos to Krakow, a
          nie Wisla. Krakow
          > -
          > potrafisz zapamietac??? Chodzi mi o Wisłę a nie o Kraków "inteligancie" (chyba
          lubisz to słowo)
          >
          > > Chyba się ze mną zgodzicie!!
          >
          > A jak myslisz? Oczywiście że tak!!! Na wszelki wypadek napisze, bo rozumem nie
          grzeszysz:
          > Nigdy sie z toba nie zgodze! Krakow to najpiekniejsze miasto w Polsce, a Wisla
          > jest o wiele lepszym sportowo i organizacyjnie klubem od Legii.
          >
          > Pzdr (nawet dla ciebie zakompleksiony podpalaczu z W-wy) Nie mieszkam w
          warszawie i niczego nie podpalam "inteligencie".
          Pozdr

• Gość: olek Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.devs.futuro.pl 28.11.01, 11:00
        koleś
        skąd ty się urwałeś, o czym ty w ogóle mówisz,
        Ta marna ekipa udokumentowała swój dorobek w Walencji
        Ten wasz mega stoper Murawski, jak pisały gazety, pytał sie innego palanta w
        trakcie meczu gdzie jest piłka. he,he,he
        Jedynie Bartek Karwan to chłop z jajami, a reszta to matariał na trzecioligową
        (w najlepszym wypadku) drużynę, pokonaliscie raptem jakichś amatorów ze
        Szwecji, a juz wam tak palma odbiła, ale w sumie czemu sie dziwić, dla Legii to
        chyba największy sukces w ostatniej dekadzie
      • Gość: Wichura Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.*.*.* 28.11.01, 11:42
        Jestem z Warszawy, jest piękna, Kraków niech się schowa ze swoimi starociami.
        Ale jeśli chodzi o piłkę, to Wisła jest najlepsza w Polsce (sportowo), a
        powodów do wstydu dostarczyła bardziej Legia w Walencji niż Wisła w Mediolanie.
        • Gość: L'V Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 13:32
          Gość portalu: Wichura napisał(a):

> Jestem z Warszawy, jest piękna (...)

Yyy...? To ja jestem z innej Warszawy chyba.. ;-)

pzdr.
          • Gość: Wichura Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.*.*.* 28.11.01, 13:40
            Bardzo możliwe. Moja zaczyna się od Alei Solidarności na południe i od Wisły po
            Żwirki i Wigury. A poza tym od urodzenia. Pozdrawiam
            • Gość: byzio Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 11:41
              A na Łazienkowskiej jest najlepiej
      • kuboski Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... 28.11.01, 12:00
        dla ciebie moze wies ale tak naprawde to najlepszy i najlepiej zorganizowany
        zespol w polsce (obecnie). to prawda ze sobie nie pograli ale legia chyba tez
        nie najlepiej sie zaprezentowala.tez ma niby dobry sklad a tak naprawde to
        przereklamowani amatorzy. na polska lige starczy ale jak przyjdzie grac z
        valencja to wiadomo jak to wyglada.
        • Gość: Luxc Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: 213.17.164.* 28.11.01, 14:39
          Chciałbym, żeby Legia zdobyła mistrzostwo Polski, ale to jedyna rzecz jaka
          łączy mnie z debilem, który zaożył ten wątek.
          pozdrawiam nie-debili
          • Gość: kez Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.01, 14:53
            Fiku miku na patyku... wisła to najlepiej zoorganizowany klub w Polsce -
            heheheh dobre sobie.... z takim stadionem...
      • Gość: Bury Re: Warszawa - wieś przynosząca wstyd... IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 15:11
        Właściwie to szkoda czasu na odpowiadanie takiemu kretynowi, jak ten co
        rozpoczął wątek... Chyba, że jest prowokatorem. Ale jeśli nie to posłuchaj
        palancie: w czasie kiedy Kraków był już miastem i to liczącą się w Europie
        metropolią, to w miejscu, gdzie teraz stoi Pałac Kultury (imienia Józefa
        Stalina, jak to można przeczytać), jakiś zabłąkany jeleń oddawał mocz.
        Uważasz, że "Wisłą roztrwoniła dorobek Legii", facet, chyba się nie słyszysz,
        to przecież dzisiejsza Legła marnuje legendę klasowej drużyny sprzed lat. Mało
        tego, przynosi wstyd całej polskiej piłce.
        Kurwa, wstyd mi, że się zniżam do takiego poziomu....
        • Gość: kez Re: WISŁA KRAKÓW - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.01, 21:50
          Ty debilu nie wiesz co piszesz... Kraków (piłkarski a nie jakaś gówniana
          metropolia) to wielkie gówno z gównianym stadionem, kibixcami itd.itp...
      • Gość: Sandman Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 19:02
        Człowiek piszący ten wątek to (nie bójmy się urzyć tego słowa) kretyn. Na dowód
        tego proszę zobaczyć ile to nagle ludzi (kibiców)Legii mamy w Lubinie. Nagle
        parę ksyw z tego samego miasta, a może wsi bo skoro Kraków to wieś to czemu ni
        Lubin. I tak może mi jeszcze powie jaką to drużynę mają w tym Lubinie i z jakim
        stadionem. Może ci jeszcze przypomnę taki wynik: Legia - Hajduk 0-1, 0-4 ale to
        nie kompromitacja. Jestem z Krakowa i do Legii oraz Warszawy nic nie mam.
        Denerwują mnie natomiast patałachy z jakiś miasteczek i wsi co się mienią
        kibicami Legii i przez cały czas ukazują swoje kompleksy Wisły Kraków. Mam dla
        takich dobrą radę: idźcie do psychologa!
        • cromm Re: Crakovia,Crakovia!! 28.11.01, 21:15
          Crakovia,Crakowia,Krakowia i Krakovia...za każdym razem odkrywam w tej nazwie
          coś miłego dla ucha....
          • Gość: Cyfra Re: Crakovia,Crakovia!! IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.01, 21:54
            cromm napisał(a):

> Crakovia,Crakowia,Krakowia i Krakovia...za każdym razem odkrywam w tej nazwie
            > coś miłego dla ucha....

Jezeli wymawiasz nazwe najstarszego klubu w Polsce,pernamentnie niszczonego przez
            komune to padnij na kolana,uderz sie w piersi inaucz sie poprawnie pisac nazwe
            CRACOVIA a najlepiej pisi CRACOVIA PANY - Boso ale w ostrogach !Jeszcze dobre
            czasy Pasow wruca !
            • cromm Re: Cracovia,Cracovia!! Do Krakusów 30.11.01, 21:00
              He,he to mała prowokacja była z tymi nazwami..Pozdr.
          • Gość: kez Re: Crakovia,Crakovia - cool clubik IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.01, 21:55
            Jak już mówiłem - kocham KRAKÓW" i dlatego Crakovia (zresztą klub dla
            inteligencji) jest spox
        • Gość: kezlok Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.01, 21:53
          Kurwa pierdolcu takimi słowami mnie obrażasz - bo
          1. Nie mieszkam w Lubinie i nie kibicuje ZAGŁĘBIU
          2. "Kraków stolica Polaków" - te czasy minęły - ja kocham Kraków jako miasto,
          ale klubu nienawidzę, bo to jest dla prostych ludzi i o prostych ludzi
          KUMASZ?!?!?!?!
          • Gość: kez Jeszcze o Cracovii IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.01, 21:58
            No może trochę przesadziłem, nie lubię Cracovii, ale jest na pewno lepsza od
            Wisły...
            • Gość: Cyfra Re: Jeszcze o Cracovii IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.01, 22:29
              Gość portalu: kez napisał(a):

> No może trochę przesadziłem, nie lubię Cracovii, ale jest na pewno lepsza od
              > Wisły...

Brawo juz sie prawie nauczyles poprawnie pisac nazwe najstarszego klubu w Polsce.
              Teraz druga nauka - NIE PROWOKUJ spor Cracovia , Wisla dotyczy tylko Krakowa
              i Tobie wara do tego.Brudy pierzemy wsrud swoich i we wlasnym domu.
              • Gość: kez Re: Jeszcze o Cracovii IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.01, 22:36
                Ależ ja pirorę w swojej pralce
      • Gość: magdavic Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 09:19
        Nie sposób nie zgodzić się z autorem....
      • Gość: blub Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.chello.pl 29.11.01, 10:16
        Tylko krotko - lista przebojow.
        Miejsce pierwsze : Legia !!!co ???? 6:1
        Miejsce drugie : Legia !!! Co ??? 4:2
        Miejsce trzecie : Kto jest mistrzem ??? Wisła !!! kto ??? Wisła !!!!
        • Gość: schizol Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 10:30
          Możesz tylko pomarzyć???? LEGIA,LEGIA, Legia mistrzem Polski jest!!!!!
          • Gość: magdavic Wyniki Legii i Wisły IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 10:42
            Ludzie nie ma co się oszukiwać za Legią przemawiają wyniki takie jak:
            Legia - jacyś kolesie z Luksemburga 4:0 i 2:1 Puchar UEFA
            Legia - Elfsborg 4:1 i 6:1 PU
            Legia - Ruch 4:0 Liga Polska
            Legia - Stomil 6:1 LP
            Legia - Valencia 1:1 i 1:6 (pierwszy mecz zdecydowanie Legia wygrała, gdyby nie
            arbiter mogło by być więcej a tak tylko remis, w Valencii chłopaki troche za
            dużo imprezowali i zlekceważyli przeciwnika)
            A oto wyniki Wisły:
            Wisła - Barcelona 3:4 i 0:1 (tylko bo mogło to się skończyć dwucyfrowym
            wynikiem dla Katalończyków, w Barcelonie totalna kompromitacja, bo zamiast
            atakować {jak robi każdy normalny klub - nawet z Armenii} to te tłumoki
            zamurowały swoją bramkę jakby mieli korzystny bilans spotkań, nie to co Legia w
            Valencii)
            Wisła - KSZO 0:1 (u siebie ze słabiutkim beniaminkiem - wstyd!!!!)
            Wisła - Odra 0:1 (i oni chcą grać w LM?)
            Wisła - Inter 0:2 i 0:1 (nie oszukujmy się Inter w obu tych spotkaniach grał
            rezerwowym składem, a Wisła i tak nic szczególnego nie pokazała, ta sama
            sytuacja co w Barcelonie - bronili korzystnego wyniku zamiast grać o awans -
            kompromitacja. Chciałbym też przypomnieć, że Inter od wielu lat nie jest jakąś
            szczególnie silną drużyną, w ub roku odpadł z el. LM z Helsingsborgiem)
            No i to porównanie samo mówi za siebie...
            • Gość: Bury Re: Wyniki Legii i Wisły IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 13:20
              Palancie z Lubina, myślisz, że jesteś taki cwany i będziesz ku swojej uciesze
              prowokował kibiców Wisły i Legii? Niestety nie mylisz sie...
              Ale jak już prowokujesz, rób to rzeczowo; możesz wyszukać określony zestaw
              wyników obu drużyn udawadniający co Ci się tam już podoba. Ale pisanie, że
              Barca "jakby chciała" to założyłaby Wiśle dwucyfrówkę jest kretynizmem - no bo
              niby czemu nie chciała, a Valecja Legii chciała wpierdolić 6:1 - to jest chora
              logika prezesa Legii Miklasa. Robisz też przyjacielu błędy rzeczowe - Wisłą u
              siebie wygrałą z Interem. A w ogóle to spierdalaj spowrotem do swojej Warszawy
              i nie przynoś wstydu Lubinowi.
              • Gość: kez Re: Wyniki Legii i Wisły IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.11.01, 22:20
                Nie rozumiem cibie bury... Wogólne skąd ty jesteś??? Wynik meczu Wisły z
                Interem w Krak. to zwykła pomyłka a ty robisz jakąś tanią sensację...
      • znawca Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... 29.11.01, 10:36
        Poziom tej dyskusji jest poniżej wszelkiego poziomu. Czyli dobry komentarz do
        głupiego, obraźliwego tekstu o Wiśle. Ile Legii brakuje do Wisły przecież każdy
        wie. Śmianie się ze stadionu - żenada. Kibica ze Stadio del Lazienkowska
        zapraszam na zachodnie stadiony. Niech nie podnosi tematu, póki Legia
        ma "stadion" taki, jaki ma.
      • Gość: obervato Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 11:30
        Niewątpliwie na pozycję polskiej piłki w europie najbardziej napracoweała się
        Legia
      • crusader DO INTELIGENTNYCH LUDZI 29.11.01, 11:44
        Krótko.Nie dyskutujcie z prymitywem, który oprócz tego że jest chamem, jest
        również totalnym ignorantem w dziedzinie piłki nożnej.
        over
        • Gość: obver Re: DO INTELIGENTNYCH LUDZI IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 11:49
          Ciekawe gdzie jest tym chamem? Dlatego go bronię...
      • Gość: kez Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 22:38
        Nie chcę tu nie zgadzxać się z kolesiami co pomylili mnie z jakimiś debilam z
        lubina, Ale ok - zgadzam się ze sobbą!
      • kezlok Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... 30.11.01, 14:55
        Ta wypowiedz jest tak zajebista że muszę sobie pzryznać rację....
        • cromm Re: Wisła - wieś przynosząca wstyd... 30.11.01, 21:06
          A Lech niepokonany jest przez cały sezon...to uwaga a propos wyników Legii i
          Wisły...ale ja nie o tym: Cracovia..Cracovia !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka