Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.proxy.aol.com 09.12.01, 03:18
    jak clowiek wygra skok to hlejece zamiast pisac na internet ze Polski skocek
    wygral,to ja tu w USA muse sukac na Germany gazetah ze Adam wygrywa,fstyd dla
    was pjaki
    Obserwuj wątek
      • Gość: acton Re: wy kacapy IP: *.devs.futuro.pl 09.12.01, 19:42
        przegość:)))
      • Gość: okęciak Re: wy kacapy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 19:46
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> jak clowiek wygra skok to hlejece zamiast pisac na internet ze Polski skocek
        > wygral,to ja tu w USA muse sukac na Germany gazetah ze Adam wygrywa,fstyd dla
        > was pjaki

Jak sie umie czytac jak i pisac to nie dziwota.
      • Gość: obi. Re: wy kacapy IP: 10.129.131.* 09.12.01, 20:48
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> jak clowiek wygra skok to hlejece zamiast pisac na internet ze Polski skocek
        > wygral,to ja tu w USA muse sukac na Germany gazetah ze Adam wygrywa,fstyd dla
        > was pjaki

pseprasam ze nie napisalem na internet ze clowiek wygral ale bylem za barzo
        uhlany whiskey prosto z USA. Barzo sie fstydze.
      • Gość: Kan Re: wy kacapy IP: 157.25.84.* 10.12.01, 14:12
        ty cap se w pokręcie.
      • Gość: jurek Re: wy kacapy IP: 10.63.101.* 10.12.01, 15:32
        jojo, malutki czlowieczku spadaj z tego forum zebysmy Cie wiecej nie sluchali i
        nie widzieli Twoich ultra zalosnych wypocin niewiadomo w jakim jezyku,
        PRYMITYWIE !!!

nie poozdr.

jurek

PS. dobre obi.
        • Gość: jojo Jurek IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 00:23
          Gość portalu: jurek napisał(a):

> jojo, malutki czlowieczku spadaj z tego forum zebysmy Cie wiecej nie sluchali i
          >
          > nie widzieli Twoich ultra zalosnych wypocin niewiadomo w jakim jezyku,
          > PRYMITYWIE !!!
          >
          > nie poozdr.
          >
          > jurek
          >
          > PS. dobre obi.

TO GOPI PAJAC I NA POTYLICE I SPORCZE MA 0 W CASZCE GOPIEJ SFOJEJ JAK JUSZ SIEM
          RODZIL
          • Gość: fatality wy kacapy IP: *.pkp.wroc.pl 11.12.01, 01:59
            oki jojo nie denerfój sie,ale ja i tak muufie i pizzze dwa razy lipej po
            anglisky niz ty po polsky :-))
            • Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 02:15
              Gość portalu: fatality napisał(a):

> oki jojo nie denerfój sie,ale ja i tak muufie i pizzze dwa razy lipej po
              > anglisky niz ty po polsky :-))

ty tak muwis jak muj brat gopi kajkagopi sczeniak on polski nie zna bo starsy jak
              ja gopi warjat malolat,on jezt warjat
              • Gość: ps Re: wy kacapy IP: 212.160.165.* 11.12.01, 08:28
                fajny watek clowieki ubawiony jestesmy jak nigdy
                od rana do wiecora. ob(i)y tak dalej jazda !
                • Gość: acton Re: wy kacapy IP: *.devs.futuro.pl 11.12.01, 08:31
                  Jak już powiedziałem. PRZEGOŚĆ!
                  • Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 15:31
                    Gość portalu: acton napisał(a):

> Jak już powiedziałem. PRZEGOŚĆ!

nie mondruj siem guwniazu za boga
                    • Gość: Kan Re: wy kacapy IP: 157.25.84.* 11.12.01, 15:59
                      Jojo, ale szczerze - Ty tak dla jaj piszesz w takiej formie, czy naprawdę
                      kiepsko znasz język polski.
                      Mógłbyś jednak pisać trochę bardziej zrozumiale.
                      • Gość: TYTUS Re: wy kacapy IP: *.upc-b.chello.nl 11.12.01, 21:09
                        Lets see if jojo's English is as flawless as his Polish :))
                        Pzdr.
                        • Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 23:31
                          Gość portalu: TYTUS napisał(a):

> Lets see if jojo's English is as flawless as his Polish :))
                          > Pzdr.

tytus to gopsy ot pinokio pajac jak siem bys w Chicago rodzil to bys jak ja nie
                          umjal pisac dobze ote mie fucking man
                          • Gość: czarek Re: wy kacapy IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:27
                            jojo rozbawiles mnie do lez, olac pisownie i pisz jak chcesz.
                            Pozdrawiam
                            • Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 01:31
                              Gość portalu: czarek napisał(a):

> jojo rozbawiles mnie do lez, olac pisownie i pisz jak chcesz.
                              > Pozdrawiam

ok zobacymy w piontek jak Adam skace znuw jak bendzecze znuw picz alkochol to
                              jusz siem nie bende hwalicz w moja high school ze moia mama s Polski jezt
                              • Gość: ps Re: wy kacapy IP: 212.160.165.* 12.12.01, 08:38
                                Lepiej się nie chwal bo nie przynosisz zbyt dobrego
                                świadectwa Polsce i Polakom. Niewazne czy Adam bedzie
                                I-szy czy II-gi , my i tak wypijemy(z umiarem) za jego
                                zdrowie bo za 2 miesiące IO 2002.
                                • Gość: Kan Re: wy kacapy IP: 157.25.84.* 12.12.01, 09:03
                                  Jojo chłopcze, możesz mieć tylko pretensje do swojej matki, że nie nauczyła Cię
                                  j.polskiego i że nie posłała Cię do polskiej szkoły.
                                  Polska szkoła odbywa zajęcia w weekendy. Możesz i być w High School ale naucz
                                  się polskiego.
                                  • Gość: ryjek Re: wy kacapy IP: 213.134.142.* 12.12.01, 09:52
                                    jojo: chyba rzeczywiście urodziłeć się w Chicago - jesteś już niestety
                                    przesiąknięty specyficznym debilizmem, który cechuje przeciętnego obywatela
                                    USA. Zastanawiam się tylko dlaczego twoja matka cię nie wychowała po polsku. A
                                    jeśli chodzi o picie wódki, no to też się nie dziwię twoim słowom, bo co możesz
                                    wiedzieć o Polsce, skoro Polaków widziałeś tylko na Greenpoincie - a wiadomo
                                    nie od dziś, że to w większości fizole, którzy muszą się po robocie uwalić jak
                                    messerschmitty, żeby zapomnieć o ojczyźnie.
                                    • Gość: Kan Do Ryjek - małe sprostowanie. IP: 157.25.84.* 12.12.01, 10:02
                                      Greenpoint jest w N.Y. a w Chicago jest tzw. Jackowo.
                                      • Gość: ryjek Re: Do Ryjek - małe sprostowanie. IP: 213.134.142.* 12.12.01, 11:15
                                        Kan: no rzeczywiście z tym Green pointem to pomyłka. ciągle mi sie to myli.
                                        pozdrawiam
                                    • Gość: zetor Re: wy kacapy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.12.01, 10:02
                                      kumpel ktory wyjechal z żoną i z dzieckiem na stałe do usa wrocil po roku
                                      tłumacząc, ze chce wychować dziecko w porządnej kulturze a nie w psiarni...
                                      mieszkał w dobrej dzielnicy w new jersey, teraz mieszka w krakowie i jest
                                      zadowolony...
                                    • Gość: ps Re: wy kacapy IP: 212.160.165.* 12.12.01, 11:08
                                      Może i jojo wcześniej był ciut mądrzejszy ale od
                                      nadmiaru bourbonu mózg mu się lekko rozmiękczył.
                                      Jojo, czy ty przypadkiem nie jesteś "wojo"albo "egon"
                                      z forum świat. Tam miałeś z kolei ostry repertuar łaciny.
                                      • Gość: czarek Re: wy kacapy IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 18:36
                                        jojo, bardzo cie prosze pozdrow: Scotta, Dawcia, Judytke, Matke S, no i
                                        szlomcia syna jej ukochanego.
                                        • Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 20:37
                                          Gość portalu: czarek napisał(a):

> jojo, bardzo cie prosze pozdrow: Scotta, Dawcia, Judytke, Matke S, no i
                                          > szlomcia syna jej ukochanego.

nie piepsz gopot bo ja ih ni widzem na ocy ok?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka