Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prze meczem Pogń - Lech

IP: 10.10.129.* 05.10.01, 09:53
    Wszedłem na wasze forum i widzę wiele emocji przed meczem, ale co najważniejsze
    brak wulgarnych postów na temat "jak to można d..bać szczecińskim
    kibicom".Cieszę się ogromnie choć wiem,że ci którzy będą dymić, na forum GW nie
    zabierają głosu.
    Jednak szczerze wam zazdroszczę możliwości kibicowania w każdym meczu,bo dla
    Lecha każdy mecz to mecz o stawkę. Oby wasi włodarze miasta nie popełnili tego
    samego błędu co w Szczecinie.
    Dwa lata temu gdy Pogoń broniła się przed spadkiem, każdy mecz był szalenie
    emocjonujący, na stadionie po 15 tys kibiców, to było wielkie kibicowanie.
    A co teraz mamy? Garstki kibiców jak na szczecińskie warunki ( 3 tys ), wiele
    kontrowersji, przepychanek, piłkarzy którym sie nie chce i wkurzonych kibiców.
    Dużo ciekawiej było w II lidze, a euforia po awansie do I ligi po stokroć
    większa niż po wywalczonym vicemistrzostwie Polski. Wtedy każdy kibic wiedział,
    że drużyna ta będzie się broniła w I lidze i akceptował to , najważniejsza była
    wola walki zespołu, każde zwycięstwo na wagę mistrzostwa, heh to były czasy.
    Przyszedł Bekdas i spieprzył cały piłkarski Szczecin, chociaż biję się w pierś
    sam byłem optymistą, kumple z Łodzi i z Olsztyna mnie ostrzegali, ja
    twierdziłem,że jak będzie to przekręt to chociaż jeden sezon będą duże emocje i
    duże stawki, były ale przez jedną rundę. Teraz wolałbym, aby Bekdas nie
    wiedział gdzie leży Szczecin, a młodzi chłopcy walczyli o każdy punkt.
    Tak teraz jest z Lechem i nie dziwię się, że w środę cały Poznań będzie żył tym
    meczem, niestety w Szczecinie takich emocji nie będzie.

Wybieram się na mecz i będę kibicował swojej drużynie, oby nasze miejskie
    antagonizmy nie zepsuły widowiska.
    A swoją drogą niezła kolonia szczecinian pracuje teraz w Lechu (
    Baniak,Matlak,..., Bugaj,Remień). Ciekaw jestem jak jak fani Lecha przyjęli na
    pierwszym meczu Baniaka, który wprawdzie zębów nie zjadł w Szczecinie, ale
    dorobił się słusznej (misiowej) postury?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Olimpia Re: prze meczem Pogń - Lech IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 19:31
        Całym sercem za Pogonią
        • Gość: Loki Re: prze meczem Lech-Pogoń 3-1 IP: *.echostar.pl 06.10.01, 19:38
          i ty tutaj Olimpia wpełzłeś-wypad na okręgówkę i nie wcinaj się w eter zbawco
          ludzkości od siedniu beleści
          musiał baran swoje trzy grosze wpieprzyć na tym forum,pierd.......ciota
        • Gość: Sergio Re: prze meczem Pogń - Lech IP: *.echostar.pl 07.10.01, 13:26
          Gość portalu: Olimpia napisał(a):

> Całym sercem za Pogonią

To już nie Olimpia? hehehe

• Gość: xpb Re: przed meczem Pogń - Lech IP: 10.10.129.* 10.10.01, 16:14
        Niestety,
        nie dane mi będzie oglądać spotkania. Czemu C+ nie transmituje tego meczu,
        czyżby obawiał się burd podczas meczu?
        • Gość: miczel Re: przed meczem Pogń - Lech IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 18:07
          Bo oburzą się kibice I-ligowych zespołów że C+ transmituje 2 mecze Lecha w
          ciągu 3 dni :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka