Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Franciszek Smuda: - Dosyć marudzenia!

IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.06.07, 07:00
    Franiu mimo ze jestem za Widzew to trzymam za Toba i pyrami kciuki

p/s

dopieprzcie raz jeszcze Legii
    Obserwuj wątek
      • Gość: :) Re: Franciszek Smuda: - Dosyć marudzenia! IP: 87.205.12.* 26.06.07, 10:19
        He he a niebawem już kolejne spotkanie KKS-RTS ;) tak więc spotkanie
        najlepej dopingujących kibiców w Polsce ... do zo
      • Gość: LP Bo w nienawisci do tej druzyny...itd,itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:28
        cala liga przeciw "tirowie" z zasrawy.Tak trzymac.
        • Gość: Id [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:34
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Belfer Re: Bo w nienawisci do tej druzyny...itd,itp IP: *.bulldogdsl.com 26.06.07, 14:16
            Lekcja historii www.legia-wa-wa.prv.pl
            • Gość: pre Re: Bo w nienawisci do tej druzyny...itd,itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:33
              nie wiem po co reklamujesz domenę chirurgicaplastica.com, narażasz ją tylko na
              nie potrzebne niebezpieczenstwo.
          • Gość: no Re: Bo w nienawisci do tej druzyny...itd,itp IP: 212.244.156.* 26.06.07, 15:27
            kacze odchody poległy w Poznaniu i zostały zutylizowane
        • Gość: Proh Re: Bo w nienawisci do tej druzyny...itd,itp IP: 212.2.101.* 26.06.07, 13:38
          Franek to prosty człowiek, ale esencje w swoich słowach zawarł;]

Nowy sezon będzie dla niego o tyle bardziej prosty, że dzięki poległej ległej
          zyskał sobie szacunek i może nawet akceptację kibiców. Jesień zapowiada sie po
          prostu wyśmienicie (szczególnie na Bułgarskiej). Przy takiej obsadzie rundy
          ciekawi mnie ile kolejorz sprzeda karnetów, moim zdaniem będzie to rekord w
          skali kraju na długie lata.

A propos: od kiedy rusza sprzedaż karnetów?
          • Gość: łysy77,batoregoBCC karnety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:44
            zamknięta sprzedaż karnetów rusza ponoć za tydzień, a dla pozostałych tydzień
            później.
            • Gość: proh Re: karnety IP: 212.2.101.* 26.06.07, 13:49
              Zamknięta, czyli dla tych co mięli karnet na wiosnę?
      • Gość: reno ojczyzna polszczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:18
        "jestem za Widzew", "trzymam za Tobą (...) kciuki"
        - widać że chłopak prosy i nieuczony.
        Jak to kibic widzewa!;-)
        • Gość: marek Re: ojczyzna polszczyzna IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.06.07, 15:07
          a co oznacza slowo "prosy"?
          • Gość: reno Re: ojczyzna polszczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:52
            A co oznacza słowo "slowo"?
            • Gość: marek [...] IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.06.07, 22:20
              • Gość: reno [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:32
      • Gość: LechFan Smuda, a co jeśli... IP: *.crowley.pl 26.06.07, 14:56
        "Mogę jedynie zadeklarować, że nie będzie już więcej takich meczów jak z
        Cracovią czy Arką Gdynia w poprzednim sezonie. To deklaruję. Bo to są mecze, po
        których właściwie należałoby oddać licencję i dać sobie spokój. Lech ma zbyt
        dobrych kibiców, żeby pokazywać im taki chłam. Takie mecze się nie powtórzą."

Oczywiście nie chcę żeby taka sytuacja się powtórzyła ale co jeśli... podasz sie
        do dymisji? Zarzucisz dziennikarzom że przekręcili Twoje słowa? Czy zasłonisz
        sie budowaniem drużyny?
        Taką pustą obietnicę to każdy może złożyć
      • Gość: kristof-b(L)ow me [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:08
        • Gość: no [...] IP: 212.244.156.* 26.06.07, 15:16
        • Gość: ale kompleksy względem kacapów? hehe, nachlał się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:26
          Rusiej wódy i zagryzł słoniną, biedaczek...
        • Gość: ale ps. jeszcze żaden kacap nie dogadał się z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:46
          europejczykiem, mamy z was chłopki wschodnie niezły ubaw:)
      • Gość: pragne przypomniec Re: Franciszek Smuda: - Dosyć marudzenia! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.06.07, 16:05
        Pod artykulem o Lechu,jak zawsze najwiecej wpisow o Legii. Wylewanie kompleksow
        sympatykow Kolejorza to juz slynny przyklad socjologicznych metod zastepowania
        chronicznego braku sukcesow. A Smuda, jak pamietam w koncowce zeszlego sezonu
        zapowiadal ,ze Lech bedzie walczyl wylacznie o mistrzostwo Polski. Teraz juz
        nawet Intertoto boi sie obiecac. Ciekawe skad ten minimalizm ? Moze zwyczajnie
        zdaje sobie sprawe,ze zwulgaryzowanym krzykiem w szatni daleko sie zespolu nie
        zaprowadzi.Potrzeba jednak chyba wiecej.
        Na koniec slow kilka do tych,co po dzis dzien ciesza sie zwyciestwem nad nami.
        Rozumiem Wasza radosc,bo czymze Wy sie macie radowac przy
        takich "osiagnieciach". Jedno trofeum na dziesiec czy pietnascie lat i to w
        dodatku tylko PP,to faktycznie niezawiele emocji i chwil sklaniajacych do
        uniesien. Nie wiem,jak bedzie w tym sezonie ale jesli Wasz poznanski mecz z
        nami przybierze taki obraz,jak ostatni to uwierze juz we wszystko wlacznie z
        czarami. Legia byla od Lecha pilkarsko lepsza o jakies dwie klasy,a to jednak
        Wasz klub jakos wygral. Nie odbieram oczywiscie chwaly,ale tez te Wasze
        napinki,jak to "Legia nieistniala" sa dosc komiczne...Ludzie zainteresowani
        futbolem ten mecz widzieli i wnioski mozna bylo miec tylko jedne. Gratulujemy
        fury szczescia,ktorego nam w zeszlym kompromitujacym dla Legii sezonie,zabraklo.
        • Gość: j Legia 2 mln miasto stolica i 8 kola na trybunach IP: *.icpnet.pl 26.06.07, 16:15
          Pozdro dla 100% ekipy z grupy podwyzszonego ryzyka
        • Gość: KKS Re: Franciszek Smuda: - Dosyć marudzenia! IP: *.icpnet.pl 26.06.07, 17:02
          Wy w waraszwie bardziej jaracie sie meczami z Lechem niż my w Poznaniu ...żeby napisać tak długi wywód to trzeba byc nieźle zakompleksionym (jedyne wysublimowane słowo znane przez fanów legi :) ) A zwycięstwo nad wami było piękne i jak najbardziej załużone mozecie tylko dziekować Bogu że nie przegraliście wyżej złodziejaszki z wawy ...
          • synergie Smuda = smuta 26.06.07, 17:13
            Mnie nie interesuje legia tylko lech.
            I powiem wam tak:
            Założę się z każdym kto chce, że Smuda wyleci w trakcie sezonu.
            Bo jego jedyna "taktyka" to "zapie..ć".
            Niestety, zarząd klubu nie zna się na sporcie, tylko na robieniu bejmów.
            Karnety, gadżety, frekwencje, wyjazdy, jak zawsze nr 1 w Polsce.
            Niestety, miłością i pieniędzmi kibiców meczów się nie wygrywa.

Smuda precz z naszego klubu nieudaczniku!

M
            • Gość: MaciejKołoLECH Re: Smuda = smuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:37
              LECH to nie legia żeby pisać jego nazwę z małej litery
          • Gość: pragne przypomniec Re: Franciszek Smuda: - Dosyć marudzenia! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.06.07, 17:47
            Odpowiedz oczywiscie glownie oparta na checiach odgryzienia. Przeczytaj
            Kolego,wpisy od gory i wowczas zauwazysz o czym byla mowa. W poscie o Waszym
            klubie glownie ublizacie mojemu. Wywod napisalem dlugi,bo mam dzis wolne i
            czytam oraz pisze o pilce. To co dzieje sie w Lechu oczywiscie mnie
            interesuje,bo interesuje mnie cala liga. A meczu,o ktorym piszesz chyba nie
            widziales...
            • Gość: ale przeczytaj sobie pierwszy post ze zrozumieniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:56
          • Gość: kkSS [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:09
            • Gość: e [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:29
        • Gość: MaciejKołoLECH Re: Franciszek Smuda: - Dosyć marudzenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:35
          A wy czym się macie szczycić? Tym że przez lata komunizmu byliście pupilkami władz? Że macie stadion z 1930?
        • Gość: ja.kuba Lech Legia (VI.07) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 01:53
          Mecz widzialem i legia oczywiscie przy odrobinie szczescia mogla wygrac...
          Podobnie jak w kazdym innym meczu!! Powiem tylko, ze niestety ale przy tym
          ULTRADOPINGU, kiedy krzyczal KAZDY prawie kibic nawet na sektorach piknikow,
          zrobil swoje. Wiadomo ze ciezko sie gra na Bulgarskiej nie tylko Legii...
          "W zylach blekitna KREW, w sercu poznański LECH"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka