Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kuźba odchodzi z Wisły

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:20
    Za Onet. pl

Przegląd Sportowy/TK/04 czerwca 2003 13:41

Kuźba odchodzi z Wisły

Jak poinformował "Przegląd Sportowy", jest niemal pewne, że w czerwcu Wisłę
    Kraków opuści napastnik tego klubu Marcin Kuźba.

Podczas piątkowego spotkania reprezentacji Polski z Kazachstanem na trybunach
    zasiądą przedstawiciele wielu klubów zagranicznych, którzy przyglądać się
    będą grze napastnika "Białej Gwiazdy".

Swój przyjazd awizowali między innymi działacze Olympiakosu Piresu, mistrza
    Grecji i niemieckiego Hannoveru 96.

Więcej szczegółów w "Przeglądzie Sportowym"

Kolejny kretyński wątek podany na plotkarskim portalu za nie mniej kretyńską
    i plotkarską gazetą. Na trybunach będą przedstawiciele jakichś marnych
    zachodnich klubików więc Kuźba na pewno odejdzie z Wisły. Więcej
    niedorzeczności w tak krótkiej notatce dawno nie widziałem. pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: Kuźba odchodzi z Wisły IP: 157.25.125.* 04.06.03, 18:24
        Yeti, a co z Kosowskim bo juz się pogubiłem? A Huges to odszedł na 100%?
        • Gość: yeti Re: Kuźba odchodzi z Wisły IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:28
          Kosowski odszedł już chyba z 5 razy, ale za każdym razem wracał. Co do Angela
          to podobno też juz odszedł, ale na 100 proc nie wiem bo ogłosił to wczoraj
          Zarzeczny w C+, a on też jest z PS. pzdr.
          • Gość: duch olabogi Re: Kuźba odchodzi z Wisły IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:32
            Angelo odszedl na 100 proc.

Za Kosowskiego Kaiserslauten (chyba tak to sie pisze) podobno chce zaplacic 3
            mln. euro - wiadomosc za Tempem, a wiec malopolska mutacja PS.
      • bzyk7 Re: Kuźba odchodzi z Wisły 04.06.03, 18:32
        Mam nadzieję, że to plotka. Bo odejscie Kuźby było kretynizmem.

• Gość: yeti Re: Kuźba odchodzi z Wisły IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:42
        Nie sądzę żeby Wisła pusciła Kuzbę. Zapłacą ile trzeba i zostanie. I mogę się
        założyć że Kosowski też zostanie. pzdr.
        • Gość: www Re: Kuźba odchodzi z Wisły IP: 157.25.125.* 04.06.03, 18:45
          Jaki jest status formalny Kużby? Kto ma do niego "prawa" (kurczę to brzmi jak z
          czasów niewolnictwa)
          • Gość: yeti Re: Kuźba odchodzi z Wisły IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:53
            Kuźba jest "wypożyczony" - tak samochód z wypożyczalni. A jego właścicielem
            jest chyba jego menago. Tak słyszałem. To nie jest dobry układ bo menago będzie
            chciał jak najwięcej zarobić, a że Wiśle zależy na Kuźbie to będą musieli sporo
            zapłacić, chyba że menago nie znajdzie dla niego innego klubu. Jest takie
            niebezpieczeństwo że Kuźbę będzie chciał opchnąć do jakiegoś gównianego klubiku
            na zachodzie tylko dlatego że tamci więcej zapłacą. A co do tego "nazewnictwa"
            to oni wszyscy tak - wczraj Kosowski mówił że ktoś go chce kupić... Nie
            przeszkadza im to jak widać. pzdr.
            • Gość: www Re: Kuźba odchodzi z Wisły IP: 157.25.125.* 04.06.03, 18:54
              Thx
              • Gość: mazzii Kuźba nie odejdzie IP: *.ds.uj.edu.pl 06.06.03, 22:45
                Kuźba nie odejdzie- menago i prezes Wisly juz sie dogadali. Wiec koniec watku -
                Kuzba zostanie w Wisle. A jesli chodzi o wypozyczenie - dobrze sie udalo
                Wislakom wypozyczyc jednego z najskuteczniejszych - jak sie okazalo - pilkarzy,
                nie tylko w Wisle, ale i w calej polskiej ekstraklasie ;-) VIVA WISŁA!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka