Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Druga kolejka

02.08.07, 14:04
    Za opóźnienia pierwszej kolejki gorąco przepraszamy, teraz będzie już
    łatwiej, i oczywiście szybciej
    Obserwuj wątek
      • wlbrt Re: Druga kolejka 02.08.07, 14:06
        Nie pozostaje nic innego jak trzymać za słowo...
        Ten tydzień był nerwowy, zobaczymy jak wyjdzie w praniu 2. kolejka.
        Mam nadzieję, że już nie będzie nieoczekiwanych przygód...
        • kowall Re: Druga kolejka 02.08.07, 14:20
          Będzie szybko
          • wlbrt Re: Druga kolejka 02.08.07, 14:26
            No póki co, to od momentu tych felernych sms-ów tydzień temu, które przyszły w
            sobotę (przez co założyłem dwie drużyny startujące od 2. kolejki -
            nadprogramowe, nieplanowane, testowe etc.) nic mi nie znika, kilka zmian
            płatnych zrobiłem, sms-a o treści wl.zmiana też dostałem po jakiś 20 sekundach
            dzisiaj, składy mam póki co na swoim miejscu...

Jedyny problem to kwestia zmiany loga. Chciałem zmienić obrazek z tego, który
            wgrałem na inny, ale po wyborze nowego (o dobrych parametrach, bo wgrałem taki w
            pozostałych drużynach) - zostaje widoczne stare. Ale to kwestia... estetyki?

Więc oby tak dalej.

Co do zasadności płatności nie wypowiadam się. Czytałem Regulamin - miałem wybór
            : grać, albo nie grać. Gram, a wnioski pozostawiam koleżankom i kolegą, którzy
            będą czytali mojego posta :) Jedynie problemy techniczne mnie przygnębiały, ale
            wychodzimy na prostą widzę.

Pozdrawiam.
            • wlbrt Re: Druga kolejka 02.08.07, 14:27
              oczywiście kolegom, a nie kolegą ;)
              • lewkow10 Re: Druga kolejka 02.08.07, 15:03
                A jedyne co mi nie podobało się w minionej kolejce to przyznanie Wróblowi dwóch
                gratisowych punktów. Widzieliście tą akcję, te świetne dośrodkowanie Wróbla
                wprost na głowę Costlego.Nie pozostawił obrońcom i bramkarzowi najmniejszych
                szans, a napastnikowi PGE GKS Bełchatów pozostało tylko skierować piłkę do
                pustej bramki i ustalić wnik meczu na 4:1 dla gospodarzy. Uważam, że za taki
                wyczyn należy się przynajmniej 5 punktów,a nie tylko 2.
        • piotrwislakrakow Re: Druga kolejka 02.08.07, 14:29
          A mozna się zglosic do pana ligi
      • zlotapilka Re: Druga kolejka 02.08.07, 18:48
        Pytanie do organizatorów co jest grane ze nadal nie mam podliczonych punktow
        mimo że drużyne miałem cała zgłoszoną do meczu natomias jak klikam na kolejke w
        zakładce Historia to pokazuje mi mojego jednego zawodnika bramkarza Lecha z GKS
        BEŁCHATOW i nikogo wiecej to ja juz nic nie rozumiem z tego gdzie jest moja
        pozostała druzyna przecież zdobyłem łącznie 57 punktów a mam ciagle nic czyli
        nie mam podsumowania co jest grane?? Prosze problemem zająć się jak najszybciej

login zlotapilka
        druzyna NTNQ
        • zibibobi Re: Druga kolejka 02.08.07, 19:17
          A ja ponawiam pytanie, po co były podawane kody smsowe do zapamiętania - w
          momencie tworzenia drużyny- który miał byc przydatny w zarządzniu drużyną, a
          który jak wiemy obecnie nie nadaje się do niczego? Każda czynność dokonywana w
          zespole wymaga osobnego zatwierdzenia co z kolei wymusza uzyskanie odzielnego
          kodu smsowego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka