Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań idzie na rekord

IP: *.icpnet.pl 05.07.07, 23:32
    Drogie te karnety. Ja nie kupuje tym razem. Poprzednio nie bylo tylu osob
    uprawnionych do zakupu karnetu w przedsprzedazy i stad lepszy wynik, ale na
    pewno nie przekroczymy poprzedniej liczby.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jack Re: Lech Poznań idzie na rekord IP: *.icpnet.pl 06.07.07, 00:13
        nie mam najmniejszych watpliwosci, ze sprzedaz bedzie wieksza. Radze Ci kupic
        karnet, bo wszelkie znaki na niebie wskazuja, ze jak nie kupisz karnetu
        jesiennego to na wiosne nie masz co liczyc na jakikolwiek bilet
        • Gość: Eure Re: Lech Poznań idzie na rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:29
          Dokładnie tak, na wiosnę - przy walce o najwyższe lokaty i mniejszej ilości
          miejsc ze względu na budowę nowej trybuny - ilość biletów w wolnej sprzedaży
          będzie naprawdę znikoma.:) I ludziska się rzucą na karnety, a pierwszeństwo będą
          mieli nabywcy karnetów na rundę jesienną. Tak więc nie ma co kalkulować, bo przy
          tak drogich biletach choćby na Legią, jest to opłacalna inwestycja.
      • Gość: kuba Lech Poznań idzie na rekord IP: *.icpnet.pl 06.07.07, 01:02
        kurna, kupiłbym ale wyjeżdzam w październiku do IRL. Do boju Kolejorz!
      • Gość: BK Lech Poznań idzie na rekord IP: 212.244.176.* 06.07.07, 07:42
        Kurcze z tą sprzedażą to przegięcie. Jedna kasa!!! Skandal! Łatwo policzyć, że
        w tym tempie, tj. 500 karnetów/dzień, to przez 9 dni sprzedadzą 4500 karnetów,
        a wiadomo, że będzie 8000 chętnych. Każdy chce mieć swoje miejsce.
        W środę rano, przed godz. 8:00 stało już 20 osób. Przez 20 minut, sprzedany
        został 1 karnet. Zatem wydajność spada.
        Dopiero po moim e-malu do Klubu wydłużyli godziny sprzedaży. Nie dość, że cena
        jest mało atrakcyjna, to jeszcze problemy, jak za komuny.
        Pozdrawiam wszystkich wytrwałych
        • Gość: Tomek Re: Lech Poznań idzie na rekord IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:48
          Są dwie kasy nie jedna (jedna była tylko pierwszego dnia)
          Nie przypisuj sobie zbyt dużej mocy sprawczej. Klub po prostu zauważył co się
          działo we wtorek.
          BTW wczoraj kolejek nie było (jedna -dwie osoby do każdej kasy)
          • Gość: kr Re: Lech Poznań idzie na rekord IP: *.171.49.148.crowley.pl 06.07.07, 09:50
            W jakich cenach macie karnety?
            • Gość: Beblas Re: Lech Poznań idzie na rekord IP: *.icpnet.pl 06.07.07, 11:21
              Ceny karnetów na rundę jesienną sezonu 2007/08:
              Typ karnetu
              Cena

4 trybuna
              235,00 zł

2-5,12-13 II trybuna
              200,00 zł

Ulgowy 4 trybuna
              165,00 zł

Ulgowy 2-5,12-13, II Trybuna
              130,00 zł

II trybuna to Kocioł
      • Gość: jerry72p Lech Poznań idzie na rekord IP: 213.25.168.* 06.07.07, 12:10
        Wszystko ładnie i pięknie, ale sprzedaż karnetów w systemie zamkniętym ma
        jeszcze niedociągnięcia. Analizy Pana Lipczyńskiego będą niedokładne, co do
        sprawdzenia ile z ośmiu tys. kupi ponownie. W moim przypadku 4 karnety nie beda
        kupione w sprzedazy zamknietej, bo ...musiały być oddane do firmy (częściowe
        dofinansowanie). I co ? wychodzi Panie Lipczyński, ze jest 4 więcej
        niezadowolonych ? - a nie prawda. Przede wszystkim niech Pan dopracuje procedury
        ,a potem podnieca się liczbami. Chce kupić ponownie w to samo miejsce i co ? w
        zamkniętej -nierealne, w otwartej niepewne. Hej Lech !!.
        • Gość: ffmarkus Oj Panie Lipczyński... IP: *.icpnet.pl 06.07.07, 17:09
          Hehe a jak można wiedzieć gdzie pracujesz? Chyba też się postaram tam o pracę:)
          Ja cierpliwie czekam na sprzedaż otwartą, gdyż ostatni sezon "jechałem" na
          biletach. Można ponarzekać na ceny- o jakieś 10% za wysokie. A wymówki pana
          Lipczyńskiego typu: cena biletu na Lech- Legia wyniesie 50 zł TYLKO dlatego,
          żeby zwiększyć sprzedaż karnetów są obrażające dla wielu kibiców, przede
          wszystkim tych co nie stać na jednorazowy wydatek 200 złotych. Kiepski z Pana
          PR-owiec skoro nawet nie potrafi Pan rozsądnie uzasadnić podjętych przez zarząd
          decyzji. Mam nadzieję, że drużynę mamy lepszą i powalczy ona zgodnie z
          zapowiedziami o mistrza.
          Do zobaczenia na stadionie za 3 tygodnie!!
          • Gość: krzycho Re: Oj Panie ffmarkus... IP: *.icpnet.pl 06.07.07, 18:06
            ffmarkus: Gdzie wyczytałeś, że bilet na Legię będzie kosztował 50 zł i więcej
            TYLKO dlatego, żeby zwiększyć sprzedaż karnetów? Wskaż proszę taki fragment.
            ja wskażę inny: "robimy to TAKŻE dlatego, aby zwiększyć sprzedaż karnetów".
            Daj znać, gdy zrozumiesz różnicę.
            • Gość: Proh Re: Oj Panie ffmarkus... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.07.07, 18:33
              Dla mnie sprawa jest prosta, kupie karnet i reszte mam w pompce. Nie narzekam,
              że ceny za wysokie bo są moim zdaniem odpowiednie. Zważywszy ile hiciorów będzie
              na jesień jestem za. Spekulacje, że zostanie przekroczona ilość sprzedanych
              karnetów są jak najbardziej zasadne. Sam zamiast dwóch karnetów kupuję trzy więc
              dorzucam 50% od siebie, a sądzę że wiele osób nie miała karnetów na wiosnę teraz
              z pewnością kupią aby nie mieć problemów z wejściem na mecze.
              • Gość: Lechita Cena karnetu nie gra roli IP: *.icpnet.pl 06.07.07, 20:54
                Jako Lechita zapłaciłbym za karnet swojego klubu każdą cenę i to bez względu na
                to,czy będą wzmocnienia,czy nie.Dla mnie liczy się tylko Lech,a nie skład,czy
                walka o mistrza.
            • Gość: ffmarkus Re: Oj Panie krzycho... IP: *.icpnet.pl 07.07.07, 13:54
              Gość portalu: krzycho napisał(a):

> ffmarkus: Gdzie wyczytałeś, że bilet na Legię będzie kosztował 50 zł i więcej
              > TYLKO dlatego, żeby zwiększyć sprzedaż karnetów? Wskaż proszę taki fragment.
              > ja wskażę inny: "robimy to TAKŻE dlatego, aby zwiększyć sprzedaż karnetów".
              > Daj znać, gdy zrozumiesz różnicę.

Proszę Ciebie ślicznie- środek akapitu trzeciego:
              "...a na tak atrakcyjne spotkania jak mecz z Legią nie wykluczamy, że osiągną 50
              zł i więcej. To sporo, ale robimy to także dlatego, aby zwiększyć sprzedaż
              karnetów...".
              Mam wrażenie, że chodzi Tobie o słowo "tylko", a nie o meritum sprawy. Ale chyba
              nikt nie bierze poważnie wzrostu cen biletów związany z otrzymaniem losu na
              loterii Bemo- Motors.
              Odnośnie cen to są akceptowalne (porównywalne z cenami wejściówek Korony i duzo
              nizsze od wejściówek na Łazienkowską), ale % skok cenowy w porównaniu do
              zeszłego sezonu jest raczej za duży, także biorąc pod uwagę jeden mecz więcej do
              rozegrania.
              • Gość: krzycho oj, panie ffmarkus IP: *.icpnet.pl 07.07.07, 14:15
                Powtórzyłeś fragment wskazany przeze mnie, w którym wyraźnie stoi, iż
                zwiększenie sprzedaży NIE jest JEDYNYM powodem wzrostu cen biletów na Legię.
                Jest jednym z tych powodów - i to rozumiem. Innym może być np. atrakcyjność meczu.
                Różnica między TYLKo a TAKŻe jest zasadnicza. To nie tylko kwestia słowa.
                • Gość: ffmarkus Re: oj... IP: *.icpnet.pl 07.07.07, 20:26
                  >Powtórzyłeś fragment wskazany przeze mnie, w którym wyraźnie stoi, iż
                  zwiększenie sprzedaży NIE jest JEDYNYM powodem wzrostu cen biletów na Legię.
                  Jest jednym z tych powodów - i to rozumiem. Innym może być np. atrakcyjność meczu.
                  Różnica między TYLKo a TAKŻe jest zasadnicza. To nie tylko kwestia słowa.

Owszem znam znaczenie tychże słów :) Aczkolwiek tematem dyskusji nie jest cena
                  biletu na ten jeden mecz, ale podniesienie ceny karnetu i tłumaczenie tego
                  meczem Lech-Legia. Wg Pana Lipczyńskiego, obok loterii, jedynym powodem wzrostu
                  cen karnetów jest właśnie w/w mecz. A jakoś sezon temu ceny rzędu 30 złotych nie
                  przeszkadzały. I jak ma się poczuć osoba wydająca prawie 40% więcej na karnet
                  nie otrzymująca w zamian nic więcej? Sądzę, że po prostu My-kibice jestesmy
                  robieni w konia przez zarząd, który wie, że produkt przez niego oferowany i tak
                  się sprzeda. Każdy pomny doświadczeń sprzed 2 miesięcy kupi teraz karnet za
                  każdą cenę. A jest to jeszcze podsycane wypowiedziami Pana Lipczyńskiego.
                  Marketing na najwyższym poziomie! Zobaczymy za 3 miesiące czy te ceny będą
                  naprawdę wynosić tyle ile jest zapowiadane...
                  • Gość: krzycho Re: oj... IP: *.icpnet.pl 07.07.07, 20:32
                    Rozmowa ze ściną, jak pragnę zdrowia! Raz jeszcze pytam - z czego wyciągnąłeś
                    wniosek, że jedynym powodem wzrostu cen karnetów jest w/w mecz? Zresztą nie,
                    odwołuję. Nie pytam.
                    Nie ma sensu.
      • Gość: Mietek Legia zazdrości Wam działaczy... IP: 212.75.100.* 03.07.08, 14:54
        u nas w W-wie takie tłumy są nie do pomyślenia - nasz debilny zarząd odstrasza
        ludzi od chodzenia na Legię, teraz zamknął pół stadionu choć budowa, kt. niby
        jest podstawą tej decyzji wcale nie rusza. Miernoty z ITI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka