kowall 02.08.07, 14:04 Za opóźnienia pierwszej kolejki gorąco przepraszamy, teraz będzie już łatwiej, i oczywiście szybciej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlbrt Re: Druga kolejka 02.08.07, 14:06 Nie pozostaje nic innego jak trzymać za słowo... Ten tydzień był nerwowy, zobaczymy jak wyjdzie w praniu 2. kolejka. Mam nadzieję, że już nie będzie nieoczekiwanych przygód... Odpowiedz Link Zgłoś
wlbrt Re: Druga kolejka 02.08.07, 14:26 No póki co, to od momentu tych felernych sms-ów tydzień temu, które przyszły w sobotę (przez co założyłem dwie drużyny startujące od 2. kolejki - nadprogramowe, nieplanowane, testowe etc.) nic mi nie znika, kilka zmian płatnych zrobiłem, sms-a o treści wl.zmiana też dostałem po jakiś 20 sekundach dzisiaj, składy mam póki co na swoim miejscu... Jedyny problem to kwestia zmiany loga. Chciałem zmienić obrazek z tego, który wgrałem na inny, ale po wyborze nowego (o dobrych parametrach, bo wgrałem taki w pozostałych drużynach) - zostaje widoczne stare. Ale to kwestia... estetyki? Więc oby tak dalej. Co do zasadności płatności nie wypowiadam się. Czytałem Regulamin - miałem wybór : grać, albo nie grać. Gram, a wnioski pozostawiam koleżankom i kolegą, którzy będą czytali mojego posta :) Jedynie problemy techniczne mnie przygnębiały, ale wychodzimy na prostą widzę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lewkow10 Re: Druga kolejka 02.08.07, 15:03 A jedyne co mi nie podobało się w minionej kolejce to przyznanie Wróblowi dwóch gratisowych punktów. Widzieliście tą akcję, te świetne dośrodkowanie Wróbla wprost na głowę Costlego.Nie pozostawił obrońcom i bramkarzowi najmniejszych szans, a napastnikowi PGE GKS Bełchatów pozostało tylko skierować piłkę do pustej bramki i ustalić wnik meczu na 4:1 dla gospodarzy. Uważam, że za taki wyczyn należy się przynajmniej 5 punktów,a nie tylko 2. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwislakrakow Re: Druga kolejka 02.08.07, 14:29 A mozna się zglosic do pana ligi Odpowiedz Link Zgłoś
zlotapilka Re: Druga kolejka 02.08.07, 18:48 Pytanie do organizatorów co jest grane ze nadal nie mam podliczonych punktow mimo że drużyne miałem cała zgłoszoną do meczu natomias jak klikam na kolejke w zakładce Historia to pokazuje mi mojego jednego zawodnika bramkarza Lecha z GKS BEŁCHATOW i nikogo wiecej to ja juz nic nie rozumiem z tego gdzie jest moja pozostała druzyna przecież zdobyłem łącznie 57 punktów a mam ciagle nic czyli nie mam podsumowania co jest grane?? Prosze problemem zająć się jak najszybciej login zlotapilka druzyna NTNQ Odpowiedz Link Zgłoś
zibibobi Re: Druga kolejka 02.08.07, 19:17 A ja ponawiam pytanie, po co były podawane kody smsowe do zapamiętania - w momencie tworzenia drużyny- który miał byc przydatny w zarządzniu drużyną, a który jak wiemy obecnie nie nadaje się do niczego? Każda czynność dokonywana w zespole wymaga osobnego zatwierdzenia co z kolei wymusza uzyskanie odzielnego kodu smsowego? Odpowiedz Link Zgłoś