Gość: uuuu IP: 193.239.205.* 10.06.07, 10:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stelmach Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.eranet.pl 10.06.07, 10:38 Dobrze ze Gołaś nie musi tego oglądać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.com 10.06.07, 11:19 toś do.. Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Fuks, ale ... szczęście sprzja lepszym 10.06.07, 22:12 W ostatniej piłce meczu Polacy ewidentnie dotknęli siatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Re: Fuks, ale ... szczęście sprzja lepszym IP: *.centertel.pl 10.06.07, 22:47 Przy tym bloku? Jak to zauważyłeś, skoro nie było powtórki, a po drugie kadr był z daleka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łosica Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:57 Ciężka to była przeprawa, ale wygraliśmy i z tego bardzo się cieszę. Tylko denerwuje mnie jak wszyscy są zachwyceni gdy wygrywamy 3:0, a jak wygrywamy! 3:2 to już wszyscy marudzą. Jednak wygrywamy, czy ludziki sobie zdają sprawę z tego ile trzeba mieć zimnej krwi, żeby przegrywając 2 sety wygrać cały mecz? Szkoda, że grali tak daleko, bo najchętniej jeździła bym z nimi na każdy mecz i zdzierała gardło kibicującą naszym i do tego zachęcam wszystkich, bądźmy z naszą reprezentacją i wtedy gdy jest super i wtedy gdy jest trochę mniej super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 10:44 grajcie chłopcy grajcie Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 10:50 gramy....!!!!!!!!!!chłopcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.07, 10:51 Powiem jedno: Fuckin' Chao Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 10:53 no;)zgadzam się.....gramy...!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 10:59 bosheee co to było..daliśmy się jak dzieci.ech.ale ślicznie.ważne,że jest 2:2.gramy panowie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.uml.lodz.pl 10.06.07, 11:20 W Tie Breaku sędzia uznał punkt Polakom mimo tego, że piłka nie dotknęła Chińczyka i była na aut :) Ale mniejsza z tym emocje do końca. Szkoda tylko, że dzisiaj tak słabiutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.06.07, 11:34 ale ten liniowy jak się nauczył machać czerwoną chorągiewką za młodu, tak machał po prawie każdej piłce - no i głównemu się znudziło w samą porę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.07, 11:19 Matko Bosko Częstochosko! Co za horror. To nieprawdopodobne ale jednak wygralismy! Co nie zmienia faktu, że Fuckin' Chao. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:25 Yeah!!! Nie straszna NAM aklimatyzacja, górą POLSKA nacja!!!:) POLSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 11:27 W czwartym meczu Ligi Światowej siatkarzy z Chinami Polacy po horrorze pokonali Chiny 3:2 Kto to pisał? Trzecioklasista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Fajny meczyk!! IP: *.centertel.pl 10.06.07, 11:28 Gdyby wygrali tego 1. seta, to pewnie by się skończyło na szybkim 3:0, a tak mieliśmy fajny, emocjonujący niedzielny poranek!! :) PS Tylko ten Faking Czał mnie wnerwiał... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Fajny meczyk!! IP: 83.2.21.* 10.06.07, 11:30 ja mam zawał...ale mecz spoko :o)..lecimy dalej chłopaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: 195.116.233.* 10.06.07, 11:29 POPROSTU WYGRALI LEPSI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś Ten liniowy to porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:34 ten sędzi każdą piłke na lini pokazywał -aut. Główny powinien pokazać mu czerwony kartonik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasibu Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:37 Oglądałem pirwsze 3 sety i kilka pierwszych punktów czwartego, potem musiałem wyjść. Byłem przekonany, że nie damy rady, tym bardziej że czasami sędziowanie sprawiało wrażenie nieobiektywnego. Jakież było moje zaskoczenie gdy prezczytałem o wygranej naszych! Wspaniale Panowie, naprawdę na miarę Mistrzów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.ds.ae.wroc.pl 10.06.07, 11:37 szkoda, ze nic nie napisano o pracy sedziow liniowych Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 10.06.07, 11:41 to akurat fakt.liniowi byli niekompetentni.i tu moi mili meczyk z Chinami pokazał,że liczyć się trzeba z każdą drużyną.nawet tą teoretycznie słabszą od naszej.i gratulacje Polakom,bo nawet w tak dramatycznej sytuacji,gdzie zdawać by się mogło,że polegniemy dali radę.trzeba wiedzieć,że to było naprawdę trudne.pomijam fakt,że mogli to spotkanie wygrać szybko i sprawnie,ale jednak.gramy panowie;)) PZU AZS RULES;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek Koszmar 10.06.07, 11:38 To co nasi zrobili w pierwszym secie... ze stanu 19:14, kiedy to spokojnie trzymali w ryzach Chińczyków, doprowadzić do 19:24... zaraz przypomina mi się Serbia, aczkolwiek były dwie fundamentalne różnice - pierwsza to ta że tu był mecz o pietruszkę, druga to fakt że przy stanie 19:18 liniowy w odpowiednim momencie podniósł chorągiewkę - nie po raz pierwszy i nie ostatni - a główny to ochoczo łyknął po jak najbardziej prawidłowym ataku Możdżonka. Nie ma jednak tego złego... koniec końców wygraliśmy, ba - wyszliśmy z naprawdę głębokiego g...a co może tylko psychicznie nas podbudować i zaszczepić nam mentalność zwycięzcy. I tylko kreska mojego żywota skróciła się po tym meczu z pewnością o kilka latek, ale co mi tam, czego się nie robi dla drużyny ;) A za fachową obsługę w wykonaniu liniowych nasi powinni złożyć oficjalny protest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:46 I tu należy jeszcze wspomnieć o tragicznym sędziowaniu liniowych zwłaszcza w końcówce. To nie były błędy. To co się działo w końcówce nie miało nic wspólnego z sędziowaniem. Liniowi po prostu chcieli żeby wygrali gospodarze i robili wszystko żeby tak się stało. Nawet wobec ewidentnych sytuacji(pokazanie że piłka była autowa w przypadku serwisu Zagumnego?!). Tak więc należy podziękować sędziemu z Izraela za profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek Liniowi 10.06.07, 11:53 ...pokazali aut przy asie serwisowym Winiara (który kończył czwartego seta) ...pokazali aut przy asie serwisowym Zagumnego (który kończył mecz) ...pokazali aut przy prawidłowym ataku Moźdźonka (który przerwałby fatalną passę w pierwszym secie, wtedy jeszcze byśmy prowadzili 20:18) To tylko najbardziej spektakularne wyczyny liniowych. O kilku innych "drobiazgach" teraz nawet już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek Re: Liniowi 10.06.07, 11:55 sorry, oczywiście as "Gumy" nie kończył meczu, dawał nam "tylko" prowadzenie w tie-breaku 15:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: Liniowi IP: *.chello.pl 10.06.07, 12:01 Liniowi ani razu nie pomylili sie na korzysc Polakow, parodia! Przeciez oni pokazywali aut za kazdym razem jak pilka znajdowala sie przy linni koncowej... Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Liniowi 10.06.07, 12:05 A ja widziałem w tie-breaku jak pomylił się na korzyść Polaków. Piłka przy zagrywce nie dotknęła żadnego Chińczyka i poszła w aut. I jest 15:14 dla Polaków ;) Więc nie mówmy hop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: Liniowi IP: *.chello.pl 10.06.07, 12:58 Ja uwazam,ze bylo pole, ale nawet jesli nie to sedzia liniowy pokazal aut a sedzia glowny zweryfikowal jego decyzje. Mowie tu o pomylkach sedziow liniowych, wiec nawet jezeli glowny sie pomylil na korzysc Polakow to nie byl to liniowy:), liniowi ani razu nie pomylili sie na korzysc Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaista Re: Liniowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 15:18 Mam nadzieję, że komisja sędziowska zajmie się liniowymi. W powtórkach ujęć wyraźnie było widać, że nasza piłka trafiała w pole. Takie sędziowanie jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszczek Liniowi byli Chińczykami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:02 Zdaje się tak jest, tylko główny na szczęście nie był ślepy. Bo przegralibyśmy w dwóch setach ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Mecze Polaków (video) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:51 Wszystkie mecze Polskiej Reprezentacji: outspace.no-ip.org/Siatkowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berbeć Polakom jak zwykle wychodziło najlepiej dotykanie IP: *.devs.futuro.pl 10.06.07, 11:56 poklepywanie, macanie, obłapywanie, teletubisie cholerne Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: Polakom jak zwykle wychodziło najlepiej dotyk 10.06.07, 12:04 ej dzieciaku spokój!!!poczytaj wcześniejsze komenty lepiej.nie gadaj tu głupot.te "poklepywania",o których mówisz z takim sarkazmem,to zagrzewanie się razem do walki,podnoszenie morale.nie czujesz ducha walki,to kibicem nie jesteś.buźka w ciup!!chłopaki gramy!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:05 kto pisał ten artykuł? tego się czytać nie da. DO POPRAWKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.centertel.pl 10.06.07, 12:27 Czy ktoś z Was wie, dlaczego Polacy mieli przypięte czarne wstążki na piersi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.chello.pl 10.06.07, 12:43 ja widzialem tylko czarna wstazeczke u Gumy... inni zawodnicy tez mieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.centertel.pl 10.06.07, 12:45 No ja właśnie też chyba tylko u Zagumnego, ale nie byłem pewny, czy inni też mieli. Hmmm... może dlatego Guma miał dzisiaj słabszy dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.chello.pl 10.06.07, 13:51 wczoraj tez Guma gral z wstazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.chello.pl 12.06.07, 00:01 " (...) Paweł Zagumny ze względów rodzinnych także wraca do Polski i dołączy do zespołu na mecze wyjazdowe z Bułgarią." zrodlo: siatka.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Re: Czarne wstążeczki - dlaczego?? IP: *.centertel.pl 12.06.07, 07:01 Dzięki za info!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Unikatowy zwrot: {...unikalny wyczyn...} 10.06.07, 18:24 Jaki język - taka gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzik Liga Światowa: Chiny prowadzą z Polakami 2:1 IP: 212.182.86.* 10.06.07, 20:46 Dziwny mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 polska lekcja w chengdu IP: *.um.olsztyn.pl 11.06.07, 10:23 Mistrzowie muszą wygrywać nawet wtedy gdy są bez formy, niewyspani i wbrew sędziom. I tak też się stało. A Chińczycy muszą się jeszcze duuuuużo uczyć, jak grać w siatkówkę. Bo to co zrobili to też było mistrzostwo świata. Dawali nam meczbole w 4 i 5 secie i na końcu przegrali mecz. Bo siatkówka to nie pink-pong, panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Polska lekcja w Chengdu IP: *.aster.pl 11.06.07, 14:43 Brawo nasi, jak zawsze najlepsi, wspierani dobrym sponsorem-Plusem mogą wszystko nie to co nasi piłkarze ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksks Koszmar poranka letniego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 16:14 Przyznam, że ostatnio tak się denerwowałam na meczu Polska:Brazylia. Na szczęście końcowy wynik okazał się weselszy niż wtedy. Polacy grali nieźle, ale Chińczycy dostali jakiegoś poweru. Nasi są dziećmi w czepku urodzonymi, ale także świetnymi siatkarzami i to zwyciężyło. Gratuluję i czekam na 3:0 z Argentyną. Odpowiedz Link Zgłoś