decha24 29.07.07, 03:33 To moja pierwsza zabawa w "Wygraj Lige" i mam maly problem.Przy pilkarzach grajacych w piatek mam punkty,a przy pilkarzach z soboty mimo,ze punktowali nie ma zadnych:( Z gory dziekuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacidam Re: Brak punktow... 29.07.07, 04:38 ja tez nie mam punktow a dziwne bo sa juz druzyny ktore maja po 60 pkt, Odpowiedz Link Zgłoś
simplypainting Re: Brak punktow... 29.07.07, 07:33 u mnie to samo, dwóch piłkarzy ma kilka punktó reszta zero. Reissa mam kapitana strzelił brame wczoraj a tu nic, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jacek_k Re: Brak punktow... 29.07.07, 09:56 mam to samo, no chyba że za punkty też trzeba płacić :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bockxer Re: Brak punktow... 29.07.07, 09:59 Punkty zawsze były dopisywane w poniedziałek po południu,więc teraz jest poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
masterbos Re: Brak punktow... 29.07.07, 10:00 Ja mam atak w jednej druzynie Kmiecik-Costly ,obaj wczorj strzelili a punktów nie ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś
as26 Re: Brak punktow... 29.07.07, 10:50 Tak trudno sie domyslic ze te punkty nie zostaly jeszcze podliczone?! Odpowiedz Link Zgłoś
michci0 Re: Brak punktow... 29.07.07, 11:04 U mnie zapunktowal np. Rui Miquel (ktory byl wystawiony na rezerwie), a Marcin Zając (wystawiony w pierwszym skladzie) nie zapunktowal ... Odpowiedz Link Zgłoś
m4ciek a wysłałeś smsa ? ;) 29.07.07, 11:10 wyślij smsa o treści WL.chcemojepunktyzaraz ;) inaczej swoich punktów wcale nie zobaczysz :) /koniec sarkazmu Odpowiedz Link Zgłoś
michci0 Re: a wysłałeś smsa ? ;) 29.07.07, 11:12 m4ciek napisał: > wyślij smsa o treści WL.chcemojepunktyzaraz ;) inaczej swoich punktów wcale nie > zobaczysz :) > > /koniec sarkazmu Na jaki numer mam wyslac ;-) A tak na powaznie, to mam rozumiec ze w Poniedzialek punkty zostaną dopisane wszystkim zawodnika ktorzy byli wystawieni w "pierwszym skladzie"? Odpowiedz Link Zgłoś