Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 09.12.01, 03:18 jak clowiek wygra skok to hlejece zamiast pisac na internet ze Polski skocek wygral,to ja tu w USA muse sukac na Germany gazetah ze Adam wygrywa,fstyd dla was pjaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okęciak Re: wy kacapy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 19:46 Gość portalu: jojo napisał(a): > jak clowiek wygra skok to hlejece zamiast pisac na internet ze Polski skocek > wygral,to ja tu w USA muse sukac na Germany gazetah ze Adam wygrywa,fstyd dla > was pjaki Jak sie umie czytac jak i pisac to nie dziwota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi. Re: wy kacapy IP: 10.129.131.* 09.12.01, 20:48 Gość portalu: jojo napisał(a): > jak clowiek wygra skok to hlejece zamiast pisac na internet ze Polski skocek > wygral,to ja tu w USA muse sukac na Germany gazetah ze Adam wygrywa,fstyd dla > was pjaki pseprasam ze nie napisalem na internet ze clowiek wygral ale bylem za barzo uhlany whiskey prosto z USA. Barzo sie fstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: wy kacapy IP: 10.63.101.* 10.12.01, 15:32 jojo, malutki czlowieczku spadaj z tego forum zebysmy Cie wiecej nie sluchali i nie widzieli Twoich ultra zalosnych wypocin niewiadomo w jakim jezyku, PRYMITYWIE !!! nie poozdr. jurek PS. dobre obi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Jurek IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 00:23 Gość portalu: jurek napisał(a): > jojo, malutki czlowieczku spadaj z tego forum zebysmy Cie wiecej nie sluchali i > > nie widzieli Twoich ultra zalosnych wypocin niewiadomo w jakim jezyku, > PRYMITYWIE !!! > > nie poozdr. > > jurek > > PS. dobre obi. TO GOPI PAJAC I NA POTYLICE I SPORCZE MA 0 W CASZCE GOPIEJ SFOJEJ JAK JUSZ SIEM RODZIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality wy kacapy IP: *.pkp.wroc.pl 11.12.01, 01:59 oki jojo nie denerfój sie,ale ja i tak muufie i pizzze dwa razy lipej po anglisky niz ty po polsky :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 02:15 Gość portalu: fatality napisał(a): > oki jojo nie denerfój sie,ale ja i tak muufie i pizzze dwa razy lipej po > anglisky niz ty po polsky :-)) ty tak muwis jak muj brat gopi kajkagopi sczeniak on polski nie zna bo starsy jak ja gopi warjat malolat,on jezt warjat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: wy kacapy IP: 212.160.165.* 11.12.01, 08:28 fajny watek clowieki ubawiony jestesmy jak nigdy od rana do wiecora. ob(i)y tak dalej jazda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: wy kacapy IP: *.devs.futuro.pl 11.12.01, 08:31 Jak już powiedziałem. PRZEGOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 15:31 Gość portalu: acton napisał(a): > Jak już powiedziałem. PRZEGOŚĆ! nie mondruj siem guwniazu za boga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: wy kacapy IP: 157.25.84.* 11.12.01, 15:59 Jojo, ale szczerze - Ty tak dla jaj piszesz w takiej formie, czy naprawdę kiepsko znasz język polski. Mógłbyś jednak pisać trochę bardziej zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: wy kacapy IP: *.upc-b.chello.nl 11.12.01, 21:09 Lets see if jojo's English is as flawless as his Polish :)) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 23:31 Gość portalu: TYTUS napisał(a): > Lets see if jojo's English is as flawless as his Polish :)) > Pzdr. tytus to gopsy ot pinokio pajac jak siem bys w Chicago rodzil to bys jak ja nie umjal pisac dobze ote mie fucking man Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: wy kacapy IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:27 jojo rozbawiles mnie do lez, olac pisownie i pisz jak chcesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 01:31 Gość portalu: czarek napisał(a): > jojo rozbawiles mnie do lez, olac pisownie i pisz jak chcesz. > Pozdrawiam ok zobacymy w piontek jak Adam skace znuw jak bendzecze znuw picz alkochol to jusz siem nie bende hwalicz w moja high school ze moia mama s Polski jezt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: wy kacapy IP: 212.160.165.* 12.12.01, 08:38 Lepiej się nie chwal bo nie przynosisz zbyt dobrego świadectwa Polsce i Polakom. Niewazne czy Adam bedzie I-szy czy II-gi , my i tak wypijemy(z umiarem) za jego zdrowie bo za 2 miesiące IO 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: wy kacapy IP: 157.25.84.* 12.12.01, 09:03 Jojo chłopcze, możesz mieć tylko pretensje do swojej matki, że nie nauczyła Cię j.polskiego i że nie posłała Cię do polskiej szkoły. Polska szkoła odbywa zajęcia w weekendy. Możesz i być w High School ale naucz się polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: wy kacapy IP: 213.134.142.* 12.12.01, 09:52 jojo: chyba rzeczywiście urodziłeć się w Chicago - jesteś już niestety przesiąknięty specyficznym debilizmem, który cechuje przeciętnego obywatela USA. Zastanawiam się tylko dlaczego twoja matka cię nie wychowała po polsku. A jeśli chodzi o picie wódki, no to też się nie dziwię twoim słowom, bo co możesz wiedzieć o Polsce, skoro Polaków widziałeś tylko na Greenpoincie - a wiadomo nie od dziś, że to w większości fizole, którzy muszą się po robocie uwalić jak messerschmitty, żeby zapomnieć o ojczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Do Ryjek - małe sprostowanie. IP: 157.25.84.* 12.12.01, 10:02 Greenpoint jest w N.Y. a w Chicago jest tzw. Jackowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Do Ryjek - małe sprostowanie. IP: 213.134.142.* 12.12.01, 11:15 Kan: no rzeczywiście z tym Green pointem to pomyłka. ciągle mi sie to myli. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetor Re: wy kacapy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.12.01, 10:02 kumpel ktory wyjechal z żoną i z dzieckiem na stałe do usa wrocil po roku tłumacząc, ze chce wychować dziecko w porządnej kulturze a nie w psiarni... mieszkał w dobrej dzielnicy w new jersey, teraz mieszka w krakowie i jest zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: wy kacapy IP: 212.160.165.* 12.12.01, 11:08 Może i jojo wcześniej był ciut mądrzejszy ale od nadmiaru bourbonu mózg mu się lekko rozmiękczył. Jojo, czy ty przypadkiem nie jesteś "wojo"albo "egon" z forum świat. Tam miałeś z kolei ostry repertuar łaciny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: wy kacapy IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 18:36 jojo, bardzo cie prosze pozdrow: Scotta, Dawcia, Judytke, Matke S, no i szlomcia syna jej ukochanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: wy kacapy IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 20:37 Gość portalu: czarek napisał(a): > jojo, bardzo cie prosze pozdrow: Scotta, Dawcia, Judytke, Matke S, no i > szlomcia syna jej ukochanego. nie piepsz gopot bo ja ih ni widzem na ocy ok? Odpowiedz Link Zgłoś