dj 23.05.03, 13:20 prezesik1983 karptychy okeciak bejrut4 Na próbę. Skargi i wnioski proszę kierować na adres dj(at)gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ambroz Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 14:00 gratulacje dla okeciaka i karpa przez ten Wasz awans nie będe już mógł Wam docinać na czacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 23.05.03, 14:08 "Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 14:18 To ja pozostane orginalny i jako nieliczny ze stałych bywalców bede bez opa:). Przynajmniej bede sie wyrozniac :) I Prosze nienaduzywac władzy wobec Aniołów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karptychy Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 14:32 hehehe :)) nic dodac nic ując :)) Dajcie Opa Aniołkom :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dnl Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.pl 23.05.03, 14:39 Nie dawajcie opa Aniołowi ,bo nagrzeszy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 23.05.03, 15:15 Jak wszyscy to wszyscy- dać mu!!! I temu 11 latkowi co chciał, też dać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 23:25 Ja nie mam 11 lat :P . Aż tak nisko mnie oceniasz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renllig Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.tomaszow.mm.pl 23.05.03, 15:59 Haha.. niedługo dojdzie do tego, ze wszyscy stali bywalcy "piłkarzyków" zostaną operatorami.. :P loozik... Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki 23.05.03, 17:12 dj napisał: > prezesik1983 > karptychy > okeciak > bejrut4 > > Na próbę. Skargi i wnioski proszę kierować na adres dj(at)gazeta.pl :) ...oraz ahora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 23.05.03, 23:01 A kim jest Ahora??? Nie znam!!! Nie słyszałem!!! Nie widziałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karptychy Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 23:03 przychylam sie do wypowiedzi w/w Nie mam pojęcia kto to jest Ahora i co ma wspólnego z piłkarzykami. Pozdrawiam Wszystkich znajomych :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosze Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 23:07 ahora??? whata fuck, moze nie dlugo.... a zreszta ,to to???? bo ja jej nie wuidzialem nigdy na czacie jak ktos taki mogl zostac opkiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 23.05.03, 23:10 Kosze- normalnie. Bo czy widziałeś kiedykolwiek na czacie prezesika1983 albo bejruta4???? A oni też są opami. Bądźmy obiektywni. PS. Ja nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karptychy Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 23:14 ja tez nie widziałem. !!! A mnie ktoś widział :)) ? :) Pozdrówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 23:26 Tych dwóch widzialem wiele razy, wiec dla mnie jest spox. A ahore widzialem wczoraj po raz pierwszy i tez nie wiem co ma wspolnego z pilkarzykami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemniczy_oke Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 11:21 a mnie ktos widzial? a mnie ktos zna????? czy wie ktos kim ja jestem????? no powiedzcie ze tak!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki 24.05.03, 11:55 Mnie przecież też nikt nie znał i nic nie mam wspólnego z Piłkarzykami. Może więc też powinnam zapytać czy mnie ktoś widział i zna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okeciak Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 12:17 orissa napisała: > Mnie przecież też nikt nie znał i nic nie mam wspólnego z Piłkarzykami. > Może więc też powinnam zapytać czy mnie ktoś widział i zna?:) Ori teraz to mnie zalamalas. Ty przyszlas do nas i natychmiast zdobylas sobie nasz szacunek i nasze zaufanie. A to wcale nie takie latwe w tak krotkim czasie w jakim Tobie sie to udalo. Kolejna sprawa ze Ty na tym czacie poprostu czesto bywasz a nie tak jak inni od wielkiego dzwonu. Prosze odpowiedzialnego za to forum o usuniecie postu ktory napisala Orissa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karptychy Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 12:45 oj Ori Ori Ori :))) Juz coŚ mówiłem Ci na ten temacik :) Przychylam sie do słów Oke. Usunąc tego posta!!!!!!!! :)) Pozdrówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dnl Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.pl 24.05.03, 14:11 Gość portalu: Tajemniczy_oke napisała: > a mnie ktos widzial? > a mnie ktos zna????? > czy wie ktos kim ja jestem????? > no powiedzcie ze tak!!!!!!!!!! Ja Cie nie widzałem, Nie znam Cie, Nie wiem kim jesteś, Przedstaw sie tajemniczy... Czekamy z niecierpliwościa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezszelestny Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: 213.17.234.* 24.05.03, 19:59 sądze że powinni zostać opam ci co przesiadują na czacie godzinami a nie 5 min jesteś opem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezszelestny Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: 213.17.234.* 24.05.03, 20:02 opem powinien zostać renllig bo przesiaduje tu dniami tz. godzinami a nie przyszedł prezesik ja dość długo przesiaduje na czacie i wiem kto powinien zostać opem a nie prezesik którego nikt wcześniej niewidział!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.icpnet.pl 24.05.03, 21:09 Wszyscy powinni miec szanse. Zreszta nie Ty tylko dj decyduje kto ma byc opem, dostal ode mnie uzasadnienie dlaczego chce byc opem i najwyrazniej zaakceptowal to. To nie jest dla mnie zaden argument ze ostatnio malo bylem na czacie. Przede wszytkim najpierw trzeba bylo przeczytac post dj`a ktory pisze ze jestesmy opami na probe: "Na próbę. Skargi i wnioski proszę kierować na adres dj(at)gazeta.pl :)" Wiec nastepnym razem wyzal sie dj`owi a nie tutaj bo ja niemam zamiaru czytac wiecej takich glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik1983 Do bachusa IP: *.icpnet.pl 24.05.03, 15:42 Skoro nigdy mnie nie widziales na czacie to swiadczy o tym ze sam niezbyt czesto tam jestes. A poza tym zanim dostalem opa to wchodzilem na innym nicku, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: Do bachusa IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 24.05.03, 16:19 Gość portalu: prezesik1983 napisał(a): > Skoro nigdy mnie nie widziales na czacie to swiadczy o tym ze sam niezbyt > czesto tam jestes. A poza tym zanim dostalem opa to wchodzilem na innym nicku, > pozdrawiam. No i znowu mi się dostało. Łeeeeeee..... Co do treści merytorycznej Twojej wypowiedzi... No cóż, minąłeś się z prawdą, i to znacznie. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karptychy Re: Do bachusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 16:21 czyli dostałes opa i zmieniłes nicka wiec nikt Cie nie widział i każdy miał do tego prawo. Oj czyżby kolega przezesik kolejnym cieżkim przypadkiem hmmm ... oby nie. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik1983 Re: Do bachusa IP: *.icpnet.pl 24.05.03, 16:44 Oczywiscie ze kazdy mial prawo mnie nie widziec,jak rowniez ma prawo kwestionowac to ze jestem opem, ale to juz jest zlosliwosc jesli ktos twierdzi ze nie powinienem miec opa skoro jestem nim zaledwie kilka godzin i niczym nie zawinilem, jak rowniez przypuszczenie ze moge byc "ciezkim przypadkiem"........czlowieku!!!!!! skad ty wiesz kim jestem i co robie!!!!! nastepnym razem przemysl dobrze to co chesz napisac i nie pisz czegos o kims kogo nie znasz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karptychy Re: Do bachusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 16:56 tak tak tylko weż pod uwage to ze nikt Cie nie nazwał tak, a moje słowa to tylko przypuszczenia. Nikt nie powiedział ze nie powinienes mieć Opa. Moze to Ty najpierw naucz sie czytac czyjes słowa a potem je kwestionuj. Mylisz pojecia stwierzenia z przypuszczeniem. Heh nic tu po mnie ... :) Pozdrówki All Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renllig Re: Do bachusa IP: *.tomaszow.mm.pl 24.05.03, 17:03 moje zdanie jest nastepujące: fakt nieobecności prezesika na naszym pokoju jest wiadomy, gdyż nikt go nigdy nie widział. Dobra.. zdarza się.. ale jeżeli ktos zostaje operatorem to na boga niech chociaż przyjdzie i sie pokaże. Bo ja naprawde jestem tu dość często i jeszcze Cie nie widziałam.. o czym to świadczy? napewno o niczym dobrym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik1983 Re: Do bachusa IP: *.icpnet.pl 24.05.03, 17:05 "jak rowniez przypuszczenie ze moge byc "ciezkim przypadkiem"........" apropos umiejetnosci czytania, Czy ja napisalem "stwierdzenie"? Juz Ci napisalem abys dobrze przemyslal to co chcesz napisac i ........szkoda slow Pozostawiam to bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejrut Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 17:56 Gość portalu: bachus69 napisał(a): > Kosze- normalnie. Bo czy widziałeś kiedykolwiek na czacie prezesika1983 albo > bejruta4???? A oni też są opami. Bądźmy obiektywni. > PS. Ja nie widziałem wow bachus normalnie zagiales mnei w tej wypowiedzi :DDDDDDD Ten co mnie nigdy nie widzial :>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.cpe.cableone.net 24.05.03, 17:08 witam Prezeski i Prezesow! ori Ty jestes osobnym przypadkiem wiec ciiiii.....:))jestes nasza i Cie nie oddamy (decyt!)a co do reszty to mam takie samo zdanie...dlaczego opem czata pilkarzyki sa ludzie ktorzy nie maja z pilkarzykami nic wspolnego? pozdrawiam Asik:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 20:38 A ja chce powiedziec, że zachowujecie się jak dzieci. To po pierwsze. A po drugiego , co do prezesika , którego kazdy się czepil, ja widzialem go juz nie raz w pokoju pilkarzyki, wiec te komentaze w stosunku do jego osoby chyba nie sa uzasadnione. Pozdr. i wiecej luzu :).....a mniej klotni i bicia piany na bezsensowne tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik1983 Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.icpnet.pl 24.05.03, 21:16 Dzieki Arch. W koncu ktos zrozumial jak przykro sie robi czlowiekowi jak ktos bezpodstawnie ma do niego pretensje, jak nie chcecie abym bym opem to napiszcie do dj`a, tak powiedzcie mu, powiedzcie mu jaka to wielka krzywde wam wyrzadzilem, przepraszam za wszystko, przepraszam ze jestem opem, sorry to moja wina...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karptychy Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 01:30 Arch wydaje mi sie ze masz rację. Skończmy z tymi bezsensownymi gadkami. Prezesik jezeli Cie uraziłęm w jakis sposób Przepaszam!!!!!!. Pojaw sie na czacie i bądz razem z nami jedną wspólnotą. Pozdrowienia dla wszystkich tych mniej urazonych jak i tych bardziej dotknietych. PS. Dzisiaj sie zenie wiec wszyscy na czata pic :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik1983 Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.icpnet.pl 25.05.03, 12:49 Dzieki Karptychy. To wszystko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Kolejni nowi operatorzy czatu Piłkarzyki IP: *.cpe.cableone.net 25.05.03, 17:30 Witam! Prezesik witamy na pokladzie...:)))pozdrawiam asik:-) Odpowiedz Link Zgłoś