Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia od fuego

27.09.01, 20:10
dla:
Nanty, Rigla, Mrecka (tak, tak, skręcaj sie od nadmiaru słodyczy!!), Anieli
(specjalnie obok Mrecka!!),Chrisa_45 (oraz 01;)), Hansiego (nieco
zaocznie),Piotra_c, Pablosa, Heli, Tequili,Behemoda, Mikmika/i (to za to, ze
tak się dopytywał/a, czy to nie ja czasem mam związek z tym tramwajem...;)),
Guesta, High (z którym ucinam sobie bardzo miłą pogawędkę ;)). oraz tych
wszystkich, których zapomniałam...

PS.1. Chyba mnie juz do reszty po...tegowało ;)
PS.2.A wiem, to tak z tęsknoty ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: mreck Re: Pozdrowienia od fuego IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 07:24
      no to ci pomerdam. I szorstkim jęzorem przejadę po liczkach bladych.
      i gdzie ta slodycz?
      z High ucinasz sobie pogawędkę na tym samym watku na ktorym nanta wycierała
      sobie gębę moim trupem?
    • rigel Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 07:34
      Witaj Fuego! Miło ze pamietasz..... ;-))
      troche barkuje tutaj Ciebie ;-(
      caluski
      • nanta!!! Pozdrowienia od Nanty 28.09.01, 07:54
        Fuego,
        pozdrowionka i caluski, duzo usciskow :-)))))))
        odzywaj sie czesciej, smutno tu bez Ciebie
        Nanta

• chris_45 Re: Pozdrowienia od Nanty 28.09.01, 08:17
          dzięki i buziaki od Chrisa_45 (oraz 01)
          • Gość: aniela Re: Pozdrowienia od Nanty IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:22
            nene fuego. nigdy nie stawiaj m nie w jednym szeregu. zawsze krok przed innymi.
            dzieuje w krotkich zolnierskich slowach.
            • Gość: mreck Re: Pozdrowienia od Nanty IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 08:25
              zmobilizowali ciebie aniela? kupili ci czołg? dórzy? Masz czapłę z daszkiem?
              • Gość: aniela Re: Pozdrowienia od Nanty IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:27
                może za któtko byłam w wosjku ale wiem że czołgi są tylko dUze. niezłośliwie
                mówie, zyczliwie raczej.
                • Gość: mreck Re: Pozdrowienia od Nanty IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 08:35
                  ale dla ciebie zrobili z poszerzonym wejściem? i gdzie mi tam do zlosliwości,
                  tak tylko z ciekawości sie pytam,
                  • Gość: aniela Re: Pozdrowienia od Nanty IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:37
                    z mgły i galarety jestem, wystarczy mi lufcik. nie myslalam ze jestes taki
                    zlosliwy mrteck, naprawde...
              • fuego Re: do Mrecka 28.09.01, 08:34
                Mreczusiuuuuuuuuu, a co Ty z tym wątekiem i high???Ja z nim na własnoręcznie
                założonym wątku z nim gadałam...;)))))))
                ale przypomnij, na którym to wątku Aniela Cie takm pięknie obsmarowała, to
                sobie poczytam z rana, a śmiechu będzie co nie miara...;)))
                • Gość: aniela Re: do Mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:35
                  fuego, nie wzywaj imienia mego nadaremno. żeby nie było że nie ostrzegalam :)
                  • fuego Re: do Mrecka 28.09.01, 08:37
                    Aniela, Aniela, Aniela, Aniela, Aniela, Aniela, Aniela, Aniela ,Aniela, Aniela,
                    Aniela, Aniela, Aniela!!!!!!
                    A teraz niech się dzieje (wreszcie)!!!!! ;))))
                    • nanta!!! do Fuego-pomoge 28.09.01, 08:38
                      ANIELA
                      ANIELA
                      ANIELA
                      • fuego Re: do Fuego-pomoge 28.09.01, 08:40
                        dzięki, Nanta, wiedziałam, że można na Ciebie liczyć w tak gardłowych
                        sprawach ;))
                    • Gość: aniela Re: do Mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:38
                      fuago. chciałabyś być prezesem mojego fanklubu może?
                      • fuego Re: do Mrecka 28.09.01, 08:40
                        a będą z tego pieniądze, bankiety jakieś może???
                        • Gość: aniela Re: do Mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:41
                          aha z Waszych składek wpłącanych na moje konto kupię sobie coś ładnego i wyślę
                          Wam zdjęcie
                          • fuego Re: do Mrecka 28.09.01, 08:46
                            oj, Aniela, znowu się źle zrozumiałyśmy...
                            Złotko, nawet za to, żebyśmy Twoje zdjęcia oglądali, musisz nam zapłacić...;))
                            a poza tym, to nie wiem, czy skaner sie nie zatnie, jak Twoje zdjątko
                            zobaczy...;)więc może lepiej nie wysyłaj
                      • rigel Re: do dziewczyn.... 28.09.01, 08:40
                        to wy sie wytargajcie za wlosy a ja sobie popatrzę...... ;-)))))
                      • Gość: mreck Re: do Mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 08:40
                        u mnie w wygódce jest jeszcze trochę miejsca na fanclub.
                        • Gość: aniela Re: do Mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:41
                          Ty się trzymaj z dala. przynajmniej na odległość pogrzebacza.
                          • Gość: mreck pogrzebaczem? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 08:43
                            to nie stać cie na wibrator?
                            • Gość: aniela Re: pogrzebaczem? IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:44
                              dobra, dość porannej dawka dochamiania przez mrecka
                              • rigel Re: pogrzebaczem? 28.09.01, 08:46
                                Gość portalu: aniela napisał(a):

> dobra, dość porannej dawka dochamiania przez mrecka

oczetom moim niebiesciutkim nie wierze...... Aniela sie poddaje!!!!!
                                ludzieeeeee!
                                • Gość: aniela Re: pogrzebaczem? IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:47
                                  nene. nie podejmuję dyskusji na pewnych poziomach po prostu.
                                  • rigel Re: pogrzebaczem? 28.09.01, 08:48

> nene. nie podejmuję dyskusji na pewnych poziomach po prostu.

rozumiem, ale lepiej mu dowal z armaty (chyba w Twoim wojsku jest cos takiego) i
                                    zejdz z placu w aureoli zwyciezcy.... ;-)))) bedziesz miec dwie.... te aureole...
                                    • Gość: aniela Re: pogrzebaczem? IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:51
                                      żadna to chwała pokonać mrecka
                                      • rigel Re: pogrzebaczem? 28.09.01, 08:53

> żadna to chwała pokonać mrecka
                                        fakt, ale zapewnia spokoj skolatanej duszyczce.... ;-))))
                                • nanta!!! Re: pogrzebaczem? 28.09.01, 08:47
                                  ja tez nie wierze !!!!!!
                                • fuego Aniela!!!! 28.09.01, 08:47
                                  DO BOOOOJUUUUUUUU!!!!!!
                                  wiezrzymy w Ciebie...;)
                              • Gość: mreck Re: pogrzebaczem? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 08:47
                                i co? Teraz kawusia? zapraszam, w mojej norce przyjemnie jest. zapewniam.
                                • Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:48
                                  won ode mnie
                                  • nanta!!! Re: do mrecka 28.09.01, 08:48
                                    aniela
                                    strasznie oklepane teksty masz
                                    cos nowego?
                                    • rigel Re: do Nanty 28.09.01, 08:49
                                      uwazaj skarbie, bo Aniela dzisiaj nie w humorze i moze sie rowniez Tobie
                                      oberwac.... ;-))))
                                      • nanta!!! Re: do Nanty 28.09.01, 08:50
                                        anieli mam sie bac?

• fuego Re: do Nanty 28.09.01, 08:51
                                          phi, Aniela Nam nie straszna...zabawna co najwyżej ;)))
                                          • nanta!!! Re: do Nanty 28.09.01, 08:53
                                            zabawna i to tez tylko czasami ;))
                                    • Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:49
                                      to jak mantra. za setnym razem dotrze do jego podswiadomości. o ile mreck ma
                                      podswiadomosc
                                      • Gość: mreck Re: do mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 08:53
                                        Bóg wiara mreck mara. To jakimś klopotem Ci jestem?
                                        wyciągam przyjaźni płetwę a tymi takimi słowy?
                                        Anielciu dopiero miesiac szarogęsisz sie na forum a tu taka obniżka kondycji?
                                        • Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 08:56
                                          życie prowadzę godne i piękne. i na poziomie. nie będę obniżać anielskich lotów
                                          tylko dlatego żeby rozmawiać z błotnym mreckiem o wibratorach. musisz mnie
                                          zrozumieć.
                                          • nanta!!! Re: do mrecka 28.09.01, 08:57
                                            aniela, a moze ty nie wiesz co to wibrator??

• fuego Re: do mrecka 28.09.01, 08:57
                                          ale jaki słodki i miły się wnet Mreck zrobił...;)
                                          Niewiele brakuje, a przeprosi Anielę...a ona sie tam zaśmiewa, aż sie całe
                                          biurko trzęsie...że Mreck tak nisko upadł ;))
                                          MRECK!!!TRZYMAJ FASON ;)
                                          • rigel Re: do mrecka 28.09.01, 08:58
                                            fuego napisał(a):

> MRECK!!!TRZYMAJ FASON ;)

Fuego! nie kus licha... tfu... Anieli. mnie sie dostalo juz od Mrecka, Tobie moze
                                            oberwac sie od Anieli.... ;-))))
                                            • nanta!!! Re: do mrecka 28.09.01, 08:58
                                              bedzie darcie kotow,
                                              jak ja to lubie!!!!!!!!!!
                                            • fuego Re: do mrecka 28.09.01, 08:59
                                              jestem gotowa i na to!!!
                                              W niezłej formie jestem ogólnie...;))
                                          • Gość: mreck Re: do mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 08:59
                                            gdzie lezy? to potrzymam? Litości mam nie okazać? Mreck krwiożerczY? Mam gardło
                                            poderżnąć anieli? tego się domagasz FUego?
                                            • nanta!!! Re: do mrecka 28.09.01, 09:00
                                              rznij mreck rznij
                                              i nie zapomnij o pogrzebaczu....
                                            • fuego Re: do mrecka 28.09.01, 09:01
                                              oj, Mreck, zaraz gardło...bardziej wyrafinowanymi metodami...;))
                                              • Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 09:03
                                                dobrze dzieci. pozarzynajcie się tu, ja popracuje troche dla dobra kraju. wrócę
                                                zmyć krew i to coś co pływa w żyłach mrecka
                                                • nanta!!! aniela podwinela....ogon??? 28.09.01, 09:04
                                                  • fuego Re: aniela podwinela....ogon??? 28.09.01, 09:05
                                                    nsnfgqewtycqwibu...słowa z siebie wykrztusić nie moge na tę okoliczność ;))
                                                  • nanta!!! Re: aniela podwinela....ogon??? 28.09.01, 09:08
                                                    i obydwoje w bialych rekawiczkach
                                                    z pogrzebaczami w dloniach
                                                    wypielegnowanych zreszta ;)))
                                                    i mowiacych nenene i wypie*****alaj ;)))

• fuego Re: aniela podwinela....ogon??? 28.09.01, 09:14
                                                    cholera, czy ktoś ma aparat???
                                                    Ale taki z pancerną kliszą by sie przydał...co by nie pękła od TAKIEGO
                                                    widoku ;))
                                              • Gość: mreck Re: do mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 09:04
                                                poczochram sie zadnią łapą po podgardlu i idę. Sępy miłości to wy.
                                                • Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 09:06
                                                  z tym że to ja mam ostatnie słowo.
                                                  • rigel Re: do mrecka 28.09.01, 09:07

> z tym że to ja mam ostatnie słowo.

tak! to slowo: poddaje sie! ;-))))
                                                  • Gość: mreck Re: do mrecka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 09:09
                                                    aniela, smiało możesz pociągnąć za cyngiel. Trafisz.
                                                  • Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 09:11
                                                    mreck: niewyraźny jakiś jesteś. nie chciałabym spudłować.
                                                    rigiel: nie wpieraj mi.
                                                  • fuego ANIELA ZAŁATWIONA NA CACY!!!! 28.09.01, 09:10
                                                    czy ktoś uwierzy???
                                                    Mreck ją dopadł, Rigel poprawił...a Ona, biedna, ucieka!!!
                                                    Historia tworzy się na naszych, drodzy forumowicze, oczach!!!;))
                                                  • Gość: aniela Re: ANIELA ZAŁATWIONA NA CACY!!!! IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 09:12
                                                    ehhh. jeśli szukacie pretekstu do picia alkoholu w pracy...nie zabronie Wam
                                                  • Gość: mreck Re: ANIELA ZAŁATWIONA NA CACY!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 09:14
                                                    no dobra, możecie pochować ja w pudełu po MOICH butach.
                                                    koniec wynurzenia. bul, bul, bul.
                                                  • fuego ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:16
                                                    Ludzie, co to się dzieje???
                                                    Mreck i Aniela RAZEM forum opuszczają...;))
                                                  • nanta!!! Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:18
                                                    ida sie na siebie wspiac jak nic
                                                  • fuego Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:20
                                                    A u kogo??
                                                    U Mrecka na bagienku, czy u Anieli na...tej tam, najciemniejszej,
                                                    najbrudniejszej chmurze na niebie...no, tej, z lewej strony nieboskłonu... ;))
                                                  • Gość: aniela Re: ANIELA I MRECK??? IP: *.mst.gov.pl 28.09.01, 09:21
                                                    zmilknę znacząco na zadany temat. i spojrzę na Was z wyrzutem
                                                  • fuego Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:24
                                                    Jesu, Aniela!!!Weż się w garść!!!
                                                    Co się z Tobą dzieje??Mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja...;))
                                                    Juz drugi raz dzisiaj podwijasz ogon???????????//
                                                    Nie no, nie wierzę!!!;))))))))
                                                  • nanta!!! Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:28
                                                    moze to nie jest aniela?
                                                    podroba jakas smierdzi mi na odleglosc
                                                    i to nie jest smrod mrecka
                                                    ino jakis nowy odeorek ;)))
                                                  • fuego Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:32
                                                    a, prawda, prawda, dziś nie zalatuje tak jak zwykle...może to faktycznie się
                                                    ktoś podszywa...
                                                    Ale nie...to dlatego, że i Aniela i Mreck dziś ząbki umyli...;))
                                                  • nanta!!! Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:34
                                                    a zebach moze nie zapomnieli
                                                    ale co z reszta .....cialek?
                                                  • fuego Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:36
                                                    brrrrr, jak sobie to zwizualizowałam...Nreck i Aniela pod prysznicem...brr,
                                                    okropieństwo...aż mi się jeść odechciało... ;)))
                                                  • nanta!!! Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:41
                                                    a pomysl ze razem????
                                                    ohyda!!!! ;)))
                                                  • fuego Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:50
                                                    oj...no i tak, już dzisiaj nic nie zjem-to pewne...;)))
                                                  • Gość: piotr_c Re: ANIELA I MRECK??? IP: *.uk.ihost.com 28.09.01, 09:53
                                                    Cześc Fuego Miło cie znowu widzieć.

Może na Mrecka wpłyną tak pozytywnie ten deszcz i błoto. Jego włości
                                                    rozszerzyły sie na cały kraj :-O
                                                  • nanta!!! Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 09:58
                                                    cicho nie mow glosno
                                                    bedzie sie szaromreczyl albo jeszcze gorzej

• fuego Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 10:06
                                                    dobra, ja uciekam na godzinkę, może dwie...zapisać się na studia ;))

Ale jeszcze tu wrócę i lepiej, żebyście też tu byli, bo jak nie, to.......
                                                  • rigel Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 10:10
                                                    fuego napisał(a):

> dobra, ja uciekam na godzinkę, może dwie...zapisać się na studia ;))

może najpierw bys jakies egzaminy zdala, co? chyba ze zaoczne one sa, to mozesz
                                                    sie zapisac.....

• fuego Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 10:13
                                                    Mój drogi, egzaminy to się w lipcu zdaje ;))
                                                    Ja zdałam, dostałam stosowny papierek, że "decyzją uczelniane komisjii
                                                    rekrutacyjnej...itd"...nieważne, w każdym bądź razie na dzienne mnie prszyjęli
                                                    Ale i tak zapisać się trzeba
                                                  • nanta!!! Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 10:16
                                                    znaczy sie od pazdienrika zwijasz zagle na stale? :-(((

• rigel Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 10:18
                                                    nanta!!! napisał(a):

> znaczy sie od pazdienrika zwijasz zagle na stale? :-(((
                                                    z jednej strony to sie nawet ciesze.... jednej mniej
                                                    a z drugiej strony.... bedzie mi Cie jednak brakowalo ;-))))))

• fuego Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 10:21
                                                    oj, Rigel, ale mi teraz dowaliłeś...na odchodne tak ...pięknie, pieknie
                                                    Ale spokijnie, nie umieram jeszcze...;)
                                                    no i informatykę na studiach będę miała, to się zawsze tez odezwę z zajęć...;)
                                                  • fuego Re: ANIELA I MRECK??? 28.09.01, 10:19
                                                    ano, na to wygląda...:(((
                                                    Ale będę się zjawiać okazyjnie...
                                                    A, no i jak widać pięknie sobie skrzyneczke założyłam, więc jak jakieś
                                                    spotkanie forumowe będzie, to pisać proszę i nie zapomnieć o mnie...a i
                                                    bezinteresownie też można coś wystukać :)))

PS. no i nikt nie będzie sie mógł pode mnie podszywać... ;)))
    • Gość: mikmik Re: Pozdrowienia od fuego IP: *.telenergo.pl 28.09.01, 09:32
      dzieki Fuego, mikmik to stuprocentowy mężczyzna
      a jak będziesz szybko wymawiać mojego nicka to wyjdzie Ci struś pędziwiatr we
      własnej osobie.
      PS
      czytałem sprawozdanie behemodowe ze spotkania w wawie więc wiem wszystko
      • fuego Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 09:35
        nienie, mój drogi...WSZYSTKIEGO to nie wiesz...na pewno, bo ja tajemnicza
        jednostka jestem ;)))
        • Gość: pablos Re: Pozdrowienia od fuego IP: 194.139.172.* 28.09.01, 12:23
          ach, jakze miło jest Cie widzieć (słyszeć? czytac?) w podzięce za pozdrowienia
          macham Ci entuzjastycznie wszystkimi kończynami (cztwrema dla ścisłości) :)))))
          • nanta!!! Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 12:29
            a Ty co?
            o tej godzinie wsrod zywych?
            niedlugo kram zamykaja a Ty przychodzisz machac
            konczynami???
            • fuego Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 12:36
              lepiej późno niż wcale, Nanta ;)
              A poza tym, to na pewno mi zazdrościsz, bo to do mnie Pablos macha...;))

Pablos!!Jak ty pięknie tą nogą wymachujesz!! ;))
              • nanta!!! Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 12:39
                tak, zazdroszcze Ci
                poniewaz ja przychodze na forum w jednym celu
                wszyscy faceci musza do mnie machac
                niewazne czym, maja machac tylko do mnie!!!!
    • Gość: Behemod Podziekowanie od Behemoda IP: *.id.uw.edu.pl 28.09.01, 15:25
      Fuego-w ten pochmurny dzien wczorajsze Twoje pozdrowienie to niczym przeblysk
      promyka slonca!!!:)
      WIELKIE DZIEKI i wzajemnie:))))
      • fuego Re: Podziekowanie od Behemoda 28.09.01, 15:29
        Behemod!!!Brachu!!!Witaj!!
        A czemu tak późno, co???Zaniedbujesz obowiązki...nieładnie, nieładnie...;)))
    • Gość: Behemod Re: Pozdrowienia od fuego IP: *.id.uw.edu.pl 28.09.01, 15:34
      No wlasnie fuego-obowiazki....:( Nagle tyle sie ich pojawilo,ze nawet nie mam
      kiedy odwiedzic forumowiczow.
      Ale obiecuje poprawe:))(mowie to przy licznych swiadkach,wiec na pewno sie
      wywiaze:)))
      • fuego Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 15:35
        ja tez obiecuje przy świadkach, że od poniedziałku mnie nie będzie...:((((
        • Gość: pablos Re: Pozdrowienia od fuego IP: 194.139.172.* 28.09.01, 15:44
          nie no, nie uwierzę Fuego, ze zajęcia będziesz miała codziennie od rana do
          wieczora!!! ;))) Poza tym podchodź do tego spokojnie. Kartkówek i klasówek nie
          będzie, a sesja dwa razy w roku;) a zycie studeckie pełne jest pokus
          przyjemnosci... ;))))
    • Gość: Behemod Re: Pozdrowienia od fuego IP: *.id.uw.edu.pl 28.09.01, 15:42
      No wiesz co?!Jak to?Co to to nie fuego!!!Ja takich obietnic nie przyjmuje!!!

• fuego Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 15:50
        ojej, tak krzyczeć na małą fuego????
        Jasne, że będę tu zaglądać, masohistką wszak nie jestem ;))
        Ale codziennie z rana to nie mogę...:((((
    • Gość: Behemod Re: Pozdrowienia od fuego IP: *.id.uw.edu.pl 28.09.01, 15:54
      No..to teraz moge spokojnie wylaczyc komputer,skoro zapowiedzialas,ze bedziesz
      tu wpadac.Ufff....kamien z serca mi spadl:)))
      • fuego Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 15:56
        noooooooo, to podstępne było!!!Jak to wyłączyć???W takim razie nie będę tu
        wpadać...
        SŁYSZYSZ???
        NIE BĘĘĘĘDĘĘĘ!!!!!!!!
        • nanta!!! Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 15:58
          wpadniesz dla nas a nie dla tego kocura
          fuego, wpadniesz???

• fuego Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 16:03
            Nanta, ja tak mówię, że od poniedziałku koniec z tym, ale...nałóg jest
            nałóg...już czuję, jak w poniedziałek rączki trząść mi się będą...
            Jak ja ten indeks odbiorę...?;)))
            • nanta!!! Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 16:10
              wypij troche dla odwagi
              tez sie beda trzesly ale z innego powodu
              moze nie zauwaza???

• fuego Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 16:13
                ale istnieje obawa, że wtedy w ogóle na immatrykulacje ni trafię...;))
                • nanta!!! Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 16:14
                  a po co Ci kol;ejny stres w zyciu?
                  daj spokojm idz do knajpy
                  przyjedz do w-wy
                  zabawimy sie ;)
                  • fuego Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 16:21
                    no, Nanta, nie nakręcaj mnie, bo ja jestem naprawdę zdolna do wszystkiego...
                    A jak Cię któregoś pięknego dnia najdę w pracy, to wtedy dopiero będzie!!!;))
                    • nanta!!! Re: Pozdrowienia od fuego 28.09.01, 16:23
                      co robisz w niedziele?
                      ja bede leczyla kaca
                      przyjezdzaj ja nie zartuje
                      • Gość: piotr_c Re: Pozdrowienia od fuego IP: *.uk.ihost.com 28.09.01, 17:38
                        Fuego, może w końcu opowiesz co to było z tymi tramwajami , w każdym razie mnie
                        bardzo ciekawi co cie mogło zwabic z powrotem do Łodzi :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka