Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czestochowa

17.06.03, 17:55
    Wybieram sie w czwartek do Cz-wy i mam w zwiazku z tym pytanko do ludzi z
    tego miasta. Jesli moglby mi ktos powiedziec o ktorej otwierane sa kasy
    klubowe (jade bez biletu wiec wole miec pewnosc ze dostane) i o ktorej
    otwierane sa bramy na stadionie

Z gory dzieki za odpowiedz

Obserwuj wątek
      • Gość: lulek Re: Czestochowa IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 20:54
        prawodopodobnie dwie godziny przed meczem lepiej przyjedź dużo wcześniej bo
        zaiteresowanie tym mecze w Częstochowie jest ogromne przewiduje że będzie z
        25tys.
        • k_o_s Re: Czestochowa 17.06.03, 21:15
          Wielkie dzieki!
          Swoja droga to pewnie miejsce na stadionie tez trzeba bedzie zajac jakies dwie
          godziny przed meczem. Gdzie u was mozna bezpiecznie siedziec nie kryjac sie
          specjalnie ze jest sie z Torunia (poza sektorem wydzielonym oczywiscie) ??
          • Gość: Łysy Re: Czestochowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 07:59
            Jesli Czestochowa bedzie wygrywala to wszedzie, jesli bedzie przegrywala to
            nigdzie
            • Gość: xxxxxxx Re: Czestochowa IP: router:* / 10.0.27.* 18.06.03, 08:29
              Gość portalu: Łysy napisał(a):

> Jesli Czestochowa bedzie wygrywala to wszedzie, jesli bedzie przegrywala to
              > nigdzie
              Chodzę na Włókniarz od około 20 lat i nie spotkałem się aby częstochowianie
              kogoś zaczepiali nawet jak przegrywają chyba że jest prowokacja ze strony
              przyjezdnych kibiców.
              • Gość: Łysy Re: Czestochowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 08:44
                Kilka razy bylem w Czestochowie i wydaje mi sie ze jest inaczej szczegolnie
                zapamietalem final IMP z 97 r. to co dzialo sie po upadku T.Golloba a zwlaszcza
                po biegu dodatkowym. Na meczach ligowych mialem pewne problemy
      • Gość: marcin789 Re: Czestochowa IP: router:* / 10.0.27.* 18.06.03, 08:24
        k_o_s napisał:

> Wybieram sie w czwartek do Cz-wy i mam w zwiazku z tym pytanko do ludzi z
        > tego miasta. Jesli moglby mi ktos powiedziec o ktorej otwierane sa kasy
        > klubowe (jade bez biletu wiec wole miec pewnosc ze dostane) i o ktorej
        > otwierane sa bramy na stadionie
        >
        > Z gory dzieki za odpowiedz
        >
        Mecz jest o 17 ale kasy będą napewno czynne ze trzy godz. wcześniej i tak samo
        stadion. Zapowiadane są różne imprezy towarzyszące.
        • k_o_s Re: Czestochowa 18.06.03, 09:13
          zeby tylko nie padalo...
          • Gość: zlosliwiec Re: Czestochowa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 22:11
            bylem niedawno w czestochowie i slyszalem, ze miejscowi zatrudnili ogromna
            ilosc wolontariuszy. maja zamiar przy ich pomocy dokladnie policzyc ilu kibicow
            przyjechalo z torunia. zadanie nie bedzie trudne, bo podobno od jakiegos czasu
            zaden kibic z czestochowy nie uzywa jogurtu.
            • Gość: edGAR Cymbał z bydgoszczy IP: *.ap.edu.pl 20.06.03, 11:02
              Słuchaj stary, to że Tomusiowi się nie wiedzie i przechodzi na wcześniejszą
              emeryturkę, to nie powód żebyś się sobei jezdził po CKM. W tym sezonie nie
              tylko Cz-wa klan g(ol)lupków rozjeżdża! Nawet z Wrockiem, a tym bardziej z
              Toruniem nie macie sie co mierzyć!
              I nie pomogą tu ulewy i pojąki-kiwania tomusia, czy plecy krawaciarzy

Gość portalu: zlosliwiec napisał(a):

> bylem niedawno w czestochowie i slyszalem, ze miejscowi zatrudnili ogromna
              > ilosc wolontariuszy. maja zamiar przy ich pomocy dokladnie policzyc ilu
              kibicow
              >
              > przyjechalo z torunia. zadanie nie bedzie trudne, bo podobno od jakiegos
              czasu
              > zaden kibic z czestochowy nie uzywa jogurtu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka