Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica: Mam nadzieję, że testy będą formalnością

IP: *.chello.pl 22.06.07, 21:13
    Kubica w koncu zaliczyl te pierwsze testy czy nie?

..................................
    Monitoring samochodów
    Obserwuj wątek
      • Gość: anyyy Kubica: Mam nadzieję, że testy będą formalnością IP: *.dolsat.pl 22.06.07, 21:17
        ja tez, ale troche sie boje. Robert dasz rade tylko sie przyloz

www.cyberdunk.com/?ref=4991
        • Gość: kolo 75G co za idiota to wymyslił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:30
          ok, jechał 230 km/h ale uderzyl w sciane bokiem a nie czołowo, poza tym pierwsze uderzenie nie wyhamowalo go calkowicie, wiec prosze nie wstawiac tu takich pierdul dziennikarskich.
          • Gość: Kubmeister Re: 75G co za idiota to wymyslił IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 21:50
            kazde zrodlo podaje inne przeciazenie, podobno Kubica przezyl juz 100G, 50G,
            40G, 30G, 10G, a teraz widze 75G. czyli dziennikarski profesjonalizm.
            • Gość: zdzisio Re: 75g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:53
              75g to oficjalna informacja FIA odczytana przez komisję z rejestratora
              zainstalowanego w samochodzie Kubicy

• Gość: zdzisio Peter Wright IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:58
            > 75G co za idiota to wymyslił

Peter Wright szef komisji bezpieczeństwa FIA

a ty kim jesteś geniuszu?

www.bmwsauber.com.pl/
            • Gość: Prawda nie Falsz Re: Peter Wright IP: *.dsl.bell.ca 23.06.07, 06:20
              Nie drapcie sie dziewczyny. 75G bylo obecne tylko w momencie uderzenia o bande,
              czyli trwalo mikrosekundy. Wiadomo ze nikt nie przezyje 75G. Kosmonauci
              odczuwaja 10G przy starcie w/g NASA i to sa najwyzsze przeciazenia jakim
              poddawani sa ludzie. Liczy sie czas trwania przeciazenia.
              • Gość: zdzisio Re: Peter Wright IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:12
                > 75G bylo obecne tylko w momencie uderzenia o bande,

no, a o czym tu rozmawiamy?

> trwalo mikrosekundy. Wiadomo ze nikt nie przezyje 75G.

ale sugerujesz ze ktoś tutaj na tym forum pisał cos o tym że na kubice przez
                dłuższy czas działały przeciążenia tego rzędu?

mógłbys wskazać jakiś link?

bo jak na razie to wymysliłes sobie jakąś absurdalna tezę i teraz ją
                spektakularnie obalasz.

wiec jeszcze raz dla jasności:
                rozmawiamy o wypadku kubicy i o przeciążeniach podczas prawie czołowego
                uderzenia w betonową bandę, które na poziomie około 75g ustaliła komisja
                powołana przez miedzynarodowa federację automobilową FIA na czele której stanał
                szef komisji bezpieczeństwa FIA Peter Wright a oprócz niego wzieli udział Andy
                Mellor i Hubert Gramling.

.

• Gość: Prawda nie Falsz Re: Peter Wright IP: *.dsl.bell.ca 25.06.07, 05:21
                  bo jak na razie to wymysliłes sobie jakąś absurdalna tezę i teraz ją
                  spektakularnie obalasz.

Dobra zdisiu ... jestes debesciak i expert niezaprzeczalny ale ja sie nie dam
                  zlapac na gadki szmatki.
                  Zdrowka zycze
                • Gość: Prawda nie Falsz Re: Peter Wright IP: *.dsl.bell.ca 25.06.07, 05:54
                  A moja poprzednie odpiska byla w odpowiedzi dla pana ktory napisal:

75G co za idiota to wymyslił

Wyraznie byl przekonany ze to nie mozliwe, a jednak mozliwe. Jak ktos ma ochote
                  poczytac sobie o przeciazeniach tu jest link:

www.seanie-m.com/tas_survivalinspace.htm
                • Gość: Prawda nie Falsz Re: Peter Wright IP: *.dsl.bell.ca 25.06.07, 06:03
                  A w/g tego co tu pisza Kubica byl bardzo bliziutko tamtego wymiaru:

hypertextbook.com/facts/2004/YuriyRafailov.shtml
      • Gość: luke Re: Kubica: Mam nadzieję, że testy będą formalnoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:52
        peb.pl/galerie-i-zdjecia/136225-rapidshare-plazowe-klimaty.html
        peb.pl/filmy-0-100-mb/132869-rapidshare-plazowe-klimaty.html
      • Gość: kum-kumaszek Nie podniecaj się na marne IP: *.accel.atl.earthlink.net 23.06.07, 00:14
        Masz już przechlapane na amen. A testy poczytalności, to co?
      • Gość: obserwator Re: Kubica: Mam nadzieję, że testy będą formalnoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:36
        pierwsze testy kubica zaliczyl jeszcze lepiej niz przed sezonem tylko lekarze
        bali sie o wlasna dupe ze jak bedzie mjal wypadek to moze sie gorzej skonczyc
        dla kubicy bo mjal lekkie wstrząśnienie mózgu.
        • Gość: Gero Re: Kubica: Mam nadzieję, że testy będą formalnoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 13:39
          Robert wracaj jak najszybciej na tor.
      • Gość: gosc Bild juz pisze o kolejnym wyscigu Vettela w F1!!! IP: 194.145.89.* 25.06.07, 12:55
        Ponoc przed GP Francji bolid BMW-u jest szykowany pod Vettela ...
        Znaczny wzrost ogladalnosci podczas debiutu Vettela w F1, prawie 10 mln widzow,
        przekonuje marketingowcow! F1 to biznes ;-)
        • Gość: Prawda nie Falsz Re: Bild juz pisze o kolejnym wyscigu Vettela w F IP: *.dsl.bell.ca 26.06.07, 06:05
          Niech gosc usiadzie na tym dlugopisie. Najepiej jak go postawi na sztorc zanim
          usiadzie. Moze to go zadowoli i przestanie pisac te knoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka