Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    16.07.07, 12:17
    Coś dziwnego dzieje się u mnie podczas sprzedawania zawodników... Nie chcę mi
    się czekać, aż sprzedam 1 zawodnika, więc klikam od razu na kilku po kolei.
    Gdy tak zrobię, to dostaję więcej pieniędzy za zawodników, gdy sprzedałem
    wszystkich, jakimś cudem budżet mi urósł do 36 mln... Myślałem, że to jakiś
    jednorazowy błąd i próbowałem jeszcze kilka razy sprzedawać tak zawodników. Za
    każdym razem był inny budżet...
    Obserwuj wątek
      • kowall Re: Błąd... 16.07.07, 12:26
        To nie jest błąd. Drużyna z takim budżetem się nie zatwierdzi, a pierwsza
        korekta w liczniu nastąpi w przypadku zmiany ustawienia lub zmiany kapitana lub
        odczekania kilka chwil.
        Przypominam, że aby zatwierdzić drużynę trzeba nacisnąć guzik na dole strony
        (Zatwierdź wprowadzone zmiany). Jeśli wszystko jest Ok, dostaniemy komunikat
        Twoja drużyna zgłoszona do gry.
        Proponuje robić wszystko wg komunikatów na górze strony i wtedy nie będzie
        żadnych problemów.
        pozdrawiam
        • djmaro1 Re: Błąd... 16.07.07, 12:47
          No właśnie chodzi o to, że drużyna z budżetem który wynosił ponad 40 mln bez
          problemu się zatwierdziła... Oczywiście sam zamierzam ustalać drużynę nie
          wykorzystując takich błędów...
          • kowall Re: Błąd... 16.07.07, 13:14
            Nie mów, że zatwierdziłeś drużynę do konkursu, bo nie zatwierdziłeś. Wyślij mi
            jej nazwę na r.kowalczyk@one-2-one.pl
            • t-clapek Re: Błąd... 16.07.07, 13:21
              Dobrze by było też znać odpowiedź na pytanie:
              Dlaczego nie mogę mieć we własnej lidze dwóch moich drużyn, zrobionych na jednym loginie?
            • djmaro1 Re: Błąd... 16.07.07, 13:24
              Napisałem pod spodem, że już jest w porządku, musiałem się wylogować i jeszcze
              raz zalogować. Już pisze o przekroczeniu budżetu...
        • djmaro1 Re: Błąd... 16.07.07, 13:05
          Teraz już jest w porządku, musiałem się wylogować i jeszcze raz zalogować. Już
          pisze o przekroczeniu budżetu...
      • kha1 Re: Błąd... 16.07.07, 12:58
        W takim razie nie trać nerwów i przerzuć się na inną gre :)
        • prezes_champion Re: Błąd... 16.07.07, 13:13
          np. na www.ChampionCM.com
          Rusza za kilka dni ale na pewno jest o niebo lepsza od tego co tu widziałem nie
          mówiąc o tym, że nie trzeba na każdym kroku dokładać na tacę pieniądze dla Agory...
          • kha1 Re: Błąd... 16.07.07, 13:27
            Myślimy chyba tak samo :)
            • prezes_champion Re: Błąd... 16.07.07, 13:36
              Kolesie od CMahpionCM.com wyslali zaproszenie mojemu kumplowi i on mnie zaprosił.
              Pokazał mi screeny i kilka informacji o tym co bedzie w tej grze i stwierdziłem
              że warto poczekac te kilka dni!
              Jak ktos bedzie mial te screeny (te które mi pokazal byly na www i nie
              skopiowalem a teraz widze ze link juz nie działa) to proszę dać znać - może jest
              coś nowego jeszcze.
            • prezes_champion Re: Błąd... 16.07.07, 15:17
              Kolesie od ChahpionCM.com wyslali zaproszenie mojemu kumplowi i on mnie zaprosił.
              Pokazał mi screeny i kilka informacji o tym co bedzie w tej grze i stwierdziłem
              że warto poczekac te kilka dni!
              Jak ktos bedzie mial te screeny (te które mi pokazal byly na www i nie
              skopiowalem a teraz widze ze link juz nie działa) to proszę dać znać - może jest
              coś nowego jeszcze.
      • masterpablo Re: Błąd... 16.07.07, 17:25
        NIECH MNIE SZLAG! ustawiłem sobie skład drużyny, skład ładnie wybrałem, kapitana też... zatwierdziłem, był komunikat, że drużyna zgłoszona do gry... wylogowałem się... wróciłem po jakichś 2 godzinach... patrzę... BUDŻET: -7,7 mln zł (przy czym jak się wylogowywałem miałem 2,8 na plusie...)... nie ma to jak BUGi... :/ już mi się grać odechciało...
        • masterpablo Re: Błąd... 16.07.07, 17:31
          PS. dodam, że teraz "mam do wydania" 64 mln... wiem, że muszę się zmieścić w tych 26, ale to jest irytujące... :/
          • ceyvol Re: Błąd... 16.07.07, 17:33
            a ja jeszcze nikogo nie kupiłem i mam zerowe konto.
            • masterpablo Re: Błąd... 16.07.07, 17:36
              własnie ceyvol... wylogowałem sie znowu (juz z 68!!!! milionami na koncie), zalogowalem, bo myslalem ze spadnie do 26... a tu surprise! też mam 0 tak jak Ty... tak wiec false start Wygraj Ligę za nami... :/
      • masterpablo Re: Błąd... 16.07.07, 17:38
        sorki, ze co chwile pisze kolejne posty... ale zaczyna mnie to wkurzac!! wylogowalem sie znowu... zalogowalem sie znowu i co? mam sklad, ktory juz dawno wywalilem, kiedy mi wyswietlilo ze mam budzet na minusie... ten minusowy budzet tez rzecz jasna mam... tak sie nie bawie... ;/
        • szymonn91 Re: Błąd... 17.07.07, 01:00
          ja na razie jeszcze nikogo nie kupilem, ustalilem sobie tylko sklad na
          kartce...moga sie jeszcze trafic jakies transfery, kontuzje i bedzie problem
          np. transfer Niedzielana
          poczekam do ostatniego dnia, ustawie druzyne i bedzie dobrze...
          Nie kombinujcie, a wszystko powinno byc normalne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka